من با Ati 5730 بازی میکنم و هیچ مشکلی هم ندارمنقل قول:
Printable View
من با Ati 5730 بازی میکنم و هیچ مشکلی هم ندارمنقل قول:
مسابقات انلاین برگزار نمیشه؟
سلام دوستان
مشکلم خود به خود درست شد
ولی حالا که به بازی وارد میشم میخواهم دروازه بان بشم نمیتونماصلا این گزینه نداره
لظفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
گفتی آنلاین . من نمیدونم چرا تو این تاپیک هیچ صحبتی از آنلاین نمیشه در حالی که خیلی راحت میشه آنلاین زد. آیا تاپیک جداگانه ای داره؟
منظورت کدوم کرکه؟نقل قول:
مد be a goalkeper فقط برای کنسول ها هست و تو pc از سال دیگه میاد اگه خدا بخوادنقل قول:
اقا جدیدا تو game ranger با اکثر کسایی که بازی میکنم بعد از اتنخاب تیم و ترکیب .. بازی تو صفحه سیاه گیر میکنه ! چی کار کنم ؟! با بعضی ها اینجوری نمیشه ...
پچ نسخه 1.01 رو اگر اشتباه نکنم امروز EA عرضه کرد.
موارد بسیار زیادی که تو بازخورد کاربرا گفته شده بود ظاهرا اصلاح شده. من خیلی مشتاقم ببینم آیا مشکل کرش/سریع شدن بازی تو XP و مشکل لگ نامعقول در ویندوز 7 رفع شده یا نه. الان دارم دانلود می کنم ولی به احتمال قوی کار نمی کنه و باید منتظر کرک شده ش باشیم.نقل قول:
کد:http://www.ea.com/soccer/news/5b7181d5183fb210VgnVCM1000001065140aRCRD
اینم لینک دانلودش:
نقل قول:
کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe
سلام
اگه این مواردی که گفتی اصلاح شده یه خبری به ما بده.با تشکر
اصلاحات بازی پس از نصب پچ 1.01 .حتما بریزین خیلی نکات خوبی داره
Fix for the end match crash in Manager Mode and Exhibition Match.
Fix for Manager Mode crash when using Peterborough Club.
Fix for teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.
Fix for Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.
Fix for Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.
Fix for the weather pattern randomizer in Manager Mode.
Fix for the issue of two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.
Fix for Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.
Fix for users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.
Fix for users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.
Fix for highlight replays video stuttering.
Fix to improve the NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.
Fix for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.
Work around fix for video stuttering on ATI video cards (Until a new driver is released).
Correction to Lincoln City kit sponsors.
Correction to Zenit St. Petersburg third kit.
Correction to Montpellier kit sponsors.
دوستان از این لینک دانلد کنن که هم پچ هست و هم کرک
کد:http://www.filesonic.com/file/28022997/FIFA_2011_v1.01-FLTDOX.rar
35 MG
توش فایل هایی با اسم flt-f11u1.001 هست با اینا باید چیکار کردنقل قول:
میشه یه جای دیگه آپ کنی!:11:نقل قول:
کرک رو از اینجا دانلد کنین
کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2011.shtml
سلام
توی سایت زیر ظاهرا قراره یک دوره مسابقات فیفا 11 نسخه pc با جوایز بسیار بسیار ارزنده برگزار بشه ( به 10 نفر اول جایزه اهداء میشه ) . کسانیکه مایل به شرکت در این بازیها هستن میتونن به سایت زیر مراجعه کنن :
کد:http://www.gileva.com/showthread.php?52-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-11-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1&p=61#post61
این اررور برای چی میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال میدم طرفی که شما میخواستی باهاش بازی کنی پچ جدید رو ریخته شما نریختی یا بر عکس که چنین اروری میدهنقل قول:
بله من ریختم حال چه کنم
آقا کسی هنوز راه حلی واسه خارج شدن بازی ، از مود منیجر پیدا نکره.؟
پچ جدید رو بریزی خودش مشکلو حل میکنه :46:نقل قول:
نقل قول:
هیچ شما میتونی با اونایی که پچ رو ریختن بازی کنی:46:
سلام به همه
من تو ویندوز xp صدای گزار شگر رو ندارم.اگه کسی می دونه لطف کنه جواب بده با تشکر
البته صددر صد این سوال تکراریه ولی چه میشه کرد صفحات دیگه خیلی زیادیه.
یه سوالی داشتم من همیشه pes بازی میکردم و لی خوب گفتم یه بارم بیام fifa بازی کنم ببینم چیه ولی به نظرم خیلی مشکل داره اول اینکه من همیشه دو نفره با رفیقم بازی میکنم امکان نداره تک به تکی گل نشه یا خیلی به ندرت پیش میاد اصلا هر توپی داخل محوطه گل میشه و اصلا معلوم نیست نقش دروازبان چیه .بعد گل زدنم صدای تماشاگرا اون جوری که باید در نمیاد وقتی هم که یه بازیکن توپ میگیره دفاع نمیتونه بهش برسه در حالی که کسی که توپ داره باید کندتر حرکت کنه گرافیک بازی هم نسبت به pes پایین تره میخواستم نظر شما فیفا بازها رو بدونم
در مورد شوت کردن که هرچی میزنید میره تو گل به خاطر اینه که دروازیانی بلد نیستیدنقل قول:
یه سوالی داشتم من همیشه pes بازی میکردم و لی خوب گفتم یه بارم بیام fifa بازی کنم ببینم چیه ولی به نظرم خیلی مشکل داره اول اینکه من همیشه دو نفره با رفیقم بازی میکنم امکان نداره تک به تکی گل نشه یا خیلی به ندرت پیش میاد اصلا هر توپی داخل محوطه گل میشه و اصلا معلوم نیست نقش دروازبان چیه .بعد گل زدنم صدای تماشاگرا اون جوری که باید در نمیاد وقتی هم که یه بازیکن توپ میگیره دفاع نمیتونه بهش برسه در حالی که کسی که توپ داره باید کندتر حرکت کنه گرافیک بازی هم نسبت به pes پایین تره میخواستم نظر شما فیفا بازها رو بدونم
شما دروازبان رو در مواقع لزوم بیار جلو یا دکمه زرد یه با دوبار زدن همین دکمه روی خط دروازه نگش دار
به دکمه های مختلف هم یکیش شیرجه میره یکیش تکل میکن یکیش مشت میکنه و....
در مورد گرافیک هم منم همین مشکل رو داشتم ولی شما برو تو تنظیمان کنتراست تصویر رو یه درجه زیاد کن و روشنایی تصویر رو یه درجه کم اونوقت متوجه میشی که هیچ بازیفوتبالی با این گرافیک تا حالا ندیدی
اون پج و نصب کردم نسخه اورجینال بازی رو میخواست بعد کرک جدید و دانلود کردم بازم فرق نکرد تو مود مننجر از بازی میاد بیرون!! یعنی کس دیگه ای این مشکل و نداره؟؟نقل قول:
:41:
نقل قول:این دوتا پچ باهم فرق دارند!؟نقل قول:
دوستان من میخوام پچ رو بریزم این ارور رو میده :
Insufficient Storage Space to Apply Patch - You need at least 1798065252 bytes free
نمیدونید چیکار باید بکنم ؟
اون 35 مگ کرک هم داخلشهنقل قول:
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
نقل قول:
مطمئنی؟ یک پچ 20 مگ که اینقدر جا نمیخواد:18:
دوستان چرا من هرچی توی بازی سانتر میکنم فقط روی تیر دوم سانتر میکنه؟
ولی با کیبورد میتوانم توپ را هر جوری میخوام سانتر کنم؟
راستی نمیشه گلهایی که میزنم رو ذخیره کنم؟
پچ رو بذار داخل فولدر بازی (داخل فولدر fifa 11 برو بعد بریز تو فولدر Game ) بعد نصبش کن.نقل قول:
این قضیه کرک بعد از پچ این طور که میگید نیست
کافیه همون کرک فعلی خودتون رو دوباره بریزید تا بازی اجرا بشه
در اصل کرکی که برای دانلود گذاشته شده همون کرک قدیمی هست
ممنون اینکارم کردم اما درست نشد از 3 جای مختلف پچ رو دان کردم همشون مثل هم این ارور رو میدن !نقل قول:
ویرایش : درست شد ریختم تو فولدر بازی بعد 2 گیگ خالی کردم داره نصب میکنه
دوستان این پچ جدیدی که می گید لینکش کجاست؟؟؟
چه تغییراتی می ده ؟؟
ببخشید، من تو تاپیک که سرچ می زنم ارور میده بخاطر همین پیداش نکردم!!
نقل قول:
کد:http://www.filesonic.com/file/28022997/FIFA_2011_v1.01-FLTDOX.rar
دوستان من میخام این پچ رو بریزم این ارور میاد !!!
من قبلا هم اینو نریختم..ولی یه کرک از تورنت دانلود کردم.. از اون استفاده میکنم !!
نمیدونم چرا پچ رو نمیتونه بریزه...
کسی این مشکلو داشته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل exe اورجینال رو باید قبل از ریختن پچ بریزی توی پوشه نصب بعد پچ می تونی دوباره کرک رو بریزی... ببین توی دیسک بازیت فایل exe اصلی هست یا نه نباید کرک شده باشه... اگه پیدا کردی بذارش توی تاپیک تا بقیه هم ازش استفاده کنن...نقل قول:
می شه یه توضیحی بدین که این چه تغییراتی می ده و چه طور باید نصب بشه؟؟؟نقل قول:
قبل از اینکه بازی منتشر بشه من یک مسابقه با جایزه گذاشته بودم . گفته بودم هر کی در حالت کاملا دستی یا Full Manual و درجه سختی لجندری بتونه آخر فصل جزء سه تیم بالای جدول باشه یک جایزه خوب پیش من داره . الان یکماه میشه که بازی اومده و همه کاملا روی بازی مسلط شدن میخواستم ببینم کسی چنین کاری تونسته بکنه یا نه ؟
آقا کسی پیدا نشد جواب ما رو بده:19:
من تو XP صدای گزارشگرندارم.یعنی هیشکی تاحالا این مشکل رو نداشته؟
نقل قول:
من فعلا با جون کندن در حالت اتومات سری آ رو با یووه بردم ، حالا میرم دستی ببینم فصل دومم قهرمان می شم یا نه :20: که احتمالا عمرا :31: آخه اونجوری شوت تو چارچوب زدن میشه آرزو ، تازه تو منیجر واقعا موقعیت گل ساختن سخته !