واقعا چه قدرتی می تونه یک شایعه به این بزرگی در تمام دنیا پخش کنه؟
چند تا وبلاگ در پیت؟
چند تا دانشمند الکی؟
چند تا سودجو؟
Printable View
واقعا چه قدرتی می تونه یک شایعه به این بزرگی در تمام دنیا پخش کنه؟
چند تا وبلاگ در پیت؟
چند تا دانشمند الکی؟
چند تا سودجو؟
ظاهرن قدرتش خیلی کم بوده که تا این حد دستش توی ایران رو شده ! ببین دیگه چقدر پایین بوده !نقل قول:
چیزای دیگه که پر از سوتی و سرتاپا دروغه رو ایرانی ها هنوز بهش اعتقاد دارن. این یعنی نظریــه ی
پایان زندگی دیگه خیلی خیلی سوتی داره که ایرانی ها متوجه کذب این مطلب شدن :n08:
پ.ن : منظور از ایرانی ها ، کل نیست.
الان فهمیدم مشکل چی بود:31:نقل قول:
سایت تاریخ سیستم شما رو چک میکنه بعد شمارش معکوس رو میزنه
تاریخ سیستم من جلوعه
اتفاقا یه صفحهی کامپویتری(در خصوص نرمافزار NotePad++) توی فیس بوق یه مطلب راجعبه همین گذاشته بود و کلی کامنت زیرش نوشته بود و منم وقت گذاشتم و خوندم.... جالبه بدونین که اکثر امریکایی ها ناراحت بودن و میگفتن اینکه سلاح ها رو از مردم بگیری هیچ کاری نمیکنه و تاثیری نداره! چون ادم بدا میتونن اسلحه گیر بیارن!!!.... یکی دیگه میگفت دولت حق نداره حق دفاع از خود رو از مردم بگیره و یه کس دیگه میگفت من با مسلسل هم احساس امنیت نمیکنم اونوقت دولت بیاد محدودیت خشاب بذاره؟!!نقل قول:
جالب اینجاست که چنین ادعایی داره از طرف کسانی مطرح میشه که مخالف سرسخت و اصلی ممنوعیت و یا حتی کنترل فروش سلاح هستند
-------------
بله اصل کار، سینما نیست.....
و من گفتم اخر مطلبم که دلیل اصلی زود باور بودن مردمه، ولی متاسفانه سینما نقش بسیار پررنگی در چنین مسایلی داره...!!! اما همچنان به پای حماقت مردم نمیرسه!
میخوای عکس اساماس خالهام رو برات بذارم ؟؟؟ نوشته که بیاین اینجا همه دور هم جمع شدیم فردا دنیا تموم میشه دیگه همو نمیبینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پایان زندگی دیگه خیلی خیلی سوتی داره که ایرانی ها متوجه کذب این مطلب شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم اونجا نصفشون داشتن گریه میکردن، یه نصف دیگه داشتن امید میدادن که اره ما زندگیمون رو کردیم... مامانم امروز تو دانشگاه سوال پیچ شده بود و یقهی منو گرفته بود که داستان چیه براش توضیح دادم که شایعههستش همین که رسیدیم مامان بزرگه رو بغل کرده میگه دیدی چطوری دنیا تموم شد و عروسی پسرمو ندیدم؟! همین دیشب(اره دیگه الان دیگه میشه دیشب!) یه چند تا خانم بلوند چش ابی برام پیدا کردن که باید دنبال در رفتن باشم!!
اینجوریاس داداش.... اره!(حداقل تحصیلات خونوادهی مادری بنده هم دیگه کاردانی میباشه!!!)
عزیز در واقع دهکده ی جهانی که گفته میشه الکی نیست. جهان امروز شبیه یک دهکده ی کوچیک هست با وجود رسانه های مثل همین اینترنت که شما میتونی با کسی که اونور دنیاست صحبت کنی و اطلاعات به اشتراک بذاری یا ... .نقل قول:
قدرت خاصی هم پشت پرده نیست و فقط کافیه ما این عینک بدبینی و توتعه رو از روی چشمامون برداریم. فکر میکنید چرا بعضی از مطالب با تاخیر نسبتن زیادی در رسانه ما پخش میشه؟! من بهتون میگم چون فعالیت های کسانی مثل من و شما رسانه ملی رو مجبور به پخش اون میکنه!
وبلاگ ها و سایتهای زیادی وجود دارند در این باره و توسط اشخاصی مثل همین 14% افرادی که در این تاپیک اعتقاد دارند به پایان زمین ایجاد وهدایت میشن.
دوست خوبم ... قرار نيست كه هر كسي كه در مورد شخص ديگري نظرش رو اعلام مي كنه حتما 10 تا كتاب هم در مورش بخونه ! من نوستراداموس شناس نيستم اما معتقدم اينگونه آدم ها كم نبوده اند و پي بردن به شخصيتشون نياز به تخقيق زياد نداره !نقل قول:
خوب شما كه اين همه در موردش مطالعه داشتين پيشگوئي ايشون رو تشريح كنيد تا يكم بار علمي ما هم در مورد ايشون بيشتر بشه !
در ضمن نظر دادن ساده نيازي به مدرك كارشناسي نداره !!!
به اضافهی اینکه عمو هیتلر یکی دوبار کتابش رو تحریف کرد در دوران جنگ جهانی دوم!!........................................ اکر کتاب های در خصوص این بابا مربوط به قدیم هستش که دوران همون رضا خانه که همه میدونیم اگه جلوش رو نمیگرفتن میگفت خودم هیتلرم!!............................ غربی ها هم که دیدن اینجوریاس، اونا هم نسخهی غربی شده ی کتابش رو چاپوندن..... این میشه که کلا کتاب تحریف شدهای با مطالب چرنده!!!
ساعت11:11 به وقت گرینویچه؟
به وقت ایران کی میشه
دوست من اصطلاح شایعه ، شایعه پراکنی، یک کلاغ چهل کلاغ و ... اختراعات امروز نیستن. این کلمات خیلی پیش از اونکه فراماسون ها و صهیونیست ها و مشابهاتش وجود داشته باشن بکار برده میشدن.نقل قول:
شما قدرت جهل رو اگه دست کم نگیری اگه قدرت عامی گری رو کم نمیبینی ، قدرت خرافه رو انکار نکنی میبینی که همین چند عامل چطور حاکم دنیامونن.
چند تا دانشمندن الکی خودخوانده ادعایی میکنن.
یه سری سود جو اون ها رو باز پخش میکنن، میلیون ها ارسال کننده ایمیل که هر چی به دستشون میرسه فوروارد میکنن و باز هم میلیون ها ادم که ناتوانن از تشخیص درست از نادرست هر ادعایی رو که میشنون باز پخش میکنن، و وقتی استدلال رسمی عمده ادم ها اینه : که خوب فوقش میریم توی یه غار اگه اتفاق افتاد که نجات پیدا کردیم اگر هم اتفاق نیوفتاد چیزی از دست ندادیم، بله یک خبر ساده یک ادعای پوچ پخش میشه در سراسر دنیا.
قدرت جهل رو دست کم نگیر عزیز. هنوز فیس بوک پره از عکس هایی که از شما میخوان با فرستادن یک کامنت یا لایک کردن اون عکس تغییری در اون ایجاد کنید.
یه سوال میپرسم خدا وکیلی درست جواب بدین!نوستروداموس از لحاظ علمی بالاتره یا ناسا؟:n13:همکارهای این جناب الآن توپارکا پرن!:n08:
این مسئله این قدر ریشه گرفته که عمه ی من برام تعریف کرد که همسایشون رفته نون خشکه خریده گذاشته توزیر زمین!تا تونسته هم ازاین غذاهای نیمه آماده(مائده)خریده به عمم گفته وای چرااین قدربیخیالین؟!!!یکی از همکارهای شوهردختر عمم رفته 30تابطری خانواده آب معدنی و1پیک نیک و2کپسول گازو ازهمون غذا آماده ها خریده!زنعمومم رفته خونه همسایشون تعجب کرده خونه کاملا خالی بوده!گفته میخواین از این محله برین؟همسایشونم گفته نه فقط هر چی داشتیم فروختیم به سمساریه!اون چیزایی روهم که میخواستیم نگه داشتیم تو زیر زمین!بعد رفته توزیر زمین دیده شوهر اون خانوم گرفته خوابیده!گفته مگه آقاتون سرکار نمیرن اونم جواب داده بذار بیچاره یه عمر کار کرده حالا بگیره بخوابه! ازاین معتقدتر به این مسئله تودنیا تانداره!:n08::n08::n08::n08:
این چی میگه من زبانم ضعیفه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد وارد این ماجرا نشدم راجع بهش تحقیق نکردم ....ولی یه سوال دارم این قضیه ای که میگن نوستراداموس تولد هیتلر و اتفافات مربوط به اون رو پیش بینی کرده تا چه حد واقعیت داره؟
.
این قضیه تو کتابی ذکر شده ؟ یکی از دوستانی که در این مورد اطلاعات داره پاسخ بده..ممنون
سلام دوست عزیز .منظورم "روز بعد از روزِ موعود" هست . پایان دنیا در جمعه هست . ما شنبه میایم تو فروم یا اینکه دنیا روز جمعه تمام شده و دیدار و ادامه ی تاپیک در قیامت :20:نقل قول:
مایاها اگر حساب کتاب بلد بودند که منقرض نمیشدند :31:
بسیار حسابگر و دقیق بوده اند این مطلب را بخوانید :نقل قول:
مایاها اگر حساب کتاب بلد بودند که منقرض نمیشدن
مایا ها با توجه به تعاریف محققین بزرگترین جامعه انسانی رشد یافته و شهر نشین در کل قاره امریکا بوده اند که از تقویمی پیچیده و پیشرفته استفاده می کرده اند
در اینجا سعی می کنم بطور گذرا به مایا ها و تقویمشون بطور ساده و به نقل از یکی ازبزرگترین کاوشگران فرهنگ و زبان مایا و دارای عناوین ریز و درشت علمی دانشگاهی و تحقیقی اشاره کنم
حانم سوزان میلز چهره ای بسیار علمی و شناخته شده ای در باره زبان و فرهنگ قوم مایا است دارای مدرک دکترای باستان شناسی و تمدن های باستانی قاره امریکا می باشد که ایشون از دانشگاه کلمبیا مدرکشون رو در سال 1975 گرفتن و انقدر عناوین علمی و تاریخچه تحقیقی زیادی درباره تمدن های باستانی امریکا و بلاخص مایا ها داره که یک پی دی اف 20 صفحه ای فقط لیست عنوان های گوناگون و کار های ایشون هست درحال حاضر هم به غیر از تدریس متصدی قسمت باستانشناسی و فرهنگ و هنر موزه فلوریدا وابسته به دانشگاه فلوریدا هست ( باید به ایشون گفت دست مریزاد واقعا)
من از کتاب " خدایان مایا" که سوزان میلر نوشته و توسط انتشارات دانشگاه تگزاس منتشر شده کتابی درسی و دانشگاهی است نقل قول می کنم:
او در کتابش می گوید:
مایا ها بزرگترین تمدن رشد یافته و شهر نشین در کل قاره امریکا محسوب می شوند و در علم ستاره شناسی بسیار خبره و ماهر بوده واز روش های پیچیده استفاده می کردنند در نزد مایا ها ستاره شناسی و اداب و رسوم مذهبی درهم تنیده بود و بطور جدا مفهو می نداشت
گستره تحت نفوذ انان از مرکز مکزیک شروع شده و تا غرب السالوادر ادامه می یافت
این قوم پیشرفته از یک تقویم 260 روزه در سال استفاده می کردنند که نام ان را هنوز نمیدانیم اما در نزد ان ها به " شمارشگر روزها" معروف بود
از این تقویم برای پیش بینی سرنوشت انسان بر پایه روز تولد و همینطور پیش بینی زمان مناسب برای کشاورزی استفاده می کردنند
مایاها می گفتنند که این تقویم مطابق است با زمان9 ماهه بارداری انسان ها و در حقیقت نیز بسیار نزدیک است به زمان بارداری که امروزه زیست شناسان مابین 255 تا 266 روز تعیین کرده اند
تقویم در نزد مایا ها ایستا نبوده و به مرور زمان چرخه های تقویمی دیگری نیز افزوده شد
مایا ها تقویم دیگری نیز داشتنند که که دارای سیکل 52 ساله بوده و به ان "تقویم دوره ای " می گفتنند این تقویم دوره ای حاصل انطباق تقویم 260 روزه یا روز شمار که تقویمی مذهبی بوده است با تقویم 365 روزه که به ان "تقویم نامعلوم" می گفتتند می باشد.
این"تقویم نامعلوم" شامل 18 ماه در سال میشد که هر ماه نیز به 20 روز تقسیم میشد بعلاوه یه بازه اضافی 5 روزه(خیلی پیچیده است اینطور نیست؟) که بطور زیادی به سال شمسی در زمان حال نزدیک است *solar year : 365.2422 days*
برای رمز گشایی و تطبیق زمان ها ما یا ها از" Long Count" استفاده می کردنند که درحقیقت مبدا شروع تاریخ و وقایع نگاری تاریخی در نزد انان بود Long Count مرجع تقویم خوانی و انطباق تقویم ها وهمچین ذکر وقایع و اتفاقات تاریخی بود
کتیبه های Long Count برای ما نیز کلید بازگشایی وقایع تاریخی قوم مایا ست و همینطور بیشتر به نظر می رسد Long Count کلیدی برای "پایان تمامی چرخه های تقویم" در انقلاب زمستانی که مطابق با 21 دسامبر 2012 AD() می باشد.
البته فقط گوشه ای از مطالب این کتاب بود که تحقیقی در رابطه با تقویم و اعتقادات قوم مایا است حال چگونه چنین قومی بی حساب و کتاب بوده اند! دلیل انقراضشون هم حمله و حشیانه سخیف و ددمنشانه و حشیان اسپانیایی بود که بود و نبود رو غارت کردنند و همه چیز رو به اتش کشیدنند
داخل اینترنت جستجو کنی فیلمش پیدا میشه - (مردی که آینده را دید)نقل قول:
حدود 65 مگابایت
اگر اینجا مکان نظر دادن - های کیلویی - هست(چنانکه از نظردادن های شما پیداست) ; قاعدتا نیازی به بار علمی هم نداره.نقل قول:
در ضمن تاپیک پیشگویی هم نیست.
تاپیک دوباره داره به حاشیه میره دوستان و پر از اسپام شده. جای بحث های تحلیلی و جالب اینجا خالیه و واقعن حیفه آدم وقتشو برا بحث های بیهوده و بد اخلاقی ها بذاره. بهتر نیست با بحث های مفید آگاهیمون رو بالا ببریم دوستان؟
البته بزرگان ببخشن که من تذکر دادم.
دوستان امروز گرگان زلزله 4.5 ریشتری اومد ... فک کنم واقعا یکی از نشانه های پایان دنیا باشه ... این زلزله بعد از مدت ها یه نشانه ای از پایان دنیاس . :|
جمعه همین هفته ساعت 1.45 دقیقه میشه شما چجوری حساب کردی ؟!نقل قول:
همه صحبت شده در حالیکه یه هفته مونده هنوز در خیلی پستها حتی تاریخ غلطه! 21 دسامبر میشه 30 آذر! (1 دی بوده اما چون 91 کبیسه س اینطوریه)
به هر حال تا 21 دسامبر جمعه میشه حالا چه کبیثه باشه چه ثقیره : دی
قوانین تاپیک واقعه 21 دسامبر 2012
به مطالب غیر مرتبط با موضوع 2012 نپردازید.
سیاست دولتها و حکومتها، بخصوص در مورد کشور ایران را کندوکاش نکنید.
از پرداخت به موضوع مهدویت خودداری کنید.
بدون شرح....
بنده، اعتقادی به این موضوع پایان دنیا ندارم و نخواهم داشت.
این جمله رو ناصربیناموس ( :n02: ) نگفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان رسیده به 988 هزار!!!هر لحظه هم داره اضافه میشه!!!!!چه شایعه هایی که نیمسازن!نقل قول:
بچه ها یه سوال
من متوجه نشدم الان نوسترا داموس این پیشبینی رو کرده یا مایا ها در اصل؟
نوستر آداموس هس فک کنم؟ دینقل قول:
منم همین سوال فکرمو خیلی وقته به خودش مشغول کرده! دی
به نظرتون بعد 2012 این تاپیک قفل میشه؟ :n02:
کسی می مونه که بخواد قفلش کنه؟ :n02:نقل قول:
اینم بعدا یادم اومد !! :n02::n09:نقل قول:
انگار واقعا باور کردین شما؟ دی
چون این جملت اینجوری میگه دی
نقل قول:
لازم نیست کسی قفلش کنه چون کسی ادامش نمیده:n02:
واقعه؟ شایعهی 2012 یک واقعه هست؟! واقعا؟؟؟؟ یعنی اتفاق میافته از نظر شما و هنوز روی نظرتون(رای گیری اون زمان!) هستید؟!!! یعنی شما معتقدی که الان یه سیاره یا ستاره چراغ خاموش داره میاد طرف ما و ما نمیتونیم ببینیمش!؟!!!!!(خدایی این چیزیه که الان شما باور داری؟! هرچند به من ربطی نداره ولی کف کردم خدایی...!!)نقل قول:
قوانین تاپیک واقعه 21 دسامبر 2012
راستی اقا خیلی مدیر(ناظر) خفنی هستی شما.... دیشب من دو پست دادم سریع دوتاش حذفید!! مثل اینکه شما 24/7 رو تاپیک نظارت داری!!! قبلا ما یه هفته بحث میکردیم بعد تازه پاک میشد!!!
دوتاشون!نقل قول:
من متوجه نشدم الان نوسترا داموس این پیشبینی رو کرده یا مایا ها در اصل؟
بله مراتب این تصمیم رو دیشب برا منم تکست کرده بودن دوستان...خوبه! جماعتی رو از نگرانی در اوردن!نقل قول:
میگن این اتفاق به علت عدم توافق عزراییل با یه بنده خدایی به 3012 موکول شده!:n02:
میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
دوتاشون!
ینی چی؟
این دو تا ناصر و مایا ها تو یه زمان زندگی میکردن؟
چطوری دوتاشون باهم؟
حقيقتا هيچكدوم !نقل قول:
نقل قول:
این دو تا ناصر و مایا ها تو یه زمان زندگی میکردن؟
عرض شود که خیر تفاوت دورهی زندگانیشون خیلی خیلی با هم و با ما فرق میکنه....
مایا ها اگر درست خاطرم مونده باشه(اخرین مطالعهام در مورد مایا ها برا 4 سال پیشه!)... مربوط به دوران 4-3 هزار سال پیشن!!!.... یه قوم خیلی جالب و مهندس بودن....
تخصصشون تو نجوم و ریاضیات بوده وشهرهای خیلی خفنی میساختن...
سازهای که اونا ساختن بسیار از لحاظ ظاهری شبیه به هرمهای مصره و خیلی ها میگن که این به این دلیل میباشه که موجودات فضایی برا جفتشون با هم توضیح دادن که چطوری هرم بسازن!!! یا شایدم مثلا دو گروه مختلف از این فضایی ها رو نقاط مختلف زمین بوده که تو راه اندازی تمدن ها بهشون کمک کردن...(خوبه که تمدن ایران رو خودمون ساختیم و توش شکی نیست!! حتی شهر زیر کوهیمون تو ترکیه!!) ولی این چینی ها و مصری ها و مایا ها تقلب کردن!!!!
به هر صورت، اقایون مایا یه روز از خواب بیدار میشن و تصمیم میگیرن شهر های عظیمشون با نظام بسیار عالی رو ول بکنن و برن چند کیلومتر اونور تر تو جنگل زندگی بکنن!! خوب این باعث میشه که ادم فک کنه چرا رفتن؟! بیماری و جنگ و اینا به خاطر فاصله ای که ایجاد شده نامربوطه!!!! شاید صرفا خواستن از اتفاقی که احتمالا قراره اونجا بیوفته فاصله بگیرن؟!!!
به هر صورت... همونجوری که عرض شد، اقایون مایا تخصص بالایی تو علوم مختلف ریاضیات و نجوم داشتن و به همین خاطر یک تقویم بسیار بسیار دقیق داشتن...این تقویم رو وقتی که مطابقت بدیم، در روزی که میشه 21 دسمابر 2012 دیگه تموم میشه و ادامهای نداره...
-----------
ناصربیناموس از طرفی یک ریاضی دان شاعر منجم پیشگوی دربار بوده که حرفای خوشکل خوشکل میزده و کلا اهل شعر گویی بوده....طرف یه کتاب به حالت شعر مینویسه که یه کتاب قطور گنده میباشه.... یکی از جالب ترین پیشگویی های این کتاب اینه که یه چند نفر میرن قبرش رو برا طلا و اینا باز کنن که اتفاقات بدی براشون میافته... خلاصه 3 یا 4 نفر میرن قبرش رو بعد از چندصد سال باز میکنن و صب همهشون در حالی که مردن(با گلولهی خودشون یا شخصی که میخواسته کرم بریزه در این زمینه یا....) و این مسئله خیلی اهمیتش رو میبره بالا...
در اینده، خوب پیشگویی های این اقای فرانسوی خیلی معروف میشه و یکی پس از دیگری درست از اب در میاد... یکی از این پیشگویی ها اینه که شخصی با علامت صلیب کج ظهور میکنه و اروپا رو به اتیش میکشه... (هیتلر و جنگ جهانی دوم!).... در جای دیگهای، (که اشارهی جالبی از طرف دامبول در قهوهی تلخ بهش شد!!) گفته بوده که افراد با استفادهی از وسیلهی در زیر زمین به سرعت بالا جابه جا میشن(مترو ها.... البته خودش توضیحات جالبی میده که قطعا من بعد از 3 سال دقیقا یادم نیست... جناب شبساکت که ناظر انجمن هم هست، در این خصوص(پیشگویی) تاپیکی داشتن که ایکاش میشد پیداش کرد چون بحثهای خوبی اونج صورت گرفت و برخی از پیشگوی هاش به صورت مستند و متن اصلی(فارسی اصلی البته!!) در اون تاپیک قرار داده شد...)
درجای دیگهای پیشگویی هواپیما ها رو کرده بود که افراد در اسمان پرواز بکنن و اینها همه برای زمانیاست که هنوز ما قطار هم نداشتیم!!
در خصوص انقلاب اسلامی ایران هم پیشگویی کرده بوده که شاه مغرور به وسیلهی اقدامات شیخ بزرگ کنار زده میشه و شیخ بزرگ در میان جمعیت بزرگ مردم در خاور میانه حکومت تشکیل میده و ....(کلا اون متن و جملات در خصوص انقلاب اسلامی هم خیلی جالب میباشن که بازم درخواست میکنم که جناب شب ساکت اگر دسترسی دارن به اون تاپیک متونش رو که خودشون هم گذاشته بودن رو بذارن اینجا...!!)...
در ادامه، ناصر میاد و اعلام میکنه که اقاجون بعد از چند سال دنیا به جنگ کشیده میشه.. ادم ها از گشنگی و به دلیل قحطی به خوردن همدیگه رو میارن و نوری در اسمان دیده میشه(نور سفیدی؟!) و ابری از دود در اسمان ایجاد میکنه....(بمب اتم!)... زمین و گیاهان نابود میشن و مردم در جنگ و کشتار، در قحطی و گرسنگی و در اوارگی از بین میرن و کشته میشن....
در اینجا هم کتابش تموم میشه و خیلی ها این جنگ بزرگ اتمی رو پایان دنیا تصور میکنن!!!!
اق ناصر عمر جمهوری اسلامی رو هم تا 35 سال پیشبینی کرده!!!! :) (این دیگه خدایی سیا30 نیست نیان حذف کنین پست رو!!)....
دکمه تشکر کافی نبود شخصا تشکر کردم:31:
درک این قضیه که قضیه 2012 فارغ از ماهیتش (شایعه - اتفاق نجومی - سیاسی...) یه واقعه جهانی هست چندان سخت نیست بنظر مننقل قول:
شایعه هم اگه زیادی بزرگ باشه، واقعه ای میشه که مردم و قبل از وقوعش به تکاپو میندازه
پس کسی نگفته که ستاره داره میاد...
دوست عزيز نوستراداموس يك شخص بود اما مايا اسم يك قوم هست و همچنان هم نسلي از اين قوم دارن در زمان حاضر زندگي مي كنن !نقل قول:
یه ضرب المثل مشهور هست که میگه یه (عذر میخوام) نادونی یه سنگی تو چاه میندازه صد تا عاقل باید درش بیاره. :دی
اوضاع تقریبا همونطوری شده. :دی یه عده یه شایعه رو پخش کردن. حالا یه دنیا باید بیان جمعش کنن. :دی
این قضیه افتادن سایه برج ساعت روی کعبه آیا ربطی به این موضوع 21 دسامبر داره!؟
درمورد گزینه 4 ...
درسته که هدف فراماسون ها نظم نوین جهانی هست ولی فکر نکنم چنین چیزی الان ممکنه باشه (!)
هنوز فراماسون ها چنین توانایی و قدرتی رو ندارند!
با سلام
به شخصه برام فرقی نداره فردا آخرین روز دنیا باشه یا نباشه و هر چند که خیلی خوشحال میشم و از خدا میخوام که واقعا فردا آخرین روزدنیا باشه تا همگی از یک آرامش ابدی برخوردار بشویم اما چه میشه کرد که همچنان خورشید طلوع خواهد کرد و این داستان زندگی تکراری همچنان ادامه دارد و در پی این داستان داستانهای جدید به شکل دیگر برای پایان دنیا در ماه ها و سال های بعد با اشاره به سخنان این شخص و اون شخص و فلان وقایع و ... همچون گذشته (سال 2000) ادامه خواهد داشت .
و البته پایان دنیا نه از فردا بلکه با آغاز سال 92 هجری شمسی با دلایل کاملا منطقی نه دلایل اختر شناسی و نجوم شتاب صد چندانی خواهد گرفت .
ممنون
چه جالب دو تا سایت که هرکدوم روزشمارشون واسه این شایعه متفاوته !!!