نقل قول:
اگه منظورتون اتصال گوشی به یک فلش درایو و پخش موسیقی است من تو یه سایت انگلیسی خوندم که داره. منتها هنوز کابل مناسب پیدا نکردم که امتحانش کنم. ظاهرا موقع اتصال گوشی رو یاید در حالت Media player قرار بدید.
نقل قول:
اگه منظورتون اتصال گوشی به یک فلش درایو و پخش موسیقی است من تو یه سایت انگلیسی خوندم که داره. منتها هنوز کابل مناسب پیدا نکردم که امتحانش کنم. ظاهرا موقع اتصال گوشی رو یاید در حالت Media player قرار بدید.
سلام به همه ی دوستان :20:
من این گوشی را حدود یکماهه با گارانتی مایکروتل خریدم
تقریبا از همه چیز اون هم راضیم از نصب راحت برنامه و بازی گرفته تا تماشای فیلم و سرعت بالا و جی پی اس و ...
ولی چند روزی هست که سریعا شارژ خالی می کنه (هر روز باید شارژ کنم) و خیلی دیر هم شارژ میشه (3 ساعت)
خواستم بپرسم دوستان هم با این مشکل برخورد کردند و آیا میتونه از مشکلات سیستم عامل و فریمور باشه ؟
اقا بنده با وجود اینکه گوشیم فارسی نداره ولی بازم فریموری رو که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رو گوشیم فلش کردم
کانتکت ها و اس ام اسام فارسی شدن ولی با این حال کیبرد فارسی ندارم
کسی راه حلی نداره؟؟ یا بازم باید خودم راه حل پیدا کنم!
از تو ستینگ قسمت زبان کیبورد فارسی رو علامت بزنید.نقل قول:
firmware قبلیتون چی بود؟ با چه ورژنی آپدیت کردی؟نقل قول:
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
ورژن فرم ویرتون چیه؟ باید آپدیت کنیدنقل قول:
دوستان میشه با کیفیت پایینتر هم فیلمبرداری کرد؟
آقا ممنون بعضی جا ها تو نت نوشتن میشه این کارو کرد بعضی جا ها هم نوشتن نمیشه! شما لطف کن خودت امتحان کن دله همه ی مردم جهان رو آسوده کن:31:نقل قول:
آخه یکی به نقل از 2-3 نفر دیگه گفته بود که این پورت مخصوص این کهرا وصل کرده بعد و فلش بهش وصل کرده آخرش هیچ اتفاقی نیافتاده:13:
ورژن فرم ویرتون چیه؟ باید آپدیت کنید[/QUOTE]
jpje5
دوست عزز فریمور قبلیت چی بود واز کدوم فریمور فارسی استفاده کردی یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
فریمر قبلیم xxjf8 بود و علارقم اینکه تاکید شده بود که نباید به فریمور به JPGG2 فلش بشه ولی باز این کارو کردم ولی دقت کنید نباید تیک بوت ودانلود و اینارو بزنید وگرنه ممکنه گوشیتون بالا نیادنقل قول:
فقط بعد از اجرای برنامه فلش فایلهای مربوطه رو تو جای خودشون قزار بدید و دکمه دانلود رو بزنید
بعد از فلش گوشیتون فونت فارسی رو میشناسه و میتونید اس ام اس های فارسی و ایمیلاتون رو بخونید ولی متاسفانه تو ستینگ کیبرد فارسی یا عربی نداریم
بعد از تغییر فریمور وقتی وارد قسمت مسیج میشی گوشیت ریست نمیشهنقل قول:
من یه درخواست از اون ایرانی دارم که فایل فلش فارسی رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته
ببین برادر من به قول قدیمیها کار را آن کرد که تمام کرد
این دو تا فایل ناقصم بزا برا دانلود که دعای خیر ما پشتت باشه
در ضمن همه چی که پول نیست!(یا هست)
بله. کافیه در حالت فیلمبرداری کلید تنظیمات (سمت چپ - پایین) رو انتخاب کرده و بعد از قسمت Resolution ابعاد مورد نظر رو تنظیم کنید.نقل قول:
برنامه های بادا رو نمیشه از تو گوشی نصب کرد؟ جاوا چطور؟
یه سوال دیگه: برنامه های جاوا رو میشه رو مموری هم نصب کرد؟
اقا دمت گرم که فریمور فولش رو گذاشتی ولی خواهشن تو سایت 4share اپلودش کن چون 367 مگابایت دانلودش یه کم سختهنقل قول:
اگه امکان داره یه لینک دیگه برا دانلود فایلهای ناقص بزار
ممنون
اگه این گوشی رو با گارانتی پارس مایکروتل بخرم حنما فارسی رو بطور کامل ساپورت میکنه؟ و اینکه حتما ساخت کره خواهد بود؟
بی زحمت سوال قبلیم رو هم جواب بدبن. خیلی مهمه. ممنون.
آقا من قبلا يه نوكيا باز بودم ولي با وجود گوشيهاي جديد سامسونگ بايد به اين شركت دست مريزاد گفت واقعا محشره هم قيمت هم كيفيت
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
راستي من بدون هيچ اطلاعاتي چند وقت پيش از نمايندگي مايكروتل اصفهان يكيش رو با قيمت444000تومان!!!گرفتم كه هم مشكي بود هم اصل كره با كارت طلايي
بله، فقط دقت کنید گارانتی تقلبی بهتون ندن...نقل قول:
اگه این گوشی رو با گارانتی پارس مایکروتل بخرم حنما فارسی رو بطور کامل ساپورت میکنه؟ و اینکه حتما ساخت کره خواهد بود؟
بی زحمت سوال قبلیم رو هم جواب بدبن. خیلی مهمه. ممنون.
.................................................. .......................
دوستان عزیزی که گوشیشون فارسی نداره، JpJG2 فول هم روی سایتقرار گرفت، می تونید استقاده کنید. بعدش هم می تونید jh1 رو بریزید.کد:http://samsung-firmware.webs.com/s8500.htm
لینک نیمه مستقیم jpjh1:
کد:http://85.17.84.91/ylv9sed75hz2/S8500JPJH1.rar.html
نرم افزار gps درست و حسابی واسش پیدا میشه،مثل گارمین یا ozi explorer ؟ من می خوام واسه کسی بگیرم ولی از نرم افزار می ترسم،مخصوصا gps،دیکشنری و نرم افزارهای کاربردی.
با تشکر
نقل قول:
لطفا یکی از کسایی که گوشی رو داره جواب بده. ممنون.
من قبلا پرسيدم ميگفتن برنامههاي GPS جاوا هم هست که بدون نياز به اينترنت کار کنه.نقل قول:
درمورد ديکشنري هم مثلا Dictionary.com يک برنامه بادا داره که فکر کنم خيلي مفيد باشه. چون سايتش خيلي سايت خوبيه. ولي ديکشنريهاي فارسي رو فکر کنم بايد فعلا سراغ جاوا بريد.
درواقع تمام برنامههاي کاربرديش - غير از جاوا - اينجا جمع شدن:
:46:کد:samsungapps.com
سلام . :20:
من بعد از آپدیت به JG2 و JH1 به یه مشکل فوق العاده عجیب با برنامه ی OPERA MINI خوردم. :19:
به این شکل که وقتی میخوام نصبش کنم میگه ورژن قبلی رو دستگاه نصبه و وقتی ادامه میدم درست نصب میشه اما آیکون OPERA تو قسمت Games and more اضافه نمیشه.
هر بار بخوام اجراش کنم باید یه بار نصبش کنم بعد از نصب play رو بزنم. :41:
فول فلش کردم - هارد ریست کردم -مموریم رو فرمت کردم بازم درست نشد. :2:
فرم ویر xx یا zu میریزم درست میشه اما تو این JG2 , JH1 اینجوری شده.
چیکار کنم به نظرتون؟ خیلی احتیاج دارم OPERA MINI رو.
سلام. من می خوام این گوشیو بخرم. از افرادی که گوشی رو دارن خواهش میکنم که این چند تا سوال رو جواب بدن:
1- میشه برنامه یا بازی رو با بلوتوث به گوشی فرستاد و از توی گوشی نصب کرد؟(هم جاوا و هم بادا)
یا میشه که ریخت رو مموری و باز هم از توی گوشی نصب کرد؟ (این دو سوال خیلی برام مهمه)
2- برنامه ها رو میشه روی مموری هم نصب کرد یا فقط روی حافظه خود گوشی نصب میشن؟(بازم هم برای جاوا و هم برای بادا)
3- تو برنامه دیکشنری تایپ فارسی راحته؟
4- تشخیص دست خط فارسی هم داره؟
5- این عبارت made in korea by samsung دقیقا کجای گوشی باید باشه؟
6- همون سوال 1 و 2 ولی این بار در مورد تم ها.
خیلی ممنونم.
فایل manifest اپرا مینی رو ویرایش کنید و اسم برنامه رو از اونجا تغییر بدید، بعد نصبش کنید. احتمالا مشکلتن حل می شه.نقل قول:
سلام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از آپدیت به JG2 و JH1 به یه مشکل فوق العاده عجیب با برنامه ی OPERA MINI خوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این شکل که وقتی میخوام نصبش کنم میگه ورژن قبلی رو دستگاه نصبه و وقتی ادامه میدم درست نصب میشه اما آیکون OPERA تو قسمت Games and more اضافه نمیشه.
هر بار بخوام اجراش کنم باید یه بار نصبش کنم بعد از نصب play رو بزنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول فلش کردم - هارد ریست کردم -مموریم رو فرمت کردم بازم درست نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم ویر xx یا zu میریزم درست میشه اما تو این JG2 , JH1 اینجوری شده.
چیکار کنم به نظرتون؟ خیلی احتیاج دارم OPERA MINI رو.
1- فقط جاوا. نه.نقل قول:
2- بله.
3- بله.
4- بله.
5- زیر باطری.
6- بله.
این فریمورهایی که ریختی ناقصند باید فریمور فولش رو که امروز صبح اپلود شده رو رو گوشیت فلش کنی مشکلت حل میشهنقل قول:
این لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
53 تا عکس از محیط گوشی گذاشتم دوستان استفاده کنند!
کد:http://rapidshare.com/files/414611777/Wave_Screenshot.zip
در ضمن سوالی بود در خدمتیم (مشکل باطری هم حل نشده)کد:http://www.4shared.com/file/XAH_-HrA/Wave_Screenshot.html
سلام با عرض پوزش که مشکل گوشیمو در اینجا معرفی میکنم .
گوشی من در قسمت messages شماره service centre را سیو نمیکنه و پیغام ( عدم موفقیت در ذخیره سازی )را نمایش می ده تا زمانی که گوشی خاموش نشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه خاموشش کنم شماره (9891100500+)پاک میشه آگه کسی میتونه راهنماییم کنه .در ضمن من کدهای مخفی سیستم عامل بادا را هم گیر آوردم و گوشی را متر ریست هم کردم ولی مشکل حل نشد.
فلش فول هم انجام دادم نشدنقل قول:
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
میشه راهنمایی کنید من بلد نیستم. ممنوننقل قول:
آقا سهند فهمیدم.درست شد.دمت گرم
درسته که برای نصب برنامه های بادا حتما باید به اینترنت وصل باشیم؟ نمیشه فایل رو بگیریم و بعدا نصب بکنیم؟
شما میتونید برنامه ها را توسط نرم افزار Kies دانلود کرده و هر زمان که خواستید با اتصال گوشی به کامپیوتر اون رو نصب کنید.نقل قول:
شما خودتون این کارو کردین؟ آخه یه جایی (موبایلستان) نوشته بود حتما باید وصل بشین به اینترنت.نقل قول:
اگه چیزی که شمات مگین درست باشه، اونوقت میشه فایل دانلود شده رو منتقل کرد به یه کامپیوتر دیگه؟
سلام دوستان خوب هستید؟
یه سوال داشتم می خواستم ببینم وبگردی با این گوشی چطوره؟ حال میده اصلا؟ مرورگرش چطوریاست؟
مرسی
سایت موبایلستان درست نوشته. من منظورم اینه که وقتی شما میتونید در جایی که اتصال پرسرعت اینترنت دارید بدون اتصال گوشی, برنامه ها رو دانلود کنید و بعد با اتصال گوشی و اجرای برنامه Kies و یک اتصال ساده اینترنت, برنامه ها روی گوشی نصب کنید. برای انتقال فایلهای دانلود شده به یک کامپیوتر دیگه هم , باید تو کامپیوتر مقصد برنامه Kies رو نصب کرده و بعدش فایلهای واقع در My document کامپیوتر مبداء و در مسیرنقل قول:
Samsung\Kies\Download\Applications رو به فولدر مشابه در کامپیوتر مقصد انتقال بدید. بقیه مراحل مثل قبله. یعنی اتصال گوشی , اجرای برنامه Kies و اتصال ساده به اینترنت (منظور از اتصال ساده, یه اتصال Dial up ) و بعد انتخاب قسمت My downloads و Install برنامه مورد نظر.
دوستانی که گوشی رو دارن سری به صفحه زیر بزنن. (راجع به شیر کردن برنامه های دانلود شده است). پست شماره 81.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=426904&page=9
کسایی که گوشی رو اپدیت کردن کد زیر رو وارد کنن *#8740# و تنظیمات باتری رو چک کنن فک کنم بعد از اپدیت گوشی دوباره رو حالت CP UART تنظیم میشه که باعث افزایش مصرف باتری میشه و باید دوباره به حالت AP UART برشگردونین
سلام lیک ماهی هست wave گرفتم ومشکلی برای گوشی من در قسمت messages پیش اومده و اونم اینه که شماره service centre را سیو نمیکنه و پیغام ( عدم موفقیت در ذخیره سازی )را نمایش می ده تا زمانی که گوشی خاموش نشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه خاموشش کنم شماره (9891100500+)پاک میشه آگه کسی میتونه راهنماییم کنه .در ضمن من کدهای مخفی سیستم عامل بادا را هم گیر آوردم و گوشی را مستر ریست هم کردم ولی مشکل حل نشد.
چطوري ميشه تنظيم رو عوض كرد؟نقل قول:
امکانش نیست؟نقل قول:
توی یوتیوب 100 تا این فیلم ها هست که چارش یه فیلتر شکن ـه : دینقل قول:
آخه توی ایران امکاناتش نیست :31: