من می خوام VPI/VCI بزارم روی 0 تا 35 این ارور رو میده نتم اسیا تک هست
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
Printable View
من می خوام VPI/VCI بزارم روی 0 تا 35 این ارور رو میده نتم اسیا تک هست
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
این ارور مربوط به دو تا شدن vpi/vci هست. یکیشو پاک کن بعد ثبت میشه. یا هر چی هست رو پاک کن دوباره ثبت کن.نقل قول:
من تنظیمات مربوط به ppoe رو انجام دادم الانم wifi درست شد ولی من بر روی کامپیوترم چند کاربری دارم (broadband conection) حالا اگه بخوام فقط با اونا کانکت بشم چی؟دیگه نخوام اتوماتیک بعد از اینکه کامپیوترم روشن شد به نت وصل شه چی؟:n27:
باید bridge بسازی دیگه. به جای pppoeنقل قول:
خوب اونوقت دیگه تو wifi جواب نمیده.کسی نیست جواب منو بده آهای ملتتتتتتتتتتتتتتت
سلام.
من نمینونم با کابلی که به کامپیوترم وصله به اینترنت وصل بشم اما با wifi میتونم وصل بشم مشکل از کجاست.
مودمم هم td-w8901g هست.
(چراغ کابلش هم روشن میشه اما اخطار no internet access میده)
لطفا سریع کمکم کنین ممنون
سلام دوستان
من وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه اما به محض فعال کردن وای فای گوشی یا لبتاب چراغ اینترنت مودم روشن و قابل استفاده میشه ....
من میخام اینطور نباشه و به محض خاموش روشن کردن مودم به صورت اتوماتیک چراغ اینترنت مودم روشن بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید :n16:
سلام. من یه اپتاپ تازه خریدم. ویندوز 8.. هر کاری میکنم به مودمم وصل نمیشه.. با موبایل راحت وصل میشیم.چند بار تنظیمات مودو ریست کردم به محض ریست آی پی میگیره و اوکی است اما همینکه لپ تاب خاموش بشه دیگه وصل نمیشه.. دستی هم آی پی دادم وصل نشد و limited connectivity mide..میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟
برای خطای 020 چکار کنیم؟
با
سلام خدمت همه دوستان من یه مودم tp link w890 دارم که بعد ده دقیقه dc میشه و باس یه روشن خاموش کنم تا دوباره...
میخوام ببینم کسی هست در جهت رفع این مشکل....
با سلام روی ۳۳ بزارید درست میشه
سلام بچه ها :n18:
یه سئوال :n15:
من چجوری می تونم پسورد این مودم رو ریست کنم؟ admin و admin رو قبول نمی کنه:n27:
از طریق ریست سخت افزاری، از پشت دستگاه یه جایی داره که باید با یه چیز نوک تیز از طریق اونجا ریست بشهنقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
زدم اون دکمه رو با سوزن، چراغ adsl خاموش شد دوباره چشمک و زد و روشن موندنقل قول:
ولی باز admin & admin رو قبول نکرد :n03:
ظاهرا که ریست شده نمیدونم دیگه مشکلش از کجاست
Sent from my C2305 using Tapatalk
دوستان من به تازگی یه مودم tplink گرفتم و با 1000 مکافات تونستم pppoe رو ok کنم منتهی الان یه مشکلی هست و اون اینه که کانکشن وایرلس توی موبایل دیده میشه ولی توی خودم ویندوز دیده نمیشه و فقط باید با کابل شبکه وصل بشم البته یه بار ریست کردم مودم رو و درست شد ولی سیستم که دوباره روشن کردم مشکل داشت و با ریست هم درست نشد دیگه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
مراحل کانفینگ رو توضیح بدید
مراحل رو طبق پست اول همین صفحه رفتم ولی خدا رو شکر مساله حل شد فکر کنم توی صفحه های 60 به بعد بود که یکی از دوستان به یه نفر که مشکل من رو داشت پیشنهاد کرده بود مودم رو صفر کارخونه کنه و من هم همین کار کردم از اول کانفیگ کردم و درست شد ممنون بابت پاسخگویینقل قول:
موفق و پیروز باشید
دوبار ارسال شد
سلام دوستان مدتیه با یه مشکل عجیب برخورد کردم
من از اینترنت ADSL مخابرات اصفهان 2030 استفاده میکنم. بعضی وقتا به اینترنت که وصل میشم هیچ سایتی را باز نمیکنه (بعضی وقتا فقط گوگلا باز میکن)
بعد ووقتی یه پرو ک س ی ( شیل تر شکن) فعال میکنه خیلی راحت همه سایتارو باز میکنه ولی با قطع شیل شک ن دوباره هیچ سایتی باز نمیشه
با لپتاپ و و ایرلس که وصل میشم هم همین مشکلو دارم و با گوشی هم همینطور
خواهشا کمکم کنید
باتشکر
برای افزایش برد مودم وایرلس بهتره چیکار کنم چه راهی به صرفه تره
میشه دو تا مودم 8901g به صورت ریپیتر به هم وصل کرد
آیا مودم tp link 8901g قابلیت ریپیتر داره اگه داره لطفا آموزش بزارین
ممنون
سلام مودم من جدیدا خیلی داغ می کنه باید چیکار کنم؟
یه سوال داشتم اگر مودم انتن نداشت نمیشه از وایرلس استفاده کرد؟
منظورتون اینه که مودم معمولی باشه؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان لطفا اگه کسی هست راهنمایی کنه
من ی اینترنت وایرلس گرفتم ک مدل دستگاهش tp-link wa5210g
هیشکی هم بلد نیست ک کانفیگش کنه برام خودم از طریق کابل مشکلی نداره ولی هر کاری میکنم وایرلسش راه اندازی نمیشه
چرا؟نقل قول:
مشکلش دقیقا چیه؟
سلامنقل قول:
همونطور که دوستمون هم گفتند دقیقا چه مشکلی دارید که با وایرلس وصل نمیشه ؟ و اینکه از صفحه تنظیمات وایرلس عکس بزارید تا بهتر بتونیم راهنمایی تون کنیم.
موفق باشید
سلام
من یه مدم مدل 8901g دارم ولی بیشتر از 8 دستگاه نمیتوانند به wifi اون وصل بشن ایا راهی برای افزایش کاربران وصل شده به آن هست
اصلا این دستگاه این قابلیت رو داره که همزمان ک رسیو داره ارسال سیگنال از طریق وایرلس رو هم داشته باشه
مثلا من به ی اینترنت isp وایرلس وصلش میکنم و فقط از طریق لن کار میکنه.وایرلس خود دستگاه من کار نمیکنه
حقیقتش بردمش پیش نمایندگی isp شهرمون و بهم گفتن ک این غیر قانونیه ک وایرلسش فعال باشه.15 کیلومتر اکسز پوینتش امواج وایرلس میفرسته
بهمین خاطر ip دستگاهو عوض کردن ک من نتونم وارد تنظیمات کانفیگش بشم.و الان فقط از طریق لن به اینترنت کانکت میشم.راحی داره ک بتونم وارد تنظیمات کانفیگش بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه رسیتش کنم بلد نیستم ک کانفیگش کنم.ip لول 6 بش داده یارو.
حقیقتش بردمش پیش نمایندگی isp شهرمون و بهم گفتن ک این غیر قانونیه ک وایرلسش فعال باشه.15 کیلومتر اکسز پوینتش امواج وایرلس میفرسته
بهمین خاطر ip دستگاهو عوض کردن ک من نتونم وارد تنظیمات کانفیگش بشم.و الان فقط از طریق لن به اینترنت کانکت میشم.راحی داره ک بتونم وارد تنظیمات کانفیگش بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا این دستگاه این قابلیت رو داره که همزمان ک رسیو داره ارسال سیگنال از طریق وایرلس رو هم داشته باشه
مثلا من به ی اینترنت isp وایرلس وصلش میکنم و فقط از طریق لن کار میکنه.وایرلس خود دستگاه من کار نمیکنه
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم تنظیمان مقدار mtu رو در این مودم تغییر بدم؟
interface setup -->internetنقل قول:
پایین صفحه TCP MTU Option میتونی mtu رو تغییر بدی
سلام من همه کارایی که گفتی رو میکنم ولی نمیتونم بدون LAN کانکت شم.وقتی میرم روی کانکشنم میزنهtroubleshooting
مشکلتون چی بوده؟نقل قول:
خلاصه بفرمایید
سلام
من با وایرلس لپ تاب میتونم وصل بشم اما میخام این مودم رو با لن به کامپیوتر با ویندوز XP وصلش کنم ولی اونو نمیشناسه
آیا درایور لازم داره؟
درایور کارت شبکه نصبه؟نقل قول:
اون که آره و میشه باهاش dial up کرد ، اما چه ربطی به مودم وایرلس داره؟نقل قول:
دیال آپ که مودمش جدا هستنقل قول:
ببین شما مودم رو پینگ کن ببین چی میگه