بچه ها به نظرتون من چيكار كنم بالاخره؟ اين كانفينگي كه گفتم با كارت گرافيك 550 رو بخرم يا اون 5470؟:13:
Printable View
بچه ها به نظرتون من چيكار كنم بالاخره؟ اين كانفينگي كه گفتم با كارت گرافيك 550 رو بخرم يا اون 5470؟:13:
سلام دوستان.2تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
من قصد خرید این نوت بوک رو دارم.
اولین چیزی که میخواستم بدونم اینه که قیمتش چنده؟
همقیمت اون Cor i3رو میخوام وهمcor i5رو
دوم اینکه روش به صورت فابریک ویندوز7نصبه؟32بیتی یا64بیتی؟
بازم از دوستان گلم ممنونم:11:
این لیست قیمت هانقل قول:
کد:http://price.zigorat.com/zigoratnotebooks.pdf
بچه ها 5010 همچين كانفينگي هم داره؟
cpu:Intel CFI i3 350M Core i5 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
RAM: 6 GB DDR3
VGA: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
HDD: 640 GB 5400 RPM
LED:15.6" - Bright LED
OTHER: : DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
باتری 6 سلولی - DOS
ديجي كالا زده بود!
البته قيمت نزده بود.
دمتون گرم جواب پست قبلي رو هم كه ندادين:41:
سلام دوستان
کسی پیدا نمیشه لب تاپ هارو عوض یا مال منو بخره ؟
بخدا هیچیش نیست فقط میخوام N5010 ci5 بخرم
:19:
زیگورات یه کانفیگ شبیه این داره با این تفاوت کهنقل قول:
ویندوز اورجینال روش نصبه و cpu i5 و درایو bluray هم داره
قیمتش 1200000 تومنه
هر کانفیگی ممکنه وجود داشته باشه اما اگه قیمت نداره پس تموم کردن
اگه مشکلی نداره چرا میخوای عوضش کنی ، عملکرد i3 اونقدر پایینتر از i5 نیست که به چشم بیاد:46:مگه کار خاصی انجام بدی که i5 برات مهم باشه وگرنه هزینه اضافستنقل قول:
یهو i5 میگیری مشکل دار از آب درمیادا:31: اگه ازش راضی هستی قدرش رو بدون:8:
از بابت خریدار هم بیخیال شو چون تو سر جنست میزنن و مفت میخرن، فرضا شاید 100 یا 150 ارزونتر بخرن شاید هم خوشبینانه گفتم:27::46:
بازم معرفت اين دوست خوبمون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
خواهش ميكنم يه همفكريه خوب به من بديد بچه ها.من موندم كدوم كانفينگشو بخرم؟البته ميخوام از زيگورات بخرم.يه كانفينگش با كارت گرافيك 550 v كه زده 999000 تومن.يه كانفينگم با كارت گرافيك 5470 كه زده 1050000 تومن.البته اين دوميه ويندوز سون هم روش نصبه.چيكار كنم به نظرتون؟ كدوم يكي؟:8:
ممنون از شما دوست عزیز بابات قیمتی که دادی:11:
قیمت بروزه دیگه؟:31:
لااقل یه سایتی رو معرفی میکردی که ماخواستی 2روز دیگه آمار بگیریم دوباره تاپیک نزنیم:10:
1چیزی من میخواستم
دل با سی پی یوI3 هارد500رمDDR3 4gbرو بخریم.
اصلا این کانفینگ وجود داره.
تواون فایل پیدی اف نبود!
کسی نیست تا مرا یاری دهد؟
اگه بخوایم میشه هاردشو ارتقاع داد؟
یا اینکه باید هارد اکسترنال بگیرم براش؟
:40:
من خودم با cor i3 و رم 3 و هارد 500 گرفتم!! رم که کاری نداره راحت تعویض میشه !! ولی این کانفیگ i3 با هارد 500 واقعا کمه!! من از دوستم که فروشنده بود خریدم کل بازارم امار گرفتم تو دوتا پاساژ فقط سه نفر داشتند!! درکل کانفیگ کمیه!!نقل قول:
در مورد ارتقاء هارد هم بله قابلیت تعویض و ارتقاء و داره!! هم هارد هم رم!!
سلام دوستان.من بهتون پیشنهاد میکنم سعی کنید تا حد ممکن با گرافیم 550v بگیرید چون تفاوت قدرتش با 5470 خیلی زیاده.
متخصصین اهل فن!! به خاطر یه سوتی عجیبی که دادم دیگه ویندوز بالا نیومد!! حالا سوتی : اومدم پارتیشن اضافه کنم که نمی دونم چرا و به چه دلیل برداشت کلیه درایوهامو کرد simple volume
خلاصه بعد از ریست ویندوز بالا نیومد مجبور شدم ویندوز بزنم ولی وقتی موقع انتخاب درایو در محیط نصب ویندوز اومد یه چیزی عجیب بود!! جلوی هر سه تا پارتیشنم زده بود local !! حتی نمی شد پاکشون کرد که دوباره از نو ساخت!! این شد که با یه سی دی بوت پارتیشن اومدم کل هاردو پاکسازی کردم و unallocated کردم و بعد از نو سه تا پارتیشن درست کردم! ولی یادمه موقعی که لپتاپو خریدم موقع نصب ویندوز به جز درایو های اصلیم دوتا درایور با حجم کم اضافه داشتم به اسم های OME و system restore که توش انگار فایل های سیستمی بود!! ولی الان که با اینم نرم افزار پارتیشن تحت محیط داس و با سی دیش بوت کردم و پارتیشن جدید ساختم دیگه خبری از اون دوتا نبود!!
ایا وجود اونا ضروریه؟؟ حیایته؟؟ اصلا چی هستند؟؟ اگر مهم هستند الان چطوری می تونم دوباره درستشون کنم؟؟ الان ویندوز راحت نصب شده اومده بالا مشکلی ندارم! فقط افت سرعت شدیدی دارم مخصوصا قفل و هنگ و استفاده از 100% مقدار رم در بعضی مواقع که واقعا برام غیرعادی و عجیبه که فکر میکنم بخاطر نرم افزارهایی باشه که جدید نصب کردم!! ولی هدف اصلیم همون دوتا درایو مخصوص هستند!! ایا بقیه شما 5010 دارها این درایوهارو دارید؟؟ حالا که من دیگه ندارم خطری نداره؟؟ اگر داره چطوری باید دوباره درستشون کنم؟؟
هرچی میگیری، برا ویندوز اصل اگه برات اهمیتی نداره ، پول اضافه نده!نقل قول:
همون 999 تومنیه رو بگیر، گرافیکش قویتر هم هست:46:
اگه i5 برات مهم نیست ، همون 860 تومنی هم خوبه:31:
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه:3:نقل قول:
درمورد درایو oem راستش کاربردش رو نمیدونم اما برا منم داره و در حد چند مگابایته، فقط هم همین درایو اضافه رو داشتنقل قول:
روش ساختش رو بلد نیستم اما مطمئنن ربطی به سرعت و اینا نداره
یه سرچ بکن تو p30word حتما کاربردش رو پیدا میکنی ، اگه پیدا کردی به ما هم اطلاع بده:7:
OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش!!نقل قول:
در توضیحش نوشتن یعنی " تولید کننده تجهیزات اصلی " به این صورت که این درایو شامل اطلاعاتی از تولید کننده سیستم و قطعات هستش که اگر بعضا این سیستم کلی دست به دست شد و در نهایت توسط یک شرکت یا فروشنده ای فروخته شد ، با رمزگشایی اطلاعات اون درایو میشه فهمید سازنده اصلی کی بوده و از کجا این سیستم اومده!!
پدرم دراومد همین دو سه خط اطلاعاتو از سایت های خارجی گیر اوردم!!:31:
پس در نتیجه انگار به درد ما نمی خوره چون میدونیم از شرکت دل هستش! یحتمل اون درایو system restore هم مربوط به بازیابی اطلاعات سیستمی بوده که باز به درد نمی خورده!!:13:
بنازم به این همه هوش و پشتکارم :31: خودم جواب خودمو دادم:10:
ولی چرا سرعتم اینقدر افتضاح پایینه؟؟ همون ویندوزی که قبلا داشتم ریختم!! بااین تفاوت که آفیس 2010 نصب کردم!! اما داغونه سیستمم!! فتوشاپ تو اولین باز شدنش هنگ کرد ، سیستم دو دقیقه فریز بود ، کلی گیر داشت!! فردا باز باید یه ویندوز بزنم تو رگش!! ولی اخه به چه دلیلی؟؟
اینجام انگار یکی oem رو پاک کرده و ویندوزش هنگ میکردهنقل قول:
راستی اون سی دی که همراه لپ تاپ بود ربطی به این درایو نداشت نه؟انگار یه کلمه oem روش دیده بودم:31:کد:http://forum.persiantools.com/t166846.html
نلرزون دلمونو!نقل قول:
نه هنگ ندارم مثل اون!! میگم که یکم انگار گیر داره مثلا یه چیزی سنگین بشه!! اونطوریه نه اینکه مثل اون بنده خدا کلا مرخص بشه!! بابا باهاش دو ساعت کنسرت دیدم:5: اب از اب تکون نخورد!! ولی سنگین شده! شایدم واسه پارتیشن بندی چدید باشه!! حالا فردا یه ویندوز میزنم بهش!!
اون سی دی هم من هنوز ندیدمش!! فردا از جعبه درش میارم بازش میکنم ببینم چیه توش!! امیدوارم!!
ولی یه جا خوندم اون OEM مربوط به ویندوزه و وقتی واسه بار اول با خود ویندوز میخوایم پارتیشن بندی کنیم اون درایو ساخته میشه!! :19: نمی دونم دیگه حرف کی و چیو باور کنم
یه سری مطلب در مورد پارتیشن OEM خوندم تو نت!! بابا همه ملت های خارجی و ممالک همسایه در به در دنبال پاک کردن درایو OEM هستند!! کلی مطلب در این باره خوندم که همه میخواستن بدونن چطوری باید پاکش کنن!! ای خدا دارم گیج میزنم دیگه!! بالاخره کاره خوبی کردم از 5010 ام پاکش کردم یا کار بدی کردم :((
دوست خوبم ( [surpriser) ميشه دليلتو راجع به خريد اون مدل كه كارت گرافيكش 550 v هست رو بگي؟ دليل قانع كننده!!! ممنون.
دوستان نظر شما چيه؟:8:
ariaqwe و sayanermia منتظرم نظر شمارو بدونم!!!!
خداييش موندم كدوم يكي ازين دو مدلو بخرم!!:13: اون كه vga :550v داره يا اون كه 5470؟
:31:نقل قول:
میگم هاردو با چی پارتیشن بندی کردی؟
من یه بار با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم اما نمیدونم چرا مشکل داشت، آخر هم با خود ویندوز اینکارو کردم البته تمام اطلاعاتش پاک میشه:31:
نگران نباش الان که دیگه پاکش کردی رفت ، فعلا دنبال مشکل دیر بالا اومدن ویندوز باش:46:
من مجموعه نرم افزار لرد و دارم!! با دی وی دی شماره یکش که active disk manager داره این کارو کردم!! اتفاقا کارش درست بودا!! ولی چند دقیقه پیش یه چیزی تو ذهنم جرقه زد!! من روزی که لپتاپو خریدم ویندوز JB ریختم!! یادمه اون موقع پارتیشن اضافه نداشت و موقع نصب ویندوز ساختش!! الان رفتم با همون دی وی دی لرد درایو سی و پاک کردم و بعد ویندوز گذاشتم و رفتم تو نصب!! الان یه درایو سی ساختم و قبلش یه درایو 80 مگابایتی ساخت به اسم system reserved . فکر کنم این مشکل حل شد و دوباره برگشت!! ولی اون oem من هرسایت خارجی و خوندم همه در به در دنبال پاک کردنش بودن و برعکس نیاز داشتند که این درایو system reserved باقی بمونه!! نمی دونم والا داستان چیه!!نقل قول:
حالا فعلا اون درایو system reserved و ساختم و الانم دارم ویندوز شرکت JB نصب میکنم!! بیاد بالا درایورهارو بزنم ببینم الان چطوره! نتیجه رو حتما اعلام میکنم که دوستان دیگه مثل من از این کارا نکنن تو دردسر بیافتند!!:31:
شک نکنید 5470 فوق العاده قوی تره!! هم از نظر سرعت هسته ی پردازش ، هم از نظر میزان سرعت کلاک ، هم سرعت سایه زنی و هم پشتیبانی از directxنقل قول:
تنها مزیت 550v نسبت به 5470 دارا بودن مموری 128 بیتی هستش که در قبال این مزیت های 5470 نمی تونه دلیل صرف برای خریدش باشه!! پارامترهای دیگه هم مهم اند!!
5470 از Directx 11 پشتیبانی میکنه ولی 550v نمی کنه!!
سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 5470 به ترتیب : 750 ، 750 و 1800 مگاهرتز هستش در حالیکه :
سرعت هسته ، سایه زنی و حافظه ی 550v به ترتیب : 450 ، 450 و 600 مگاهرتز هستش!!
با این تفاسیر و اختلافات فاحش به نظر خودتون کدوم بهتره؟؟:46:
اینم بگم مدل 550v فقط یک مدل تغییر یافته ی 4650 هستش!!:11:
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
اینم اضافه کنم در سایت videocardbenchmark رتبه و امتیاز 550v و بالاتر از 5470 زده اونم فقط بخاطر مموری 128 بیتی!! ولی فراموش نکنید سرعت هسته و مابقی در اجرای بازی و جلوگیری از افت فریم خیلی می تونه موثر از عمق بیت و پردازش تصویر باشه!! هرچند که این مساله هم در نوع خودش حیاتی و مهمه ولی بهتره خوبان یکجا جمع بشند!! اگرم جمع نشدند پس بین بد و بدتر بهتره بد و انتخاب کنیم!!
شک نکنید سیستم با گرافیک 5470 راضی نگه تون میداره و بهتر از 550v جوابتونو میده!
خيلي خيلي ممنونم. با اين تفاسير بايد از خير سي پي يوي 460 بگذرم.ممنون.اين قضيه ي پارتيشن بندي كم كم داره نگران كننده ميشه!!!نه؟ يه جايي خوندم گفته بودن نميشه پارتيشن بندي كرد (تعداد درايوارو زياد كرد)
بنده هم بخاطر همین مسئله زد به سرم و با نرم افزار تحت ویندوز اقدام به اضافه کردن درایو کردم که متاسفانه نمی دونم چی شد همه درایوهام شد Simple Volume و باقی دردسرها که نوشتم در پست های قبلی! به نظرم بهترین اینه شما اول یه پارتیشن C بسازید و ویندوز نصب کنید سپس در محیط ویندوز از طریق Disk Manager خود ویندوز درایوهاتونو بسازید!! فکر کنم اونطوری میشه درایوهای بیشتری ساخت!!نقل قول:
اینم فراموش نکنید سی پی یو های Cor i3 مخصوصا 330 ها جزو کم مصرف ترین ها هستند!! از نظر ولتاژ و ...!! و به طبع به صرفه تر!! پس نگران این نباشید که چون cor i5 نمی گیرید مشکل سرعت خواهید داشت!! منم cor i3 دارم و راضی ام ازش!! مشکل سرعت هم نداشتم به جز این مورد اخیر که گویا مروبط میشه به پارتیشن بندی ناقص خودم!!
خدائيش جاي تشكر داره!
پس ويندوزشو نصب كردين با Disk Manager خود ویندوز درایوهاتونو بسازید ببينيد ميشه يا نه؟خبرشو به ما هم بديد.:11:
من دقیقن مشکل تو رو پیدا کردم.نقل قول:
اولن کارهایی مثل کم و زیاد کردن اندازه پارتیشن با نرم افزارهایی مثل پارتیشن مجیک واقعن کار اشتباهیه. سرعت رو میاره پایین. بهترین کار پارتیشن بندی قبل از نصب ویندوزه.
بهتره هاردتو برای همیشه یه بار کامل پارتیشن بندی کنی.
برنامه ای که همیشه خودم استفاده می کنم Acronis هستش که حالت bootable داره.
من با این برنامه هرچی توی هاردم بود رو پاک کردم و دوباره از نو پارتیشن بندی کردم. واسه درایو C هم 30 گیگ کنار گذاشتم و فضای باقیمیونده رو بین بقیه پارتیشن ها تقسیم کردم.
الانم همه چی آرومه. من چقدر خوشحالم!
موفق باشی
ممنون رفیق!!:11: نمیدونی چه حالی دادی!!نقل قول:
این آکرونیس و نمیدونم توی لرد به صورت بوتیبل داشته باشم یا نه!! اگر از خود محیط نصب ویندوز همه چیو پاک کنم و از نو پارتیشن بندی کنم مشکل حل میشه؟؟ منتظر پاسخت هستم که اگر بگی این راه میشه فردا صبح اینکارو میکنم!!
راستی گفتی برای درایو c 30 گیگ خالی گذاشتی یعنی چی؟؟ یعنی 30 گیگ قبل از درایو سی فضا خالی بدون استفاده گذاشتی یا اینکه هر مقداری خواستی تعیین کنی 30 تا اضافه بهش دادی تا فضای خالی داشته باشه؟؟
من الان با Acronis Disk Director کل هاردمو Clean کردم و الانم داره پردازش می کنه این مراحلو!! توی لیست پردازششم زده : Wiping
درسته دیگه؟؟ الانم همه پارتیشن هام رفته و داره کلین کردن هاردمو پردازش می کنه که خودش زده دو ساعت طول می کشه!! دیگه همینطوری میذارمش تا صبح که این ردیف شه پاشم پارتیشن بندی مجدد کنم!! فقط یه نکته ممنون میشم تا صبح بگید بهم!!
با همین Acronis پارتیشن بندی کنم با توی محیط نصب ویندوز ؟؟
ازین لحاظ گفتم با اکرونیس بوت ایبل پارتیشن بندی کن چون این نسخه ای که من ازش دارم اگه یه پارتیشن مشکل داشته باشه نشون می ده. از محیط نصب ویندوز هم می تونی همه رو پاک کنی و دوباره از نو پارتیشن بندی کنی. هیچ ایرادی نداره.نقل قول:
یعنی واسه پارتیشن c که می خوای توش ویندوز نصب کنی موقع پارتیشن بندی 30 گیگ فضا در نظر بگیر. بیشتر از این حد می تونه توی سرعت ویندوز تاثیر منفی داشته باشه.
ممنون!! ولی 30 گیگ؟؟:18::19: من اگه نرم افزارهاو اینارو نصب کنم شاید رو هم بشند 40 گیگ :31: ولی با این تفاسیر پس میکنمش عین دسکتاپم!! یعنی براش 65 گیگ در نظر میگیرم که حداقل 10 تا خالی بمونه !! اخه نرم افزار زیاد نصب میکنم!!نقل قول:
دیشب تا صبح اکرونیس هاردمو کلا پاک کرد الان پاشدم دیدم همه هاردم یه پارچه شده unallocated
پس با همین اکرونیس سه تا درایو می سازم که کارم راه بیافته!! نتیجه رو اعلام میکنم همینجا!! امیدوارم مشکل حل بشه :41:
آره به نظر منم درایو c رو زیر 50 نذار ، حدود 20 تاشو خود ویندوز پر میکنهنقل قول:
من وقتی لپ تاپمو خریدم خودش درایو سی 74 گیگ بود:31: منم گذاشتم بمونه
سرعتمم خیلی خوبه
یدونه پارتیشن هم با خود ویندوز اضافه کردم
خوب من فکر میکردم ic5 خیلی غول تره
الان دارم با همین لب تاپم کلی حال میکنم:40:
آقایون بیخیال نمیفروشم:13:
فرکانس ها اگر اشتباه نکنم چند دهم اختلاف دارند!! به قول شماتاثیر غولی روی اجرا ندارند مگر در برخی نرم افزارهای برنامه نویسی که اونم به پست هرکسی نمی خوره!:8:نقل قول:
[QUOTE]اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [QUOTE]
لطفا اگه میشه لینک یا ادرس سایت روبدین ممنون میشم:11:
دوست عزیزasemanekavirشما الان که قیمتا گرونه میخری یا صبر میکنی تا ارزون تر بشه؟
[QUOTE=soroush20;5551880][QUOTE]اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدمت شما. آدرس سایت زیگوراتنقل قول:
لطفا اگه میشه لینک یا ادرس سایت روبدین ممنون میشم:11:
کد:http://zigorat.com/
سلام من همین الان یه لپ تاپ dell 5010 q گرفتم که سی پی یو 2.5 داره به قیمت 990 تومن تو چالوس آوردم خونه روشنش کردم دیدم انگاری یه ویندوز ابونتو روش نصبه و توش یه برنامه ریکاوری داره مثل لپ تاپ های سونی وایو یه سی دی هم توش داره که مال همون ابونتو باید باشه من می خوام ویندوز 7 روش بریزم باید قبل ریختن با همون برنامه ای که توشه ریکاوری کنم یا نیاز نیست می تونم همین الان روش ویندوز 7 بریزم؟
راستی اگه ویندوز 7 بریزم درایوراش رو چیمار ککنم باید از سایت همه رو یجا بگیرم؟
تو رو خدا زودتر جواب بدید منتظرم.
دستتون درد نکنه.
زیگورات قسطی هم میده؟