در اولین فرصت دشمن خودتون رو از پا در بیارید و مطمئن باشید که فرصت دوباره دادن مساویه با رزرو قبر خودتون ...
Printable View
در اولین فرصت دشمن خودتون رو از پا در بیارید و مطمئن باشید که فرصت دوباره دادن مساویه با رزرو قبر خودتون ...
اگر دیدید جایی حراجی و شلوار های خوبی با قیمت مناسب داره میده ، حول نشید و 2 ، 3 تا بخرید چرا که چاق میشید و اصلا تنتون نمیره.
ولی اگر کفش خوب با قیمت مناسب دیدید و اونقدر دنبال مد نیستید هر چند تا که تونستید بگیرید چون سایز پاتون بر عکس شکمتون تقریبا ثابت میمونه !
هیچ وقت دو تا رابطه احساسی با جنس مخالف رو تجربه هم نکنید...به دردسرای زیادی می خورید از لحاظ ساپورت احساسی
دلم گرفته، من از زندگیم یاد گرفتم که بیخودی به هر کسی به خاطر اعتقاداتش و کار هایی که میکنه برچسب نزنم ولی حداقل تو همین موضوع از پست های دوستان به بر چسب هایی برخوردم!
هيچ وقت به كسي كه از خودت بزرگتره دل نبند! آخر سركوفتش رو ميخوري!
لوازم بهداشتی و آرایشی چیزی نیست که آدم همینطوری بخره...
اول مطمئن شید که ازش خوشتون میاد یا نه؟باهاتون سازگاره؟اگه میتونید امتحانش کنید قبل از خرید...
چون میخریم یهو خوشمون نمیاد همینطوری میمونه رو دستمون آخرم تاریخش تموم میشه باید بندازیم بیرون !نوی نو
در شروع رابطه هیچوقت به طرفتون دروغ نگید، حتی دروغای کوچیک...
چون ممکنه روزی به بهترین کس تو زندگیتون تبدیل بشه و اونوقت هم نگفتن حقیقت سخته و هم گفتنش....
هیچوقت دروغ نگید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تجربه 3 ساله ی من توی این فروم اینو بهم میگه که بالاتر رفتن پست ها به هر قیمتی هیچ ارزشی نداره
100 پست مفید از 2000 تا پست بی ارزش و اسپم بسیار با ارزش تره
منظور خاصی نداشتم به هیچ وجه کسه خاصی رو مورد خطاب قرار ندادم حرف کلی بود
نریزید روم دعوا راه بندازیداااا
اگه کسی از ظاهرتون با اخلاقتون تعریف کرد نگید نه اصلا
اعتماد به نفس داشته باشید ولی مغرور نشید با گفتن مرسی نشون بدید حرفش و قبول دارید
تو این دوره و زمنونه نمیشه رو قول و قرار کسی حساب باز کرد
اگه کسی بهتون گفت صبر کن من برت کار جور میکنم اصلا به این حرفش دل نبندید.چون دیگران برای خودنمایی حرف زیاد میزنند
یک تجربه از رانندگی
آقا هیچ وقت پدالارو با پای اشتباهی نگیرید...خیلی ناجور میشه
1-یه بار ترمزو با پای چپ گرفتم.چنان ترمزی زدم وسط خیابون که خودم کف کردم:دی چه برسه به ماشین پشتیه!(چون ماشین سرد بود اگه پامو از روی گاز برمیداشتم ماشین خاموش میشد.)
2-یه بارم کلاژو با پای راست گرفتم.فرمون قفل و زنجیر بود میخواستم یکم برم جلوتر که در گاراژیو رد کنم.نصفه نشستم تو ماشین یه پامم بیرون ماشین (زنجیر نمیذاشت کامل برم تو) .مجبور بودم با پای راست کلاژ بگیرم . گفتم یکم کلاژو ول میکنم ماشین خودش گاز میخوره یکم میره جلوتر...همینطورم شد فقط وقتی میخواستم واستم با گاز اشتباش گرفتمو یهو کلاژو ول کردم ماشینم راه افتاد منم نصفه تو ماشین بودم!:دی اصلا یه وضعی نزدیک بود تصادف کنم!
مورد یک رو الانم انجام میدم.ولی برای بار اول خیلی ناجوره.الان حواسم بیشتر جمعه
.
منم یه تجربه داغ بگم
وقتی که لیوان چای یا هر مایع داغ دیگه ای دستتونه و همون موقع عطسه یا سرفتون میگیره سریع اونی رو که دستتونه رو زمین بزارید چون اگه بریزه بهترین حالتش فقط سوختن دستتونه.
یکی از راههایی که باعث میشه به کسی اعتماد کنیم و ببینیم دوست خوبی برای ماست اینکه سر قول و قرارش بمونه
مثلا اگه سر ساعتی قرار دارید که به جایی برید اگه خیلی دیر کرد بدونید قابل اعتماد نیست و یا اینکه شما براش مهم نیستید
اگر توی سن مدرسه هستید و خانواده ،مخصوصا مادتون رو شما بسیار حساس هست و دلشون میخواد گل دختر یا گل پسرشون رو افتاب مهتاب نبینند لطفا به حرفاشون گوش کنید و الکی لجبازی نکنید
بی زحمت کلا قید جنس مخالف رو هم بزنید.اگر توانستید حتی باهاشون حرف هم نزنید
چون واسه خودتون
خانوادتون
طرف مقابلتون
خانواده طرف مقابل
زحمت و دردسر و اه و نفرین و اعصاب خوردکنی بوجود اوردید
لجبازی هم هیچ فایده ای نداره.بیشتر وقت ها خانواده ها طرز فکرشون غلط هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد
ولی اگر مطمئن هستید که بی سر و صدا و بدون اینکه کسی بفهمه میشه سرپیچی کرد اون اشکالی نداره.
هیچ وقت تو زندگیتون به کسی بها ندید و خودتون و از همه بیشتر دوست داشته باشید و یادتون باشه شما از همه مهمترید
همیشه به یاد داشته باشید ! فامیل دوست اجباری هست و دوست اجباری به هیچ دردی نمیخوره ٬ پس ! اول هوای بهترین دوستتون بعد فامیل ...
:40:همیشه به دیگران بدون منت کمک کنید و همینطور دل دیگران رو شاد کنید....چه غریبه و چه آشنا مخصوصا پدر و مادر:40:
یه حس خوبی تو وجودتون به وجود میاد...سبک میشید حس میکنید دی نی به این دنیا ندارید..
باور کنید خداوند دل شما رو شاد می کنه...
...من اینطوری نبودم...به دیگران کاری نداشتم به پد رمادرم کا ری نداشتم...همه اطرافیانم رو از دست داشتم میدادم
ولی وقتی اولین جا دل مادرم رو شاد کردم....بعد دل پدرم بعد دل برادرم بعد دل دوستم بعد همینجوری بیشتر شد.....
بعد الان هر روزم برام مثل زندگی تو بهشت شده نمیدونید چی میگم باید تجربه کنید....سبک شدم .....
اگر پسر یا دختر خونه هستی همین الان برو دل مادرت رو شاد کن حالا میپرسی چه جوری؟ برو برگهای درختها که تو حیاط ریخته جارو بزن برو
ظرفها و قابلمه هارو بشور برو خونه رو گردگیری کن ...دلشو شاد کن..حتما نباید که براش گردندبند طلا بخری...
سعی کنید خانواده رو هر چندوقت یک بار شگفت زده کنید!
مثلا میتونید یه مسافرت برون شهری ببریدشون!
و سنگ تموم بذارید
فیلم و عکس هم یادتون نره!
مطمئن باشید بهترین خاطره توی زندگی تون میشه
آقا پسرا گل همه توجه کنن
تو رو خدا توجه کنید :19:
به خدا یه روز پشیمون میشین:41:
بعضی فرصتها کلی تو زندگی تاثیر دارن
مثل این قضیه سربازی
حتما دنبال این باشین که کسری خدمت سربازی بگیرید
تا چند وقت پیش منم مثل خیلی ها برام زشت بود برم دنبال بسی ج و این حرفا کاری به مسائل اعتقادی ندارم ولی به خدا اگه دنبال همینا هم نریم فردا معلوم نیست چه مدت و کجا باید خدمت کنید .... شانس همیشه در خونه رو نمیزنه خیلیا بم گفتن بیا کارت و درست کنیم کسری بگیری و تو شهروخونه خودت بری خدمت ولی وقتی به این حرفا گوش ندادم فهمیدم عجب اشتباهی کردم
در اوج قدرت انسانیت رو حفظ کنید
دوستان هر عملی که انجام میدید عین همون رو خودتون به سرتون میاد .یکیو مسخره میکنید بعدا میبینید که مسخره میشید یا کمک میکنید و بعدا به خوده شمام کمک میشه .براتون قانون نیوتون فیزیک اثبات نمیکنم.این یه تجربه شخصی هست و من خودم شخصا خیلی امتحانش کردم و همیشه صادق بوده
سلام باز من اومدم یکی از تجربیاتم گرانقدرم رو تقدیم جامعه اسلامی کنم تا انشا الله با بکار گیری اون پایه های نظام کفر رو در هم بگوبیم :31:
بیشتر واسه پسرا :31: : دخترا هم میتونن اینکارو بکنن البته
تو کیف پولتون یک متن بنویسید
از یابنده محترم خواهشمند است با این شماره ( شماره خودتون ) تماس حاصل نماید .
حالا میتونین یکم التماسم پاش بنویسید که پولش مال خودت فقط مدارکشو برگردون
یا میتونین بگین مژدگانی شما محفوظ است.. مونده به خودتون :31:
مطمئن باشید اگه اینو انجام ندید روزی که کیف پولتون گم میشه .. شاید به خودتون دشنام بدید چرا اینکارو نکردید :27:
سلام
اگه متوجه شدید که 2 نفر دارند پشت سر شما حرف میزنند و یا اینکه بد وبیراه میگن به روی خودتون نیارید و جوری رفتار کنید که انگار چیزی نشنیدید.
قبل از اینکه از چیزی مطمئن نشدید روش برنامه ریزی نکنید.خیلی ها رو دیدم که میگن قراره از فلان ماه برم سر کار و اگه 1 سال کار کنم میتونم یه ماشین بخرم.بعدش میفهمند که کاره جور نشده بد جوری ضد حال میخورند
اگه حوصله خوندن ندارید یراست برید سراغ نتایج تو قسمت پایین : دی
این تجربرو قبلا با یه یوزر دیگه گفتم ولی متاسفانه پاک شد دوباره میگم چون خیلی مهمی و حیاتیه البته اینجا فول ورژنشو میگم قبلا یدونش بود: دی
یه روز بارونی آرایشگاه بودم همش بخار روی این شیشه ها جمع میشد این شاگرده بیچاره هم همش با روزنامه تمیز میکرد ولی متاسفانه باز بخار همونجوری جمع میشد رو شیشه:13:
تا اینکه آراشگره به شاگردش گفت یذره شیشه پاک کن بزن به شیشه تا درست شه:18: این شاگرده هم همینکارو کرد دیگه هیچ خبری از بخار نشد حتی یه اپسیلون!!!:18:
بعدش من تو حموم مشغول اصلاح ریشه گرانبهایم بودم:31:دیدم همش بخار میشینه رو آینه اعصابم داغون میشه از طرفی باید بخار تمیز میکردم از طرفی هم صورتمو میزدم :13:
تا اینکه به داستان 1 مراجعه کردم بجای شیشه پاک کن یکم شامپو زدم به آینه بعد دیدم تا آخر اصلاح یذره بخار هم سراغ آینه نیومد:40: : دی
بعدها کشف کردم با استفاده از مایع ظرفشویی و صابون هم این روش جواب میده:31:
یکی از بهترین تجربیاتم همین بوده فقط کافیه یه بار استفاده کنید اونوقت میبینید خدایی چه تجربه ی خفنیه: دی
نتایج
1- اگه مغازه ای فروشگاهی چیزی دارید روزای بارونی فقط یذره شیشه پاک کن ، مایع ظرفشویی بزنید به شیشه ها تا از بخار گرفتگی شیشه ها جلوگیری کنید
2- وقتی میرید حموم واسه اصلاح همون اول یکم شامپو ( صابون مایع ضرفشویی خلاصه هرچی دم دستتونه : دی) بزنید به آینه تا هیچ بخاری روش جمع نشه و با خیال راحت اصلاحی دقیق و مردونه انجام بدید : دی
تجربه روز : دی
دوستان عزیز دانشجویان نمونه یه نگاه به تفویم بندازید امروز 27 آبان یعنی تقریبا 1ماه و نیم فرصت دارید!!!
حالا یه لحظه چشماتونو ببندید به شب امتحان فکر کنید شب امتحانی که ترم قبل گذشت:13:
ناسلامتی قرار بود این ترم بترکونیما بازم امتحانات داره میرسه هیچ کاری نکردیم:19: این تجربه مخصوص خودمه هر ترم میگم انشالله ترم بعد میترکونم:41: اگه از همین امروز شروع نکنیم دو ماه بعد دوباره میگیم ترم بعد میترکونیم!!! و این روند همچنان ادامه دارد...:13:
امیدوارم دوستانی که گفتن این ترم میترکونن واقعا این ترم بترکونن از جمله خودم:40:
دوستان عزیز موفق باشید:11:
اگه برنامه ریزی دارید می کنید ...
اگه دارید برای کاری نقشه می کشید ....
اگه دارید خوتون رو برای یه رویدادی تو آینده آماده می کنید ...
مهم نیست نوع و حالت کار و تصمیمتون چیه !!!
فقط برای حالات خاص یا مواقع اضطراری یا بدترین شرایط هم یه برنامه کنار بذارید (یعنی پیش بینی حالت بد رو هم داشته باشید )
تا مثه من احساس نا امیدی و شکست رو نکنید
هر چند می دونم این فقط یه احساسه ولی از اینکه اتفاقاتی باعث شد من برنامه مختل بشه و نتونم به هدفم برسم ناراحتم و چون برنامه ای برای این روزا ندارم احساس سرخوردگی می کنم
یک نگاه به دوران زندگیت بنداز ! چشمات رو ببند و برو خوب و عمیق فکر کن! ببین چه کارایی رو می تونستی انجلم بدی اما توش در جا زدی...
این یک پند یا اندز نیست ... اما تجربه ایه که می خوایم خیلیامون کسب کنیم . پس تا دیر نشده زندگی کنیم تا اینکه زنده بمونیم
دوست من: هیچ وقت دنیا به آخر نرسیده
یه مقدار توی کارهای بانکی دقت کنین دوستان
میبریم پولو کلی توی صف می ایستیم میزاریم بانک.برای هر حرکت مالی که انجام میدیم کارمزد کم میشه .درسته نباید پول نقد خیلی همراهمون باشه ولی میتونیم پولارو هفتگی از حساب برداریم. که فقط یه بار کارمزد بدیم!
حتی توی شعبه هم که بخوای پول برداشت کنی باید کارت بکشی و این کارت کشیدن یعنی دادن کارمزد به بانــــــــــــــــــــــ ــــــــک:13:
پیرو پست قبلی باید عرض کنم که همیشه شماره حساب هایی که قصد واریز بهشون دارید رو چندبار چک کنید ! یک شماره اشتباه مساویه با ...
+ اینکه اگر قصد انتقال وجه ( کارت به کارت ) دارید سعی کنید یک خودپرداز از بانک صادر کننده کارت خودتون پیدا کنید ٬ نخست اینکه ۹۰٪ کارمزد کم نمیکنه ! و اگر مشکلی تو پرداخت پیش بیاد ۹۹٪ تو همون لحظه برطرف میکنند .
ولی اگر خود پرداز بانک دیگه باشه میفرسته شما رو بانک خودتون بعد از اونجا دوباره باید برید به بانکی که سوتی داده و کلی دردسر میشه بعلاوه اون کارمزدی که ۱۰۰٪ میگیره !
این اصل رو تو خرید های اینترنتی هم مد نظر داشته باشید .
هیچ وقت به کسی که ارزش و منزلت محبت کردن رو نمیدونه و تشخیص نمیده محبت نکنید.
به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند
پاییز شده و باید مراقب بعضی چیزها بود.مثلا اگه میخواید برید بیرون قبلش صبر کنید تا عرق تنتون خشک بشه بعد برید بیرون از خونه تا خدایی نکرده سرما نخورید
سعی کنید خودتون رو تو موقعیتی قرار ندید که وسوسه بشید برای انجام کاری که درست نیست.
قدم اول واسه جلوگیری از یه اتفاق...اینه که آدم خودشو تو اون موقعیت قرار نده...
سلام دوستان
اگر دانش اموز یا دانشجو هستین بهتون پیشنهاد میکنم که به هیچ وجه وسوسه نشین که برین سرکار! به خدا هیچ خبری نیست..درس از هر چیزی مهمتره.بچسبین به درس +زبان بعد از پایان تحصیل ببینید که روی هوا میزننتون!(البته این موضوع 100% نیست.)من خودم حدود 1ساله که توی یک شرکت کار کردم و گرچه حقوقم خیلی خوب بود ولی دیدم اگه به درسم نرسم پس فردا که بخوام برم سر کار کود هم بارم نمیکنن.حالا جسبیدم به درس و از اینکه این کارو کردم خیلی خوشحالم:20:
سلام
خوب روزای بارونی شروع شده!!
بعضی ها چتر دارند و بعضی ها ندارند.آقایون تو خرید چتر دقت کنید مخصوصا در انتخاب رنگ.مثلا رنگ صورتی یا سبز فسفری به شما آقایون نمیاد:27:
اگه چتر دارید و با خودتون بیرون میبرید قبل از اینکه از خونه خارج بشید چتر رو باز و بسته کنید تا از خرابی احتمالی مطمئن بشید
وقتی چتر دستتون هست مراقب باشید که به کسی برخورد نکنید.زیاد دیدم کسایی که چش و چالشون بوسیله چتر داغون شده
وقتی وارد خونه یا اتومبیل میشید چتر رو بتکونید تا کاملا آبی که روش جمع شده بریزه رو زمین
کار امروز رو به هیچ عنوان به وقت دیگه ای ننداز مخصوص در این کشور که در لحظه همه چیز ممکنه تغییر کنه ، آخرش ضرر می کنی ، بد جور هم ضرر میکنی ...!!!
همونطور که حمید خان گفت: فصل بارندگیه! توی خرید البسه گرم دقت کنین!
الان قیمتا الکی و بیخودی بالا رفته و از کیفیت اجناس کم شده.
توی خرید کفش بیشتر دقت کنین! خیلی به ظاهر اهمیت ندیدن! به کف کفش دقت کنین!
که روزای برفی و بارونی سر نخورین! خصوصا روی خط عابر پیاده! (تجربه شخصیه هااااا):31:
دوستان هر کاری انجام میدین انجام بدین فقط به هیچکس نگین دارین اون کار رو انجام میدین ! دقت کنید هیچکس !
وقتی به کسی میگین که میخواید فلان کار رو انجام بدین چند تا ! ضرر داره : 1- اگه خدای نکرده به اونجا نرسید ضایع میشین . 2- از شدت تلاشتون کاسته میشه . اینرو همه جا میگن تلاشتون بیشتر میشه ولی باور کنید خیلی کمتر میشه . 3-در صورت موفقیت در کاری که به بقیه گفتین خیلی طبیعی جلوه میکنه و بقول معروف کسی تعجب نمیکنه ! و اگه نرسید شما یک انسان ضعیف و تنبل و کاهل شناخته میشین ! و ...
پس فقط سایلت باشین و کارتونو انجام بدین و مشکلاتتون رو پیش بقیه بزرگ نکنین . :40:
سعی کنین برنامه زندگیتون رو طوری تنظیم کنین که اگه در کمتر از 30 ثانیه متوجه شدین با بهترین رتبه های آزمون آزمایشی و شانس کسب رتبه سه رقمی کنکور ؛ قراره طبق قانون جدید از تحصیل محروم شده و باید برین سربازی غ با مشکل مواجه نشن و زندگیتون به هم نریزه
هرکی که به فکر موفقیت ( غیر از موفقیت در تحصیل رشته های مذهبی ) هست باید همیشه به فکر مهاجرت به یه کشور درست و حسابی باشه .
ایران جای پیشرفت نیست
هيچگاه برای شخصی که از دور برايت دست تکون ميده دست تکون ندید...
چون دراکثـــر مواقع با تو نيست با پشت سريته..!
لذا ضايع ميشــــــــــی..
تو روحیـه ات تاثیر میذاره !
حالا بیا و درستش کن
:31::27:
+
دقت کردین شبای عروسی تا دهنت پر میشه دوربین میاد روت. !?
گفتم حواستون باشه !
:27:
+
دقت کردین بهترین ایده هارو برای دیگرون داریم و برای خودمون عملاً .....(به دلیل عصبانی بودن نویسنده(خودم) محذوف به قرینه لفظیه):31:
همیشه سعی کنید دوست خودتون رو به خوبی بشناسید
و خودتون رو برای هر کسی
به اب و اتیش نزنید.
اگه میدونید که ارزش کار شمارو متوجه نمیشه و جور دیگه ای برداشت میکنه هرگز اونکارو براش انجام ندید چون هم
باعث ناراحتی خودتون میشه و هم اینکه فکر میکنه وظیفه ی شماست.