من امروز تو مشهد قیمت گرفتم بدون گارانتی 300 تا 310 به نظر شما خوبه بگیرم و ایا باید به چیز خاصی توجه کنم یا این که تاریخش جدید باشه بهتره
Printable View
من امروز تو مشهد قیمت گرفتم بدون گارانتی 300 تا 310 به نظر شما خوبه بگیرم و ایا باید به چیز خاصی توجه کنم یا این که تاریخش جدید باشه بهتره
سلام به مهندسین گلم...یه موبایل میخام که ترجیحا اندرویید باشه...تا حداکثر یه میلیون تومن...دوربینشم خوب باشه و راحت بشه باهاش اس ام اس داد و بشه مطلب یادداشت کرد و صدای بخششم قوی باشه...چیا رو بیشنهاد میکنین؟
دوست عزیز دیروز رفته بودم بازار xperia s رو دیدم گوشی خفنی معلوم میشد یه بررسی بکنشنقل قول:
sensation xe با گارانتی پرشین 1 تومننقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sensation بدون گارانتی 750 تومن
سلام
علاوه بر آنچه که دوستان گفتند، گالاکسی SII و Note هم زییر یک میلیون تومن هستند. باید ویژگیهای دلخواه خودتون را محدودتر کنید. وگرنه در این دامنه قیمت گوشیهای خوب فراوانه.
با این گوشیهای جدیدی که اومده کی دیگه اینارو میخره ؟نقل قول:
فک کن گلکسی نکسوس 800 تومن باشه نخری بری 1 میلیون بدی sensation xe
بهترین انتخاب گلکسی نوت هست البته اگه با سایزش مشکل نداشته باشینقل قول:
سلام به مهندسین گلم...یه موبایل میخام که ترجیحا اندرویید باشه...تا حداکثر یه میلیون تومن...دوربینشم خوب باشه و راحت بشه باهاش اس ام اس داد و بشه مطلب یادداشت کرد و صدای بخششم قوی باشه...چیا رو بیشنهاد میکنین؟
اگه با سایزش مشکل داری یه 100 تومن بزار رو پولت one x بگیر
کمتر بخای هزینه کنی galaxy nexus هم خوبه مخصوصاً نسبت به قیمتش که حدود 800 تومنه
xperia S چندتا از بچه ها خریدن راضی نبودن
گلکسی اس2 رزولوشن پایینی داره نسبت به گوشیهای جدید
سنسیشن xe از نظر سخت افزاری ، کیفیت و رزولوشن صفحه نمایش و... ضعیفه و ارزش خرید نداره مخصوصاً با این قیمت اصلاً نباید بری دنبالش
من ميگم نوت يا اس 2 بگير... فك نمي كنم رزلشن پايينش مشكلي ايجاد بكنه... اتقاقا پلاس بودن صفحه نمايشش كاملا اين مسئله رو پوشش ميده
سلام و خسته نباشید به همه دوستان.
آقا من میخوام یه گوشی بخرم تا زیره 850تومن.نمیدونم چی بگیرم.
گوشی نمی خوام که خیلی بزرگ باشه.برام مهم ترین چیز اینه که میخوام باهاش موزیک گوش بدم و کلیپ ببینم و اینا برام خیلی مهمن.و میخوام آندروید باشه.خیلی ممنونتون میشم یه راهنمایی بهم بکنید.راستی گلکسی نکسوس رو نگید چون اصلا دوستش ندارم.:20:.
واسه چی؟؟ مگه جی نکس چشه؟
اس دو یا نوت چی؟
نکسوس هم بزرگه هم زشته.:31:
این دوتا هم بزرگن.میخوام خیلی بزرگ نباشه.
گوشیه قبلیم که دو روز پیش داشتم 4اس بود اما چون موزیک پلیرش قوی نبود و خیلی به آیتونز وابسته بود فروختمش:41:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو تاپیک این و حرفهای اعضاء را بخوان. (چون خودم تازه گرفتم، حالا هی پیشنهاد میکنم!)
Sony Ericsson Live with Wlakman
دقیقا خودم اولین گزینم این بود.اما گفتم یه چیزه قدرتمندتر و جدیدتر بگیرم.این تاپیکی که گفتی رو همش دنبال میکنم.:31:.نقل قول:
دستت درد نکنه.:11:
بزرگ نباشه یعنی در چه حدی ؟ مثلاً صفحش 4 اینچ باشه خوبه ؟نقل قول:
اگه با 4 اینچ مشکل نداری بهترین انتخاب galaxy s advance هست که به زودی با قیمت 700 تومن وارد بازار میشه ... cpu دو هسته ای داره و صفحه نمایشه super amoled و...
incredible s هم خوبه حدود 700 تومنه
اره 4اینچ عاله.نقل قول:
اینکریدیبل اس دوستم داره هفته ای 3بار خرابه:27:
این گلکسیه هم جالب بود ولی هنوز نیومده که.:41:
سنسیشن چطوره؟یکی از دوستام داره بد نیس خدایی.:46:
من خیلی به موزیک پلیر خوب نظر دارم.
این گلکسی هایی که شما لطف میکنید و بهم معرفی میکنید بیشتر بهشون میاد کاربردی باشن و زیاد به درده موزیک نخورن.
خیلی خیلی ممنون که جواب میدید:11:
نظرت راجه به sonyericsson arc s چیه؟نقل قول:
اینم میتونه گزینه ی خوبی باشه
سنسیشن که 4.3 اینچ هست و از اس2 هم قطرش بیشتره و در برابر اس2 از همه نظر ضعیفترهنقل قول:
گلکسی اس advance وارد بازار جهانی شده به زودی به ایرانم میاد و gsmarena در مورد کیفیت پخش موزیکش اینو گفته : Pretty decent audio output
کلاً همه گوشیهای جدید کیفیت پخش موزیک بالایی دارن مخصوصاً اگه هدفون خوب براشون بخری
دسته همتون درد نکنه که کمک کردید.قبلنا چقد انتخابه گوشی راحت بود.اما الان چی:41: .
شیطونه میگه برم یه دونه دبلیو 995 بگیرم نو اگه گیرم بیاد:31:
نقل قول:
4s رو فروختی الان میخوای لیو ویت واکمن بگیری اونم فقط به خاطر موزیک پلیر ؟ عجیبا قریبانقل قول:
نمیدونم چرا اما اصلا 4اس بهم حال نداد:41:نقل قول:
فقط کلاس داشت که قاب هم گذاشته بودم هیچیش معلوم نبود:27:.
میگم که 4اس موزیک پلیر نبود.لذت نداشت باهاش موزیک گوش دادن متاسفانه.
من به جز ان95 8گیگ که داشتم تمامه گوشی هام یه ربطی به موزیک داشته:31:
یادش بخیر چقد از ان95ام بدم میومد:27:.
آقا سعید شما هم یه راهنمایی کنی ممنونت میشم:11:
داداش من پیشنهاد می کنم شما یه پلیر حرفه ایی بخرید بهتره + همراه یه گوشی اندرویدی ساده چون اکثر گوشی هایی که دوستان پیشنهاد دادن یه جورایی پسند نکردید :دی فک کنم این بهترین گزینه باشه
:16::16:.نقل قول:
گوشی یه چیزه دیگس و همیشه روشنه و همیشه باهاته.:46:
به نظر من بهترین گزینه واسه شما اس دو هست
صفحش و قطرش از جی نکس کوچیک تره
صفحه نمایشش عالیه و خب از لحاظ موزیک هم به قول حسن فقط هدفون خوب باید بخری
خیلی هم راحت قابل حمله و تفاوت آنچنانی با اس 1 نداره که 4 اینچ بود
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
اگر اس دو رو قبول ندارین پیشنهاد می کنم برین 4اس تونو به هرکی فروختین تا زوده ازش پس بگیرین
انتظار شما از یک اسمارت فون به عنوان یک موزیک پلییر خیلی قوی بیموردهنقل قول:
آقا سعید شما هم یه راهنمایی کنی ممنونت میشم
یه گوشی خوب بگیر با یه هدفون خوب پیشنهاد دیگه ای ندارم
:31::31:نقل قول:
فک کنم باید همون اس 2 بگیرم:21: .ولی خدایی یخورده بزرگه.:31:
اگه بگم اس 2 رو قبول ندارم معلوم میشه مغزم مشکل داره.:27:
متاسفانه بله.:31:نقل قول:
در این مواقع فقط میشه گفت دلم برا دبلیو 995 ام و 5700 ام تنگ شده.:45:
در این مواقع فقط میشه گفت دلم برا دبلیو 995 ام و 5700 ام تنگ شده.:45:[/QUOTE]
چند تا گوشی مگه داشتی تا حالا n95-iphone4s-5700-w995:13:دست من از پشت بستی که
چند تا گوشی مگه داشتی تا حالا n95-iphone4s-5700-w995:13:دست من از پشت بستی که[/QUOTE]نقل قول:
تا دلت بخواد داشتمه اکثرشونم بعد از فروش پیشمون شدم چون دوستشون داشتم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا چرا کسی درمورده سنسیشن صحبت نمیکنه؟یعنی واقعا اینقد بده؟؟؟
کلا فکرم زیاد در مورده سامسونگ خووب نیست:41:
کسی نمیگه سنسیشن ها بدن که با این قیمتی که الان دارن صرف نمی کنه خریدشون به جاش گزینه های بهتری هم هست که ولی شما نمیپسندید
به نظر من شما HTC Incredible S بگیر + یک هدفون Beats !
کیفیت پخش موسیقی به سه تا چیز بستگی داره، فرمت فایل موسیقی، کدک و هدفون! که این وسط دوتای اول 99% تو همه گوشیا ثابتن. یه هدفون Beats بگیر با یه Incredible S عالیه.
درضمن من دوستم خیلی وقته Incredible داره و خیلی هم ازش راضیه!
سلام من میخواستم یه گلکسی نوت بخرم موبایل فروشیه گفت یه چند روزی صبر کن قیمتا میاد پایین منم منصرف شدم از خریدش گوشیو میداد 1 تومن
حالا می خوام بدونم باید تاکی صبر کنم که قیمتا بشکنه و نهایتا چقدر میخواد ارزون بشه؟
تو خرداد و تير قيمت ها پايين تر مياد
منم دوباره ميخوام بخرم همين روزا به نظرم نهايت افتش حدود 70 -8 باشه
پس صبر کنم بهتره هر چند خیلی سخته :19:نقل قول:
من قيمت عمده گير آوردم حدود 890 البته مدل 16 رو
من تا یه تومن میتونم هزینه کنم..
بین XPERIA S و HTC ONE X موندم..
نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم!
شما پیشنهاد چی میدید؟
اینا هم نشد یه گوشی بهتر تو رنج 1 تا 1100
نقل قول:
داداش این دیگه چه سوالی هست:31:
وقتی صحبت CPU QUAD CORE NVIDIA TEGRA 3 میاد وسط همه ی برند ها از جمله اپل عقب میکشه
چون حرفی برای گفتن ندارن:21:
HTC ONE X
سی پی یوش 4 هسته ی برای شرکت nvidia هست
و روش آندروید 4 نصبه
چی دیگه غول تر از این میتونه باشه؟
آخه دوربینش ضعیف هستنقل قول:
و چون جزو اولین 4 هسته ای ها هست فکر کنم ضعیف ترینشون هم باشه!
و اینکه به اندازه اکسپریا اس زیبا نیست...
وقتی پای قدرت به حساب میاد دیگه زیبایی رو بیخیال شو مثل من که منتظر Gs 3 هستم در واقع زیبایی رو بیخیال شدمنقل قول:
دوربینش مشکل نداره خیلی هم خوبه حالا آپدیتهای زیادی واسش میاد دوربینش بهتر میشه
اگه فکر میکنی که one x ضعیفترین 4 هسته ای هست پس صبر کن تا Gs 3 بیاد
خوش باشی:10:
دوست عزیز میشه بگید GS3 چی هست؟نقل قول:
ولی قدرتمند ترین گوشی دنیا تا به این لحظه
Ascend D quad XL
برای شرکت Huawei هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش مثل htc one x هست
و چهار هسته ای هست
ولی سی پی یوش مال خود شرکت هواوی هست
و منحصر به فرد تر از ماله شرکت nvidia هست
به خاطر همین قدرتمند ترین گوشی در دنیا لقب گرفته
ای بابا تو دیگه کی هستی:31:نقل قول:
آدم باید تو غار باشه تا ندونه GS 3 چیه
Galaxy S3
فعلا که GS 3 قدرتمند ترین هست البته هنوز به بازار عرضه نشده ولی قدرتش بیشتر هم میشه
خب داداش ما مدل مخفف بلد نیستیمنقل قول:
کامل مینوشتی حالیمون میشد:31:
خلاصه که شما اشتباه فکر میکنید
من اون مدلی که شما گفتید رو دیدم
درسته 4 هسته ای هست ولی فرکانسش پایین تر هست 1.4 gh هست
ولی انصافا قابلیتش خیلی بالا هست
ولی قویترین گوشی از نظر پردازنده نیست
اون مدلی که من گفتم قویترین پردازنده دنیا رو داره
اگه اینجا رو بخونی بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]