بیشتر پیشنهاد بدید ، اینجوری فایده نداره که :دی
Printable View
بیشتر پیشنهاد بدید ، اینجوری فایده نداره که :دی
من بازیمو با جادو+سلاح شروع کردم و وقتی رسیدم لول 30 one handed+one handed ادامه دادم.توی این لول(30 به بالا)من خیلی راضیم.دشمن ها معمولا مشکلی به وجود نمیارن.نقل قول:
دوستان یه سوال:من با دو تا one-hand میرم معمولا مگر دور باشن که با Bow بزنمشون.ولی وقتی با One-hand هستم خیلی ضعیفم یعنی مثلا 2 تا Bandit که میریزن سرم به زور میزنمشون.همون اولای بازیم!(سیو قبلیو پاک کردم دیگه)
بعدا بهتر میشه؟
مشکلمم اینه نمیدونم کی Power Attack بزنم؟Power Attack ها رو یکی یا دوتایی بزنم؟یعنی هر دو کلیکو با هم بگیرم یا یکیو بزنم اون یکی نگه دارم؟بعدشم مشکل دیگه اینه نصف بیشتر اتک هام اصلا به یارو نمیخورن!مثلا یارو عقب میره یا با Shield منو Block میکنه یا با Two-hand بازم Block میکنه!
کسی میتونه چندتا راهنمایی در مورد نبرد با One-Hand بگه؟
الآن 4تا اسکلت میریزن سرم وقتی همرو میکشم نصفه HPم
در مورد تاکتیک ها(هرچند چیز خاصی نداره و با یکی-2 ساعت مبارزه کردن دستت میاد)،دشمنایی که سپر دارن و دفاع میکنن رو بهتره اول یه بار power attack بزن که یکم گیج میشن،بعد کلیک چپ و راست رو هم زمان بزن که ازش خیلی خون کم میشه.فقط باید یکم زمان بندی داشته باشی تا staminaـت هدر نره.دشمن هایی هم که یه جا وای نمیسن و همش در حال حرکت هستن رو یا باید یه گوشه گیر بندازی و روش power attack بزنی یا با شوت گیجش کنی بعد بهش حمله کنی!
+
توی بازی دقت کنین بعضی سربازا میگن"بهترین دفاع،حمله هست!"
بعضی جاها اگه زیادی عقب بکشی و سعی کنی دفاعی بازی کنی بیشتر صدمه میبینی......
+
اوایل من اول یه بار stamina رو بالا میبردم و بعد لول بعدی health رو،ولی یه لباسی گرفتم که 30 تا به Stamina اضافه میکنه و این بخاطر این لباس 3-2 لول health رو بالا بردم،به نظرم همون یه لول stamina و یه لول health مناسب هست.نقل قول:
بعدش با این روش میدونید برا لول آپ که میشی به چه ترتیبی Stamina و Health رو بالا ببری؟مثلا دو لول HP یه لول Stamina به ترتیب تا آخر همینطوری یا مثلا یکی در میون Stamina و HP.
توی یه معبدی وقتی میگه یکی رو بیار دنبال خودت بعد نزدیک pillar قربانیش کن میرم یکیو استخدام می کنم میارمش pillar هم روشن می شه ولی دیگه نمی دونم چکار کنم.
عجب کوئستی هست این کوئست Museum
محتوای مخفی: کم خطر
یک سری کوئست های فرعی هست که با توجه به نوع کاراکترتون به شما داده میشه.[/QUOTE]
چه چالب سری بعد بدونه مارمولک برمیدارم
اره , منم میارمش , بعد رو اون استوانه وسطی e میزنم , اما نمیکشتش :| البته یه دگر هم بهت میدن , باید اونم دستت باشه!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
وقتی یارو رو آوردین اونجا باهاش صحبت کنید و بگید که I need u to do something ( یا اینکه روی یارو E رو نگه دارید ) بعد روی استوانه کلیک کنید
----------------------------
@ مبین :
چی شد نگفتی چجوری اسپل رایگان میزنی .... ؟؟؟
فکر کنم اینجا فقط ما دوتا میج هستیم
پ.ن : lol
پیدا کردم ....... :31:
این بازیش چند تا دی وی دی هست؟
مال کدوم شرکتو بگیرم که باگش کمتر باشه؟
ممنون.
2 عدد دی وی دی.
اسم این اسپل که مرده ها رو زنده میکرد چی هست؟ از کجا بخرم؟؟
Raise Zombie هست اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
اسم این اسپل که مرده ها رو زنده میکرد چی هست؟ از کجا بخرم؟؟
از کالج وینترهولد و اکثر جادوگر ها میتونی بخری...........
بازی رسید دستم(خودم رفتم از پست گرفتمش)
دارم نصبش می کنم
نمی دونم چرا انقدر یاد فیلم دزدان دریایی کارائیب افتادم؟؟؟Oo
من گرفتم اما بیدار نمیشن ،چرا؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
ببخشيد
من يه بازي ميخوام ولي اسم شو يادم رفته
محيط بازي مثل دفتر نقاشيه بايد با نقاشي كشيدن يه توپ قرمز رو به يك ستاره برسونيم
ممنون ميشم
سلام
ببخشيد
من يه بازي ميخوام ولي اسم شو يادم رفته
محيط بازي مثل دفتر نقاشيه بايد با نقاشي كشيدن يه توپ قرمز رو به يك ستاره برسونيم
ممنون ميشم :31:
من هم دارم ولی تستش نکردم حالا چطوری باید بزنیش که کار کنه؟ به یه ادم مرده؟؟
راستی یه دختره هست lydia فکر کنم ورش داشتم با خودم بردم به عنوان همراه که در اصل برام چیز میز جابجا کنه :دی ولی خیلی ضعیفه هی باید یه مرحله رو 10 بار برم که این نمیره :| چه وضعیه خب؟ :2:
شاید دشمنه خیلی قویه و این جادوی شما ضعیفه!نقل قول:
من گرفتم اما بیدار نمیشن ،چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
روی دشمن های ضغیف تر امتحان کن ببین چی میشه........
رو اسکلت امتحان کردم نشد ! دیگه از اسکلت ضعیفتر نداریم کنقل قول:
من نمیخوام زنده بشن برا من بجنگن ! مثلا یکی از اعضای شهر مرده , جسدشم جلومه , میخوام زندش کنم خونوادش خوشحال شن :دینقل قول:
فکر نکنم بصورت عادی همچین چیزی شدنی باشه!نقل قول:
من نمیخوام زنده بشن برا من بجنگن ! مثلا یکی از اعضای شهر مرده , جسدشم جلومه , میخوام زندش کنم خونوادش خوشحال شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه جا خوندم یه چیت هست که میشه باهاش هر مرده ای رو زنده کرد........
الهی چقدر شما مهربونی ، حس انسان دوستی در شما موج میزنه :31: من هنوز وقت نکردم بازی کنم اونوقت شما دنبال خوشحال کردن مردمی :31: .نقل قول:
من بازیرو نصبیدم ولی هرچی New Game میزنم بازی نمیاد
مشکل چیه؟
الان رفتم تو خونه یه یارو بش دوتا طلا دادم داره کالکشنش رو بهم نشون میده.یه کتابه توش اسمش the book of fate هست.بعد بازش کردم دیدم سفیده!گفت بعضیا هستن که سفید میبینن که این به خاطر اینه که هیچ سرنوشت یا آینده ای ندارن!یعنی الان من هیچ سرنوشتی ندارم؟
--
من یه نقشه گنج دارم توش نقاشی خونه با یه فلش قرمز کشیده از کجا باید بدونم اون محل کجاست؟!
دوستان
کسی تا حالا به جایی برخورده که حیوون و جانور زیاد داشته باشه .... ؟؟؟
واسه Pretty Soul Gem می خوام
:40:
آقا من یه Mace دارم 20 تا دمیجشه ولی Enchant نداره(one-hand) یه Axe هم دارم(One-hand) 18 تا دمیجشه در عوض یه Enchant داره که دشمنای زیر لول 5 به مدت 30 ثانیه Flee میشن.کدومو بپوشم؟
+
میگم با دو تا One-hand یه اژدها رو کجاشو بزنم؟اژدها هست اوایل بازی میکشیش:اول خوب با Bow زدمش.وقتی رفت زمین شمشیر کشیدم حمله کردم بهش.ولی جلو بال یا دمش میرفتم بدجور میزد یا جلو دهنش که میرفتم منو میخورد : دی
خیلی سخت کشتمش با One-hand.همیشه اینطوره و سخته کشتن این یا واسه من سخته و ضعیفم؟لول 4 و نیم.البته وسط نبرد لول 5 شدم.میگم جونش خیلی کم بود من جونم کامل ولی بهش که حمله کردم منو کشت!اصلا نمیشد یا منو میخورد یا شدید میزد!
اعصابمو خرد کرد احساس میکنم کاراکترم خیلی ضعیفه که نتونستش اونو به راحتی بکشه آخر سر بعده کلی تمرین جونم نصف بود وقتی مرد!بهتر میشه بعدا یا نه؟!
همه یارامونم به غیر از اون Dark Elfه مرده بودن اونم که تاثیر نداشت یعنی در اصل 1 به 1 بود!
راستی Power Attack با دوتا سلاح با هم(با هم بگیری دوتا کلیکه موس رو) زمان بیشتری از Power Attack با یه سلاح میگیره؟
واقعا متشکرم از این همه راهنمایی.:31:نقل قول:
گیم پلی اش خوب بود.
فقط اصلا از صدا گذاری رازی نبودم.اصلا صدای خودمون ، ضربه تا اسلحه ها و ... تویه بازی نمیاد.یکم هیجانش رو کم میکنه.
نسخه من بلک باکسه.بخاطر این که نیست؟ برای همه همینطوره؟
دوستان بهتره بیشتر ساید کوئست رفت یا کوئست های اصلی؟
چند ساعت گیم پلی داره؟
یکی از نکات مثبت بازی صدا گزاری قویه اونهنقل قول:
حتما بازیتون ایراد داره
بهترین جا کنارشه ( بالش ) ، وقتی هم که چرخید با دهنش بزنه تو هم سریع برو پشتشنقل قول:
میگم با دو تا One-hand یه اژدها رو کجاشو بزنم؟اژدها هست اوایل بازی میکشیش:اول خوب با Bow زدمش.وقتی رفت زمین شمشیر کشیدم حمله کردم بهش.ولی جلو بال یا دمش میرفتم بدجور میزد یا جلو دهنش که میرفتم منو میخورد : دی
از potion ها و Shout هات هم استفاده کن راهت میزنیش
اون Axe بستگی داره به جایی که شما میری ، اگه دشمنات زیر لول 5 بودن خوبه به مدت 30 ثانیه بهت حمله نمی کنند و میتونی راحت بزنیشوننقل قول:
آقا من یه Mace دارم 20 تا دمیجشه ولی Enchant نداره(one-hand) یه Axe هم دارم(One-hand) 18 تا دمیجشه در عوض یه Enchant داره که دشمنای زیر لول 5 به مدت 30 ثانیه Flee میشن.کدومو بپوشم؟
+
معلومه دیگه ، با دوتا سلاح 3 ضربه میزنه که میشه 3 برابر یک سلاح Stamina کم میکنهنقل قول:
راستی Power Attack با دوتا سلاح با هم(با هم بگیری دوتا کلیکه موس رو) زمان بیشتری از Power Attack با یه سلاح میگیره؟
آقا این بازی راهنما نداره
من که گیج شدم کجا برم
الان رفتم توی یه کوه موندم چه کار کنم
من روی اسکلت تست کردم بیدار شدنقل قول:
اره نسخه بلک باکس ربپ شده هست و کامل نیستنقل قول:
منظورم Stamina نیست منظورم زمانشه.چندبرابر حالت معمولی وقت میگیری انجام این حرکات؟نقل قول:
معلومه دیگه ، با دوتا سلاح 3 ضربه میزنه که میشه 3 برابر یک سلاح Stamina کم میکنه
بابت جوابتون ممنون!
سلام
آقا یه سوال
Alduin رو که بکشیم کوئست های اصلی بازی تموم میشه؟ بعدش باید چیکار کرد؟
سایر کوئست ها:46:نقل قول:
در حالات معمولی 1-2 ثانیه طول میکشه تا بزنه ولی وقتی 2 تا One-hand داشته باشین 3 تا ضربه ی سرعتی میزنه که اندازه ی همونه!نقل قول:
از دوستان کسی تا حالا Krosis رو کشته یا باهاش مبارزه کرده؟:9:
این چیت زنده کردن مرده ها رو یکی بگه :دی . یارو رو قبلا کشته بودهم الان برا کویست لازمش دارم :( .
یه نفر هست تو companion همش صحبت میکنه با ادم : دی اصلا خفه نمیشه همش هم میاد دنبالت صحیت میکنه فکر کنم باگه :13:
کسی تا حالا یه Archmage رو توی LvL پایین مثلا وقتی 3 هست اول بازی زده؟من خواستم 3 تاشونو بزنم ب اولین Firebolt که یکیشون زد چسبیدم به دیوار !:18:
اینو یه امتحان بکن:نقل قول:
Resurrect
نقل قول:
resurrect
روش کلیک کن بعد چیت رو بزن:46:
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
اره زیاد سخت نیست:31: واسه من باگ پیدا کرد توی دیوار یر کرد منم ریلکس زدمش:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اقا من از کجا daedra heart پیدا کنم؟؟؟؟ تازه سنگ ebony خم کم پیدا میشه
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اون چیته کمه مد کیبورد رو بزن بعد رو مرده کلیک کن و resurrect رو بزن:46:نقل قول:
شما فک کنم از بازی خوشت نیاد نه؟ درکل میگم عزیز , اگه بازی یه همچین حسی به آدم میده , یعنی که تاثیر خودشو گذاشته و حس واقعی بودن رو داشته , یعنی شاهکار , بعدشم عزیز , من یه کوست داشتم باید یکی رو قربانی میکردم , یکی از دوستای campion رو بردم نزدیکه محل قربانی کردن , بعد بهش گفتم به این دست بزن , دست که زد گیر افتاد بعد کشتمش! خیلی واقعی بود! واقعا خیلی بازی خوبی هست , کوست های جانبی هیچی از اصلی کم ندارن .نقل قول:
ممنون کار کرد :40:نقل قول:
resurrect
روش کلیک کن بعد چیت رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
راستی , من یه گردنبند ازدواج داشتم , یکی از تو کوست های mara گیرم اومد , با اولی یه زن گرفتم , بعد الان با اینکه زن دارم میتونم بازم بگیرم , جریان چیه؟ :دی صیغه ای کنم هر شهر 1 زن؟:دی
واسه من باگ نشد اونقد با Shield زدمش که از رو صخره افتاد پایین بعد از بالا با کمان زدم که مرد :8:نقل قول: