طبق پست 1278 برین کرک با اون برنامه که گفتم پاک کنید بعدشم برای رجیستر کردن ویندوز از کرک خودتون از نوع استفاده کنید:20:نقل قول:
Printable View
طبق پست 1278 برین کرک با اون برنامه که گفتم پاک کنید بعدشم برای رجیستر کردن ویندوز از کرک خودتون از نوع استفاده کنید:20:نقل قول:
سلام
من ویندوز انترپرایز دارم، نمیدونم چجوری باید کرک کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
یکبار با اون برنامه وات، پاک کردم اون اپدیت رو
یکبار هم او برنامه ریجنریتر رو اجرا کردم
حالا باید چیکار کنم ؟
شما طبق پست 1260 برین:n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
ولی متاسفانه لینک کار نمیکنه
میخواستم بگم ولی یادم رفت ..
سلام دوستان؛
من ویندوز 7,نسخه Enterprise 64bit استفاده میکنم؛ بنا به مشکلاتی که برای سیستم پیش اومده میبایست ویندوزم رو دوباره نصب کنم؛ امام متاسفانه نمیدونم چطور باید از لایسنس ویندوزم پشتیبان تهیه کنم که بعد از نصب دوباره مصیبت های کرک مجدد رو نداشته باشم؛ آخه با دردسر زیادی ویندوز رو کرک کردم!!
ممنونم میشم بنده رو راهنمایی کنید.
با تشکر.
اگر که منظورتون از لایسنس همون سریال که سایت پایین یک برنام به اسم 7Tokens Manager معرفی کرده برای بک آپ گرفتن ازهمون سریال ویندوز درضمن کرک کردن نسخه Enterprise به اون صورت مشکل نیست شما که ویندوز بطور مثال مجدد نصب کردین برای کرک کردنش ازکرک پایین میتونید استفاده کنید که قبلا بحثش درهمین تاپیک شده :n01:نقل قول:
سلام
اقا این لینک win 7 f crack قیلتره، چجوری دانلودش کنیم :n02:
لینک درسته من بدون v p n راحت باز میکنم روی سیستم مشکلی نداره از من.نقل قول:
دانلود نمیشه، اقا نمیتونی اینو جای دیگع اپ کنی
مثه 4shared ?
یک سایت دیگه برای شما آپلود کردم.نقل قول:
شرمنده اینجا سوالم رو مطرح میکنم چون کسی تو تاپیکی که باز کردم جواب نداد :n28:
دوستان میشه ویندوز رو از خوده سایت ماکروسافت به صورت آپدیت شده دانلود کرد و سپس با سریال نامبر واقعی اکتیوش کرد ؟ اصلا دانلود از ماکروسافت امکان پذیره ؟ خودتونم میدونید اکثر ویندوزهای بازار دستکاری شده هستن
سلام دوستان عزیز میخواستم بگم آیا ویندوز سون 7 RemoveWATv2.2.6.0 واقعا ویندوز رو قانونی میکنه یا اینکه کرکهای ویندوز سون 7 از کار میندازه میشه راهنمایی کنید به چه صورته:n12:
سلام من پارسال رو لپتاپم windows 7 ultimate 64ریختم update اش هم غیر فعال کردم...
تا امروز که پیغام geniune داد..
البته ویندوز کار میکنه ..
الان چی کار کنم..؟
اگر active کردم باز هم اپدیت را غیر فعال کنم ؟
آــــــــــــــــــــــــ ــــــــپ:n02:
طبق پست 1281 برین که گفتم چکاری کنید:n01:نقل قول:
کدوم آپدیت ویندوز 7 نباید نصب بشه؟
این شماره آپدیت پاییننقل قول:
کد:KB971033
درضمن اگر ویندوزتونم از حالت جنیون خارج شد به وسیله مراحلی که در همین تاپیک گفته شده راحت میتونید جنیون کنید ویندوز:n01:
این آپدیت نصب شده:n04: اما ویندوزم هنوز جنیونه:n13:چطور ممکنه؟ شاید علتش اینه که ویندوز سون سرویس پک 1 رو نصب کردم ! الان وقتی روی اون آپدیته که نصب شده (update for microsoft windows kb971033) راست کلیک میکنم یه گزینه یونینستال هست یعنی اینطوری میشه یونینستالش کرد؟نقل قول:
فکر کنم چون سرویس پک 1 بوده این آپدیت از اول خودش نصب بوده اصلا
سلام دوستان ، نمی دونم این مشکل مربوط به چی میشه ولی احتمال دادم به کرک ویندوز باشه ، اگه هم می دونید نیست و راه حل دیگه داره ممنون میشم راهنماییم کنید :
جهت انتقال یک فولدر (یا هر برنامه دیگر) به نقطه دیگر تنها یک مستطیل به اندازه خود فولدر/برنامه به محل مورد نظر حرکت میکند و خود فولدر به همراه ماوس حرکت نمی کند . اولی که ویندوز رو نصب کرده بودم این مشکل وجود نداشت ، اما نمی دونم الان چش شده که این مورد بوجود اومده،
از دوستای گلم درخواست یاری دارم ،درود بی کران.
با سلامنقل قول:
من آمدم از روی بک اپ سی دی هام ویندوز نصب کنم که متاسفانه یکی از سی دی ها مشکل داشت و کلا ریکاوریم از بین رفت
جالا من یه ویندوز چدید نصب کردم می خواستم با serial windows قبلی که اوریجینال بود این ویندوز تقلب Genuine کنم
با تشکر
دوستان بنده بعد یه اپدیت دیشب ویندوزم ترکید !! از حالت ریجستر شده ویندوز در اومد و رفتم Remove wat رو زدم و بعد ریست شدن !! اصلا دیگه قسمتی به نام جنیون و اینا وجود نداره !! و ویندوز طبیعی و عالی داره کار میکنه !! فقط یه مشکل عجیب دارم !! اونم اینکه چراغ led کیس که میگه هارد داره کار میکنه یا نه ! یه سره روشنه !! چیکارش کنم !؟ :n21:
+
حتی دیگه انتی ویروسم هم موقع بالا اومدن ویندوز اجرا نمیشه و کلی اختلال تو سیستم ایجاد شده !!
+
ویرایش :
.
مشکلات حل شد :n02:
سلامنقل قول:
من از win 7 enterprise 64 bit استفاده میکنم.با کرک خود dvd فعال بود و آپدیت میکردم.به این صورت که آپدیتهارو ویندوز پیدا میکنه و خودم انتخاب میکنم که کدوم دانلود و نصب بشه و چون همه آپدیتهای مهم رو انتخاب میکردم اون kb971033 هم کار خودش رو کرد و geniune از کار افتاد.
دوست عزیز من پستهای شمارو دیدم و لودرهایی که در بخش کرک ویندوز میذاشتید هم تست کردم اما همشون unsuppored میدادند.تا اینکه توی یه سایت دیگه Windows 7 Enterprise 32 & 64bit Activator رو پیدا کردم.
در محیط داس اجرا شد یه چندتا سوال هم پرسید و مشکل genuine حل شد.اما حالا مشکل اینه که:
دیگه مثل قبل آپدیت نمیگیره.قبلا آپدیتها زیاد بود حداقل 20-30 مگ.اما الان بجز kb971033 فقط یکی دو آپدیت چند کیلوبایتی میاد.این مشکل برای چی هست؟
:n12: .....
نقل قول:
سلام ..ویندور تاره نصب کردم چه بدون کرک چه با کرک آپدیت نمیشه تو ویندوز قبلی این مشکل نداشتم .مثلا گفتن اورجینال ماهم دانلود کردیم.با کرک loader نصب کردم ولی آپدیت نمیشه
win 7 ulti 32
مشکل اپدیت نشدن میتونه از کرک باشهنقل قول:
با اخرین ورژن لودر فعال کردین؟
اره دوست عزیز با اخرین ورژن لودر کرک کردم..آپدیت نمیشه ..کرک جایگزین که مثل loader باشه لطفا معرفی کنید
با تشکر
درود بر همگی دوستان
وقتی تاریخ ویندوزم رو بروز میکنم ویندوزم مشکل not genuine بودن اونو میده ولی وقتی برش میگردونم رو 2006 درست میشه ! چیکارش کنم که بتونم با همون تاریخ روز 2013 مشکلی برام پیش نیاد ؟
(الان دسکتاپم سیاه شده و ارور غیر قانونی بودن هر دفه ای میاد)
با تشکر
این کرک رو نصب کنید مشکل حل می شه:
htt p : //s 2. p30 d o w n l o a d .c om/users/202/software/os/windows/7/activator/Windows.7.Genuine.Activation.RemoveWAT.v2.2.6.0_p3 0 d o w n l o a d .com.zip
pass: www. p3 0 d o w n l o a d .c om
پسورد و آدرس بدون فاصله.
Service pack Kb976932 - Kb976902
آقا من بیچاره ام نمیدونم دیگه با چه کرکی این رو درست کنم
راهنمایی کنید
دوستان چه آپدیت هایی رو نباید اینستال کرد که کرک ویندوز و نابود نکنه؟
بمب که نیست نابود کنه.:n02:نقل قول:
ولی این آپدیت کرک رو از کار میندازه: KB971033
مرسینقل قول:
همین یکیه فقط؟ فکر کنم بازم باشه هااا!!
فقط همین یکیه! من همه آپدیت هارو نصب کردم ولی مشکلی پیش نیومده!نقل قول:
برای کرک کردن هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید!
خسته نباشید
کرک ویندوزم پریده و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست و هر چی بوت لودر نصب میکنم قانونی نمیشه .......
از پست یک استفاده کردم جواب نداد ...... چند تا بوت لودر خودم امتحان کردم بازم نشد ....
دلیل خاصی داره ؟
میشه راهنمایی بفرمایید . :n12:
سلام
ویندوزم مدتی آپدیت نمی کرد و پیغام اکتیو کردن میداد.قبلش آپدیت kb971033 رو حذف کرده بودم.الان با MBR Regenerator کرک قبلی رو پاک کردم و ویندوز به حالت تریال 30 روزه برگشت.ولی بازم با لودر نمی تونم کرکش کنم.آخرین ورژن رو تست کردم که این پیفام میومد.ورژن ویندوز هم که در عکس مشخصه.
ضمنا کرکی که قبلا ازش استفاده میکردم و مشکل دار شد، Windows 7 Enterprise 32 & 64bit Activator بود با HAL7600 هم کرک نشد.
از چه کرکی استفاده کنم که هم کرک بشه و هم آپدیتها رو بگیره؟
شما هم با این با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست کنید !نقل قول:
خسته نباشید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک ویندوزم پریده و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست و هر چی بوت لودر نصب میکنم قانونی نمیشه .......
از پست یک استفاده کردم جواب نداد ...... چند تا بوت لودر خودم امتحان کردم بازم نشد ....
دلیل خاصی داره ؟
میشه راهنمایی بفرمایید .
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید !نقل قول:
اگر که ویندوز شما سری Enterprise باید از کرک مخصوص این ویندوز استفاده کنید اون windows loader که عکسش قراردادین مربوط به ویندوز 7 سری ultimate با pro میشه شما این کرک پایین باید استفاده کنید:n01:نقل قول:
ابزار یونینستال کرک رو میخوام