hichi aslan nadare va joda ast.
hichi aslan nadare va joda ast.
موضوع چيه؟:46:نقل قول:
سلام ، ميخواستم بدونم 6960 همه انواع هارداكسترنال رو بدون محدوديت ديتكت ميكنه ؟
مثلا در شناختن هارد 1 ترابايتي مشكلي نداره ؟
با سلامنقل قول:
اگر بتونی در منوی مخفی (کانتری) آن را از (میدل ایست ) مثلا به یو اس آ تغییر دهی میشود.
خدا به این سام سرویس محتاجتون نکنه الان نزدیک به 20روزه دارم واسه این تخفیف 50درصدی سینما دوندگی میکنم،هر کی یه چیزی میگه،تا حالا 10بار خواستم قیدشو بزنم،ولی دلم راضی نمیشه 1ریال بره تو شکم این ...:4::4:
-من يك ترا بايت رو چك كردم موردي ندارهنقل قول:
-اخوی داری تخلف از قوانین سایت و تاپیک میکنی.موقع عضو شدن اون چکمارکی که زیر قوانین زدی درحکم امضای شماست و یکی از مفاد این بود که حق ندارین و نباید فینگلیش بنویسین خواهش میکنم رعایت بفرماییننقل قول:
:exclamati
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
با سلام خدمت ابی عزیزنقل قول:
اول از همه سال نو رو خدمت شما و خانواده محترم تبریک عرض میکنم و آرزوی شادی و موفقیت براتون دارم
چند وقتی نتونستم باشم دلم حسابی تنگ شده بود خدارو شکر سرم کمی خلوت تر شده و هراز چندی دوباره مثل سابق مزاحم میشم
موفق باشین:11:
دوستان سئوالي داشتم در مورد ال-اي-دي هاي 40 اينچ سامسونگ .كدام مدل از اين ال-اي-دي ها قادر به دريافت كانالهاي ديجيتال هستند؟ من از فروشنده پرسيدم گفت سري 6 ولي در مشخصات كه ميخونم سري 6 DVBtv نداره.ميشه راهنمايي كنيد .
نقل قول:
با اجازه ابی جان
من امروز تو یه نمایندگی بودم
هم 6260 و هم 6960 گیرنده دیجیتال دارن
اما یه سوالی که برام پیش اومده چون تصویر HD رو رو چند تا تی وی آزمایش کردم احساس میکنم سامسونگ تو تصاویر اچ دی از سایر رقبا تصویرش ضعیفتر هست آیا نظر دوستان هم هیمنه
ضمنا تی وی های آزمایش شده
D25 PAnasonic
5600 Lg
6960 Samsung
LX6500 LG
بودند
در رويو مربوط به C6000كه precisin dimming رو هم نداره ويكي از سري هاي پايين تر هستنقل قول:
در قسمت High Definition بسيار خوب عمل كرده و با high-end ها مقايسه ميشه
ودر قسمت Standard Definition كه اپسكيلينگ هاي فوق العاده سامي عالي هستند و بي نظير
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32c6000-ue32c6530-20100630763.htm
-مهدي جان به هر صورت يك edge lit هست وبايد سطح توقعات رو در همين رنج در نظر گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
دوستان سری 7 ال ای دی سامسونگ که سه بعدی هست قابلیت این رو داره که تمام تصاویر سه بعدی موجود رو بدون مشکل پخش کنه یا خیلی از فرمتها رو نمیتونه ساپورت کنه از دوستان کسی این مدل رو داره
منظورم اینه که فیلمها و تصاویر موجود 3d رو با اتصال دستگاه 3d پلیر به تلوزیون یا به صورت اتصال کامپیوتر به تلوزیون بدون هیچ مشکلی انجام میده و خللی در پخش تصاویر پیش نمیاد
-تا جايي كه من اطلاع دارم مشابه بقيه hdtv 3d هاست ومشكلي نداره (اگه منظورتون رو درست فهميده باشم)نقل قول:
یعنی سری 7 با 8 و9 ال ای دی سامسونگ هیچ فرقی تو سیستم سه بعدی با هم ندارند؟نقل قول:
-نه عزيز تفاوتي نميكنه در نحوه اجرا كاملا مشابه هم هستند در مشخصات Hdtv ممكن تفاوت وجود داشته باشهنقل قول:
ولی اگر تصویر اصلی شما سه بعدی فول اچ دی باشه میشه عمق ميدان و انطباق لازم رو با بهترین کیفیت مشاهده کرد؟ به طور مثال من یه فایل تصویری سه بعدی فول اچ دی دارم از مسابقات تنیسنقل قول:
مسلما همينطورهنقل قول:
ما در مورد 2d convert 3d صحبت كرديم
ابي جان درود بر شما
ميخواستم فيلمي رو از طريق فلش مموري با زير نويس در 46c6900 نگاه كنم با اينكه فايل srt هم دارم اما زير نويس پخش نميكنه مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد
با سلام
من از مطالب ارسالی همه فعالان این بخش تشکر میکنم که کمک های خیلی زیادی به من کرده
قصد دارم تجربه ای که من روی دستگاه خودم انجام دادم جهت اطلاع سایر دوستان ذکر کنم .
امیدوارم مفید باشد. تمام نکات ذیل روی تلویزیون خودم 100 درصد انجام شده و کار میکند. در ضمن تلویزیون من
c7000 ساخت مالزی است که از بانه خریدم با زبان انگلیسی.
--------------------------------
1- پس از تغییر local set به ed_iran و نصب نرم افزار نگارش 1011.1 از منوی plug & play می توان زبان
دستگاه را به فارسی تغییر داد از این پس منوها کاملا فارسی میشود.
2- برای اتصال به اینترنت با توضیحاتی که توسط دوستان داده شد با تنظیم لینک به استرالیا دستگاه با اینترنت
متصل میشود
سلام عزيز اين مشكل دقيقا مربوط ميشه به همنام نبودن زير نويس و فايلتوننقل قول:
بگيرين همنام كنيد دو فايل رو عزيز
با سلام خدمت همه بر و بچه های گل
میخواستم بدونم که این دستگاه 3d player که همراه با ال ای دی c7000 به عنوان هدیه میدن میشه فیلمهای سه بعدی رو از طریق یو اس بی اون بدون هیچ مشکلی مشاهده کرد؟
تمام فیلمهای سه بعدی من تیکه تیکه هست و دیسک بلوری ندارم
سلامنقل قول:
برای دیدن فیلم سه بعدی که بصورت دو تا تصویر کنار هم هست احتیاجی به بلوری پلیر سه بعدی نیست کافیه فیلم رو بریزی رو فلش بزنی به تلویزیون گزینه سه بعدی بعد حالت side by side رو انتخاب کنی که البته چیز بدردبخوری نیست تو این حالت نه عمق زیادی هست نه کیفیت تصویر جالب در نمیاد چون تو این حالت رزولوشن فیلم هر چی باشه وقتی میزنی سه بعدی پخش کنه نصف میشه برای دیدن سه بعدی native (واقعی) شما به یه بلوری پلیر سه بعدی و فیلم بلوری 3 بعدی احتیاج داری
منظورم اینه که فایل رو از طریق یو اس بی 3d پلیر به جای یو اس بی tv اجرا کنیم تصویرش بهتر میشه یعنی عمق تصویر به وضوح دیده میشه؟نقل قول:
-همونطور كه دوست خوبمون گفت بهترين روش 3d اجراي اون از روي ديسك بلوري هستنقل قول:
usb دستگاه bd-6900 قابليت اجراي iso بلوري رو نداره
ابي جان درود بر شما درست شد
توي كاتالوگ سام سرويس خوانده بودم كه c6900 زيرنويس نداره اما با كمك شما درست شد ممنونم عزيز
-خوب خدا رو شكرنقل قول:
-زياد به اين كاتالوگ ها اعتماد نكنيد :46:
نخیر گفتم اگه فایل سه بعدی شما دو تا تصویر کنار هم هست اصلا فرقی نمیکنه که با چی پخش بشه چون تلویزیون این دو تا تصویر رو هم میزاره و تصویر 3 بعدی ایجاد میکنه نه پلیر(پلیر فقط فایل رو پخش میکنه)نقل قول:
vaghti serch mikone to flash mige file update peyda nashod .. modelesh led-40c6900 hastنقل قول:
merc
میخواستم بدونم ال ای دی c5000 فایلی رو با این فرمت نشون میده یا حتما باید کد divx رو فعال کنی تا نشون بده؟
DivX 5 1920x1080 25.00fps
-احتمال زياد اخرين ورژن فريمور كه چندين ماه قبل اومده براش روي دستگاه نصب هست واسه اين اپديت نميكنهنقل قول:
Menu-support-software upgrade برين و قسمت بالايي current version رو ببينيد چيه
دوستان کسی نیست پاسخ بدهنقل قول:
نشون ميده دوست عزيز نيازي به اپديت واين حرفا نداريننقل قول:
سلامنقل قول:
ميشه بگيد اين ورژن نرم افزارو از كجا گير آورديد؟
-ميتونيد از سايت مالزيايي اخرين فريمور مربوط به مدل خودتون رو دانلود كنيد:نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/index.idx?pagetype=subtype_p2
آره ورژن اورجينال كه روشه از تو سايت بالا تره.. مرسينقل قول:
با سلام خدمت دوستان
در دوران عید من پیشنهادی داده بودم که فکر میکنم اکثر عزیزان در تعطیلات بودند و مشاهده نکردند و برای کمک به بقیه دوستانی که میخواهند تلویزیون بخرند خیلی میتونه موثر باشه :
يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
بعنوان مثال : ua-46c8000wxw که حروف بعد از 8000 میتونه تعیین کننده باشه
ممنونم
خوب بخاطر همين اپديت اجرا نمي شدهنقل قول:
خیلی از دوستان متاسفانه پست های قبلی رو مطالعه نمیکندد وسوالات تکراری میپرسن و بنده خدا آقا ابی هم با بزرگواری که دارن به همشون جواب میدن
از دوستان تقاضا میکنم مطالب قبلی رو یه نگاه بندازن فکر نمیکنم چند دقیقه ای بیشتر طول بکشه
با عرض سلام و خسته نباشید من ال ای دی 6960 سامسونگ دارم .وقتی یه فیلم dvd رو میریزم رو فلاش یا هارد اکسترنال نمیتونه همه فایلهارو پخش کنه .روش کار منم اینطوریه :من پوشه video-ts در فیلم های dvd رو کپی میکنم تو فلاش یا هارد وقتی به tv وصل میکنم شاید یک یا دو تا از فایلهارو پخش کنه ولی بقیه رو خطا میده اگه ممکنه راهنماییم کنید با تشکر
-بعضي از vob ها رو اينطور ميكنه من اين مشكل رو با قهوه تلخ دارمنقل قول:
ولي بعضي ها رو موردي نداره