گوشی نوکیا رو اگه از طریق ovi آپدیت کنی چنانچه پروداکتت فارسی نباشه یقینا زبان فارسی گوشی می پره!نقل قول:
و تقریبا بیشتر گوشیها اینجور میشن!
لزوما باید فلش بشن که اونم با فونیکس کار راحتیه!
پس حواست باشه فارسیش نپره:31:
Printable View
گوشی نوکیا رو اگه از طریق ovi آپدیت کنی چنانچه پروداکتت فارسی نباشه یقینا زبان فارسی گوشی می پره!نقل قول:
و تقریبا بیشتر گوشیها اینجور میشن!
لزوما باید فلش بشن که اونم با فونیکس کار راحتیه!
پس حواست باشه فارسیش نپره:31:
از نظر سرعت که 512 حسابگر خیلی خوبه اما باید اون مشکلاتی که گفتم رو هم در نظر بگیری راستی فکر کنم پارس آنلاین زورکی یه مودم میچپونه به کاربر چون فقط مودم های خودش رو قبول داره اینم ازشون بپرسنقل قول:
سلام .
دوستان منم شارژ اين ماهم تموم شه ميرم پارس آنلاين !
مخابرات كه ديگه داغون شده ! الان پينگم 600 هست و سرعت دانلودمم اومده زير 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آخه اين ديگه چه وضعشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
فقط همون يكي دو ماه اولش خوب بود و بس ! آخه يكي نيست بهشون بگه فضاي لينك هاتون داره بيش از زياد ميشه چرا مشترك جديد ثبت نام ميكنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟!
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام سجاد جاننقل قول:
پس تو هم رفتنی شدی !:44:
فدات شم گلم فریمور anna رو خواستم بریزم با Nokia Software Updater که از همه امن تر و خوب تره ولی حجمش 257 مگ بود وسطش رید با فونیکس هم میخوام بازش کنم میگه دانگل نصب نیست و ایراد دانگل میگیره و بسته میشه ولی به نظر من بهترین روش همین Nokia Software Updater هستش راستی نازم وقتی با Nokia Software Updater بری خودش آی پی رو میشناسه فارسیشم نمیپره :40:نقل قول:
حسابگر که امتحانشو پس داده (شرکت بی در و پیکیریه)نقل قول:
پارس آنلاین بهتره البته من خودم نداشتم اما دوستان که راضی بودن :8:
اما من اینقدر بی خوابی کشیدم از سرویس های حجمی :2: که حالا حالا ها نمیرم سراغشون
سجاد پارس آنلاین 15 تومن برا راه اندازی میگیره بی چون و چرا تو هی بگو من خودم نصب میکنم اونا 15 ازت میگیرن ولی حسابگر 5 تومن میگیره بعد حسابگر شبا که رایگانه از 2 تا 7 سرعتش میاد پایین میشه سرعت واقعی مثلا اگه 512 تو روز 180 دان کنی شب حداکثر 65 دان میکنی ولی پارس آنلاین اگه روز 180 دان کنی شب که رایگانه با 300 میتونی دان کنی از 1 تا 7 هم رایگانه حالا منم موندم چی کار کنم :40:نقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
یه نکته دیگه که یادم رفت 1 گیگ ترافیک حسابگر 3500 و مال پارس آنلاین 5000 تومن هستش اینم در نظر بگیر
امروز برای شارژ مجدد رفتم مخابرات گفتن که برای شارژ باید برید دفاتر خدماتی!
سرویس ها ام گرون شده.
512 شده 27 تومن! 5 تومن افزایش قیمت
آره قیمتهاش گران شده منم 256 شارژ کردم حدود 2 تومن افزایش داشتهنقل قول:
مخابرات اول خیلی ارزان بود اما الان هر ماه داره قیمتها رو بالا میبره :19:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
اینطور که تو میگی بین این 2 تا پارس انلاین خیلی بهتره :20:نقل قول:
آره بهنام جان ، با اين اوضاع اصلا ارزش نداره :13:!نقل قول:
بهنام جان براي من حجم اصلا مهم نيست :46:! شايد در هفته 200mb دانلود داشته باشم ! مسئله مهم براي من پينگ هست:20:.نقل قول:
چون من حداقل روزي 9/8 ساعت بازي آنلاين انجام ميدم :31:!
رامين جان جدي پارس آنلاين ساعات رايگانش با سرعت 300 ميتوني دانلود كني :18:؟!نقل قول:
هزينه سرويس 256 و 1ماهه پارس آنلاين جقدره ؟!
راستي پرداخت آنلاين داره ؟! (نابود شدم از بس هرماه رفتم مخابرات:31:)
ديگه بدتر :2:!نقل قول:
پس ديگه مخابرات اصلا ارزشش رو نداره :13:!
هزینش رو نمیدونم تو که از مصوری نزدیکی یه سر برو مصدق تو کوچه رو برو ارگ طبقه سوم برو یه دخترس قیمتها رو بگیر به ما هم بگو بعد ببین اون 15 هم درسته که میگیرننقل قول:
برا سرعتم من پسر عمم 128 داره یه شب که پیشش بودم 300 میزد :10:
دوستان خوبم!
گذشته از اینکه کی میخواد چه سرویسی از کجا بگیره فقط خواستم یاد آوری کنم چند وقته مشکل سراسری در اینترنت ایران به وجود اومده و هنوز هم حل نشده... در واقع ترکش هاش هر چندوقت میگیره!
دران کابل عوض میکنن ...نمیدونم فیبر میکشن...لینک کمه یا زیاده... هرچی هست کلی هست مشکلات.
یه نگاه به چت روم الان بندازید دقیقاً شده مثل دو سال پیش که اغتشاش بود اینترنت رو قطع میکردن کمی تا قسمتی خلوت!!
در مورد شرکت ها هم امتحان کنید ببینید چطوره به ما هم بگید من هنوز طمع تلخ حسابگر زیر زبونمه (512 داشتم زیر 20 و حتی 15دانلودم بود) البته از این 512 های طرح ویژه!
نهنقل قول:
گلم نازم !
آی پی این وسط هیچ نقشی نداره
براساس پروداکت کد عمل می کنه!
دیگه عمریه فلش می کنم!
اون دانگل هم به خاطر نوع فونیکست هستیه فونیکس جدید کرک شده گیر بیار ردیفه!
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
من فردا ماهانه مخابرتم تموم میشه
زنگ زدم گفت 256 شده 16600!
باید هم برم دفتر مخابراتی مهر پرداختش کنم!
خاک بر مخابرات بکنن!
فقط بلدن بچاپن!
اونم درست زمانی که وضعیت پینگشون خیلی افتضاح شده
افزایش قیمت مخابرات به خاطر همن سیاست های مخابرات که اوایل تاپیک دربارش بحث شد.
سرویس نا محدود ارزان و با کیفیت مناسب می دن
بعدش که شرکت های دیگه رو پس زدن خودشون یکه تاز میشن هرچقدر بخوان سرویس ها رو محدودتر می کنن
آقایون :31: ما که از مخابرات پشیمان گشته و به همون پارس انلاین راضی شدیم و بعد از یک هفته فردا نامه جمع آوری مخابرات رو میگیرم .. مرگ بر مخابرات با پینگ و تایم اوتهاش و پشتیبانی مسخره اش :31:
در ضمن برای بچه هایی که در مورد پارس آنلاین پرسیدن باید بگم از هر مودمی که دارین میتونید استفاده کنید.ولی اونها هم سعیشون رو میکنن که مودم رو بهتون بفروشن.خودم دی لینک دارم و چندین ماه مشترک پارس بودم و دوباره از فردا مشترکشون میشم.غیر از قیمت حجم اضافشون خدا ازشون راضی باشه :31: همینی که انلاین میشه حجم خرید و اشتراک رو تمدید کرد و پینگش ثبات داره میارزه به مخابرات درپیت
100 درصد موافقمنقل قول:
اینقدر قیمتها رو گران میکنن که آدم نتونه سرویس بیشتر از 128 بگیره :37:
یاهو مسنجر هم از کار انداختن :19:
ای خدا چرا ما نباید اینترنت درست و حسابی داشته باشیم :37::37::37::37:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
از وقتی مخابرات اومد خیلی ها به طرف ADSL اومدن حالا که سرویساش داره بد میشه همه میرن شرکتهایی مثل پارس انلاین صبانت و..... نتیجه این میشه که همین شرکتها پهنای باند کم میارن و قطعی ها چند برابر و افت سرعت و.....
خلاصه کلام:همش به ضرر ما تموم میشه :44:
کی گفته پارس آنلاین ساعت مجانیش با 300 میگیره ؟ !!!!
تو روزم بیشتر از 170 نمیشه بابا . من 256 حجمی داشتم شبا میشد لاکپشت به زرو با 30 دانلود میکرد همش بین 15 تا 20 بود !!!
الان 256 مخابرات 30 تا 35 میگیره بیچاره !
من با پسر عمم نشستیم با 128 شب رایگان رفت رو 300 یه سریال کامل رو گرفتیم البته اینی که میگم مال 7 ماه پیش هستش ولی بازم پارس آنلاین از سایر isp ها بهتره البته به جز حسابگر که حسابگر خدایی یه چیز دیگس سرعت بالا و ترافیک ارزان :10:من بر میگردم 512 خودم حسابگر برا دانلودنقل قول:
پینگ من از روزی که اون مرده ریست کرد تا الان همونه و تغییری نداشته تو سرور کانتر هم همین الان 19 بود همیشه نهایت تا 40 بره
آقا ما که مرکز بعثتیم فعلا راضی هستیم . هم پینگ هم سرعت خوبه فعلا از بقیه شرکتا .
فقط دوباره تقی به توقی خورد فایل های فلش و یاهوو رو بستن !
منم از مخابرات راضیم والله
من والا خسته شدم از این نامه گرفتن و بردن و آوردن
ترافیک اضافه هم نمی تونم بخرم چون استفادم حداقل 4 گیگ و بلکم بیشتره وقتی دانلود نکنم
بنابراین ناچارم فعلا مخابرات بمونم!
خاک بر سر مخابرات اما!
منم مخابرات میمونم :31::26:یکی نیست بگه تو پینگت عالیه سرعت دانتم بالا 32 هستش مرض داری میخوای بری قطعی هم نداره من میمونم مخابرا:8:
ازم 16700 گرفت!
گفت اشتبا گفتن 16600!
گفتم حالا به فکر کیفیت هم هستن؟ مثلا پینگش!
طرف گفت چی؟ گفتم بیخیال شما کاره ای نیستی ! گفت آره والا
نه داداش نگیر پشیمون میشی . پارس از نظر سرعت باز کردن پیچ و خدمات پشتیبانی عالیه . پشتیبانی وصل میشی تهران 4 تا کارشناس واقعی جوابتو میدم . نه مثل مخابرات کرمانشاه که من از اونا بیشتر سرم میشه !نقل قول:
من 6 ماه پارس داشتم سرعت دانلود در روز خیلی خوبه در شب میشه گفت افتضاحه . خنده داره گاهی اوغات از 10 بالاتر نمیرفت ! الان 1 ماه داره میشه مخابرات دارم و کاملا راضیم . تا وقتی هم راضی باشم نمیرم . مرکز ولیعصر هستیم . برای شرکتی هم که کار میکنم 256 نامحدود حسابگر داریم . به نظرم ماله خونه که مخابراته سرعت بهتری داره . حسابگر اگه این خدمات ضعیف رو نداشت شرکت بدی نبود !
حالا قیمت 256 مخابرات چند شده ؟
قیمت 256 شده 16700نقل قول:
نزدیک 3 تومن اضافهنقل قول:
256 حسابگر چه طور نامحدود ماهی 15 بود تا ماه قبل . اینم گرون شده ؟
مخابرات داره هر ماه قیمتها رو افزایش میده :13:نقل قول:
حسابگرم که تو همون قیمت اولیه مخابرات مونده :31:
از طرفی میگم شارژ کنیم با مخابرات پر رو میشن از طرفیم سرویس حجمی نمیخوام :41:نقل قول:
فقط ما قربانی هستیم این وسط دارن حال میکنن باهامون این وسط. معذرت میخوام قشنگ چربش کردن برامون :31::31::31:
منم از حجمی بدم میاد :2:نقل قول:
مجبوریم فعلا مخابرات بمونیم :20:
دقیقا :31::31:
سلام دوستان.
آقا پينگ مخابرات درست شد :26:! همه دست بزنيد ... هووووووووورا :33:! چه پينگ خوبيه ! دم مخابرات گرم !
Line Quality رو نگاه كنيد ! +A گرفته :27:!
ماهي 16هزار تومان حلالشون باشه :12:!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان چاقو بزني بهم خونم در نمياد :37:!)
nدوست عزیز مشکل کلی هست . و این کار به عمد صورت گرفته . پینگ خود من 200 - 250 بود الان میگیریم میزنه 560 . علتشم اینه که شما نتونی در youtube خون خار و Facebook ملعون :دی ویدیو آنلاین تماشا کنینقل قول:
چرا خبری شده مگه؟نقل قول:
از قرار معلوم یه خبر هایی هست . فکر میکنم مربوط به ارومیه و اینها هست که جای بحثش نیست .نقل قول:
یاهوو و فایل های فلش رو هم بسته بودند که درست شد . حالا پینگ کی درست بشه خدا میدونه
در کل من که وقتی میبینم یک روز اینترنتم خوبه و همه چی عادیه نهایت استفاده رو ازش میبرم دانلود ، بازی و ... میترکونم . این غافله ی عمر بگذرد ، دیگه حالا کی دنبالش بدوئه که یه روز اینترنت دوباره خوب باشه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی نمیتونم بگم فقط :37::37::37::37::37:
گريه نكن بهنام جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ماله منم همين طوريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
اگه مشكلات كلي هست پس چرا دوستام كه پارس آنلاين و يا حسابگر دارن اينجوري نيستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
:37::37::37::37::37::37:نقل قول:
مال همه درست شده به جز مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی قاطی بودم!
زنگ زدم میگه من الان پینگم 400 هست!
میگم برو speed test ببینم اونجام 400 ای! هیچی نمیگه!
بعد اعتراض می کنی به کیفیت میگه همیشه اینطور بوده!
میگم من دیشب تا 200 هم داشتم!
اما این چندوقته روزها بالای 500 هست
میگه نمی دونم والا!
گفتم این مخابرات فقط روزای اول سرویس خوب بود
الان که حسابی داره پارو می کنه دیگه ولش کرده امان خدا
شما هم هیچکاره ای! اعتراضی هم نمی تونیم جایی بکنیم اینجا سرگردنس!
بدبخت دیگه هیچی نگفت! منم دیگه تنها چارم قطع کردن گوشی بود
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (5 کاربران و 1 مهمان)
[awed/ mehr film/mohammad8711/sajad-tnt/smohsen]
تا حالا انقدر بازید همزمان نداشته این تایپک :18:چه میکنه این مخابرات .همه رو جمع کرده دور هم :27:
speed test که به درد لای جرز می خوره ، بعضی از سرور های خودش اینترنتش از اینترنت ما هم ضعیف تره ، مخصوصا سرورهای کشور های عربی :2:نقل قول:
شما خودت 4.2.2.4 رو پینگ کن ببین چنده ، الان که من تست کردم حدود 250 بود
الان 3 ماهه از مخابرات سرویس دارم همیشه همینجوری بوده ، صبح ها پینگ میره بالای 500 ولی شب پینگ میشه حدود 140-150 ، اگه می خوای آنلاین بازی کنی شب بازی کن