بالاخره امروز اینترنت مام را افتاد
ولی سرعت دانلودم خیلی متغیره از 0.2 kb تا 25 kb در نوسانه
همیشه همینجوری بوده یا تازگیا این مدلی شده؟
Printable View
بالاخره امروز اینترنت مام را افتاد
ولی سرعت دانلودم خیلی متغیره از 0.2 kb تا 25 kb در نوسانه
همیشه همینجوری بوده یا تازگیا این مدلی شده؟
اغلب همینه. این اواخر بیشتر شده با توجه به ایام خسته در پیش.نقل قول:
می خواستم بدونم اینترنت استان تهران از مرکز عاطف(تهرانپارس) کیفیتش چگونه است؟کسی از بچه محلها از اینترنت استان تهران استفاده می کنه(تهرانپارس)به نظرتون چه طور است فقط کارراه انداز است یا بد نیست یا خوبه یا ...............
یا حق
من که با این اینترنت مخابرات دانلود درست حسابی ندارم
تنها کاری که می کنم می رم تو سایت های 30 یا 30 فحش نثار .....
با هزار بدبختی یوتیوب وا می کنم بعد برای یه کلیپ 45 ثانیه ای باید یه ساعت صبر کنم
جمع کنین بابا دلقک بازی رو ....
بنا به درخواست دوستان ویرایش شد
خدا دایال آپ رو از ما نگیره!
امروز فقط 1 ساعت تونستم وصل بشم ،اون هم ظهر. دیگه اصلا وصل نمیشه.
انقدر اعصابم رو به هم ریخته که الآن داره سرم میترکه.:24:
خدا لعنتشون کنه :42:
سلام
تا هفته دیگه روز شنبه اوضاع بدتر هم میشه.
اونوقت ما میایم برای راه حل و برون رفت از این اوضاع راهکار میدیم یه جزیان کوچیک و کم تعداد میان اختلال وجوود میارن و بعدش هم در نهایت 1 ااطار و تاپیک رو میبندن ..
خواهشا در مورد افت سرعت کمتر مطلب بنویسید چون برای همه همین اوضاع هست ( به جط یه عده خاص )
فقط در مورد راهکارها کسی مطلبی میدونه بنویسسه.
اون 4نفری هم که در تاپیک قبلی معلوم نبود چی مصرف کرده بودند اون فضاحت رو بوجود اوردند لطفا اظهار نظر نکنند./
مرکز مخابرات قندی خوبه از مخابرات سرویس بگیرم یا برم یه شرکت دیگه ؟
ممطقه استقلال كسي سرويس گرفته؟ چجوريه؟
راستي چرا تلفنا قطع نشد؟ سايت مخابرات زده بود 9 منطقه واسه ارتقا و كابل برگردان از 16 خرداد قطع ميشه؟
کسی از تهرانپارس از مخابرات سرویس نداره؟نقل قول:
یا حق
خیلی خوب بود ممنون
مخابرات به دلیل اینکه سرعتارو دقیق 128 و زیر اون میبنده وبالای 13 14 دانلود نمیکنه.
از طرف دیگه قرار نیست پهنای باند بخره همه چیز دست خودشونه به همین دلایل ترافیک شبکه معمولا بالا نمیره و اکثر مشترکین در اکثر مراکز راضی هستن:5:.
امروز بالاخره چراغ adsl روشن شد ولی هر کاری میکنم نمیتونم وصل شم یوزر پسم دارم اگه میشه کمکم کنید
تمام کاراکترهای یوزرنیمت رو با حروف کوچیک تایپ کن.
با حروف کوچیک تایپ میکنم از صبح دارم باهاش ور میرم ولی وصل نمیشه که نمیشه دیگه موندم چیکار کنمنقل قول:
سلام به همگی
من هم بالاخره با کلی زدن مخ رئیس مرکز مخابراتی adsl گرفتم(128)
جاتون خال سرعت تا 380 کیلو بایت هم میره:18:
دلیلش چی میتونه باشه؟
چه اروري ميگيري ؟ اصلا نوع كانكتت چيه brid يا ppope ؟نقل قول:
مودمت چيه ؟
معمولا بعد از رانژه مخابرات تا 1تا2 روز طول ميكشه يوزرت فعال بشه ها حواست باشه
این برای دیشبه
البته موقع افت سرعت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک می گم :10:نقل قول:
لطفا یه تست هم از speedtest.net بگذار ببینیم وضعیت چی جوریه؟
خدا کنه افت نکنه و همینطور سرعتش بالا بمونه.
ازدیشب تا حالا ساعت 1.20 دقیقه تا الان که 10.11 دقیقه است اینترنت من قطع بوده لعنت بر اون وزیر مفت خور.
تو دو سه روز آینده شیرش بسته می شه.فعلا کسی نبوده سر شلنگ رو جابزنه.نقل قول:
در چند روز آینده خط شما می ره تو کنترل شرعت و متاسفانه این ترافیک مجانی و پهنای باندی که همین جوری داره هرز می ره و بلا استفاده مونده(شاهدش اینه که خودم در چند روز اول سرعت 2 مگ داشتم وبه اینترنت بقیه هم فشاری وارد نمی شد) رو به کسی نمی دن.
من نمی دونم هدف چیه.اگه می خوان مردم به مولتی مدیا یا شبکه های تصویری خارجی دسترسی نداشته باشن که الان همه ماهواره دارن .پس دیگه چه مرضشونه؟اگه دلیلش رو می دونید بگید
ارور 678 هردو نوع کانکت هم امتحان کردم مودمم TP-LINK TD-W8901G با امروز میشه 2روز که چراغ ADSL روشن شدهنقل قول:
سرعت دانلود پیج ها بس کم شده است امروز.
من مي خوام از شاتل كوچ كنم مخابرات ولي تاپيك اينجا رو ديدم ترسيدم.
مي خوام ببينم تا قبل خرداد هم وضعش اين طوري بوده؟ منظورم قطعي و نوسان سرعت هست. چون خرداد طبيعي هست كه اينطوري بشه.
پينگش چطوره؟
كسي از مركز مخابرات جماران از مخابرات سرويس داره وضعيتش رو به ما بگه؟
هیچ تضمینی نه تنها برای سرویس مخابرات بلکه کلا اینترنت ایران وجود نداره هیچ تضمینی :13:
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
نقل قول:Error678پاسخي وجود ندارد .
There was no answer پيغام : کامپيوتر مقصد قادر به جوابگويي نمي باشد.
راه حل : شماره تلفن مقصد را چک نمائيد.
1- با يک گوشي تلفن شماره مقصد را چک کنيد تا از صحت خطوط مطلع شويد.
2- از صحت عملکرد مودم اطمينان حاصل کنيد.
3- اگر از سرويس V P N استفاده مي کنيد نام کامپيوتر مقصد يا IP را چک کنيد.
4- از قسمت Properties سپس General Tab اطلاعات Dial up خود را چک کنيد .
5- ممکن است Firewall موجود در مسير اتصال علت اشکال باشد
6- اگر شما از اتصال فراگير(Broad Band) استفاده مي کنيد اطلاعات اتصال در General Tab اتصال خود را بررسي کنيد.
منبع بابیلون
خیلی ممنون ولی اینایی گفتید یعنی چی؟نقل قول:
VPI: [0
VCI: [35
رو تو مودم ست کردی! بعد هم بعضی وقتها پورت فعال کمه همینجوری امتحان کن حله سماجت کن درست میشه
دوست عزیز کدوم ادم عاقلی روزی که قطعی هست میاد مودم تست میکنه ؟نقل قول:
الان 3 روزه اینها سرویسها رو قطع و وصل میکنند
از کجا میخوای بفهمی که مودمت درسته یا نیست
بزار وقتی که این قطعی ها تموم شد بساط هرجی و مرجی که الان دامن مخابرات رو گرفته جمع بشه اونوقت مودمت رو تنظیم کن.
همین الان هم مال من با سرعت لاکپشت میره یه وقتهایی هم قطع میشه .
کار شما دقیقا مثل اموزش رانندگی توی جاده برفی هستش . بهتره با دایال آپ کانکت بشید تا وقتی که ابها از اسیبا بیفته و بعد اقدام به تست کردن بکنید.
موفق باشید عزیز:11:
آاق جان مودمت رو ریست سخت افزاری کن(تو سوراخ پشتش رو با خودکار فشار بده) ودوباره از نو تنظیم کن.نقل قول:
بهتره بعد از ریست ،برنامه فریم ویرش رو آپدیت کنی که تو اینترنت هست.
بعدش تنظیم کن.صد درصد مودمت قاط زده.مال من حتی یه دفعه که برق رفته بود هم قاط زد واز نو کارهای فوق رو کردم
سلام
برای من 4 روزه که 2 دقیقه وصله 15 دقیقه قطعه
سرعت دانلود هم با دانلود منیجر 3ثانیه 12 کیلو میره دوباره میشه 3 یا 4 گاهی اوقات هم که اصلا روی 0 بایت میمونه
الان هم با دیال اومدم فروم
فعلا adsl مون نه به درد وب گردی میخوره نه به درد دانلود:41:
دوستان همه همین مشکل را دارند یا فقط این مشکل برای من بوجود اومده؟
الان دقیقا توی حالت قضنگه هستی عزیزنقل قول:
فردا صبح اینترنت به کل قطع میشه بعد از 12 ساعت وصل میشه مال ما که اینجوری شد از ساعت 1:20 دیشب قطع شد تا امروز ساعت 11 که اومدم یه چرخی زدم و به زور صفحات رو باز میکرد ساعت 2 دوباه قطع شدش تا الان.
تا 25 ام همین ماه اینجوریه
بقیه اش رو نمیدونم.
همه ی کسانی که از مخابرات سرویس دارند این مشکلو دارند؟ یا فقط اونایی که شکایت دارند میان فروم؟ چون میخواستم بیام مخابرات اینو پرسیدم
آخه من الان دارم با اسپید 50 داونلود میکنم!
می گم برای چی اینترنت آشغال من سرعتش خوب شده نگو مال شماها رو قطع کردن
کینک چقدر اخطار می گیری ؟بگو یکی هم به ما بدن کلاسمون بره بالا
زنگ بزن به مرکز مخابراتتون بگو خطم رانژه شده ولی کانکت نمی شم احتمالا یه شماره تلفن می ده بهت می گه با اونجا تماس بگیر شاید مشکلت حل شد. :13:نقل قول:
بابا چیبگم اخه ریزر جان بیا تاپیک ADSL گلدیس شرح ماوقع اونجاستنقل قول:
اره داداش سرعت منم از 3 روز پیش تا حالا نوسان داشته
لامصب اینترنت دولتی بدیش اینه که مثل خصوصی نیست زنگ بنی بگی این ماه نمیخوام قطعش کن پول رو میدی 10 تومن رو به زور میگیرن ودر نهایت سرویس هم نمیدهند
اخه این چیه 128 چی باشه که قطع بشه اخه ؟
ضرب المثله هست میگه مورچه چی باشه که کله پاچش چی باشه
یکی نیست بگه خیلی پر سرعت هستیم که 10 کیلو هم ازش میزنی ؟:41:
غریبی منطقه 1 افتضاح تر از این نمیشد سرویس بدن دو روز اول خوب بود بیست روزه بیچارم کرده امروز واسه یه فایل 2 مگی 43 دقیقه الاف بودن سرعتش اکثرا پایینه پینگش افتضاحه قعطی ثانیه ای دقیقه ای بگیر تا ساعتی سرعت تو دانلود امروز اکثرا زیر 5 بود 0 می شد ساعت حدود 8 شب اکثر روزا یا کانکت نمیشه میگه خط شلوغه یا دی سی میشی یا سندو رسیو نداره دو دفعه به 1899 زنگ زدم پورتو ترمینالمو عوض کرد بدتر شد بهتر نشد از بس خط منطقه شلوغه اینه اوضاع بعد بازم دارن پورت میدن آخر اینقدر میدن کلا قطع می شه می خوام از شرکتا بگیرم گفتم قعطش کنن 4روز گذشته هنوز قطع نکردن
دوست عزیز شما به شبکه دیتا متصل نیستی و با توجه به شرایط باید چند روزی صبر کنی ...نقل قول:
ارور 678 هردو نوع کانکت هم امتحان کردم مودمم TP-LINK TD-W8901G با امروز میشه 2روز که چراغ ADSL روشن شده
اما در مورد قطعی بگم من هیچ قطعی ندارم !!!چون اصلا نمی تونم وصل بشم!!!برای هر بار اتصال باید حدود 10-15 بار سعی کرد (پیغام 734 The PPP link control protocol terminated.)
پینگ به طور وحشتناکی رفته بالا دانلود و آپلود بدون تغییر(همون گندی که بود :دی)
ولی بر خلاف بقیه دوستان من زیاد مشکلی ندارم البته شاید فکر میکنم مشکلی ندارم جون تا حالا فقط از dialup استفاده میکردم!
حدود 1 هفته هست که adsl ام وصل شده تا حالا قعطی هم نداشتم فقط بغضی موقعها باید یه خورده سعی کنم تا کانکت شم سرعت دانلودمم از 10 تا 13 در نوسانه
ولی امروز یه مقدار جزئی سرعت لود صفحه ها اومده پایین
مال من خدا رو شکر امروز خوبه.اون موقع هم گفتم بررسی کردم بعدش دیدم اکسپلورر خودکار داره یه چیزی دانلود می کنه!من لغوش کردم ردیف ردیف شد
برای من جی میل فقط با ------ امکان پذیر هست. :13:
مرکز فرد اسدی؟ هستی دوست داری خلاص بشی؟ فکر کنم شرکتها دارند روی این مرکز سرویس می دهند/نقل قول:
میگم مهرداد این عکس داداش یانگومه گذاشتی روی آواتارت؟ دیگه پپسی و ودکا تعارف نمیکنی؟