سلام
میخوام یه پروتین بگیرم.2ساله دارم تمرین میکنم .وحدودا یکساله که دیگه پیشرفتی نداشتم.مکمل تا حالا مصرف نکردم.پروتین خالص میخوام .چی پیشنهاد میدید؟قیمت حدود 100باشه
قدم 176
وزن78
مرسی
Printable View
سلام
میخوام یه پروتین بگیرم.2ساله دارم تمرین میکنم .وحدودا یکساله که دیگه پیشرفتی نداشتم.مکمل تا حالا مصرف نکردم.پروتین خالص میخوام .چی پیشنهاد میدید؟قیمت حدود 100باشه
قدم 176
وزن78
مرسی
اگه واقعا تو يه سال هيچ پيشرفتي نكردين كه خيلي غير ممكنه به دلايل بسيار زيادي مربوطه و اين مساله رو نميتونيد فقط گردن تغزيه بياندازيد....و اگه يه سري مسائل رو در اين ورزش رعايت نكنيد حتي مكمل هم نميتونه بهتون كمك كنه....نقل قول:
چندتا شو به اختصار ميگم:
1:خواب كافي
2:تعداد جلسات استراحت در هفته
3:تغزيه
4:برنامه تمريني
5:علاقه به تمرين و تمركز در اجراي حركات
و در مورد مكمل اگه اولين باره ميخواهيد مكمل مصرف كنيد من توصيه مكنم پروتئين خالص يا صد صد استفاده نكنيد و به جاش از پروتئين هاي تركيبي يا كراتين هاي تركيبي استفاده كنيد...
با 100 تومان چيز خوبي گيرتون نمياد الان همه 2 كيلو به بالا ها جنس مرغوب 130 به بالا هست...(البته بايد طرفتون رو بشناسيد)
اقا من17 سالمه يه 6-7ماه ديگه 18ميشم بعد ميخوام بدونم از الان برم بدنسازي خوبه؟ بعد من دوست ندارم زيادي بازو هام يا سينه هام بزرگ بشه ,مثلا دوس دارم شيش تيكه بشه يا دوست دارم چار شونه بشم .كلا از اين چيزا نه اينكه بازوهام خيلي بزرگ بشه و از اين حرفا .من 60كيلوام 176قد .ممنون ميشه كمكم كنيد
پیشرفت که هیچی پس رفت هم داشتم .حدود9ماه پیش یه برنامه ی سنگین از یکی گرفتم که توش ست های سوپر زیاد داشت .میخواستم خطی کار کنم.خودش گفت این برنامه را باید با یه تغذیه خوب اجرا کنی.منم اهمیت ندادم.تو این 6-7 ماه که این برنامه را اجرا میکردم3-4 کیلو کم شدم که فکر کنم بافت های ماهیچه ایم آب شد و کلا آب شدم . به طوری که هرکی میدیدمون متوجه میشد.بعد برنامه را خودم عوض کردم و حالا دوباره رسیدم به 1 سال پیشم و دارم پیشرفت میکنم.اینم از سرگذشت ما.البته هدفم هیکل بزرگ کردن نبود برا همین زیاد اهمیت نمیدادم .
اکثرا 6 روز تو هفته را تمرین دارم ولی خب یه جوریه که میشه اجرا کرد یعنی بعضی روزا تمرینا سبکه وزیاد خسته نمیشم
حالا چرا ترکیبی بخرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.در مورد هزینه تا 140-150 مشکلی نیست .طرفمون جنسش اصله ولی یه نم گرون میده.حالا چی پیشنهاد میدید؟
بابت راهنمایی تون ممنونم
سلام دوستان
قدم 193 و وزنم 100 کیلو و سنم 25 سال هست چربی پهلو ی زیادی دارم هر شب بعد افطار 1 ساعت پیاده روی تند و 15 دقیقه میدوم باشگاه هم نمیرم از شما میخوام که یه چربی سوز قوی با حداقل عوارض بهم معرفی کنید.
با سپاس:11:
سلامنقل قول:
به نظر من شما طرف چربی سوز نرو بهترین چربی سوز واسه شما همتتونه
من حدود3سالی هست میرم باشگاه افراد مثله شما زیاد اونجا بودن اما با یه همت خوب و پشتکار اومدن و نتیجه گرفتن وهیکل رو فرمی پیدا کردن
به نظرم شما برو باشگاه و اونجا حرکات زیادی واسه شکم و پهلو هست اونا رو انجام بدی حتما نتیجه میگیری
یاعلی
نقل قول:
6 روز در هفته تمرين كردن يعني نابود كردن بدن به معناي واقعي كلمه شما در اين ورزش هر گز حق نداريد بيشتر از 4 روز در هفته تمرين كنيد ( جي كاتلر با اون برنامه تمريني با اون مربي حرفه اي با اون برنامه غذايي 5 روز كار ميكنه)
جنس خاصي رو نميتونم پيشنهاد كنم و چون جنس طرفتون اصله بريد ببينيد پروتئين وي تركيبي چي داره و سعي كنيد حتما اگر جنس اصله از مارك هاي معتبر بگيريد مثل optimum -- mhp -- mp -- inner armor
نقل قول:
به نظر من الان اصلا مناسب نيست به دليل اينكه شما الان تو سن رشد هستيد و قدتون هم يه مقداري كوتاه و به دليل اينكه تازه ميخواهيد شروع كنيد به دليل مبتدي بودن ممكنه به صفحات رشدتون صدمه بزنيد....
به نظر از 20 سالگي شروع كنيد
سلام .نقل قول:
اگر در درج قد و وزنتون اشتباهی نشده باشه , شما خیلی لاغر هستین .
اگر چابک و بانشاط هستین که هیچ اما اگر کسل و ضعیف هم هستین بهتره یه چک آپ برید و از سلامتیِ بدنتون مطمئن بشید .
اقا من میخام بالا سینه خوب بشه و عضله بیاره
به نظرتون غیر پرس بالا سینه و پرس بالا سینه با دمبل دیگه چی بزنم خوب میشه .
اگه هر روز پرس بالا سینه را بزنم اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد یا طبق برنامه
ماهیچا بدن به استراحت نیاز داره واسه ریکاورینقل قول:
اگه همش بخوای رو سینه کار کنی باید تغذیت خوب باشه نسبت به تمرینی که میکنی تا بازده خوبی بگیری
به نظر من شما میتونی باتر فلای یا کراس اور هم به تمرینات اضافه کنی اما اینا بدون بدن در بدن سازی نمیشه راه یکساله رو یه شبه رفت
اقا من بجای سفیده تخم مرغ چی مصرف بکنم که مث سفیده باشه اخه خسته شدم از بس تخم مرغ جوشوندم و بعدش واقعا انصاف نیست که تخم مرغ بخری بعد نصفش یعنی زردش را بریزی دور
چیکار کنم مادرم هی قر میزنه میگه تخم مرغ را هدر میدی میرزی دور
سینه مرغ میتونین استفاده کنین اونم پروتیین داره!نقل قول:
اگه اهله لبنیات باشین شیر خوبه فرنی هم خوبه!
من 192 قدم هستش و 79 ککیلو وزنم - لاغر اندام هستم . دوست دارم هیکلم ورزشی بشه باید چند وقت برم باشگاه بدنسازی تا به مقصودم برسم ؟؟
سلام. دوستان من 23 سالمه و 195 قد و 108 کیلو وزن دارم فعلا ! تصمیم دارم چربی های اضافه بدنم بسوزه و وزن کم کنم و فکر کنم حدود 20 کیلویی باید کم کنم.
یه سری workout از jillian michaels گرفتم (30 day shred) و 10 روزی انجام دادم هر دفعش 25-20 دقیقس که توش حسابی عرق میکنم... نمیدونم اینو ادامه بدم یا برنامه ی بهتری میتونم بچینم.
ممنون میشم منو راهنمایی کنین
شما باید ببینین مقصودتون از بدن سازی چیه؟ میخواین حجمی کار کنین یا خطی؟نقل قول:
بیشتر توضیح بدین از مقصودتون تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
اگه شما شکم دارین و چربیه پهلوهاتون زیاده باید حرکات شکم و پهلو انجام بدیننقل قول:
بگین چه حرکاتیو انجام دادین تا بهتر راهنماییتون کنم!
در ضمن باید سس مایونز و برنج را نسبت به قبل کمتر در وعده غضاییتون قرار بدین!
گفتم که دوست دارم هیکلم ورزشی بشه و از این لاغر اندامی در بیامنقل قول:
شما وقتی میرین بدن سازی خواه نا خواه اشتهاتون زیاد میشه و افزایش وزن پیدا میکنین! اینکه چند کیلو و تو چند وقت؟ بستگی به سیستم بدنتون داره و همتتون تو خوردن تغذیه مناسبنقل قول:
شما باید حداقل یک وعده غذایی به وعده های غذایی روزانتون اضافه کنید! اگه میخواید سالم ورزش کنید و سلامتی براتون ملاکه سمت مکمل ها نرید
صبر کنید و با غذاهای طبیعی اثرش را در خودتون ببینید
اگ همت کنید بعد6 ماه با یه برنامه مناسب اندکی به اون اندام دلخواهتون میرسید
یاعلی
ممنون از پاسختون دوست عزیزنقل قول:
اگه بخوایم به صورت طبیعی هیکل ورزشکاری بشه و رو فرم بیاد بهتره بعد تمرینات چه غذاهایی مصرف کنیم ؟ و در کل اگر در این مورد توضیحات بیشتری دهید ممنون میشم
سلام .
من 174 قدمه و 74 وزنم هست . حدودا 2 ساله بدنسازی کار میکنم اما رشد زیادی نمی کنم از مکملهام استفاده نکردم چون می ترسم که وزنمو از نظر چربی بالا ببره .
سینه هام به طور ژنتیکی بزرگ وشل هستن و هر چقد کار میکنم شکل نمیگیرن.
میخواستم مکملی رو بهم معرفی کنید که حجم عضله ای بهم بده نه حجم چربی .
و اینکه من چطور میتونم سینه هامو شکل بدم.
ممنون.
سلام چاکریم.
الان 6 ماهه میرم باشگاه.قد 183 وزن 173 شکم ندارم الان به مدت 4 ماهه هر روز برنامه شکم رو انجام میدم.روزای باشگاه (کرانچ و یک حرکتی هست پاهات رو جمع میکنی توی شکمت!؟ و یک حرکت دیگه هم 2 تا دمبل میگیرم دستمون ایستاده اروم به چپ و راست خم میشیم!؟) روزای خونه هم کرانچ معمولی 2 ست 15 تا و کرانچ پاها به دیوار اینم 2 ست 15 تا .الان شکمم سفت شده ولی خبری از خط افتادنش نیست .
برای 6 تکه کردن شکم چند روز توی هفته باید حرکات شکم رو انجام داد؟(3 روز توی هفته بیشتر نمیرم باشگاه) یک سری تمرینات خونگی هم برای شکم وجود داره راجب اینا هم توضیح بدین.
اونایی که دست کم شیش هشت تیکه کردن شکمشون رو بیان یک روند این کار رو بیان کنن؟
خواهش میکنم وظیفه بودنقل قول:
ببینید دوست من تغذیه هم قبل تمرین مهمه هم بعدش شما قبل تمرین حدودا1ساعت قبلش باید غذاهای هیدروکربو دار بخورید خود نان اینو داره حتما نباید یه غذای مفصل باشه یه قاضی هم خویه تا موقع تمرین
بعد تمرین باید سمت غذاهای پروتیین دار برید مثله سینه مرغ سفیده تخم مرغ فرنی ماهی شیر همچنین میتونید از غذاهای نشاسته ای استفاده کنید مثله سیب زمینی اب پزواسه افزایش وزن
اگه سرچ کنید در گوگل غذاهای دیگری هم هست که این خواصو داشته باشه اونا رو بخونید و مطابق با میلتون برا خودتون برنامه غذایی بنویسید:11:
سلام دوستان. من میخوام ثبت نام کنم واسه ورزشهای بدنسازی البته نه به صورت حرفه ای ولی کلا میخوام الان که وقتم آزاده درست و حسابی پی گیر بشم.
1- این داستان مربی چقدر تاثیر داره .یه جا هست بدون مربی میگه 40 با مربی میگه 80. یعنی می ارزه دو برابر بدم واسه مربی. من چاق نیستم ولی میخوام وزنم رو کمتر کنم ( در حد 7 کیلو ) هم که حرفه ای ورزش کنم. مربی نیازه؟ یه سریا میگن اول همینطوری برو بعد مربی بگیر.
2- اینکه میگن یه سری ورزشها قد رو میسوزونه راسته؟ چون بیشتر ورزشکارهایی که من دیدم قدشون کوتاه. یعنی از نسبت قد و وزن کوتاهن.
3- جای خوب کسی تو تهران سرا غ داره طرف شمال شرقی !؟؟؟
خیلی هم عالیه...نقل قول:
درمورد سوالات:
1. این اشتباه رو نکن اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما مربی بگیر ( البته مربی خوب و کار درست که کمم نیست ) اگه مربی نگیری ممکنه از پایه حرکات رو اشتباه بزنی و پیشرفت خوبی نداری...از مربیت بخواه که برات توضیح بده هر حرکتی به چه قسمتی فشار وارد میکنه...
ولی اگه برات سنگینه که این مقدار پول بدی..تمام حرکات رو از طریق اینترنت چک کن و همیشه سعی کن به اطلاعاتت اضاه کنی..
.
2. رو راست بهت بگم هنوز هیچ تحقیقی انجام نشده که به طور قطع بگه بدنسازی قد رو کوتاه میکنه و همچنین هیچ تحقیقی نتونسته صد در صد بگه که قد رو کوتاه نمیکنه...ولی چیزی که وجود داره اینه که با ورزش به ویژه بذنسازی هورمون رشد تو بدن بیشتر و بیشتر ترشح میشه و
همین باعث میشه که رشد قدی هم بهتر بشه نه بدتر....قضیه دیگه ای هم که وجود داره اینه که من افراد قد بلند خیلی زیادی تو این رشته دیدم هیچ ربطیم نداره نمونه هاش ارنولد با 188 قد ، رونی کلمن با 180 قد ، جی کاتلر با 178 قد که همشونم از سنهای 13 14 یا 15 که اوج رشد قدیه این ورزش
رو شروع کردن...
.
3. اینو اطلاع چندانی ندارم ولی پیشنهادم اینه که باشگاهی که انتخاب میکنی بررسی کنی که از لحاظ فضا ، فضای بازی داشته باشه و دستگاهاش رو بررسی کن...تهویه باشگاه هم خیلی مهمه...
.
.
موفق باشی....
آقا دستت درد نکنه. درسته من شنیدم که یه سری تمرین ها توی بدنسازی حتی قد رو بلند تر هم میکنه .البته من قکر کنم دیگه از سن رشد قدی گذشتم ( 25 -26) ولی خوب بدم نمیاد اگه بشه تمرینهای کششی رو انجام بدم که شاید تاثیری داشته باشه که البته بعید میدونم چون قبل از دانشگاه یعنی یه پنج سال پیش هر روز شاید روزی 1 ساعت بارفیکس میرفتم . انواع و اقسامش ( با دست با پا با بازو با مچ ) :31:.
-
بعد کسی تجربه نگه داشتن بدن با شنا رو داشته ؟
چون اینطوری که من دوستام رو دیدم. وقتی بدنسازی رو میری بدن بدجوری رو فرم میاد ولی وقتی ول کنی با قبل رفتنت هیچ فرقی نمیکنی.
میشه اگه یه زمانی خواستیم ولش کنیم با شنا نگهش داریم . چون من به استخر دسترسی راحت دارم _ کلا شنا هم یه جور ورزش سنگین محصوب میشه. خیلی انرژی میگیره !!
ممنونات بابت راهنمایی :10:
خواهش میکنم...نقل قول:
نه دیگه سن شما دیگه رشد قدی نداره...24 ساعتم اویزوو باشی از بارفیکس یک سانتم رشد نمیکنی..:31:
در مورد ول کردن به نظرم دلیلی نداره ورزش رو ترک کنی...ولی با شنا اصلا نمیشه بدن رو روی فیت نگه داشت....من الان تا دو ماه هم تمرین نکنم بدنم تکون نمیخوره...به شیوه تمرین کردنم بستگی داره و به درصد چربی اگه درصد چربی بدنت بالا باشه و تمرین
رو هم ول کنی دیگه واقعا فیت نمیمونی...
سلام . من یه پروتین 100 درصد میخام . میشه یه سایت فروش مکمل که معتبر باشه و جنس اصل بده و قیمت خوب باشه معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاحب سایتم من نیستم فکر نکنید تبلیغه...ولی صاحب سایت بسیار محترم و قابل اطمینانه محصولاتش تایید شدست..نقل قول:
آقا ما رفتیم کارا ثبت نام رو تموم کردیم یه جای خوب . فقط یه چیزی بخاطر بی قانونی و هرکی هرکی بودن فعالیت ها بدون برنامه که من متوجه اش شدم بر این قرار شدکه یک ماه اول رو با مربی شروع کنم و بعد از اون بدون مربی همون تمرینات رو ادامه بدم.
کسانی که بدون مربی می اومدن . یه بار میرفتن تردمیل میزدن یه بار میرفت تمرین پا میکردن میرفتن پرس میزدن. اصلا قاطی پاتی بود کاراشون مطمعنا هم تاثیری که میگیرن طولانی مدته هم ممکنه اصلا به بدن آسیب بزنه..
و یه چیزی
واسه وزن کم کردن میگن بعد از تمرین تا یک ساعت چیزی نخورین به جز آب. این کار شدنیه؟
بعد از ورزش بدن به سرعت پروتین جذب میکنه.
اگه میخوای بدن خودتو داغون کنی اینکارو انجام بده هیچ وقت بعد تمرین بدن رو خالی نزار حتما یه وعده ای که شامل کربوهیدرات ساده و پروتئینه رو بخور...شما برای کم کردن وزن از هوازی استفاده کن مثل تردمیل یا دوچرخه 20 تا 30 دقیقه یک روز در میون..یکی دو ماه با شدت بالا طوری که ضربان قلبت رو حس کنی که بالاست انجام بده اگه کاهش وزن نداشتی هر چی خواستی به من بگو..:31:نقل قول:
اتفاقا خودم واسه استارت کارم اول با تردمیل و دوچرخه شروع میکنم در روز. ولی کلا میگم بعد از ورزش باید بعد از یک ساعت غذا یا هرچی میخوای بخوری. چون توی اون یک ساعت بعد از ورزش هرچی بخوری جذب بدنت میشه.
حالا نمیدونم راسته یا دروغه. بهرحال من هم میخوام وزنم ایدال بشه هم که تمرینات واسم حساب شده و با برنامه باشه.
بعدش اینکه مطمعنا من داستان خشک شدن بدن رو دارم احتمالا ( ورزش سنگین نکردم )
البته خوب تایمم بعد از کاره ولی میترسم عضله ها خشکل بشه نشه دیگه راه رفت :)))) :31:
نقل قول:
اقا ممنون ولی من نتونستم چیزی پیدا کنم که بدردم بخوره همش انگلیسی بود
سلام خدمت دوستان ورزشکار:20:
ما امروز یه کراتین گرفتیم به قیمت 50 تومن مربیم که تعریفشو زیاد میکرد حالا میخواستم شما یه نگاه بهش بندازید ببینید سرم کلاه نرفته؟:31:
یه چیز دیگه روزی چند بار باید بخورم یادم رفت سوال نکردم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اصل باشه کراتین خیلی خوبیه..طریقه مصرفش به این صورته:نقل قول:
دوره بارگیری:
5 روز اول به مقدار 20 گرم...5 گرم صبح با شکم خالی ، 5 گرم قبل تمرین ، 5 گرم بعد تمرین ، 5 گرم قبل از خواب ....
مرحله ی نگهدارنده:
از روز ششم روزی 5 گرم قبل تمرین و 5 گرم بعد تمرین...
.....
هر 5 گرم کراتین رو باید با 500 میلی لیتر اب یا همون 2 لیوان اب بخوری..میتونی با اب میوه شیرین هم بخوری که تو جذب بهترش تاثیر داره..البته ابمیوه ترش نباید باشه ...
کراتین رو با شیر نباید مصرف کنی ، در زمان مصرف کراتین بهتره از محصولات کافئین دار استفاده نکنی مثل قهوه یا شکلاتهای کافئین دار چون در جذب با کراتین رقابت میکنن و درصد تاثیر گذاری کراتین رو کم میکنن...
....
موفق باشی...
آقا داستان از این قراره که من میخوام بدونم با برنامه ای که ماه اول میگیرم واسه تمرین میتونم ماه های دیگه بدون مربی ادامه بدم؟ یا بعضی برنامه ها در ماه های مختلف تغییر میکنه؟
-
خیر..برنامه هر 6 هفته یکبار باید تعویض بشه چون برنامه قبلی برای عضلات تکراری میشن و رشدی حاصل نمیشه...نقل قول:
با این تفاصیر من چه کنم ؟ یعنی باید هر ماه مربی رو داشته باشم پس ؟
من سنگین نمیخوام کار کنم ولی میخوام جواب بگیرم بهرحال.
از طرفی اگه بخوام باید هر ماه 80 تومن بدم واسه کلاس.
چی میشه اونوقت؟ راه دیگه ای نیست؟
سلام به همه دوستان قدیم و جدید
من الان وقتش رو در سن 30 سالگی پیدا کردم که بالاخره برم باشگاه بدنسازی... قد 186 وزن 86 ... می خوام حجم بیارم مخصوصا بازو هام
اما با یکی مشورت می کنم میگه چون سنت بالا هست حتما باشگاهی برو که زیر نظر مربی درست و حسابی باشی چون ممکن با توجه به سنت و بدنت که خشک هست به بدنت آسیب بزنی و بعدا متوجه این موضوع بشی
یکی دیگه باز میگه مربی نبود هم نبود خودت میری اونجا میبینی بقیه چیکار میکنن یاد میگیری کم کم فقط مهم رفتن مرتب باشگاه هست
1- الان من باید چیکار کنم ؟ آیا مربی خوب مربی هست که تحصیلات آکادمیک هم داشته باشه و مدرک مربیگری داشته باشه ؟ و لازمه وجودش؟مخصوصا اینکه خودم نمیدونم چه تمریناتی برام لازمه و طرز صحیح زدن حرکات چجوریه ...
2- از کجا شروع کنم و کسی هست بتونه یک برنامه به من تازه کار بده ؟
3- آیا مکمل باید از اول استفاده بکنم یا نه ؟
4- باشگاه خوبی در محل تهرانپارس میشناسید بهم معرفی کنید(نزدیک فلکه اول و دوم هستم ) ؟ (*** این قسمت از همه برام مهم تره *** )
5- باشگاه خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ؟
6-چند جلسه در هفته و هر جلسه چند ساعت باید وقت بزارم ؟
ممنون از اساتید عزیز که پاسخ کامل میدن ... ببخشید سوالاتم زیاد شد
اقا از بین این پروتئین های این سایت کدوم را بخرم بهتره و ضمنا این سایت معتبر هست یا نه جنساش اصله ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]