من ميخوام همينطور ناشناخته بمونم تا روز بازي!!نقل قول:
Printable View
من ميخوام همينطور ناشناخته بمونم تا روز بازي!!نقل قول:
دوستان اینجا کسی با فیلظر شدن اینجا مشکلی داره؟
پی سی وردو بستن!حالا چی کنیم؟!
خدا کنه 26م باز کنن...
بازی هاتونو زودتر انجام بدید بهتره ها...
آره ف.ي.ل.ت.ر شدهنقل قول:
ولي p30world.ir بازه
با .net هم میتونید بیاید.نقل قول:
پی سی وردو بستن!حالا چی کنیم؟!
دوستان توجه داشته باشند که در طول مسابقات اصول اخلاقی ورزشی رو رعایت کنند؛خدای ناکرده از وسایل جانبی اعم از ......کمک نگیرند(به دلیل سوء استفاده احتمالی؛از ذکر انان معذورم)؛
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
دوستان توجه داشته باشند که در طول مسابقات اصول اخلاقی ورزشی رو رعایت کنند؛خدای ناکرده از وسایل جانبی اعم از ......کمک نگیرند(به دلیل سوء استفاده احتمالی؛از ذکر انان معذورم)؛
سلام
اقا حریف من انلاین نمیشه من چه کنم
شما هم ک عجله دارید!!!!:41:
یکی لطططططططف کنه ب من بگه چچه ککککککنم؟
حریفم انلای نمیشه
باور کنید چون خودتون عجله داری میگم!!1
جالب تر شد حالا هممون هستیم سایت شطرنج هم باز شدهنقل قول:
حالا p30world فیلتر شده
واقعا مسخره است:5:
بکنش 6 امروز خیرشو ببینینقل قول:
6 امروز نمی تونم بیام با 11 امشب چطورینقل قول:
یه پیشنهاد
همه آی دیای یاهوتونو بدید که از اونجا اطلاع رسانی کنم.میخوایدم که همه نبینند پیغام خصوصی بدید...
چون که فیلظره من بشم رابطتون!و در صورت تمایل آیدیتونو به حریفتون بدم...
یه گروهم به نام chess تو یاهوم باز میکنم...
مخالفم :31: چون من اهل چت نیستم و الان هم دو تا دومین دیگه ی فروم بازه. اون یکی هم احتمالا تا پس فردا باز میشه.نقل قول:
راستش من بعد از ظهر ها از ساعت 5.30 تا 8.30 در مغازه ام و می تونم کانکت بشم:5:نقل قول:
11 در منزل اینترنت ندارم:41:
صبح ها هم می تونم کانکت نشم ولی چون مدام مشتری میاد میره تمرکزم بهم میریزه و حتی کلا زمان بازی تمام میشه تا من مشتری را راه بیاندازم و حرکت انجام بدم:31:
حریف من ÷روفایلش اینجا چیه؟:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کلیک کنین)نقل قول:
منو ببخشين كه اين همه سوال ميكنم من حريفم و اد كردم ولي اون هنوزم انلاين نشد كه نشد
تا كي فرصت داريم
اینم بازی ما:31:
کد:http://live.chess.com/simple?v=2011011301#g=97973459
این بدترین بازی عمرم بود!
اره منم خیلی تعجب کردم :31::31:نقل قول:
جالبه تو بازی قبلی که قطع شد خودت میخواستی همین کارو بکنی
تعجب کردم که حواست نبود
نمیخوام زد حال بزنم.اما شما باید با سیاه بازی میکردی...نقل قول:
دور قبلی من بخاطر این اشتباه دوبار بازی کردم:دی
حالا نمیدونم.میخواید این بازیتونو که بازی اصلیتونم بوده رو به عنوان بازیتون در نظر بگیرم؟
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=97939302
لینکم باید از تو پروفایلتون بذارید که میشه این:
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=97973459
من نمیدونم.نتیجرو میسپرم به پرنس پرشیا و چس مستر.هر کودومشون اول گفت که چی کنم همون کارو میکنم
نباید خلاف قوانین بازی عمل بشه در بازی این دو نفر باید mhagha سفید باشند
MCSE MAN جان!! من شبها اون ساعتی که شما آنلاین میشین وقت ندارم که بیام. دیگه نهایتش تا 10 شب بیشتر نمیتونم بیام. امروز ساعت 9:30 شب خوبه؟
دوست عزيز تمام سعيم رو ميكنم بين 9-10 بيامنقل قول:
اونجا هم ادت كردم
درستهنقل قول:
اما سیاه رنگ یه آوانس به سفید داد.اگه نمیداد با همون بازی میتونست برند اعلام شه.ولی وقتی که قبلیه رو باطل کردن با بازی جدید نمیدونم...
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
همه بازیاشونو گذاشتن برای روز آخر.
24 ساعت وقت داریدا...
امروز ساعت 5:30 خوبه:46:نقل قول:
نمی دونم نداره اون بازی باید تکرار شه :13:نقل قول:
تا الان صبر کردم بدبختانه رقیبم آن نشد احتمال داره 8:30 9:00 دوباره آن شم
بازی قبلی که انجام دادیم رو مد نظر بگیرید:
چون من این بازی رو باختم اگه دوباره بازی کنیم و من برنده شم هم باز خودم رو بازنده میدونم.اگه دوباره ببازم هم که دیگه هیچی!کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=97939302
منم باختم:دی
بابا زمانمون کمه!ببینید الکی فیلم چطوری میره؟!
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=98244635
یعنی تا الان فقط 2 تا میز بازیاشونو انجام دادن؟!
فردا ظهر وقت قانونیش تموم میشه ها.
یه چی بگم؟ من فردا تا ساعت 1:15 کلاس دارم! میخواید سیوشو بدم به چس مستر؟ اگه اون وقت داره این یه قرعه کشی رو انجام بده و دوباره اگه خواست سیوشو بهم برگردونه...
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
تا 1:15 تا برسم خونه هم نزدیکای 2 میشه!
چرا كسي جواب من رو نداد؟
اینم بازی ما:
برد من :20:
کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=98268692
بابا چقدر لفتش میدید بچه ها؛مثل من وcaca-caca888 پر انرژی زبر و زنگ باشین و بازی رو زود انجام بدین
amir کجایی؟!:19:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
من فردا صبح هم می تونم بیام اگه اومدی و نبودم و میتونستی فردا بیای ، یه ساعت رو تعیین کن
این فیلظر شدن سایتم عجب دردسری شده ها.
به نظرتون دلیل دیگه ای داره که بچه ها نیومدن؟
چی کنیم؟فردا خیلی بازی انجام شه دو میز.
تا الانم سه تا میز بازیاشون انجام شده...
دیگه از میز شماره 1 و 2 و 3 و4 و9 انتظار نداشتم.جدی همه ی بچه ها بچه های فعالین...
حالا تا فردا صبر کن ...نقل قول:
به نظر من یه ارفاق هم بکنیم و تا 12 فردا شب وقت رو تمدید کنین
هر کی نیاد باخت میخوره اگر هم هر دو طرف نیان هر دو حذف بشن
راستی منم نتونستم با حریفم هماهنگ بشم یه موقع اون بود و من نبودم و یه موقع برعکس به هر حال امی وارم بتونیم بازیمون رو برگذار کنیم
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
ستاره هام دوتا شد :31::31:
به نظر من اصلا هم تمدید نکن کلا 10 دقیقه میخوان بازی کنن یعنی فرصت ندارن؟نقل قول:
davy jones عزيز،امشبم كه نيومدي
فردا هم كه تا شب نيستم !!!
تا ساعت 11.20 که داشتم باهاش چت میکردم تو سایت!!میگفت حریفم نیست!قرارتون واسه چه ساعتی بود؟نقل قول:
راستی این منم باخیده شدم:31:
خدا رو شکر بنده یه شاهد هم دارم که ثابت میکنه که من آنلاین بودم :31:نقل قول:
والا من كه ديدم نه اينجا آن بود و نه تو سايت chessنقل قول:
تا ساعت 11.20 که داشتم باهاش چت میکردم تو سایت!!میگفت حریفم نیست!قرارتون واسه چه ساعتی بود؟
راستی این منم باخیده شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرارمون بين ساعت 9 و 10 بود كه من از 9:30 تا 10:30 آن بودم
تو پروفايلش هم پيام گذاشتم كه جواب نداد:31:
منم از ساعتي كه تو پروفايلت پيام گذاشتم معلومه كه آن بودم. هم اينجا بودم و هم سايت chessنقل قول:
تازه اون پيامو وقتي گذاشتم كه داشتم نا اميد ميشدم از اومدنت:31: