با سلام به همه
باید چه جوریalien exosuit رو نابود کنم اصلا روش قفل نمی کنه که بتونم بهش شلیک کنم باید چی کار کنم؟
Printable View
با سلام به همه
باید چه جوریalien exosuit رو نابود کنم اصلا روش قفل نمی کنه که بتونم بهش شلیک کنم باید چی کار کنم؟
این هیولا نقاطی نداره که روش قفل کنی بلکه باید هر چی مهمات داری سرش بریزی تا نابود بشه فرقی هم نداره که به کجاش بزنی.نقل قول:
با سلام به همه
کجای گرافیک این بازی معمولی بود؟!نقل قول:
بچه ها واقعا اين بازي اصلا ارزش تبليقات نداشت گرافيكشم خيلي معمولي بود بازم دم كمپانب يوبي سافت گرم كه اگرم تبليق ميكنه واقعا يه بازي بتركون ميسازه.اساسين كريد سگش به اين بازي شرف داشت
اگر سیستم درست و حسابی نداری گه گرافیک رو بالا ببری پس چرا این حرف رو میزنی؟
خود من هم تا حالا نتونستم تا ته بالا ببرم ولی هر چی باشه توسنتم توی ویستا روی very high بازی کنم البته روی رزولوشن 800 در 600 ولی در همین حد هم تونستم گرافیک محشر این بازی رو ببینم.
موافقم ، این بازی رو فقط باید با یک سیستم توپ تجربه کنی . گرافیک این بازی فوق العاده سنگین هست.نقل قول:
کجای گرافیک این بازی معمولی بود؟!
اگر سیستم درست و حسابی نداری گه گرافیک رو بالا ببری پس چرا این حرف رو میزنی؟
خود من هم تا حالا نتونستم تا ته بالا ببرم ولی هر چی باشه توسنتم توی ویستا روی very high بازی کنم البته روی رزولوشن 800 در 600 ولی در همین حد هم تونستم گرافیک محشر این بازی رو ببینم
اقا من از مرحله 2 3 به بعد با يه مشكلي روبه رو شدم كه اگه راه حلشو بگيد ممنون ميشم اونم اينه كه اون موقعي كه تو بازي ميميرم اون طور كه ميدونيد 10 ثانيه وقت ميده كه با زدن يه دگمه اي بازي از اخرين شيوش لود بشه ولي من هر موقع يه دگمه اي رو فشار ميدم كه لود شه ميره از مرحله هاي قبلي لود ميشه
سلام دوستان.من توی یه قسمت کرایسیس گیر کردم اولاش هستم من به یکی از دوستام می رسم و با هم میریم نزدیک یک غار ولی در غار بسته است و هیچ جایی غیر اونجا نمی ره objective اینه :head upriver the cave sistem
please help:41:
خوب منم يكي از طرفداراري كرايسيسم
منم همين مشكل رو داشتم . اگه از اول اون مرحله رو بري درست ميشه.نقل قول:
سلام به برو بچ بازی خور....رفقا 2هفته ای هست که تو مرحله غار crove
گیر افتادم ....هر کسی میتونه مردونگی کنه منو کمک کنه ....قبلا نهایت تشکر و ازش دارم ...دمشم گرم .....
کجای کرایسیس غار داشت!!!!!
منظور من همون مرحله ای که تو هوا معلق هستی وهمه جا پر از کریستال ودوتا موجود مثل پری دریای میان....چند تا تونل پیچ در پیچ هست ....مرحله crove
باید از راه ها بری و اون موجودات رو بکشی تا به بیرون راه پیدا کنی.:27:نقل قول:
نقل قول:
این مرحلش یکخورده سردرگم هست کسی هم نمیتونه اینطوری کمکت کنه یکم بیشتر یکم حواست رو جمع کنی راه رو پیدا میکنی
نقل قول:
رفيق مطمئني داري راجع به Crysisحرف ميزني
برعكس حرف تو گرافيك ونقشه بازي عالي داره
خیلی جالب بود
گرافیک به این خوبی من که نمی دونم کجای گرافیکش پایین بود
این حرفت بر چه اساسی بود من نمیدونم
من توی مرحله ای که باید با دوربین bروی کشتی کلیک کنی گیر کردم هرچی کلیک می کنم روی هدف قفل نمیشه . در ضمن من داخل کشتی نرفتم اگه داخل کشتی باید رفت چه جوری باید برم
اگه دقت کنی یک دریچه بالای کشتی باز شده که وقتی قدرتت رو زیاد کنی میپری روی یک تیرک کنار کشتی وبعدش میپری روی اون قسمتی که باز شده و میری توی کشتی
اول باید بری داخل کشتی
یک سری هستند که اونا رو میکشی و میری توی اتاق پیش یک دستگاه که فعالش می کنی
بعدش از کشتی میای بیرون و با دوربین به کشتی نگاه می کنی و بعدش کشتی رو میزنن
مرحله رو از اول رفتم درست نشد:41:باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام این بازی رو سیستمم یه خورده ای کند اجرا می شه
مشخصات سیستم :
رم 4 گیگ
گرافیک 8600 جی تی 1 گیگ
سی پی یو : اینتل Core 2Dou 46000
مشکل از کجاست
ممنون می شم راهنمایی کنید
یه سوال دیگه با وین ویستا بازی کردم اما تو آپشنش خبری از دایرکت ایکس 10 نبوش مثل بازیه گیرز آف وار و بیو شوک!!!!!!
فکر کنم مشکل از گرافیک باشه
اخرین درایور کارت رو نصب کردی؟اگر نکردی پیشنهاد می کنم امتحانش کنی.
تو ویستا تنظیمات گرافیکی رو می تونی رو very high بزاری که این گزینه تو xp فعال نیست دیگه گزینه ای به دایرکس 10 نیست که بخوای فعال کنی.نقل قول:
درایورش رو نصب کردم فکرم نکنم آخریش باشه؟!نقل قول:
حالا اگه آخریش باشه چه تاثیری داره؟!
آقا تو مرحله Ascensionوقتی از روی پل دومی رد می شم دوهواپیمای خودی می رن ومن دیگه حرکت نمی کنم وسقوط می کنم چکار باید کرد ؟
قبلش یک سری از این موجودات میاد اونا را باید کشته باشی
حالا اونا رو کشتی یا نه؟؟
بله قبل از اون چند تا را کشتم بعد از اون دو تا هواپیما حرکت می کنند منم دنبال اونها حرکت می کنم
اصلا باید تنهائی مسیر را ادامه داد یا با اونها ؟
نه باید دنبال همونا بری
space را بزنی فکر کنم سرعتت زیاد میشه
نذار بینتون زیاد اختلاف بیفته
ببخشین میشه این بازی رو با جویستیک بازی کرد.
اگه میشه بگین چه جوری.
من یک کرک برای شبکه کردن بازی توی یه سایت پیدا کردم . توی بازی در قسمت دونفره قسمت شبکه رو انتخاب میکنم و سرور رو میسازم و بعد وارد بازی میشم از اون یکی کامپیوتر هم میشه وارد بازی شد فقط مشکل اینه که فقط کامپیوتر من بعد از حدود 1 دقیقه ای از بازی بیرون میپره. وقتی به صورت تکنفره یا دو نفره وقتی که شبکه قطع هست بازی میکنم از بازی بیرون نمیپره این رو امتحان کردم. شما میدونید مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید
میشه این کرک رو بزاری ما هم دانلود کنیم
چرا کسی جواب نمیده........................................ ..:19:نقل قول:
نه نميشه با دسته انجام داد.نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده........................................
کسی نمیتونه به من کمک کنه
باشه ولی وقتی دانلود کردی امتحانش کن ببین جواب میده یا نه . من منتظرما.نقل قول:
میشه این کرک رو بزاری ما هم دانلود کنیم
لینک :
توی این صفحه کلیه کرکهای این بازی هست چند لینک با نام :کد:http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_crysis.shtml
Crysis PRIVATE SERVER PATCH
داره که با توجه به ورژن بازی اون را انتخاب کن
دوستاني كه crysis رو تموم كردن لطفا كمك كنند
من تو مرحله 4 اون جايي كه توكشتي هست رو گير كردم همه ادم ها رو كشتم ويه پيغام ظاهر شده Air strike ava.. لطفا راهنمايي كنييد . ممنون
در این قسمت از بازی کافی هست که از کشتی فاصله بگیرید و خودتون رو به ساحل برسونید.نقل قول:
با دوربین (دکمه B ) کشتی رو هدف بگیرید تا کشتی بمباران بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
havas_1980 اقا دمت گرم خيلي با حالي از اين كه جوابمو داديد خيلي ممنون
اين باعث افتخارمه كه شما بهم جواب داديد. بازهم ممنون.
يه سوال havas جان؟نقل قول:
چندقيقه بايد اين كارو تكراركنم( کشتی رو هدف بگیرید)؟
منظور از هدف گرفتن کشتی این نیست که بهش شلیک کنی!
b رو بزن دوربین میاد! رو کشتی کلیک کن ولی باید ازش دور باشی
سلام برو بچ
من هم بازی رو نصب کردم الان میخوام برم بازی کنم
امیدوارم این قشنگ تر از Gears of war باشه ، هست؟
ممنون از شما
سلام
من تو مرحله سوم که میرم توی کشتی همه کارها رو انجام دادم و حالا تو کشتی یه علامت سبز هست که وقتی میرم روش اتفاقی نمیفته یه پیغام هم همش روی صفحه نوشته که من نمیفهمم چی میگه
به عکس نگاه کنید و بگید که من اینجا باید چکار کنم؟
ممنون از شما
کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/P30world/Crysis%20air.jpg
هر دوی این بازیهای جز بهترین بازیهای سال 2007 برای PC بشمار میرند.نقل قول:
Gears of War در ژانر Sci-Fi Third-Person Shooter (شوتر سوم شخص علمی-تخیلی) جای میگیره ولی Crysis در ژانر Sci-Fi First-Person Shooter (شوتر اول شخص علمی-تخیلی)
مرحله Assaultنقل قول:
در این قسمت از بازی که آخر این مرحله هست کافیه که از کشتی فاصله بگیرید و خودتون رو به ساحل برسونید.
با دوربین (دکمه B ) کشتی رو هدف بگیرید تا کشتی بمباران بشه.