بیزحمت یه سر اینجا بزنین!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
Printable View
بیزحمت یه سر اینجا بزنین!
یه سوال مهم داشتم از دوستانی که تو این تاپیک فعالیت چشمگیری دارند و داشتند:
کدوم یک از دوستان این گوشی رو خریدند یا داشتند؟
نظرشون چیه بخرم؟
من به شخصه نظرم رو توی تاپیک گفتم.نقل قول:
گوشی هست که نیاز به اینترنت داره به نوعی و باید باهاش سر و کله بزنی ، حوصلشو داری بهترین انتخابه ، نداری ، طرفش نرو.
از نظر من باشه بهترین گوشی حال حاظر هستش
سلام....ممکنه یه نفر دزباره این "Air Print" که تو 4.2 اضافه شده توضیح بده؟؟؟
کلاً چجوریاس؟؟؟ با چه پرینتر هایی کار میده؟؟
تنکس
به صورت وایرلس ، مثلا شما پرینتر رو share کردی رو شبکه به صورت وایرلس ، با لپتاپ ازش استفاده می کنی ، میتونی با device هم ازش استفاده کنی.نقل قول:
باید یه رابط وایرلس باشه ، کیبوردش هم فکر کنم هرچیزی می تونه باشه
یه جایی خوندم که فقط 10تا از پرینتر های شرکت HP که وایرلس دارن خودشون از این قابلیت پشتیبانی می کنند!!
یعنی بقیه هیجیی؟؟ :13:
بله وقتی پیرینتری این قابلیت و نداره یعنی وایرلس نداره خوب نمیشه استفاده کرد دیگه
من الان پرینترم رو روی شکبه share کردم ، تستش می کنم جواب داد اعلام میکنم خدمتتون
امروز باید آنلاک آیفون 4 ورژن 4.1 اومده باشه، من نتونستم پیدا کنم. لطف میکنید؟
فعلا هکرها به قول خودشون عمل نکردند و ندادند.
آخ جوووووون
بالاخره خریدم :
آیفون 4 - 16
با گارانتی فیزیکی کامل 1 تومن ( گارانتیش خیلی توپه تا یه سال گوشی هر مرگش بزنه تعویض میکنن ) ...
امشب حوصله جیلیشو نداشتم چیزی نریختم . فعلا تو کف دیزاین و دوربینشم .
محشره
دیگه حالم از 3GS به هم میخوره . تازه معنی ضرب المثله : نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزارو میفهمم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه آیفون4 و HTC desire hd:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5643755#post5643755
یکی دو سوال:
1.آیفون سفید تو ایران موجوده؟
2.با به تعویق افتادن آیفون سفید رنگ میتونم بپرسم اون مشکل نامحسوس صفر شدن لحظه ای آنتن در آن تماس دست به نقطه مزبور در آیفون سفید حل شده؟ یا همون سخت افزاره فقط با رنگ جدید؟
3.در تصاویر آیفون سفید در خ.د سایت اپل متوجه شدم یه نقاط ریزی بالای اسپیکرفون مخاطب هستش که در رنگ سیاه دیده نمیشه اون چیه؟
4.سوراخ قرار گرفته در قسمت یا طرف سمت راست تلفن چیه؟ میکروفون برای کنسل نویز یا ضبط فیلمه؟
5.دکمه ای که بالای دکمه افزایش صدا در سمت چپ قرار داره واسه چیه؟ قفل ال سی دیه؟
6.سیاه رنگش با کلاس تره یا سفید رنگش؟
7.در قسمت بالای گوشی دکمه پاور و جک 3.5 میلی متری و یه سوراخی دیده میشه اون سوراخی چیه؟
8.قسمت پایین گوشی محل توری مانندی وجود داره همون بلندگوس دست گاهه؟ صداش به حد کافی بلنده؟ در ضمن بجز سوکت یا پورت برای اتصال به کامیپتر پورت دیگه ای هم وجود داره؟ شارژر از کجا وصل میشه؟
-----------
چون مشاهدات اولیه از گوشی بود برام خواهشا پاسخ های کاملی بفرمایید
خدا قسمت کنه میخوام یکیشو بگیرم!
نقل قول:
سلام :
یکی دو تا شد 8 تا ؟!؟ :31:
1 -اگه منظور آیفون 4 هستش که نه سفید نداریم .
2 - آیفون 4 هیچ مشکل آنتنی نداره نه مشکی و نه سفیدی که هنوز نیومده .
3 - هنوز سفید نیومده .
4 - نمیدونم کدوم سوراخو میگی . نویز گیر یعنی نوز ها رو میگیره . :31:
5 - دکمه نیست - یه اسلایده که بالا و پایین میره واسه General و Silent کردن گوشی هستش .
6 - ؟؟؟!!! جوابی ندارم
7 - سوراخ همون نویز گیره
8 - صدایه گوشی عادیه . پورت شارژر و هندزفری و یو اس بی همش یه جاس .
----
به سلامتی . :11::40:
اون سوارخ برای بیرون آوردن سیم کارتهنقل قول:
4.سوراخ قرار گرفته در قسمت یا طرف سمت راست تلفن چیه؟ میکروفون برای کنسل نویز یا ضبط فیلمه؟
نقل قول:
1-نه تنها در ایران بلکه به کل در هیچ کجای دنیا فعلا آیفون سفید به دست کسی نرسیده
2- نه نمیشه گفت بخاطر این مورد هست. فعلا به دلیل برخی موارد که برمیگرده به نوع شیشه به کار رفته در آیفون فروش به تعویق افتاده. در ضمن مشکل آنتن دهی حل شده
3- اگر میتونی عکس بزار
4- در طرف سمت راست محل قرار دادن سیم کارت وجود دارد که اون سوراخ محل قرار گرفتن SIM Ejector برای باز کردن این قسمت است. در ضمن میکروفون حذف نویز در قسمت بالای گوشی و کنار جک 3.5 موزیک قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میکروفون حذف نویز
5- دکمه Silent هست. همین دکمه روی iPad قفل LCD بود که در فریمور جدید آن هم تبدیل به دکمه silent شده
6- تا نیامدن این گوشی نمیشود در موردش اظهار نظر کرد. ولی من که به شخصه از رنگ مشکیش لذت میبرم.
7- تو قسمت 4 عکس گذاشتم. میکروفون حذف نویز.
8-در عکس زیر اسپیکر گوشی را می بینید. آیفون از تنها یک پورت برای شارژ و وصل شدن به کامپیوتر بهره می برد.
امیدوارم شما هم به جمع آیفون بازها بپیوندی! :40::40:
دوستان کسی اندروید رو روی آیفون تست کرده ؟
من اینو میگم همون سوراخهای ریز ریز شبیه توری اسپیکر گوشی که بالای اسپیکرفون مکالمه تو آیفون سفید هست ولی تو آیفون مشکی نیست!نقل قول:
در مقایسه دوتا عکس بین سفید و سیاه هم میشه کاملا مشاهده کرد
میزان SAR آی فون 4
ما که تست کردیم (فقط روی 3G به قبل قابل استفاده است فعلا) ... چیز خاصی نبود :31: یه پورت کردن ضعیف و غیر بهینه که هیچ امکاناتی هم نداره!نقل قول:
اون Proximity Sensor هست که توی آیفون سیاه هم وجود داره ولی به خاطر رنگش واضح نیست. اگه آیفون سیاه رو هم با دقت زیر نور نگاه کنید همون رو می بینید:نقل قول:
من نصب کردم نه صدا داره نه دوربین کار میکنه و نه حافظه و دارید فقط میتونی صحبت بکنی و sms بدی در همین حد و اینکه یکم با آندروئید کار کنید جالب بود،البته فقط جنبه این و داره این کار که شدنی هست نه کاربردینقل قول:
سلام.
۱- توی ایران کسی هست که facetime رو فعال کرده باشه؟
۲-روی گوشی من IOS 4.1 هست و جیلبریک کردم.حالا اگه بخوام IOS 4.2 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات فعلی توی گوشی پاک نمیشه؟مثلآ عکسها و برنامه ها و ...
1- روشهای فعال facetime داخل سایت وجود داره میتونید اونها رو مطالعه کنیدنقل قول:
2- اول با آیتونز بک آپ بگیر از اطلاعات گوشی ، بعد از ریستور اگر بک آپ رو بریزی دیگه هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
1- روشهای فعال facetime داخل سایت وجود داره میتونید اونها رو مطالعه کنیدنقل قول:
2- اول با آیتونز بک آپ بگیر از اطلاعات گوشی ، بعد از ریستور اگر بک آپ رو بریزی دیگه هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
درود اقا یون از کجا میشه فهمید که گوشی ایفون صفر هست و دست دوم نیست
منظورم هم از روی جعبه و هم از داخل هست
دوستان سر زدن به اینجا یادتون نره ها!
نمیدونم چرا اینقدر بحث در این مورد زیاد شده. آیفون از هر نظر قابل اعتماده چون مثل بقیه برندها تقلبی و ... نداره و همش یک نوعه که اپل به بازار میفرسته.نقل قول:
آیفون نو دورش سلفون داره.
سلام،یه مشکل جالب و دوباره!
من حدود 2 ماه پیش که iphone4 رو گرفتم،اولایلش اسپیکر بالای گوشی(اونی که در مکالمه ازش صدا میاد و چمیدونم مثلا تو بازی ها از اون صدا میاد و صدای کیبورد و اینا از اونجاست،کار نمیکرد،یعنی اگه کسی زنگ میزد یا مثلا میرفتم تو بازی یا چیزی تایپ میکردم یا گوشی رو lock و unlock میکردم،هیچ صدایی نداشت،از تو Sounds setting هم خیلی دستکاری کردم و همه آن بود،ولی تغیری پیدا نشد(اسپیکر خراب نبود،چون میتونستم موقع مکالمه صدای طرف رو بشنوم و حرف بزنم) اما بقیه صداهایی که قرار بود از اونجا بیاد دیگه نمیومد!حالا هم دقیقا همین اتفاق افتاده!!چجوری میشه حلش کرد؟یعنی باید برم بدم applestore تو مثلا امارات تا درست شه؟یا مشکلی نیست؟
ممنونم پیشاپیش
اینطور صداها معمولا از اسپیکر پایین گوشی میاد. احتمالا تنظیمات صدارو تغییر ندادید ؟نقل قول:
چون چند وقت پیش یکی از دوستان مشکل مشابهی رو داشت که با تغییر تنظیمات رفع شد.
برید به آدرس setting/sound/lock sound & keyboard click رو به On تغییر بدید.نقل قول:
دوستان كسي وي پي * ان رو روي آيفون ٤ تست كرده ؟ من هر كاري مي كنم نمي تونم كانكت بشم !
من تست کردم،وصل هم می شه.البته اگه با wifi کانکت باشم،رو gprs وصل نمی شه.نقل قول:
يعني اصلا نميشه وصل شد GPRS ؟ اقا خيلي حياتيه دوستان كسي ديگه تست نكردهنقل قول:
من نتونستم،خیلی طول می کشه تا کانکت بشه بعد چند دقیقه تلاش نافرجام می گه نمیتونه کانکت بشه!!نقل قول:
با GPRS ایرانسل معمولا جواب میده ولی با همراه اول تاجایی که میدونم وصل نمیشهنقل قول:
همشون رو on هستن،نقل قول:
___
چجوری میشه تنظیم کرد که از کدوم یکی صدا بیاد؟الان من نه صدای بازی ها رو دارم،نه کیبورد،نه رینگتون،نه sms،نه......نقل قول:
درست شد بالاخره!دم بچه های Apple Support گرم!lol گفتن شما باید بیارید با 30 دلار دست میشه!گفتم من تو کشورم اپل استور نیست!بعد راهنمایی کرد:
گفتن شما چند بار هندزفری رو بکن توی جاش و در بیار،بعدش فوت کن توش،درست نشد!
گفتن برو یه Reset all settings بزن،نشد!
گفت دکمه بالای کم و زیاد کردن صدا رو ببینید قرمز هست؟گفتم آره!گفتن بدید به سمت راست دکمه رو،دادم و درست شد!!!
_
تو این تاپیک هم مطالب خوبی درباره این مشکل گفته:
____کد:http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1088692&start=45&tstart=0
از شما دوستان هم نهایت تشکر رو دارم;)
یعنی گوشی سایلنت بود؟!!!نقل قول:
من ايرانسل دارم اما نتونستم كانكت بشمنقل قول: