ممنون از راهنمايي كاملتون
پچ كردن واسه برنامه هاي هست كه پولي هستن ديگه نه?
Printable View
ممنون از راهنمايي كاملتون
پچ كردن واسه برنامه هاي هست كه پولي هستن ديگه نه?
بله+لایسنس دارننقل قول:
دوستان یه سوال
من یه مدتی هست که یه مشکلی دارم اونم دقیقن از زمانی شروع شد که از بازار یه بازی ( تمپل ران ) رو دانلود کردم. کندی . گیر کردن در بازی و یا در حین تماس. این مشکل رو من تو گوشی قدیمیم که ال جی بود هم داشتم.
یه مشکل دیگه هم که ایجاد کرده قطع و وصل شدن پی در پی وای فای. هر ده دقیقه یه بار قطع و وصل میشه!
تمام اون بازی ها و برنامه ها هم پاک کردم. باز درست نشده.
صد درصد در مورد این موضوع ( ایراد سایت بازار و بازی هاش ) اطمینان دارم چون دقیقن قبل از نصب گوشی رو تست کردم و بعد از نصب هم تست کردم. گوشی کلا قاطی کرد. در حین بازی بعضی جاها قفل میکنه یدفه باز میشه و این مشکل وای فای
میخوام ببینم تنها راهت ریست فکتوری هست؟
شما قبل ریست فکتوری ، نرم افزار clean master رو هم یه امتحانی بکننقل قول:
با سلام و احترام
یه Xperia p با اندروید 4.1.2 (آخرین آپدیت) دارم که مشکل هنگیدن شدیدی موقع دریافت تماس و تماس گرفتن داره. مثلا وقتی کسی تماس میگیره 3،4 ثانیه طول میکشه تا صدای زنگش در بیاد. بعدش هر دست میکشم رو صفحه برا جواب دادن هنگ میکنه و ارور میده! واسه همین خیلی مواقع تماسهام رو از دست میدم.:n03:
مجبورم خاموش روشنش کنم تا موقتی درست بشه. یه مدت چند تا نرم افزار ویروس یاب و... روش بود حذف کرم. یه مدت درست شد اما نمیدونم چرا باز قاطی کرده.
البته زیاد نرم افزار روش نیست. فقط نرم افزارهای کاربردی اینستاگرام و ایمیل و تاپاتالک و وایبر و... . بازی هم روش ندارم. فکر کنم حدود نصف رمش خالی باشه.
چکارش کنم؟ روت کنم بهتر میشه؟
در مرحله اول گوشیتون رو فکتوری ریست کنید.اگر درست نشد،رام رسمی فلش بزنید و اگر بازم درست نشد،روت کنید و کاستوم رام بریزیدنقل قول:
سلام مجدد
من با app to sd کارم راه نیفتاده و مشکل فضا دارم
البته از Setting گوشی میشه نرم افزارهایی که امکانش هست رو Move to sd کرد ولی :
حتما باید روت بشه ؟
مرجعی هست که بشه باهاش قدم به قدم LG optimus L7 P715 رو روت کنم ؟
کسی این کارو انجام داده ؟
پیشنهاد میشه کلا این کار ؟
ممنونم .
ا
سلام
گوشی y300 هوآوی مشکل پیدا کرده، صدای من برای طرف مقابل یه دفعه بعد از 40 ثانیه مکالمه قطع می شه اما من صدای طرف مقابل رو می شنوم
دست کاری نشده گوشی و اورجینال خودش هست، گارانتی اصلی هوآوی هم داره
اما اگه قراره ببرم اونجا ریست فکتوری کنن ترجیح می دم خودم این کار را کنم!
فقط چه راه های دیگه ای جز این داره؟ واگه این تنها راهش هست یه توضیحی از کارش . نحوه بک آپ گیری از اطلاعات رو می شه بگید؟
ممنون
سلام. من همزمان گوشی اکسپریا ال و زد رو آپدیت رسمی کردم. هر دو روت نشده است. برای ال امکان انتقال برنامه به کارت هست ولی برای زد نیست. علتش چی می تونه باشه؟ ورژن هم ۴.۲.۲
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
سلام دوستان . الان اسکایپ روی اندروید کار میکنه تو ایران ؟
من 2 ماه پیش آخرین باری بود که کار کردم،درست بود.حالا اگه الان تغییری داشته نمیدونمنقل قول:
سلام. من از اندروید 2.3.6 استفاده میکنم. توی برخی از برنامه ها مثل مرورگر اینترنت، حروف فارسی درهم و نامرتب نمایش داده میشه. چجوری این مشکل رو حل کنم؟!
لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر.
مدل گوشیتون چیه؟نقل قول:
بخاطر عدم ساپورت زبون فارسی پیش فرض اندروید 2.3 هست.
galaxy ace s5830iنقل قول:
چجوری مشکلشو حل کنم؟!
از این 1,043,898 کاربر، هیچ کس نیست جواب منو بده؟!؟!نقل قول:
سلام به همه دوستان
hTc Sensation XE دارم.
مشکل انتقال فایل با بلوتوث دارم
بطوریکه بلوتوثم شناخته میشه اما فایل رو دریافت نمیکنه
حتی جفت هم میشه
نه با کامپیوتر و نه با هیچ اسمارت فون و گوشی دیگری.
زمانی هم که می خوام فایلی ارسال کنم میزنه که Sending file to...اما واسه طرف هم چیزی نمیره.
ممنون میشم کسی کمکی کنه.
با همه مرورگرها همین مشکلو داری؟؟؟نقل قول:
این مشکل تازه بوجود اومده و برای همه همین پیغامو میده و یا فقط با دستگاه های خاصه؟نقل قول:
چرا برای زد هم هست و در بخش استرویج و همچنین در بخش مور اپلیکیشن منیجر این امکان وجود دارهنقل قول:
تازه اینجوری شدهنقل قول:
و با هر دستگاهی امتحان کردم بلوتوثم رو میشناسه اما تبادل اطلاعات نمیکنه
با همه مرورگرها و بعضی نرم افزارها...نقل قول:
احتمال داره نرم افزار خاصی نصب کرده باشید که تداخل ایجاد کرده یکبار گوشی تون رو خاموش روشن کنید ....نقل قول:
اگه مشکل سخت افزاری نباشه با ریست فکتوری باید درست شه
سلام من samsung galaxy s III mini خریدم...
آیا این گوشی آپدیت داره و آپدیت میشه ؟؟ منظورم آپدیت اندروید اش نیست..آپدیت برای بهتر شدن کارایی گوشی و تاچ و... هست..
چطوری میشه دانلود کرد ؟ از کجا ؟
مرسی
با نرم افزار kies تا بزنی خودش میگه اپدیت کنمنقل قول:
راهی برای انتقال برنامه های اندروید به حافظه خارجی به جای حافظه داخلی هست؟ ایا اینکار به میزان درگیر شدن رم گوشی تاثیری میذاره؟
بله هستنقل قول:
نرم افزار App2SD Adfree
این کار رو میکنه
ولی بهتون پیشنهاد میدم نسخه قدیمی اش رو دانلود کنید چون راحت تره
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
سلام کسی میدونه قسمت مموری خور تبلت اگه خراب بشه حدودا چه قدر قیمتش میشه برای تعمیر؟؟
سلام دوستان
از وقتی ریست فکتوری کردم، مارکت بازارم، نمیاد.
میگه مشکل در شبکه...
ممنون میشم راهنماییم کنید
Sony Xperia TX گوشیم هم
با تشکر......
بستگی داره مدل تبلت چیهنقل قول:
سلام
گوشی های اندرویدی باید رم و سی پی یو و سایر مشخصات سخت افزاریشون حداقل چقدر باشه تا برای کارهای عادی و متوسط هنگ نکنه؟
رم 512 و سی پی یو حداقل 1 گیگاهرتزینقل قول:
سلام!
ببخشید برای فریم ورد کردن موبایل حتما باید گوشی روت باشه یا نه؟؟؟!!!!
سلام دوستان.گوشیم(huawei y300) رم 1 گیگ رو نمیخونه :( هر رم دیگه ای از جمله یه 1 گیگ دیگه رو تست کردم خوند.مشکل رمم چیه؟؟؟ممنون
سلام asus memo pad hd7 مدل 8 گیگ.نقل قول:
احتمالاً خراب شده.نقل قول:
رو گوشی دیگه تست کردین؟
سلام
من به تازگی گلکسی S4 خریدم و نرم افزار بازار رو ریختم رو گوشی
اما کار نمیکنه! خطای اتصال به اینترنت میگیره در حالی که وارد همه سایتا میشه و مشکلی نداره
کسی میدونه چرا؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
مشکل بازاره
مشکل از شما نیست
ورژن جدید باید بدن و درستش کنن
یه سوال دیگه:
توی گلکسی اس 4 وقتی اس ام اس رو فارسی تایپ میکنم و میفرستم توی گوشی خودم فارسی نشون داده میشه ولی رو گوشی دیگران(دریافت کننده ها) متن به طور کامل به صورت ؟؟؟(علامت سوال)نشون داده میشه!!! چی کار باید بکنم
از Go SMS استفاده کنید...نقل قول:
آره تست کردم.رو گوشیه دیگه مشکلی نداره.فقط روی گوشیهای ساده تست کردم نه اندرویدنقل قول: