آخه الان من پارس وی دارم و سرعتش شبها به حدیه که نمتونم یه صفحه رو باز کنم بعدش سرعتم 256 هستش...........نقل قول:
اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آخه الان من پارس وی دارم و سرعتش شبها به حدیه که نمتونم یه صفحه رو باز کنم بعدش سرعتم 256 هستش...........نقل قول:
اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که الان 256 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
من مشهدم و سرویس FP1-3x دارم که روی 256 بسته میشه ...نقل قول:
سرعت دانلود توی روز 190 یا یه کم کمتر بیشتر ...
سرعت دانلود توی شب (قبل از ماه رمضون) 170 و (الان در ماه رمضون) 70 تا 100 و (دو سه روز مونده به روز قدس) همه اش قطع بودو و داغون ... ولی دیشب عالی بود یه 1.8GB دانلود داشتیم ... :20:
ای بابا ما هم 256 داریم و شما هم 256 دارید...:41::41::41::13::13::13::18::18::18:نقل قول:
بابا من پارس اهواز دارم ولی در طول روز فقط ساعات خلوت که بعضی وقتها سرعت میره رو 120 و شبها که از 15 بالاتر نمیره....:37::37::37::23::23::23:
الهی ... :41:نقل قول:
البته بژرسی بهت میگن میزان شلوغی منطقه و میزان اینکه چقدری خط شما با بقیه مشترکه ، همون ضریب share ... برای ما میزانش الان دو هست و مرکز خیلی حلوتیه ... یکی از دلایلش همینه ... حالا شما هم ببین توی مرکزت کدوم شرکتا خلوت تره! اول از دوستان و آشنایان و دروهمسایه بظرس بعد از خود شرکت بژرس که الکی نگن ... :31:
شاید به جای پارس آنلاین بری یه شرکت دیگه به نفعت باشه ... :13:
پس فقط روی این سرویس سه گیگش 256 داره....چون من دفعه اولی که سرویس گرفتم همین FP1-3x بود و 256 ولی دفعه بعد که 6 گیگ گرفتم روی 128 بسته بودن.:13:نقل قول:
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
اینم حیله جدید پارس انلاین برای تیغ زدن مردم.
نه بابا حیله نیس ... من پرسیدم خودشون گفتن که تنها سرویسی که شما ژول 128 میدی ولی 256 براتون بسته میشه همین سرویس FP1-3x هست ... :20:نقل قول:
خب عزیز قبلش میپرسیدی ازشون بعد میرفتی اون سرویس ... :46:
الان شما تعرفه های 256 رو داری؟:20:نقل قول:
همه تعرفه های سرویس های پارس آنلاین برای شهرستان ها:نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
عجیبه
آقا من موندم این یعنی چی الان 4 روزه که 256 نامحدود شارژ کردم دانلودم از 55 کیلو بایت بالاتر نمیره همین سرویس رو 4 ماه پیش گرفته بودم با 199 کیلو بایت دانلود.نمیدونم تا آخر اینجور میمونه یا درست میشه.
دوست عزیز من هم همین مشکل شما رو دارم که مقداری دنبالش رفتم و فهمیدم که ISP هایی که طرح تشویقی دارن یعنی همین هایی که سرعت پایین رو می گیری ولی 1 مگ مثلاً برات می بندن اگه ترافیکی که روزانه استفاده می کنی مدام در حال افزایش باشه و مقدارش هم زیاد باشه این طرح تشویقی از شما سلب می شه یعنی از لحاظ سرعت شما رو محدود به همون چیزی که گرفتید می کنند.نقل قول:
برای من زمانی این اتفاق افتاد که 128 گرفتم و توی 7-8 روز 50 گیگ دانلود کردم
البته زنگ بزنی سوال کنی مسلئه بالا رو بهت نمی گن می گن برو صفحه تست دانلود اون دو تا فایل رو بذار رو دانلود حالا جمع اعداد رو به ما بگو :27:
توی تاپیک شاتل بود که دیدم اونها با مشتریشون بیشتر از پارس افلاین رو راست بودن کاربراش یه تیکه از یه قانونی رو گذاشته بودن Fair Use Policy که اینی که من بالا گفتم همونه اما پارس انلاین حرفی از این قانون نزده :46:
اینم لینک قانونی که گفتم
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/fairusepolicy/
در این که اشتباه شده شکی نیست ولی نه الان بلکه قبلا اشتباه کردن چون واسه 256 نامحدود سرعت 32 باید باشه حالا 55 هست بهتر ولی 199 نمیشه مگه واسه محدود.نقل قول:
سلام
آقا دوست من میخواد پارس آنلاین بگیره. آیا پارس آنلاین هم مثل شاتل سرعت ها رو برگردونده؟؟
یعنی دقیقا سر آدم شیره میمالن والان 73 هزار تومن رفته تو پاچم اساسی البته زیاد مهم هم نیست چون اینجا ایرانه یه لحظه یادم رفته بود.
سلام .
بعضی وقتها دوستان یک چیزهایی میگن که دو دو تا چهارتا نیست.
از یک طرف میاین میگین 128 نباید از 16 کمتر بشه (که به نظر من از 200 نباید کمتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از طرف دیگه میگین این 128 با چند نفر دیگه شییر هستش . خوب این یعنی سرعت 16 کیلوبایت من با چند نفر دیگه شییر که اگه اونا همزمان با من ( فرضا در شب ) همه با هم آنلاین باشیم که دیگه هیچی از سرعت من نمی مونه .
راستش این مسئله شیر بودن با چند نفر دیگه خوووب واسه من جا نمیوفته . آخه تو مرکز شلوغی مثل ولیعصر که باید تو صف وایسی تا خطط رانژه بشه چرا سرعتم هیچوقت از 50 کمتر نمیشه در حالیکه با 8 نفر شییرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب لطفا دوستانی که اگاهن توضیح بدن ؟
دوست عزیز پهنای باند بین 8 نفر تقسیم می شه که اونم 128 نیستنقل قول:
وقتی از این 8 نفر کسی نباشه سرعتش به بقیه می رسه اگه هم که هر 8 نفر باشن هر کس همون قدر که حقشه گیرش میاد
خیلی ممنون از جوابتون.:11: اما....نقل قول:
اگه تو قراردادی که پارس داره یه نگاه بندازین میبینین که نوشته پکیج خریداری شده توسط شما با تعداد معینی از کاربران شییر می باشد .:20: این چیزی که شما میگین با اصل شییر بودن پکیج نمی خونه یه خورده غیر واقعی :46:
( که البته این قسمتش که ما در حال حاضر می تونیم با سرعت بالاتر از قراردادمون دریافت کنیم درست. اما دوستان قدیمی میدونن که دو سال پیش از این خبرا نبود به هر حال ...)
من سایت شاتل رو داشتم میخوندم ... یه سری سرویس ART داره که خیلی باحاله! کلا! همه چیز نامحدوده! مثلاً 128اش قیمتش نصف پارس آنلاینه! اینم لینکش:
خدایی از لحاظ قیمت ترکونده! امکانات و اینها چه طوریه خوبه؟ کسانی که خودشون یا کسی بوده که از پارس آنلاین رفته آیا راضیه؟کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices
فعلا شاتلیها اومدن پارس نه برعکس.نقل قول:
یعنی الان سرعت شاتل مثل قبل شده؟ میشه بگین سرعت دانلودش چقده؟نقل قول:
این قیمتا برای دوره های چند ماهه درج شده؟نقل قول:
سرعت خوبه روزا.. ولي شبا بسيار افت مي كنه.....:13:
شما سرویس چند مگ گرفتی؟ سرعتت چقده؟نقل قول:
نقل قول:
64
8 گيگ...
دانلودم طرفاي 20 اينا مي چرخه...!
ماهیانه اس ... ینی جایی ننوشته توی اون صفحه که ماهیانه اس ولی از ستونای بغلی قیمت که زده ترافیک ماهیانه میگم که ماهیانه اس ... خدایی قیمت های این سرویس ART یا سرویس های دیگه اش و قیمت هر گیگش ارزونتره ، به قول دوستمون شاتلیا دارن میان پارس نه برعکس :31:نقل قول:
منم دیوانه نیستم این وضعیت خوبی که الان با پارس دارم رو ول کنم برم ، ولی گفتم اگه دقیقاً همین سرعت این طرفم رو اون طرف هم توی شاتل دارم ، خب برم اونجا که هزینه هام هم خیلی کمتر میشه مام قشر دانشجو پولش رو میزنیم به یه زخم دیگه ... :5:
البته دوستان عزیز من میگم شما یه هفته دیگه وایسین ماه رمضون تموم میشه ، سرعت ها میاد روش و بعد هم یه هفته بعد از اون سرعت ها باز هم بهترتر میشه ، چون هم دانش آموزان و دانشجویان مشتاق علم شبا بیدار نیستن و هم شاغلین محترم که صبح باید سرکار باشن و شبا زود میخوابن ... :31:نقل قول:
در کل امید دارم که باز هم از مهر به بعد شبی دو گیگ رو دانلود بنماییم ... این روزا تو ماه رمضون که یه وقتیه از شبی 2 گیگش هم بوده تا شبی حدود 100 مگ! ... :41::13:
در کل سرعت دانلود بستگی به شهر و منطقه مخابراتی داره
من منطقه شهید زارعی هستم . کسی هست تو این منطقه از پارس آنلاین استفاده کنه ؟؟ کیفیتش چطوره ؟؟
کلاً به غیر از زارعی مشتریان پارس آنلاین راضی هستند از کیفیتش ؟؟؟
برای منظقه ما پورت خالی نداشت مشخصات را دادم گفتن اگه پورت خالی شد تماس میگیرند پیشنهاد میکنید اگه پورت خالی شد برم پارس آنلاین ؟؟
من 512 میخوام بگیرم کسی هست 512 داشته باشه یک speedtest.net بزاره ؟؟
سرعت واسه همه شركت هاي بالا و پايين ميشه.. امكاننداره يكي خيلي از يكي ديگه بالاتر باشه..
حكايت سر بد ُ بدتره..!
اگه بگی 512 میخوای بهت میدن. سرعت دانلود 512 حدود 220 کیلو بایتهنقل قول:
زنگ زدم گفت 512 با حجم بالا میدن مثلاً 20-30 گیگ ولی من اون حجمی نیاز ندارم یا 1 مگ نامحدود هم میدن ولی فکر کنم مرکز ما امکانات 1 مگ را نداره . کلاً سرویس های ویژه دیگه .نقل قول:
دوست عزیز من اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که بیشتر از 128 بگیری . تازه توی شهید زارعی که ترافیک یوزر هست بهتره از شرکتی بگیری که ترافیک یوزرش کمتر باشه . به هر حال پارس همه رو روی 2 مگ میبنده و بقیه حرفا چندان صحتی نداره .نقل قول:
30 گیگ درسته.نقل قول:
مناطقی که پورتاشون پره حق انتخاب نیست و اگه پورت اضافه نشه باید دورشو خط کشید.
هیچ کی از سرویس های پارس آنلاین تست نمیزاره ؟؟ اگه تست گرفتید سرعت را هم بگید .
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
دانلودش 2 مگه ولی پینگش چی ؟؟ باید یک فرقی بین 128 و 512 باشه نه ؟؟؟ !!!نقل قول:
الان 3 روزه که مرکز قائم کرج مشکل پیدا کرده . و همش پکت لاست داره .
کانکت که اصلا نمیشه ، کانکتم که شد حتی نمیتونه صفحه گوگل باز کنه !!!!
ولی بعد 3 روز هنوز درستش نکردن !!!! شده پارس آفلاین
سرعت امشب در حد المپیک افتضاح
سلام دوستان گرامی
سرویس ما هم امروز وصل شد
سرعتش که خوبه امیدوارم همیشه همین طور باشه بخصوص 1 تا 6 صبح!!!
آره دیشب اعصاب خورد کن شده بود....نقل قول:
همین فروم رو هم بزور تونستم باز کنم...
با فایرفاکس که تنظیم سرور هم شده بود هم فرقی نکرد
دیشب فکر کردم خبری شده تظاهراتی چیزی که اینقدر سرعت پایین بود..
من اینجور موقعها دیسکانکت میکنم و دوباره وصل میشم اونم توفیقی نمیکرد..
دیشب که بد نبود سرعت دانلود من یکی دوبار فقط به 50 رسید بقیش دیگه بالای 70 بود.
ای بابا ما هم بلند کنیم بریم مشهد واسه این سرعتهایی که دارن میدن...:31::31::31:نقل قول:
آقا این چه کاریه که پارس انلاین میکنه ؟
من میخواستم ازشون سرویس بگیرم ولی مودم خودم دارم( planet هست ) این مودم هم صبانت هم شهراد هم پیشگامان هم شاتل رو پشتیبانی میکنه.چطوره که پارس آنلاین میگه این مودم مورد تایید ما نیست؟باید از خودمون مودم بگیری.
یه دفعه رک بگه میخوایم یه مودم بکنیم تو پاچت دیگه