سلام حسین جان من رئال رو از همه زودتر رزرو کردم و با توجه انتخاب تیم ضعیع در سری قبل مسابقات یه تیم خوب به من بدید.
بابا حسین جان یه پارتی بازی بکن دیگه.راستی حسین من باید چی کار کنم باید آپشن فایل خود pes رو برات آپ کنم یا .....چی؟؟؟؟
Printable View
سلام حسین جان من رئال رو از همه زودتر رزرو کردم و با توجه انتخاب تیم ضعیع در سری قبل مسابقات یه تیم خوب به من بدید.
بابا حسین جان یه پارتی بازی بکن دیگه.راستی حسین من باید چی کار کنم باید آپشن فایل خود pes رو برات آپ کنم یا .....چی؟؟؟؟
من میگم درباره نقل و انتقالات بیشتر بحث کنیم.الان ممکن هست که یه تیم قیمت بازیکنانش خیلی بیشتر از تیمهای دیگه باشه.فقط معاوضه بازیکن فکر کنم کافی نباشه. تیمهای که قیمت بازیکنان اونا نسبت به تیمهای دیگه کمتره به نظر من مثلا 2 بازیکن بتونن همین جوری بگیرن.البته مثلا یه قانون بذاریم که بازیکنان که میگیرن زیر 75 باشن.
به نظر میرسه بعضی از بچه ها احساس میکنن در مورد انتخاب تیم بهشون ظلم شده اجازه بدین من یک توضیحاتی بدم همه چیز براتون روشن میشه .
سه فاکتور بسیار مهم در برتری یک بازیکن توی این بازی عبارتند از : قدرت بدنی , سرعت بدون توپ ( top speed )و دریبل اسپید یا همون سرعت حرکت با توپ . خب حالا به جدول زیر نگاه کنید :
تیم ------------------------------قدرت بدنی-----------------------سرعت بدون توپ---------------------سرعت با توپ
--------------------------- (بازیکن شاخص/میانگین)----------- (بازیکن شاخص/میانگین)---------- (بازیکن شاخص/میانگین)
بارسلون-----------------------------(83 / 77)---------------------------( - / 78)--------------------------(89 / 80.5)
اینتر---------------------------------(- / 77.5)---------------------------(- / 78.5)------------------------(- / 81.5)
میلان--------------------------------(83/ 77)----------------------------(- / 79 )-------------------------(90 / 82)
چلسی-----------------------------(84 / 77)----------------------------(- / 79 )-------------------------( - / 82 )
لیورپول-------------------------------(- / 77)-----------------------------(- / 79.5)-----------------------( - / 81 )
رئال --------------------------------(- / 75.5)----------------------------(- / 78 )-------------------------(89,89 / 80)
آرسنال-------------------------------(- / 76)-----------------------------(- / 80 )------------------------( 91 / 82 )
منچستر-----------------------------(- / 77)-----------------------------(- / 79 )-------------------------(87,87 / 81)
یوونتوس-----------------------------(- / 77)-----------------------------(- / 78.5)-----------------------( - / 81 )
بایرن مونیخ--------------------------(- / 79)-----------------------------(- / 78 )-------------------------( 91 / 81.5)
همونطوریکه در جدول بالا میبینید با توجه به تعدیلاتی که مقدارشو صفحات قبل گذاشته بودم قدرت تیمها تقریبا توی یک محدوده قرار گرفتن .
اما هر تیم نقاط ضعف و قوتی هم دارن مثلا تیمهای بارسلون و رئال بدلیل اینکه بازیکن زیادی در تیمشون ندارن ممکنه از اواسط مسابقات به بعد از نظر نفس کم بیارن . و از نقاط قوت این دو تیم وجود بازیکنانی مثل مسی , کاکا و رونالدو هستش .
به همین ترتیب هر تیم نقاط ضعف و قوت متعددی دارند مثل کارتهایی که بازیکنان مختلف دارن بنابراین اینطور تصور نکنین که مثلا تیم آرسنال از بارسلون خیلی ضعیف تره نه خیر در عمل اینطور نیست .
عادل جان من همون آپشن فایل مسابقات لیگ قبلیو درست کردم فقط منتظرم تکلیف تیمت مشخص بشه تا برات بفرستم .نقل قول:
والا درمورد تیم من چی بگم یه جوری با هم کنار بیاین دیگه .
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
وحید جان این آپشن فایل شما ببین مشکل لباس یا اسم نداری این آپشن فایل لیگ قبلیه اگه بازیتو دستکاری نکرده باشی باید همه چیز درست باشه :
کد:http://www.multiupload.com/P4SY6MCMBA
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
اینم آپشن فایل محمد ! محمد جان شما هم ببین مشکلی نداری هرچند که قبلا بررسی کرده بودی اما برای اطمینان خاطر یک تست دیگه بکن . تیم شما تیم چلسیه :
کد:http://www.multiupload.com/QKXBWLQYI1
این اینترنت واقعا مسخرشو در اورده.نمی دونم چرا این آپشن فایلو ناقص دانلود می کنه.
حالا فکر کنید چی جوری اون فایل 12 مگ رو دانلود کنیم:18:
مشکلی نداره !
وحید جان آرمین میگه ترنسفرها توی این آپشن فایلی که من درست کردم بروز نیست بنابراین باید این نقل و انتقالات رو درست کنم مجدد برات بفرستم .نقل قول:
فقط یه نفر مهمترین نقل و انتقالات رو به من بده تا من اعمال کنم .
اقايون جميعا سلام !
حسين جان من چي كار كنم ؟
ميخواي بازي رو يه بار ديگه از اول نصب كنم بعد مرحله مرحله بگي بايد چي كار كنم؟
ج
ببخشيد حسين جان
سلامنقل قول:
من امشب اکانتم تموم شده الانم با حساب یک نفر دیگه وارد شدم بنابراین شاید نتونم امشب بیام .
ببین شهاب جان نسخه بازی شما 1.3 هستش و اگه بازیو مجدد نصب کنی و دوباره از پچ دست سازت استفاده کنی ( فکر کنم از پچ PES EDIT استفاده میکنی ) بازم مشکل خواهی داشت تنها راهش اینه اولا بازیو دوباره نصب کنی و بعد از اینکار دیگه اون پچت رو نصب نکنی و تنها کیت سرور نصب کنی . فعلا اینکار رو بکن تا برای لیگ آماده باشی من در آینده میگم پچت رو چطور نصب کنی تا از امکانت پچ هم استفاده کنی .
اینم آپشن فایل اختصاصی تو و وحید که نقل و انتقالات هم بروز شده بعد از نصب مجدد بازی این آپشن فایلو توی پوشه سیو کپی کن قاعدتا نباید مشکلی داشته باش ولی بازم همه چیزو چک کن مثل لباس بازیکنان و غیره :
کد:http://www.multiupload.com/WVM6CYRKZI
الان ما فقط معطل چند نفر از بچه ها هستیم که تیمشون رو انتخاب کنن . چیکار دارین میکنید زودتر با هم کنار بیاین تا لیگو راه بندازیم دیگه .
حسین جان من آپشن فایلو دانلود کردم.
یه چیزش خیلی جالب بود مثلا مسی سرعتش از بالاک کمتر هستش:27: حداقل تیمهای دیگه دیفالت هستن سرعت بازیکنان هم دیفالت کن.بالاک فکر کنم سرعت پیش فرضش زیر 75 باشه ولی حالا حدود 87 شده. من با سخت شدن بازی حرفی ندارم ولی واقعا سرعت تیمهایی مثل آرسنال و رئال و... خیلی بالا هستش.
درسته شاید برای تیمهای دیگه هم بارسلونا خیلی سرعت بازیکنانش بالا باشه ولی فکر کنم اگه مثلا سرعت بازیکنان رو تغییر ندی بهتر باشه.
نقل قول:
وحید جان لیگ قبلی سخت تر بود من توی این لیگ تازه تیمهای بچه ها رو قوی تر کردم اینقدر غر نزن تو چرا اینقدر آرکید پسندی بابا یک کم برای رسیدن به دروازه حریف برنامه داشته باشی راحت میتونی گل زنی کنی . همش عادت کردی با یک بازیکن سرعتی یک تنه خودتو به دروازه حریف برسونی اینکه دیگه نشد کار میشه تیله بازی .
تازه کی گفته سرعت مسی 75 هستش . الان سرعت مسی در زمانیکه پا به توپه 89 هستش که سرعت کمی نیست .
علاوه بر اینکه من کمی تیمهای بچه ها رو نسبت به لیگ قبل قوی تر کردم بازیها رو هم 15 دقیقه ای برگزار میکنیم تا بچه ها فرصت کافی برای گل زدن داشته باشن .
حسین من با این موافقم ولی طبیعی نیست که مثلا یه بازیکن تیم ذرت کاران از بازیکنانی مثل مسی و دنیل آلوز سرعتشون بیشتر باشه:31:
کی گفته سرعت مسی 75 هستش . الان سرعت مسی در زمانیکه پا به توپه 89 هستش که سرعت کمی نیست وحید معلومه اصلا دقت نمیکنیا .نقل قول:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
سرعت بالاک رو هم الان نگاه کردم 88 بود یعنی یک واحد کمتر از مسی .
سلام.
حسین جان سلام.خوبی؟دیشب ناگهانی غیب شدی رفتی.چی شده بود؟این لیگ داره زیادی مقدماتش طول میکشه.زودتر تمومش کنیم بچه ها ناامید نشن بگن این اولشه وای بحال آخرش.
در مورد تیم حالا که چلسی رو دادیش رفت من اینتر رو بر میدارم.آپشن فایلم رو زحمتش رو بکش.امشب تا کی هستی؟
من نگفتم سرعت مسی 75 هستش:20: اگه دقت کنی من بلاک رو گفتم. من منظورم سرعت بدون توپ و شتاب بازیکن هستش که یکمی غیر طبیعی هستش.من قبول دارم سرعت تیمهای ما کم بشه ولی نه اینجوری که مثل 10 تا از سرعت بازیکنان تیم ما کم بشه و 10 تا به تیمهای دیگه اضافه بشه. حداقل به تیمهای دیگه اضافه نکن.
حسین جان یه چیزی میگم ناراحت نشی:20: تو گفتی که سرعت بازیکنان رو به هم نزدیک کردی و توی واقعیت همین جوری هست ولی قبول کن این حرف خیلی درست نیست مثلا الان بازیکنانی مثل بالاک و پائولو فریرا و ... توی واقعیت خیلی سرعتشون کمه و نسبتا به بازیکنانی پرسرعت خیلی فرق دارن.البته می دونم در زمینه ادیت بازی استاد هستی ولی همچنین چیزی توی فوتبال واقعی وجود نداره.
حالا باز از کلمه آرکید استفاده نکنی:31:
نقل قول:
سلام دیشب یهو اینترنتم قطع شد اونجا طوفان بود اینجا اثر گذاشت .
ما الان فقط منتظر شما و چند نفر دیگه هستیم که تیمهاتونو انتخاب کنین . اینتر رو که همون روز اول آرمین برداشت الانم آپشن فایلشو داره .
بابا باور کن میلان ضعیف نیست جدولی که صفحه قبل گذاشتم رو دیدی اگه ندیدی حتما ببین .
ای بابا.همه تیمها حراج شد رفت که.حالا چرا اصرار داری من میلان رو بردارم.بجز میلان از تیمهای سطح اول چه تیمی مونده.اگه تیمی نیست همین میلان برا من.آخرم حرف خودتو به کرسی نشوندی ها.
پس با آخرین ترانسفرها آپشن فایل بده.
نقل و انتقالات داریم یا نه؟
نقل قول:
وحید جان آخه مسی که مدافع نیست که لازم باشه سرعت بدون توپش زیاد باشه . تو رفتی تاپ اسپید مسیو دیدی فکر کردی این سرعت پا به توپش نه بابا تاپ اسپید سرعت یک بازیکن در زمانیه که صاحب توپه .
من به تیمای دیگه اضافه نکردم . ببین من دقیقا مثل لیگ قبل عمل کردم به این شکل که اول فاصله تواناییهای بازیکنان رو به یک نسبت کم کردم بعد از تیمهای خودمون بین 8 تا 10 واحد کم کردم و دیگه به بقیه تیمها حتی یک واحد هم اضافه نکردم .
تنها تفاوتی که تنظیمات این لیگ با لیگ قبل داره در اینه که توی لیگ قبل من بعد از کم کردن فاصله تواناییها از تمام بازیکنان چند واحد کم کردم و بعد از اون از تیم های خودمون حدود 8 تا 10 واحد کم کردم . یعنی عملا هیچ فرقی بین تعدیل در این لیگ و لیگ قبلی وجود نداره من اصلا نمیفهمم منظورت چیه اگه متوجه نشدی یک مثال عملی بزنم تا کاملا مساله برات روشن بشه .
درمورد فاصله تواناییها کاملا داری درست میگی مثلا بالاک سرعتش زیاد نیست اما وحید جان اونجا بازیکنان هوش بسیار زیادی دارن اما در این بازی هوش بازیکنان خیلی کمه و ما با هوش انسانی خودمون میتونیم بر حریفان غلبه کنیم روی همین حساب برای اینکه این مساله رو خنثی کنیم مجبوریم بصورت مصنوعی از قدرت تیمهای خودمون کم کنیم . البته این مساله رو باید قبول کنی که توی فوتبال واقعی هم بزرگترین بازیکنان دنیا هم نمیتونن یک تنه یک نیمه رو دریبل زنی کنن و همه رو جا بزارن پس لازمه کمی این مورد رو تعدیل کنیم .
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
نقل قول:
محمد جان هنوز تیمهای رئال و منچستر موندن همینطور آرسنال چرا با توافق بقیه بچه ها یکی از اینا رو بر نمیداری ؟
نقل و انتقالات رو باید بچه ها نظر بدن اما اینو بدونین که چند روز وقت میگیره .
منچستر خوبه ولی به احترام مسعود جان میذارم برای ایشون.اگه تیم دیگری برنداشته.پس من رئال رو فعلا رزورو میکنم تا ببینم بقیه دوستان چکار میکنن.
حسین جان اگه ممکنه برای اینکه وضعیت تیمها بهتر مشخص بشه الان اسم همه بچه ها همراه با تیمهاشون بنویس تا همه بدونن کدوم تیمها مونده و راحتتر به نتیجه برسیم.امشب باید حداقل انتخاب تیمها تموم بشه.
باور کنم من نفهمیدم آخر تاپ اسپید سرعت بازیکن پا به توپه یا بدون توپ.فکر کنم یکمی بد نوشتی:20:نقل قول:
وحید جان آخه مسی که مدافع نیست که لازم باشه سرعت بدون توپش زیاد باشه . تو رفتی تاپ اسپید مسیو دیدی فکر کردی این سرعت پا به توپش نه بابا تاپ اسپید سرعت یک بازیکن در زمانیه که صاحب توپه .
راستی این آپشن فایل برای من کاملا سازگار هستش و لباسها هم درسته. الان یه نکته دیدم مثلا تیمی مثل آرسنال هم بازیکنانش تقریبا dribble speed اونا بالای 90 هست و حتی مثلا بازیکنی مثل دیابی 92 هستش.بازیکنانی مثل واکات و کلیچی فکر کنم خیلی سخت باشه گرفتنشون.
حالا اینا زیاد مهم نیست.هوش تیم بارسلونا به اضافه هوش خود من باعث میشه اینا زیاد مهم نباشه:31:
راستی محمد فکر کنم میلان بازیکنانش زیاد باشن به خاطر زیاد مشکل نداری.من ترکیب اصلیم عالی هستن ولی بازیکن روی نیمکت کم دارم.حاظرم الان چند تا بازیکن بزرگ خودمو باهات عوض کنم.البته قیمتشون بالاهه ولی چون آشنا هستی ارزون حساب می کنم:31:
سلام شما مسابقات رو چه جوری برگزار می کنید؟آنلاین؟
نقل قول:
چشم
در حال حاضر
اینتر رو آرمین برداشته
یوونتوس رو علی
چلسیو محمد
بارسلون رو وحید و شهاب مشترکا اداره میکنن
منم فعلا چون تیم دیگه ای نیست بایرن مونیخو برداشتم
حامد که من باهاش در ارتباطم و با همفکری من با ایشون یک تیم متوسط رو انتخاب میکنیم.
3 نفر دیگه هستین
شما
عادل
مسعود
چند تیم قوی هم وجود داره
رئال
میلان
منچستر
آرسنال
علاوه بر اینها لیورپول و منچستر سیتی هم هست . یادش بخیر همین لیورپول که الان کسی بهش نگاه نمیکنه توی لیگ قبل چقدر خواهان داشت که آخرش وحید مجبور شد اورتونو برداره .
سلام به همه ی دوستان عزیز
حسین جان ترکیب یوونتوس یکم باید تغییر کنه:
- Molinaro از یووه به اشتوتگارت رفته.
- Ekdal به سیه نا رفته.
- Ariaudo و Almiron از یووه رفتن.
- M. Paolucci هم از سیه نا به یووه اومده.
نقل قول:
سلام
علی جان ممنون از تذکرت اما با توجه به اینکه سرعت اینترنت بچه ها زیاد نیست مجبوریم با همین ترکیب فعلی بازیها رو برگزار کنیم . من راحت میتونم نقل و انتقالات اخیر رو هم اعمال کنم اما بدلیل اینکه توی نقل و انتقالات اخیر بازیکن بزرگی جابجا نشده و با توجه به سرعت اینترنت بچه ها فکر میکنم بهتر باشه با همین ترکیب فعلی لیگ رو شروع کنیم .
سلام، خواهش می کنم.نقل قول:
باشه مشکلی نیست.
نقل قول:
وحید حالا از من مچ میگیری ؟ آره تاپ اسپید سرعت بدون توپه من اشتباه کردم ( یه جا حسابی ضایت میکنم حالا صبر کن )
راستی اگه دیدیم واقعا بازیها خیلی سخته با نظر بچه ها من یک واحد بازیو آسونتر میکنم اما با توجه به تجربه لیگ قبل و اینکه الان بازیها 15 دقیقه ای برگزار میشه فکر نمیکنم احتیاجی به این کار بشه .
سلام خوبی؟خوبم.نقل قول:
بابا من از خدامه میلان رو بردارم ما فکر کنم همونطور که توی مسترلیگ استاد شدی من هم میلان رو مثل کف دست میشناسم.تیم خوبیه اما توی چنین لیگی من نمیتونم باهاش ادامه بدم.دلایلش حالا بماند.
فعلا که من هم اومدم اسپانیا.رئال به اندازه کافی بازیکن داره.ضمنا باعث ننگه که رئال بخواد از بارسا بازیکن بگیره.باشه برا خودت وسط فصل کم نیاری عزیزم.
ممنونم.پس من هم نهایتا شدم رئال.خیرش رو ببینی فقط بعدا نیای بیای بگی چون رئالی باید بیست تا ازت کم کنم ها.نقل قول:
محمد کدوم از بازیکنان تیم منو دوست داری بگو تا باهات مذاکره کنم.ارزون حساب می کنم ولی من چشمم بازیکنانی مثل پاتو و بکام و فلامینی رو گرفته:31:
راستی حسین نمی خواستم ضایع کنم.این حرفا چیه:10: میگم دیگه این بحث رو تموم کینم بهتره.از فردا به فکر نقل و انتقلات باشیم. اگه خواستی من می تونم در این مورد کمکت کنم.
راستی علی جان من کری زیاد میخونم ها بنابراین سعی کن بهت بر نخوره اصلا بربخوره چیکار میخوای بکنی :31:
چون تو تازه به جمع لیگ ما اضافه شدی شاید هنوز روت نشه چیزی به کسی بگی ولی من از همین حالا بگم برای من محمد و علی نیومده من با همه شوخی میکنم .
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
رئالو برداشتی نوش جونت اما باید جواب عادل رو بدی ها چون اون حسابی طرفدار این تیمه فکر کنم رئالو به اندازه خودش دوست داره جواب عادل رو بدی کار تمومه .نقل قول:
اختیار دارینقل قول:
همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.:20:
من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .نقل قول:
ببینیم علی توی لیگ چیکار میکنی .خیلی منتظرم توی این لیگ تواناییهای بچه ها رو ببینم .
وحید جان من گفتم که رئال شد برای من.ضمنا همینجوری قوی بودم با این تیم هم شدم مدعی اصلی قهرمانی.این وسط معلوم نیست حسین میخواد چه تیمی برداره .خدا میدونه چه نقشه ها که نکشیده.
من چلسی یا اینتر رو بیشتر میپسندم تا رئال.دیدم با یک کلمه اونها فروخته شده خب من تا الان چهاربار گفتم رئال.فکر کنم بس باشه دیگه.نه؟نقل قول:
اینجانب،مدیریت محترم باشگاه کهکشانی های 2 حاضرم تیم خود را با اینتر یا چلسی تعویض بنمایم.مالکین محترم تیمهای مذکور،در صورت تمایل میتوانید پاسخ خود را اینجا مطرح نمایید.
----------------------------------
عزیزم این کمی یعنی چی؟تیم یووه خیلی هنر کنه بتونه سهمیه یوفا رو بگیره.الان هم که تو یوفاست.ضمنا برد 3-0 میلان یادت نره.(البته با احترام به علی آقا)نقل قول:
من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
----------------------------------------
حسین پس آپشن فایل رئال رو میدی امشب،تا فردا یه تستی بزنم ببینم چکارش کردی.
رئال کلا 23 تا بازیکن داره اگه وسطای لیگ کم نیاری خوبه . پس خودت با عادل کنار بیا .نقل قول:
در ضمن من تیم منچستر رو برات میفرستم لباساشونو برای مسعود درست کن و براش بفرست البته لطفا این زحمت رو بکش .
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
این منچستر :
کد:http://www.multiupload.com/Q1VARCINSW
اینم رئال :
کد:http://www.multiupload.com/BSR5M86M7S
باشه.زحمتی نیست.اختیار داری گلم.
اصلا عادل کجاست من ندیدمش.پس دوباره باید صبر کنیم که.فردا عادل بیاد یه توافق هایی میکنیم دیگه.اگه چلسی یا اینتر دوباره آزاد شدند من تو الویتم ها.
به هرحال امشب آپشن فایل منچستر و رئال رو بفرست.مقسی...
اینتر رو که آرمین به هیچ وجه نمیده ایتو من مطمئنم . رئالو محمد ! خیلی خواهانش بود الان چلسی دستشه اگه میخوای باهاش عوض کن . پس اگه چلسیو میخوای من آپشن فایل چلسیو برات بفرستم بعدا با محمد صحبت کن .نقل قول:
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
این آپشن فایل چلسیه :
کد:http://www.multiupload.com/XB9YHN4RG5
البته من خواهان منچستر بودم نه رئال !!
حاضرم چلسی رو با منچستر عوض کنم :31:
اصلا میخوای بین تو و عادل قرعه کشی کنیم یا یک کار عادلانه تر اگه به ذهنت میرسه .
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
نقل قول:
آهان راست میگی محمد جان گزینه اولت منچستر بود . محمد الان توی یک بازی 15 دقیقه ای با این تیم چلسی که ضعیف شده میتونی از تیمهای درجه یک دنیا ببری ؟
الان هرسه تاشون رو میگیرم.فردا شب و یا امشب حتما آپشن فایل مسعود رو میذارم.اگه محمد رئال رو بیشتر از چلسی دوست داره چه بهتر.با هم عوض میکنیم.ولی تا فردا من رئال هستم تا دوباره بچه ها بیان به توافق نهایی برسیم.
یه بازی آزمایشی بازی کردم 4-1 منچستر رو شکست دادمنقل قول: