آخخخخ جووووون ردش كردم بالاخره :دي
Printable View
آخخخخ جووووون ردش كردم بالاخره :دي
خودت تونستی بازی کنی؟نقل قول:
اینطور که مشخصه حقیقتی رو معلوم میکنه من تا حالا 7 تا پیدا کردمنقل قول:
بازی تموم شده ولی من 7 تا پیدا کردم
بازم دارم دنبالش میگردم
چرا دوست من همه باز کردن. من خودم حدود 4 5 تاشو باز کردم هرکدوم یه معمای خاص داره. که در نهایت فیلمی به نام حقیقت رو باز میکنه. که البته من هم نتونستم فیلم کامل رو باز کنم. امیدوارم یکی از دوستان لینک فیلم رو به صورت کامل داشته باشه تا ببینیم.نقل قول:
یکی بگه کجای کار ایراد داره که Error میده : unable to find ubisoft game launcher !!!نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چیزه دیگه به ذهنم نمی رسه مگه اینکه DVD خراب باشه . . .
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
در ضمن این چهارمین بار هست که بازی رو Re-install می کنم . . .
نقل قول:
اون کرک رو که
برات گزاشتم دانلود کردی؟؟؟
اکسترکت کن طبق این عکس عمل کن
کرک رو اکسترکت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اکسترکت کردم همه ی راهنما رو انجام دادم ولی : unable to find ubisoft game launcher
با ارتقای سرور و تعویض فایل values سیوها می پره یا نه؟
نقل قول:
دوست عزیز 80 درصد گیم پلی بازی cpu هست
گرافیک هایه جی تی هم حکم دکور رو دارن
و معمولا بازی بیشتر از هر چیز به cpu و ram
بستگی داره
اگه ایشون با همین مشخصات یه q6600 عینه ماله من بزاره میتونه خیلی روون و بی دردسر بازی کنه.
کسانی که میگن گرافیک ماله بازیه خیلی تازه کارن و مونده تا بفهمن
چون 8600 جی تی عینه ماله خودم 256 هست نه ماله من ماله همه
قابل توجه کسانی که دارن فکر میکنن یک گیگیه
gtx 260 تازه 792 هست
و 8600 جی تی فقط ddr3 هست ولی 256 هست
اون 512 دوستمون هم ddr2 هست تنها تفاوتش همینه.
نقل قول:
من دو راه به شما پیشنهاد می کنم:
1- شماره سریال قانونی بازی رو بخرید (که البته با توجه به این که دی وی دی شما مشکلی داره احتمالا با سریال قانونی هم به مشکل بر خواهید خورد).
2- دی وی دی بازی رو از یک فروشگاه معتبر یا سایت معتبر تهیه کنید و از دستورات ذکر شده در این تایپیک استفاده کنید.
نه ربطی نداره اصلانقل قول:
سیو ها اینجا هستن:\\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2FlZWRfbm8=\4
دوست عزیز ممنون از توضیحتنقل قول:
ولی دوستمون میگه گرافیکش 8500 هست
فکر نمیکنی یکم واسه بازی پایینه
نقل قول:
مگه فکر میکنی گرافیک من چند هست؟
ماله منم 8600 هست
ولی Cpu....q6600
روون بازی میکنم
ماله من این ارور رو میده و بعد اینترنت میخاد
من وقتی تو سکانس 3 اون پسره که همش فرار می کرد رو روی برج می کشم از بازی خارج میشه و تو پنجره سرور این ارور رو میده error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host خواهشن کمکم کنین من تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم
خب به این سایت برو تفاوه 8500 و 8600 رو ببیننقل قول:
تقریبا 8600 سه برابر قویتره
من خودم هم این گرافیک هارو داشتم ولی برای gta ارتقا دادم
الان هم 9600 1gb ddr3 دارم.با آخرین گرافیک رزولیشن 1600.900 دارم روون بازی میکنم
بازم ممنون از توضیحت
اين اخرين assassin tomb كه روش يك عكس شمشير هست وقتي برش ميداري و از چاه ميري بيرون صفحه سفيد ميمونه.با اين value كه كل مراحل رو داره ميرم چه كار كنم؟
assassin tomb همونايي هستند كه براي باز كردن زره الطير بايد اونها رو پيدا كنيم ورژن سرور هم 3.1 هست
نقل قول:
من خودم نزدیک 20 بار این مرحله رو رفتم اخرش وقتی دنبال ان احمق میرفتم نمیدونم چی شد پام به پای ان خورد و پاش پیچ خورد و روی زمین بنده خدا ولو شد من هم انطوری ازش جلو زدم:31:
دوست عزیز واسه منم همینطور شد با عوض کردن value هم درست نشدنقل قول:
ببین از مرحله یبا بیرون یه چند تا مرحله اصلی برو
بعد دوباره این مرحله رو از اول برو من این کارو کردم ok شد
دوستان عزیز
اگر توی حل معما ها مشکلی داشتید توی این سایت تمام مراحل از حل معما و غیره در کل همه چیز را بطور تصویری نشان داده خیلی راحت برید و استفاده کنید
کد:http://mycheats.1up.com/view/superguide/3170850/assassin_s_creed_2/pc
نقل قول:
دوسته عزیز من هم یه راهنما ازش دارم همه چی توضیح داده شده
ولی انگلیسیه
چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه که انگلیسی بلد نیستن.
دوستان میشه یه نفر لینک یه فایل Value بذاره. اینایی که توی صفحه اول تاپیک هست باید توی اون سایت ها عضو باشی تا بشه دانلودش کرد.
برای من همون اولای بازی توی ماموریتی که پدر اتزیو میده گیر می کنه. حالا به جز فایل value چیز دیگه نمی خواد که دانلود کنم؟
بچه ها من الان یه جاش گیر کردم که بعد از مامورتی که پدر این یارو میده چند تا زن کنار خونه وایسادن بعد با یکیشون حرف میزنم مرن به یا یارو کمک کنن که باید از زمین یه جعبه برداری که اون جعبه رو بر نمیداره !!!
عزیز زنه مادرته یارو هم داوینچینقل قول:
برو کنار جعبه چند بار shift رو بزن بر میداره
قابل توجه دوستانی که بازی کرده اند و شاید بعضی از معما ها مونده یا شنل الطایر را نتونسته اند بدست بیارند یا جای را نمیخواهند دوباره برند
از ادرس زیر فایل سیو را دانلود کنید توی این سیو بازی کلا تمام شده البته به انضمام اینکه تمام معما ها حل شده شش تا لوح هم بدست امده 100 پر هم جمع شده همچنین شنل و فیلم معما ها
اما قبل استفاده از سیو های خودتون بک اپ بگیرید فایلهای سیو تون که داخل پوشه است را حذف کنید ( یادتون نره که پوشه را حذف نکنید) و این فایلها را انجا کپی کنید
کد:http://www.spacetarget.com/games/pc_assassins_creed_2.shtml#Assassin%27s%20Creed%20II%20SAVEGAME
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
نقل قول:
نه انگلیسی نمیخواهد بدونی بازی ار پی جی که نیست توی همین سایتی که گذاشتم کل مراحل معما و همچی کاملا تصویری است و براحتی میتونی ازش استفاده کنی مراحل را با شماره اش نوشته قسمت پازل ها هم که انجا است و همچنین 6 تا لوح
مشکل ازvalue هست اگر نه باید با شیفت برش میداشتنقل قول:
اونجا که با لئوناردو داوینچی هستی رو میگی نه؟؟
value رو عوض کن حل میشه.
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
دوستان میشه یه نفر لینک یه فایل Value بذاره. اینایی که توی صفحه اول تاپیک هست باید توی اون سایت ها عضو باشی تا بشه دانلودش کرد.
برای من همون اولای بازی توی ماموریتی که پدر اتزیو میده گیر می کنه. حالا به جز فایل value چیز دیگه نمی خواد که دانلود کنم؟
در ضمن بازی های دیگه شرکت یوبی سافت هم احتمالا دیگه راحت کرک میشن. یعنی احتمالا ماه دیگه این موقع ها Splinter Cell Conviction رو بازی می کنیم.
قابل توجه بعضی ها که می گفتن این سیستم DRM یه مشکل خیلی بد برای PC هست و ارزش اونو خیلی پایین میاره:46:
چند بار شیفت رو هم زدم ولی چیزی نشد.نقل قول:
کدوم value رو بریزم؟؟؟؟
نقل قول:
ممنون ولی اینجا جایه این بحثا نیست تویه یاهو هم مدتیه نیستم
اگر نه جوابت رو میدادم
درضمن نیم برابر هم قویتر نیست
مگر که بری تویه کاره gtx
ولی اینو که من میگم اگه یکی از دوستانت 8500 داشته باشه
با cpu6600
برو تست کن ببین ماله تو که گرافیکت 9600 هست بهتره یا اون که گرافیکش 512 هست ولی
Cpu quad core
داره
اونوقت خودت متوجه میشی.
من تو سکانس 3 وقتی در قلعه رو باز می کنم و افرادم میان داخل بعدش اون پسره که میره بالای در دروازه اون رو که می کشم از بازی میاد بیرون و داخل پنجره سرور این ارور رو میده
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
values من 200 کیلو بایته اخرین ورژنه تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم کسی هست بتونه کمک کنه
بفرما:نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/374325563/values.rar.html
سلام دوستان،
من با یه جای این بازی مشکل دارم... (Memory 5: Paperboy)
اونجایی که باید نامه رو از Giovanni بگیریم و به Lorenzo de' Medici برسونیم...
مشکل من اینه که تو نقشه هیچ علامت سبز رنگی رو نشون نمیده که برم به اون یارو نامه رو بدم :13: در نتیجه هیچ کاری تو بازی نمیتونم انجام بدم... فقط دارم میچرخم :19:
نقل قول:
بفرما:
http://rapidshare.com/files/374325563/values.rar.html
سلام من بازي رو روي XP نصب كردم ولي صداي مكالمات رو ندارم صداي موزيك و بقيه هست ولي مكالمه ها صدا ندارند چي كار كنم؟
توي Win 7 هم بازي آواتار نميشه مكالمه هاشو شنيد!؟
به نظرتون مشكل از چيه؟
وحید جان من دارم با این راحت بازی میکنم.:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files/91c32b9ff6f04d309d47.rar
یکی اگه میتونه key pad این بازیو واسه ما بزاره بفهمیم چی به چیه...
عکس کله میزاره بعد میگه دکمشو بزن...!
مم
نون
.
.
مگه کدومشو متوجه نمیشی؟نقل قول:
اون دسته شیفته یا خیلیه نمیدونم کدومشو میخوای؟
ممنونم،نقل قول:
ولی فرقی نکرد...
بازم نشون نمیده :41:
برو به control یازی خودش همه رو گفتهنقل قول:
دوستان با جوی استیک هم میشه بازی کرد ؟ اگه میشه بفرمایید که با جوی استیک راحت تره یا کیبورد و موس .
بازی رو همین الان دارم نصبش می کنم . امیدوارم کرکش مشکلی نداشته باشه . :20: