چه جالبنقل قول:
آخر سر قدرت صفحه نمایش آیفون رو دیدیم
اتفاقا من همیشه گوشی رو با این زاویه میگیرم کار میکنم !!!
محتوای مخفی: بی اهمیت
این 2 تا مهم نبودن اصلا
چون هیچ آدم عاقلی گوشی رو اینجوری نمیگیره دستش!
چه جالبنقل قول:
آخر سر قدرت صفحه نمایش آیفون رو دیدیم
اتفاقا من همیشه گوشی رو با این زاویه میگیرم کار میکنم !!!
محتوای مخفی: بی اهمیت
این 2 تا مهم نبودن اصلا
چون هیچ آدم عاقلی گوشی رو اینجوری نمیگیره دستش!
البته اينجا جاش نيست كه مقايسه بشه،
ولی پيرو پستهاي دوستان كه مقايسه كردن؛ اونایی که میگن آمولد تو نور مستقیم آفتاب دیده نمیشه و رتینا به خوبی دیده میشه:31:
ولی اینجا معلومه که زیر نور آفتاب آمولد بازم بهتره:5:
سلام .
اول لطف کنین ادامه مقایسه صفحه نمایش ها در تاپیک مخصوص خودش ادامه بدین .
دوم پوزش از اینکه نتونستم عکس بگیرم .
حدود 2 ساعت با G.S کار کردم . اولین تجربه کار کردن با صفخات S AMOLED . فوق العاده عالی بود . خیلی مشکلی عمیقی داره و رنگها خیلی عالی خودشونو نشون میدن .
سرعت پاسخگوئی بسیار خوب بود . خیلی سریع و لذت بخش .
سرعت گوشی خوب بود و اتفاقا X10 هم یکی از بچه ها داشت و واقعا اگه میخواستین اینترفیس 2 گوشی رو باهم مقایسه کنین خندتون میگرفت . X10 انگار یه تم آبی اومدن گذاشتن روی اینترفیس Andorid . اینترفیس در کل خوب بود و بعضی جاها مثل وفتی میخواست بره توی گالری لگ داشت .
پشت گوشی از پلاستیک درست شده ولی اونقدری که فکر میکردم بد نبود و خدائیش وزنش که در برابر i8910 و X10 انگار باد بود .
فارسی نداشت ولی کیبورد فارسی QWERTY روش بود .
دوریینش در حد 5 مگا و چیز به خصوصی نداشت . فقط فیلمبرداری عالی داشت .
GPS گوشی که خیلی ها سوال داشتن . متاسفانه هیج برنامه ائی روش نصب نیست . و یه ذره با GPS مشکل پیدا میشه .
بلوتوث 3 . سرعت ترنسفر کردن بین G.S و Wave ( یک فایل 30 مگابایتی ) حدود 20 ثانیه .
فقط حال میده روش فیلم دید . بیشتر کدک ها از جمله mkv رو به راحتی ساپورت میکنه .
صدای گوشی در اسپیکر متوسط رو به ضعیف و در هدفون 1# .
باتری هم تو این 2 ساعت که کار کردم باهاش از 96% به 42% رسید .
کلام آخر : خوش دستی این گوشی یه نمره + هستش . ضخامت فوق العاده باریک . طراحی که از نزدیک با عکسهاش خیلی فرق داره و صفحه نمایش عالی که فقط به درد فیلم دیدن میخوره .
و اینکه این نمونه در کمال تعجب دارای 384 مگابایت RAM و 2 گیگابابت حافظه بود :دی اینم در جای خودش جالب بود واسمون :دی
مخلصیم .
دوستان آدرس سایت پارس مایکروتل چیه؟
سایت parsmicrotel.com وارد نمیشه
نداشتن gps مشکل کمی نیست..... دوستان دقت کنند:41:
کی گفت gps نداره ؟نقل قول:
گفتن نرم افزار gps روش نیست مثله اکثر گوشیهای دیگه
در تایید دارک لایف عزیز گالاکسی رو گرفتم دستم خیلی سبک بود بعدش یارو گفت باتری نداره گفتم پس لابد واسه همین سبکه!باتری رو انداختم روش!انگار نه انگار!سبک عین پشم!!!خداییش با اون ظاهر گندش خیلی سبکه!طراحی باکس گوشی هم دلچسبه!!!(همشون مثل ایفون یاد گرفتن باکس پکیج رو ساده و شکیل و بدون عکس اضافه طراحی کنند!)!خلاصه گوشی خودمه!بی برو و برگرد!!واسه جی پی اس یعنی هیچ نرم افزاری وجود نداره؟؟؟؟؟؟من متوجه نمیشم!!
نقل قول:
کد:http://www.parsmicrotel.com/
آدرس که همونه، صفحه رو باز نمیکنه به بهانه ی اینکه " این سایت دارای بد افزار یا نرم افزار های مخرب هست ". فکر نمیکنم که واقعاً اینطور باشه! به هر حال باید هر دفعه امتحان کنی تا شاید باز کنهنقل قول:
خب چه نرم افزارایی میشه روش ریخت؟ یکم بیشتر توضیح بدیننقل قول:
نقل قول:
ignore this warnning رو بزن....
نه اینم جواب نمیده...نقل قول:
فعلاً بی خیال بشین:31:
یه سوال . چرا دوربین گالاکسی انقدر با کیفیت و طبیعی عکس میگیره ولی دوربین آیفون 4 یه جورایی رنگ و روی مصنوعی میده به عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
(اول عکسا رو کامل گذاشته بودم ولی به خواطر بعضیا که هنوز از اینترنت نفتی استفاده میکنن لینکشو میذارم
گالاکسی:
آیفون 4:کد:http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-galaxy-s-vs-iphone-4/camera/samples2/gsmarena_005.jpg
کد:http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-galaxy-s-vs-iphone-4/camera/samples2/gsmarena_011.jpg
بنچمارک های به ترتیب : گالاکسی:18: --دیزایر --ا یکس 10:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظر من گوشی خیلی خوبی است. بزرگترین ایرادش استفاده از مواد نامرغوب برای ساخت است. همینطور لگوی سامسونگ در بالای گوشی جالب نیست و اگر نبود بهتر بود.
به نظر من كه آيفون رنگها رو زنده تر نشون ميدهنقل قول:
گالاكسي انگار يه لايه خاكستري روي عكس كشيده
منم عکس آی فون رو با اینکه یکم غیر واقعی میزنه ولی ترجیح می دم...
کاملا برعکس میگید!ایفون عکسها رو بدجور غیرطبیعی میکنه!من اگه دوستمون نمی نوشت که اون عکس رو ایفون گرفته فکر میکردم کار فوتوشاپ باشه!!به طرز فجیعی غیر طبیعیه!!:46:در ضمن ریویوی gsmarena برتری دوربین گالاکسی رو تایید بفرمودند!!!:8::27::27:نقل قول:
من نگفتم آيفون طبيعي نشون ميده گفتم زنده تر نشون ميدهنقل قول:
يعني رنگها رو درخشانتر نشون ميده
بعد شما اين رستوران رو از نزديك ديدين از كجا ميدونين رنگها طبيعيه يا نه
اگه به طبيعي بودن باشه من هيچكدومشون رو طبيعي نميدونم
سامسونگ صندلي ها رو كم رنگ و آيفون پر رنگ گرفته
چيزي كه كاملا مشهوده نويز زياد توي هر دو عكسه
من به شخصه از هردوي اين دوربينا با اين عكسا نا اميد شدم
دوستان یه سوال!!واقعا هم برام مهمه!این طور که فهمیدم بدلیل تحریم از بخش نرم افزاری گوگل اندروید در گوشیهای اندرویدی در ایران نمیشه استفاده کرد!خوب سوال من اینه که من اگه از اینجا(دلیل دارم برای خریدم از ایران) گ.شی رو با گارانتی پارس مایکروتل بخرم وقتی گوشی رو بردم به کشور دیگه ای(هند) میتونم از بخش نرم افزاری اندروید گوشی استفاده کنم؟؟؟شاید سوال خنده داری باشه و جوابش اسون ولی باید مطمئن بشم!!همچنین با روت کردن گوشی اندروید ایا گارانتی اون باطل میشه؟اگه گوشی روت بشه بعدا میشه به حالت قبل از روت کردن برش گردوند؟؟؟؟دوستان جواب صحیح میخوام!مرسی:10:
ما که اخر نفهمیدیم gps این گوشی چطوریهنقل قول:
تا اونجا که من فهمیدم از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداره
مشکل این گوشی از لحاظ فرم افزاریه
یعنی اندروید هیچ نرم افزار برای gps نداره؟چون توی بیشتر گوشیهای اندروید من دیدم نوشته gps رایگان نداره
سوال دیگه من اینه که ایا نرم افزارهای اندروید 2.1 روی ورژن 2.2 نصب میشه؟
ببين تحريم هستيم ...اما از كجا ميفهمه ما ميخوايم وارد ماركت بشيم ؟؟؟از اي پي نت ما ...حالا شما توي كشور ديگه اي پي اون كشور رو داريد ...پس به راحتي ميريد تو ...ولي اميدوارم اون كشور هم تحريم نباشه ..كره شمالي كه نميخواي بري ؟؟؟ :31:نقل قول:
يكي از مواردي كه گارانتي رو باطل ميكنه همين روت هست ... البته ميشه انروت كني تا معلوم نشه ... ولي بايد بدوني چه رامي داري كه بتوني دورشون بزني ...
پس با این اوصاف بدون گارانتی بخرم بهتره؟؟!!
اين مورد كاملا دل بخواه هست ...نقل قول:
به پولتون هم بستگي داره ...
نقل قول:
نه عزیزم معلومه عکاس نیستی:31: آیفون یه رنگ غلیظ کشیده رو عکساش. به یه آدم حرفه ای نشون بده...
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
آقا من این رستوران رو از نزدیک دیدم شبیه عکس اولیه:31:نقل قول:
امروز رفتم بگیرم :31:
یه جا میگفت 650 :18:
یه جا میگفت 710
البته اون 650 تومنیه میگفت باید 150 بدی برات نرم افزار بریزم
هرچی گفتم بابا نمیخام گفت نمیشه زوریه :31:
آخرش افتاد به فردا که دوستم برام بگیره
در ضمن دوستان توجه کنند بازار پر شده از این گوشی با گارانتی پارس ماکروتل
حواستون باشه ها اون گارانتی اصلیه مایکروتل هست :31:
از کجا قیمت گرفتید؟نقل قول:
امروز رفتم بگیرم
یه جا میگفت 650
یه جا میگفت 710
البته اون 650 تومنیه میگفت باید 150 بدی برات نرم افزار بریزم
هرچی گفتم بابا نمیخام گفت نمیشه زوریه
آخرش افتاد به فردا که دوستم برام بگیره
در ضمن دوستان توجه کنند بازار پر شده از این گوشی با گارانتی پارس ماکروتل
حواستون باشه ها اون گارانتی اصلیه مایکروتل هست
16 گیگ 650 بود؟
بدون گارانتی چند بود؟
البته یوسف خان درست میگن ها، همه توجه کنیم اگه عکسی قرار بود توی تاپیک بذاریم که اندازه و حجمش زیاد بود، یا اونو کوچیکش کنیم یا فقط لینکش رو بذاریم که دوستان اگه خواستن خودشون برن از سایت منبع عکس رو ببینن و با مشکل مواجه نشن:20:نقل قول:
یه سایت پیدا کردم پر از فیلمهای g.s البته بدون فیلتر .برین حالشو ببرین
با idm هم دانلود میشن
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
التماس دعا
خودشون برن از سایت منبع عکس رو ببینن و با مشکل مواجه نشن:20:
با سلام خدمت دوستان
یه سایت پیدا کردم پر از فیلمهای g.s البته بدون فیلتر . برین حالشو ببرین
با idm هم دانلود میشن.
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
التماس دعا
ار الاعدیننقل قول:
همشون بدون گارانتی بود
گفتم که اون چنتایی هم که بود زده بود ماکروتل !!!
16 گیگ هم اصلا هنوز وارد نشده و همشون 8 گیگه
سلام خدمت دوستان سامسونگی...
ببخشید من دیگه کمکم داره نظرم عوض میشه
مردم بس که منتطز N8 موندم
اگه لطف کنید یه سری اطلاعات باحال در اختیارم بزارید همین فردا برم یدونه از اینا بخرم...
اول اینکه اندرو 2.2 روش جواب می ده یانه
می تونم فایل جاوا رو باهاش باز کنم؟
فلش بهش وصل میشه؟(مث n8 )
من کلا با نوکیا حال می کنم
ولی اگه همین جوری پیش بره مجبورم یه galaxy بخرم
خب
کسی می تونه نظرمو عوض کنه؟
یه کامنت خوندم تو سایت cnet از یکی از یوزرهای گالاکسی!یارو نوشته بود به گوشه ی اسکرین کنی که فشار میده رنگها پاشیده میشن!!!!من این مشکل برا ان82 ام بعد از 2 سال بوجود اومده!!!دوستان این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟؟بابا گیج شدیم اهههههههههههههههههههههههه هه!!!!
من كه اصلا با نوكيا حال نميكنمنقل قول:
اگه امكانش رو داري و در مورد گالاكسي تحقيق كردي
همين فردا برو بخر
دستت درد نكنه من كه خيلي استفاده كردمنقل قول:
ولي توي اين ويدئو احساس كردم كه گالاكسي در مقايسه با آيفون 4 يه انگار يه كم گيج ميزد
مثلا موقعي كه ميخواست بره توي دوربين
موقع رفتن به گالري هم خيلي كند بود
شما هم ببينيد شايد من اشتباه ميكنم
کد:http://www.vido1.com/wUWpFbONDZt5EWohVZFlUP_iphone-4-versus-samsung-i9000-galaxy-s-i
به كامنتا زياد توجه نكننقل قول:
یه کامنت خوندم تو سایت cnet از یکی از یوزرهای گالاکسی!یارو نوشته بود به گوشه ی اسکرین کنی که فشار میده رنگها پاشیده میشن!!!!من این مشکل برا ان82 ام بعد از 2 سال بوجود اومده!!!دوستان این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟؟بابا گیج شدیم اهههههههههههههههههههههههه هه!!!!
حالا فوقش هم بشه! ممكنه خراب بوده باشه! دليل نميشه كه همش اينجوري باشه
نقل قول:
با سلام
ویدئو رو دیدیم موقع رفتن به گالری یه کم لنگ میزنه ولی توی دوربین طبیعی است
ولی توی چند تا ویدئو دیگه (سرچ کنی پیدا میکنی ) خیلی سریع تر از این بود .
این رو هم سرچ کن (i9000 flash) چند تا ویدئو از froyo روی g.s پیدا میکنی .واقعا سریعه این froyo
من اصلا تو عمرم طرف سامسونگ هم نرفتمنقل قول:
من كه اصلا با نوكيا حال نميكنم
اگه امكانش رو داري و در مورد گالاكسي تحقيق كردي
همين فردا برو بخر
نه این که ندونم چین ها
ولی چون به برندای مورد علاقم تعصم شدید دارم
حتی اگه آخرین لیک ها از سامسونگ هم جلوم باشه بازشون نمی کنم
بابت این حرف معذرت!!!!
در هر صورت اگه لطف کنید بهم بگید این i9000 چی داره که می ارزه من منتظر n8 نمونم همین فردا میرم یدونشو می گیرم
دیگه خسته شدم بسکه منتظر نوکیا موندم تا n8 ریلیز شه...........
اونم دو ماه دیگه که مدرسه است و ...................
یعنی اندروید هیچ نرم افزار برای gps نداره؟چون توی بیشتر گوشیهای اندروید من دیدم نوشته gps رایگان نداره
سوال دیگه من اینه که ایا نرم افزارهای اندروید 2.1 روی ورژن 2.2 نصب میشه؟
ببین دوست عزیز اصولا اونایی که زیاد تو نخ گشت و گذار اینترنتی و نرم افزار نیستن سراغ ان 8 میرن!!ان8 واسه کل کل دوربین و پورت خوبه1!!:46:باور کن سامسونگ ویو 8500 یکی از بچه ها رو گرفته بودم دستم نشون 3 4 تا از دوستام میدادم!!به خیال خودم که اینها درک کنند سرعت گوشی و امکانات نرم افزاریشو!!یهو یکیشون گفت صداش چطوره!دوربینش چنده!یه اهنگ گذاشتم دوربین رو هم گفتم 5 گفتن 400 تومن پول واسه این دادین؟؟؟؟!!!!یارو پز ایکس 6 نوکیاشو میداد!!!چه میدونه سی پی یو چیه!!چه میدونی وای فای با قابلیت dlna و ساپورت کامل b/g/n چیه!!چه میدونه فلش پلیر واسه مرورگر چیه!!چه میدونه سیستم عامل چیه!!!اون یه دوربین 20 مگا پیکسلی میخواد با یه اسپیکر jbl رو گوشی والله!!!!:19::19::19:دوست عزیز با توجه به ویدئوهایی که دیدم و سرعت اسف بار همین سیمبین جدید در مقابل سیستم عاملهای دیگه مانند بادا و اندروید و مک باید بگم که نوکیا ان8 مطمئنا بازار جهان سوم رو هدف قرار داده!شک نکن!نقل قول: