لینک cpuzنقل قول:
[PHP]http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-64bits-en.zip[/PHP]
everest پولیه وباید کرک شدشو پیدا کنید و 64 و 32 بیتشم فرق نمی کنه
ولی اولی مجانی هست
Printable View
لینک cpuzنقل قول:
[PHP]http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-64bits-en.zip[/PHP]
everest پولیه وباید کرک شدشو پیدا کنید و 64 و 32 بیتشم فرق نمی کنه
ولی اولی مجانی هست
:دی
آقا بالاخره باطری رو دربیاریم با درنیاریم؟
من ظهر مطلب اون دوستمون رو خوندم باطری رو درآوردم :دی !
ولی کلا فکر می کنم که هرطور هم عمل کنید این باطری ها یک عمر مشخصی دارند و کالای مصرفی هستند! بعد از یک مدت باید با یک باطری نو جایگزین بشن!
راستی باطری قوی تر برای n61 هم تو بازار هست؟ مثلا 12 سلول (درست میگم؟ :دی ) قیمتش چنده اگر دوستان می دونن؟
???????????????????????????????????نقل قول:
9 سل اگه هم باشه خیلی زشته و فکر نکنم جالب باشه.نقل قول:
12 سل هم که کلا نیست
میزنه بیرون از پشت لپ تاپ؟
نقل قول:
کاری نداره شما دربیار باطری و نتیجه رو به ما هم بگو :دی
اما من همونطور که گفتم چندین نمونه دیدم که باطری رو دراوردن و مشکل پیدا کرده
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
آره عزیز میاد بیروننقل قول:
مسئله ی باتری کاملا روشنه ! توی eManual روی دسکتاپ هم نوشته شده بود یه چیزایی.
ببینید اگر باتری وصل باشه و شما با برق کار کنید ، بعد از ساعتهای متمادی(یا همچین چیزی) درصد باتری کم میشه مثلا میشه 98 درصد ، و تا جایی که به مقدار لازم برای شارژ برسه و سپس مدار شارژ داخل نوت بوک شروع میکنه به شارژ کردن تا 100 درصد ، بعد دوباره بعد از مدت طولانی این قضیه 95 تا 100 درصد هی تکرار میشه و باتری بین این دو درصد شارژ و دشارژ میشه ، مثل این هست که شما با موبایلتون کار کنید ، شارژش که شد 95 درصد ، دوباره بزنیدش به شارژ ، این واضح هست که بعد از یه مدتی باتری بازدهی قبلی رو نخواهد داشت.
چاره چیه ؟
من خودم هر 3-4 روز یکبار یا 1 هفته یکبار ، باتری رو وصل میکنم و برق رو جدا میکنم تا باتری درصدش کم بشه تا جایی که اخطار شارژ بیاد.بعد شارژر رو وصل میکنم و دوشاخه اش رو میزنم به برق.
اینجوری باتری یه مصرف دوره ای مرتب داره و همیشه در حال اماده باش هست.البته بعضی وقتها اگر کار حساس با نوت بوک انجام میدین ، باتری رو وصل کنید که اگر برق رفت ، مشکلی پیش نیاد.
کسی می دونه سری جدید n اسوس کی میاد؟
آقا ببخشید این بحث باتری رو ادامه میدم اما توی سایت laptop-battery.org n دو تا مطلب دیدم :
نقل قول:
If you don't plan on using the battery for a month or more, we recommend storing it in a clean, dry, cool place away from heat and metal objects.
نقل قول:
A Lithium-ion battery may be damaged by extensive overcharging (continuously on a charger for more than 24 hours)l.
والا منم گیج شدم،اما تو همین p30 تو بخش نگهداری لپ تاپ در مورد باطری منبع از سایت اپل آورده که باطری رو درنیارین چون عمرش کم میشه
كيفيت ساخت asus n61jq در چه سطحيه .بخصوص بلنگوهاش و LCD.آيا ارزش پولشو داره؟
كسي ميتونه بگه كيفيت اين مدل در چه حديه؟
سلام به همه دوستان کسی تفوت بین این دو نسخه رو میدونه
قیمت هر دو 1490000 هستش
ASUS N61JQ-JX061V
ASUS N61JQ-JX014V
دوست عزیز من این مدلو نگرفتم هنوز اما طبق تحقیقاتی که کردم توی سایتهای مختلف کیفیت ساختش بالاست . هم از لحاظ قطعه هم از لحاظ خرابی. حتما میدونی که asus کمترین درصد خرابی رو داره . کلا فکر کنم 2 مشکل داره فقط یکی این که اثر انگشت روی بدنه میمونه دوم هم کلیدهای کیبورد کمی زیرش خالی هست .
سیستم کیبوردش جوریه که حرارت رو منتقل نکنه. ولی خوب خیلی راحت نیست!نقل قول:
یعنی باید خیلی فشارش بدی تا عمل کنه؟ میشه دقیق بگی ؟ نمیشه باهاش سر کرد؟
نه بابا! ولی توپه توپم نیست!نقل قول:
من کیبورده وایو بیشتر میپسندم
سلام
از کجا میتونم درایور های ایکس پی این لپ تاپ را گیر بیارم؟
call of duty 5 را ویندوز 7 ساپورت میکنه؟
نیاز شدید به ایکس پی دارم.شما راهنمایی کنید
ممنون.
اره 7 ساپورت میکنه توی یوتوب دیدم ردیف هم بود . در ضمن درایور این لپتاپ برای xp نیومده تا جایی که من میدونم
call of duty 5 را نصبیدم و رو بالا ترین کیفیت بازی کردم.بدون فریز.بدون افت فریم.فقط دما خیلی رفت بالا.حتما" کول پد میخواهد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
واقعا" درایور ایکس پیش نیومده؟:18:بیخیال ایکس پی بشم؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
واقعا" درایور ایکس پیش نیومده؟:18:بیخیال ایکس پی بشم؟
دوست عزیز بهش عادت نداری. یک مدت بگذره عادت میکنید....نقل قول:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز در آوردن باطری تنها اشکالی که می تونه داشت باشه خراب کردن پین ها و شل شدن باطری میتونه باشه...
اما از لحاظ خراب شدن شما اکه باطری رو هفته ای یکبار بگذارید کامل خالی بشه بعد هم تا اخر پرش کنید در بیارید هیچ مشکلی پیش نمیاد و باطری دیرتر خراب میشه...
من همین کار رو می کنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم.... باطری طول عمرش بیشتر نشه کمتر هم ننیشه. لپ تاپ دادشم وایو هست و هیچوقت باطری رو در نیاورد و الآن هم طول عمر باطریش کم شده. پس لااقل در بیارید ممکنه بیشتر عمر کنه که البته میکنه! فقط دقت کنید پر کردن کامل و خالی کردن کامل باطری در هر هفته نیاز هست. البته خالی کردن تا جایی که دستگاه خاموش بشه به باطری آسیب میرسونه یعنی شما باید در چند درصد آخر که نزدیک به خاموش شدن میرسه دوباهر باطری رو شارژ« کنید و اجازه ندید دستگاه خاموش بشه.... این قضیه در مورد باطری موبایل هم صادق هست
دقت کنید وقتی باطری رو در میارم بعد از یکهفت ههنوز شارژ رو کامل نکه داشته اما وقتی داخل دستگاه هست حتی با وجود برق مستقیم باطری خیلی سریعتر خالی میشه و دستگاه دائما در حال شارژ و دی شارژ چند در صد اخر می باشد که متاسفانه همین مسئله مقداری از ظرفیت باطری رو از بین میبره.
شما با دقت و یواش یاطری رو در بیار و خیلی آروم و یواش هم جا بزن هیچ مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
دوست عزیز سری های اول 4 تا میشده اما سری های جدید به دلیل نرم افزارهای دیگری که روی دستگاه هست و البته مهمترین دلیل قرار گرفتن یک کپی از دی وی دی درایورهای دستگاه داخل پارتیشن C موجب شده که 5 عدد دیوی دی ریکاوری داشته باشیدنقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
وقتی لپ تاپ رو میخری باید یک پارتیشن داشته باشه و یک پارتیشن مخفی که همون ریکاوری هست. اگه دو تا پارتیشن از همون اول بوده لپ تاپ شما استفاده شده....نقل قول:
بقیه سوالاتون هم که دوستان پاسخ دادند. با ریکاوری پارتیشن C کامل به حالت اولیه بر میگرده. یعنی ویندوز به اضافه کلیه نرم افزارها....
سلامنقل قول:
خواهش می کنم...
توصیه من به شما اینه که شما از ویندوز خود لپ تاپ استفاده کنید. اگر از بیرون ویندوز بگیرید مجبورید برای اکتیو شدن همین مدل رو بگیرید. حالا یا 32 بیت یا 64 بیت. که به هر حال 64 بیت اگر در عمل هم سریعتر نباشه در علم سریعتر هست. اما تجربه ای که من دارم تفاوت زیاد محسوس نیست. اما 64 بیت توان بیشتری در استفاده از قدرت سی پی یو شما رو داره....
اگر ویندوزی از بیرون بگیری نهایتا میشه یک ویندوز دستکاری نشده که باز هم فرقی با ویندوز خودتون نداره... هر دو اورجینال و دستکاری نشده هستند.
با حذف کردن نرم افزارهای دمو از لیت نرم افزارها سرعت بوت شما بهتر میشه اما سرعت عملکرد ویندوز فرقی نمکینه! به جز آنتی ویروس دومویی که نصب هست زیرا این آنتی ویروس تعدادی سرویس هم run میکنه و پروسه هایی هم که داره مثل بقیه انتی ویروسها موجب کندی عملکرد ویندوز میشه.
من تا حالا صدها ویندوز بر روی لپ تاپهای مشتریهام نصب کردم و اونهایی که اورجینال بوده حداکثر شده ویندوز اورجینال خود لپ تاپ از لحاظ سرعت و تفاوتی نداشته.
تازه برای اکتیو کردن هم که دچار زحمت میشید و زنگ زدن به خارج و .....
به هر حال هر جور خودتون صلاح میدونید اما من تجربم نشون داده فرق نمیکنه. هر کدوم از مشتریهام که از ویندوز اورجینال لپ تاپشون می نالیدن بعد از کلی بررسی متوجه یک ایرادی در کارشون شدم یا نصب نرم افزار و یا دلایل دیگری موجب کندی شده بود و خود ویندوز مشکلی نداشت.....
موفق باشید
یعنی من فرق آک و دست دوم را نمیفهمم؟:13:نقل قول:
اولا" که جلوی روی خودم برچسب ایسوس که روی کارتون بود را پاره کرد.(از کی تا حالا لپ تاپ دست دوم را میزارن تو جعبه و درش را پلمپ میکنن؟)
دوما" که همون اول که روشنش کردم تاریخ و زبانو.... را نصب کردم.یعنی ویندوز استفاده نشده.
سوما"من هاردم 500 است.ممکنه با هارد های 640 فرق داشته باشه.شاید.
مطمئنا" لپ تاپ نو هست.
دوستان یه سوال داشتم!
من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
حالا چیکار کنم؟
مختصر و مفید : دیگه خودت جواب خودت رو دادی:27:نقل قول:
دوست عزیز من قصد توهین به ما شما رو نداشتم. چرا ناراحت میشید؟؟ (من وقتی پاسخی می دم با این پیشفرض میدم که طرف هیچی ندونه تا احیانا اگه سوالی هم براش پیش آمد جواب داده باشم. اگر هم اطلاعات بالایی داشته باشه چه بهتر فقط قسمتی از جواب من بدردش نمیخوره که مشکلی پیش نمیاد. این روش کاری من هست)نقل قول:
اولا که همه اینها ایران پلمپ میشه و در این مورد پلمپ بودن دست خود شرکت گارنتی هست. نه اینکه استفاده شده باشه ولی ممکنه قبلش گارنتی روشنش کرده باشه. البته اگر میگید موقع بالا آمدن مراحل تنظیم ویندوز رو انجام دادید قاعدتا باید روشن نشده باشه. ..
در مورد هاردهای 640 مطمئن هستم که یک پارتیشن بیشتر ندارند و اگه دو تا پارتیشن باشه 100درصد قبلا توسط کسی دست کاری شده!
اما در مورد هارد 500 باید دوستهای دیگری که هاردشون 500 بوده بگن ببینیم از اونها هم دو پارتیشن بوده یا نه. اگر از اونها هم دو تا پارتیشن بوده که دیگه مشکلی نیست اما اگر نه.....
اگر نوع 500 این لپ تاپ دو تا پارتیشن داشته باشه در نوع خودش جالب هست برای من...
لپ تاپ رو از سوئد خریدم و 2 تا هارد 500 گیگ داشت. بعد از بالا اومدن ویندوز هر کدوم از هاردها 2 پارتیشن داشت. یعنی در کل 4 پارتیشن حدود 232 گیگی داشتم. :20:نقل قول:
من که هنوز بدجوری گیرم!نقل قول:
می شه کمک کنید؟
آخه می دونید چیه من شبکه کار می کنم از Virtual machine استفاده می کنم!
بعد این تا سال دیگه اینا 6 گیگ رم رو می خواد من سر این گیرم بیشتر!
کمکم می کنید؟
داداش 061v جدیدتر هست از لحاظ تاریخ و فکر کنم کیفیت بهتری داشته باشه از لحاظ قطعات وگرنه مشخصات همونهنقل قول:
والا رم که قابل افزودن هست در آتیهنقل قول:
شما بعدا میتونین 80-90 تومن بدید یه 4 گیگ بزارین روش
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
این مساله ای که میگید فک نمیکنم زیاد قابل اطمینان باشه،چون میشه با یه ریکاوری دوباره ویندوز رو به همین حال دراورد،یعنی استفاده کنید و دوباره ریکاوری ...نقل قول:
پس نظرتون رو ایسوس هستنقل قول:
آخه می گن بعدا دست بردن تو لپ کار درستی نیست و نمی دونم خود کمپانی یه چیزی می دونسته که یه کاری رو کرده!
بعد می گن مخصوصا تو ایران کار درستی نیست و از این حرفا!
مال منم دو تا پارتیشن بودنقل قول:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
من 4 سال پی شیه لپ تاپ ایسر داشتم رمش رو از 256 کردم 1 گیگ هیچیش هم نشد. مشکلی نیستنقل قول:
اقا این بحث پارتیشن جالبه ها !
خوب معلومه 2 تا پارتیشن باید داشته باشه ، اگر نداشته باشه ، یعنی شما اطلاعاتتون مثل عکس - فایلهای طراحی - فیلم و موزیک رو روی همون C میریزید ؟
برای من به این صورت بود از اول(البته درایو D خالی بود) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم 2 تا پارتیشن داشت
من وقتی ویندوزو از نو ریختم و دوباره اکتیو کردم صداش درست شد و خیلی باحال شد
از راهنمایی دوستان مخصوصا آقا مهران ممنون
من خودم ریکاوری کردم یه بار شد درست مثل دفعه اول که روشنش کردم
این دفترچه های فارسی که توی یه نایلن پلم با سریال بود معلوم بود کار ایرانی جماعت نیست
اولا یکی از دفترچه ها قسمت فارسیش از راست به چپ پیرینت شده بود که معلوم بود طرف تا حالا فارسی تو عمرش ندیده :27:
دوما سریال روی کیسه که طوری چسبونده بودنش که وقتی کیسه رو باز کردم هر کاری کردم قسمت سریالش پاره شد
سوما یعنی مثلا سازگار این همه لپ تاپ میفروشه همرو دونه دونه باز میکنه ...
آره.نقل قول:
چون اگه خراب باشه کلی خرج داره(بماند که ویستا بعضی هارو باز نمیکنه چسب ایسوزش آکه آکه بد میگه باز کزدیم :دی)
این دفترچه فارسیش از انگلیسی سخت تره :31:نقل قول:
این دفترچه های فارسی که توی یه نایلن پلم با سریال بود معلوم بود کار ایرانی جماعت نیست
اگر باز نکنن ، چطوری کارت گارانتی خودشون رو با تاریخ روز میزارن توی جعبه ؟نقل قول:
بماند که ویستا بعضی هارو باز نمیکنه چسب ایسوزش آکه آکه بد میگه باز کزدیم
برای منم از اول 2 تا پارتیشن داشت و درایو D خالی بود
یادم رفت سوالم رو بپرسم !
میخواستم بپرسم کسی میدونه چجوری میتونیم رفتار نوت بوک رو هنگام بستن درب (صحفه نمایش) تغییر بدیم ؟ مثلا خاموش بشه یا بره تو Sleep
ممنون
سلام عزیز دلنقل قول:
میتونی با طی کردن مراحل زیر اینکارو در قسمت "When i close the lid" انجام بدی:
البته دقت داشته باش که هم میتونی در حالت اتصال به برق تنظیم کنی و هم در حالت استفاده مستقیم از باتری.کد:Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Choose what closing the lid does
محمد جان یه سوال هم من از شما داشتم. توی عکسی که از درایوهات گذاشتی BD-ROM داشتی. میخواستم مدل دقیق لپتاپتو اگه امکان داره بهمراه کانفیگش بدونم. چون من BD-RE Drive دارم که فکر میکنم قابلیت رایت دیسکهای بلوری رو هم داره.
میخواستم بدونم این تفاوت تو چه مدلهایی وجود داره و اینکه اگه دوستان دیگه BD-RE Drive دارن مدل لپتاپشون رو ذکر کنند.
تشکر و موفق باشی.