سلام...نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه،
اما،
چه کم توقعی :دی
من همینجا شرط میبندم که فینال عادله!
شک نکنید!
+ اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
موفق باشی♥♥♥
Printable View
سلام...نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه،
اما،
چه کم توقعی :دی
من همینجا شرط میبندم که فینال عادله!
شک نکنید!
+ اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
موفق باشی♥♥♥
اگه اسپانیا - آلمان عادل باشه دیگه احتمال اینکه بش فینال رو بدن خیلی کمه ! پس باید منتظر گزارش یکی از بازیها با صدای گرم جواد آقا باشیم ...نقل قول:
اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
چرا نمیشه!نقل قول:
ببینید، تا الان سه گزارش گر اصلی، ینی عادل و مزدک و اجبارا جواد، گزارششون رو تا این مرحله انجام دادن و برابرن!
3تا بازی مونده، ینی دو تا نمیشه نهایی، و یکی فینال! اما .... یک مسابقه رده بندی هم میمونه!
اون دو تا گزارش گر جوونه که حق گزارش نباید داشته باشن ( اگه یکی از این چهار تا بازی رو بدن به یکی از اونا واقعا ... )
بازی آلمان-اسپانیا رو عادل گزارش میکنه، بازی هلند-اروگوئه رو هم مزدک، فینال رو هم دوباره عادل، و نهایتا رده بندی رو دیگه بدن به جواد!
به نظر من این عادلانه ترین وضعیته!
موفق باشید♥♥♥
آقا کل این 4 بازی رو عادل گزارش کنه کسی اعتراض میکنه؟!
خوب مگه هدف جلب رضایت ملت نیست؟!
یه پولی هم به مزدک و جواد بدن....
بابا انقدر نزنید تو سر این جواد بیچاره... بعدش میره معتاد میشه میزنه عادلو میکشه تا آخر عمرتون باید بشینید مزدک واسه ـتون گزارش رو بکنه... :27:
بدون ارﮊانتین دیگه این جام به درد نمیخوره همه ی بازیا رو بدن به جواتی من راضیم:41:
من از این تریبون رسما اعلام میکنم حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو عادل گزارش کنه:20:نقل قول:
در واقع من از این تریبون رسما اعلام میکنم به واقع حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو در واقع عادل گزارش کنه:20:
یه پولیم حاضرم بدم به حاج رضایی اینقدر نگه در واقع به واقع
یه پولیم حاضرم بدم به اون آدم آهنی (همون که هی میگه امیدوارم تا این لحظه بزرگترین جهان اسلام صرفه جویی برق اپراتور همراه اول ایرانسل ... ) اینقدر نیاد حرف تکراری بزنه
شما هم کمک های نقدیتونو به حساب من بریزید
کسی از یوسفی خبر نداره ؟؟ حنجرش ترکیده راسته ؟
فینال مزدکه ، چندتا فینال مهم مثل فینال یورو های چند سال پیش رو دادن به مزدک ، آدم ضد حال میخوره . کاش بدن عادل
راستی چرا امسال یه گزارشگر نفرستادن افریقا از اونجا گزارش کنه؟ اگه جوادو فرستاده بودن صداش تو وو وو زلا ها گم میشد دیگه این تاپیک به جای 130 صفحه بیشتر از 30 صفحه نمی شد :31:
فینال رو که من عمرا از شبکه سه ببینم.همه لذت فینال به مراسم قهرمانیشه.کانالهای فری مثل ZDF یا RAI فکر کنم فینال رو پخش کنن.
آره حنجرش ترکیده راست شده :31:نقل قول:
تارهای صوتی پیمان یوسفی با مشکل روبرو شده و او نباید تا آخر بازی ها جام جهانی مسابقات فوتبال را گزارش کند.
پیمان یوسفی گزارشگر و مجری شبکه سوم سیما که قبل از آغاز جام جهانی تارهای صوتی اش با مشکل مواجه شده بود با اخطار پزشکان نباید تا آخر این رقابت ها مسابقات فوتبال را گزارش کند.
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند.
سلام کانالهای خیلی خوب وباکیفیتی مثل trt1وtv georgiaدر ترکست واحتمالا الجزیره اسپورت2در نایلست هم تمام مراسم جشن قهرمانی و اختتامیه رو پوشش میدن.حیفه آدم به خاطر گزارش فارسی که اونم پر از اشتباه وسوتیه بخواد فینالو از شبکه 3 ببینهنقل قول:
این خیابانی منفجر نشده شانس آورده : پیمان شیرین تر بود تا جواتی :دی
این استدلال شماست که ایده آل گرایانست ولی یک همچین تصمیمات مرد پسندی معمولا تو صدا و سیما گرفته نمیشه !نقل قول:
شما دعا کن یه وقت بازی اسپانیا و المان و فینال رو ندن به خیابانی و فقط رده بندی رو بدن به عادل ...
من با اوان حرفی که عادل زد نگرانم همون رده بندیم بهش نرسه! فینال چیه بابا! :دی
کدوم حرفش رو ؟نقل قول:
متاسفانه هوا در ورزشگاه 24 درجه اس, یه چیزی تو همین مایه ها گفت (اشاره به نشون ندادن تماشاگرا)نقل قول:
ناقلا تمارض داره میکنه یکم معروف بشه :31:نقل قول:
فردا هم شایعه میشه جواد مرده ، بعد که حسابی همه دلشون سوخت و مطرح شد بعد از چند ماه پیداش میشه.
بازگشت جواد 2 یا جواد وارد می شود :31: ( برگرفته از تریلر مایکل):31:
شما اين پول رو بده من قولت مي دم جوات كه هيچ!نقل قول:
من از این تریبون رسما اعلام میکنم حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو عادل گزارش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع من از این تریبون رسما اعلام میکنم به واقع حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو در واقع عادل گزارش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پولیم حاضرم بدم به حاج رضایی اینقدر نگه در واقع به واقع
یه پولیم حاضرم بدم به اون آدم آهنی (همون که هی میگه امیدوارم تا این لحظه بزرگترین جهان اسلام صرفه جویی برق اپراتور همراه اول ایرانسل ... ) اینقدر نیاد حرف تکراری بزنه
شما هم کمک های نقدیتونو به حساب من بریزید
باباش هم جرات نكنه دم در صدا سيما رد بشه!
قولم قوله!
قولم بره سرم نمي ره! (:31:)!!!!!!!!
اینا نباشن که نمک برنامه هم میره : الان مهمان گرامی برنامه که داره نشونش میده بود و نبودش واستون مهمه ؟:دی
یه رو خیابانی گزارش نکنه دلتون واسش تنگ نمیشه ؟:دی
خیابانی واسه بازیای غیر ایرانی جواب نمیده :دی
باید مث منصوریان مرد باشه و چهطور گفت که واسه کارشناسی بازی خارجی اطلاعات وسیع نداره و دیگه نیومد اینم گزارش خارجیا رو کوتاه بیاد :دی
بابا شما چقدر نکته سنجین..ایول ...من فکر کردم اشتباه کرده گفته متاسفانه!! چه جالب...مرسینقل قول:
نقل قول:
به واقع نکته درستیه:46:
دمت گرم کلی خندیدیم:31:
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:46 AM ----------
ایشاللا بازی فینال رو جناب سرهنگ گزارش میکنن که ما هم از بلا تکلیفی در بیایم
{شوخی}
برنامه جام جهانی شبکه یک:
پرویزمظلومی(سرمربی استقلال):روبن خیلی بازیکن خوبیه حتی شما دیدید وقتی توبازی فینال باشگاههای اروپا نبود بایرمونیخ چقدر متزلزل بود آخه بدبخت روبن که توفینال بازی کرد اون ریبری بود که غایب بود
مظلومی:بازیکن هلند واقعا خیلی خوب بازی کرد مجری:دوست داری همچین بازیکنی تو استقلال داشته باشی
بازم میگم خیابانی از همه لحاظ سر تر از فردوسی پور هست . از همه لحاظ....
نه فقط این سوتی هایی که شما میگین... یا اون
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
آقا من خواستم به جواد پول بدم گزارش نکنه ، زد تو دهنم گفت من به خاطر پول گزارش نمیکنم ، من به خاطر دل مردم گزارش میکنم من متعلق به خودم نیستم ، من متعلق به این مردمم و باید فینال رو براشون گزارش کنم ! :whistle:نقل قول:
تازه سه بارم زد تو دهنم گفت تا سه نشه بازی نشه ، بعد گفت سه شد اما بازی نشد یکی دیگه هم زد! :41:
من که میگم فردوسی پور ، جواد ، مزدک از همه خوب گزارش میکنن. :31: فردوسی پور فک کنم اون موقع ها که گل میزنن جالب میگه :31:
این مزدک اسم عجیبیه خارجی نباشه؟! :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27: معنیش چیه؟
نه ایرانیه . مزدک از مضحک میاد ، معنیه مردک یا مرد کوچک هم می ده:31: یا مزدای کوچک (مزدا وانت قدیمی :31:)نقل قول:
فینالم اگه بدن گزارش کنه حالگیریه ، انگار که مثلا پشت مزدا وانت چادر دار قدیمی سوار باشی بخوای بری شمال جاده رو نبینی :31:
چرا مسخره میکنید حالا :13:نقل قول:
مزدک یعنی این :نقل قول:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B2%D8%AF%DA%A9
و فکر میکنم معمولا زرتشتی ها نام مزدک رو میذارن .
اما نمیدونم که میرزایی هم زرتشتی هست یا نه.
جدی نگیر ، حوصلمون سر رفته خوب چیکار کنیم :44:نقل قول:
فعلا از فوتبال و سوتی خبری نیست باید به چیزای دیگشون گیر بدیم :31:
راستی جاودانی چرا جدیدا صورتش مثل کتک خورده ها شده؟ خداییش دقت کردین؟ همه جاش کبوده !
رو یه مجله عکس خودشو و زنش رو انداخته.نقل قول:
شاید با زنش دعواش شده.
:46:
نقل قول:
.........................
ملت شریف ایرات ملت شریف ایران امشب میهمان برنامه یک جهان یک جام اقای افشین قطبی هست:20:چه جالب!اگه قطبی کارشناسی بلد بود و بلد بود مربی گری رو انقدر سطحش بالا بود الان در قواره یک مربی شکست خورده در جام جهانی باید در برنامه حاضر میشد انقدرم زیر نویس کردن از فوتبال ایران و مربیاش اکثریت بدم میاد فقط پول بیت المال رو میکشن بالا تحریم فوتبال ایرانی و حتی خارجی:20:البته نظر شخصیم بود!
این چیه؟:دی
اینقدر اینجا راجع به سوتی حرف زدین خود تایپیک هم به سوتی دادن افتاد!نقل قول:
4,294,967,295 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
نقل قول:
سوتی نداد. به خاطر مطلبی بود که گذاشتم
لپ تاپ قطبی خاموشه درسته؟
اون چمدونه شبیه لپتاپه ، توش لباس میزارهنقل قول:
قطبی:
قلبم بنزینه و مغزم رانندگی می کنه
انتخابات بازیکنای جوون
بقیه بازیکناشون کارگری کردن (بازیکنای ژاپن)
آره ، خودِ قطبی هم کُمده!نقل قول:
بابا این قطبی هم کم سوتی نمیده ها خیابانی شانس آورده قطبی توآفریقا بوده وگرنه روی جواد بدجوری کم میکرد
سوتی های قطبی :
1-اسامی اشتباه بازیکنان:بالاک:بلک کلوزه:کلوس درک کویت:کیوت روبن:روبان ژاوی:چاوی
2-اگه بالا بازی کنه (رو به جلو)
3-مردم استرالیا جنگجو اند
4-ازهرطرف توپ ساندویج میکردن
5-ما میتونیم بشینیم جلو پنالتی باکس ودفاع کنیم
6-این تو دست کره جنوبی بازی کرد
7-توپ مثل سرعت برق سفر میکنه بین بازیکنا
8-خیلی ازمربیا حقوقایی میارن از آدیداس ، نایکی ، نوشیدنی که من میتونم اسماشو بیارم
9-روبینیو باآقای کاکا کامینیشن کرد
10-واقعا این کودکستانیه(اخراج فیلیپه ملو)
11-بازیکنایی که محکم روانی بودن