فکر میکنم برای برندهای دیگه هم Glossy باشه .نقل قول:
در مورد لینک هم از اینجا دانلود کنید :
http://www.box.net/shared/v3uj2hrdfu
Printable View
فکر میکنم برای برندهای دیگه هم Glossy باشه .نقل قول:
در مورد لینک هم از اینجا دانلود کنید :
http://www.box.net/shared/v3uj2hrdfu
سلام خسته نباشید.
توی مدل 374 و 373 از کدوم یک از این مانیتورها استفاده کردن?glossy or hi-res glossy?
با سلام خدمت همه دوستان.
می خواستم بدونم cpu 2.4 مدل 374 برای برنامه هایی مثل photoshop cs5 , autocad... خیلی ضعیفه؟ و تا چند سال دیگه جواب کارامو نمیده؟یا برم سراغ مدل 373.
ولی با کوچیکیه 374 بیشتر حال می کنم.
ممنون.
از بابت لینکی که قرار دادید مرسی اینبار دانلود شد.
پس بنابراین اگر Glossy در مقایسه با نوت بوک های دیگه . . . مثلا سونی . . . تفاوت محسوس وجود نداره ؟
ببین دوست من :نقل قول:
قضیه کامل فرق داره . اصل صفحه نمایش پنل اون هست . سونی پنل خودش رو داره و لپ تاپهای اپل از پنل ال جی استفاده می کنه. از لحاظ کیفیت در یک سطح هستند :10:
ببینید 3 مدل مانیتور برای لپ تاپهای اپل موجوده :
Glossy : شفاف
Hi-Res Glossy : همون Glossy ولی با کیفیت بالاتر
ANTI GLARE : مات
سوالی بود بپرسید
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''
خوب 375 می خوام امروز بگیرم باید بگم Hi-Res Gloss باشه ؟
مات نمی خوام
این امکانات MC373LL/A چیه ؟
با اجازه بزرگان تاپيك:11:
اكثراً از نوع براق هستند مثل سري F سونينقل قول:
مدل مانیتور های رایج در برند های دیگر از کدام نوع هست ؟ این نفاوت در آنها هم وجود داره یا تنها منحصر به شرکت کبیر اپل هست ؟!
بعضي علاوه بر صفحه نمايش براق با صفحه نمايش مات هم عرضه ميشن مثل HP Envy
براي مقايسه صفحه مات و براق در مك بوك پرو هم توصيه ميكنم اين كليپ تصويري و دانلود كنيد و ببينيد:
کد:http://rapidshare.com/files/396298409/Glossy_vs._Matte.flv.html
سلام ببخشید اگه سوالای مبتدی شاید بپرسم چون در مورد خرید لپتاپ اپل بی تازه کار و یکم ریزبین شدم.
من لپتاپ فعلیم دل (قدیمی) که قصد ارتقاشو دارم.
+می خواستم بدونم فرق ddr3 در nvidia-320 در مدل 13"با Gddr3 در nvidia-330 در مدل های 15" در مقدار یکسان 256mb چقدر تفاوت داره؟ تفاوتشون خیلیه؟ اگه کسی مدل 374 داره میتونه ببینه که ddr3 یا Gddr3؟
برای مدل 373 که Gddr3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ وزن دستگاه که مثلا نوشته 2.5 آیا این وزن کل دستگاه با جعبه و ... است یا فقط وزن لپتاپ؟
+ببخشید بازم اینو میپرسم چون قبلا در موردش بحث شده. یکی از دوستان گفت که لپتاپای سایت بورس refribish شدس.می خواستم بدونم که با اینکه این دستگاه تازه وارد بازار شده امکان refribish بودن میتونه وجود داشته باشه یا نه؟
+آیا cpu 2.4 مدل 13" برای photoshop cs5, autocad,... کم نمیاره؟ و تا سالای دیگه جواب نرم افزارهای این چنینو میده یا به فکر ci7 باشم؟
+آیا سایت اپل شبیه دل جایی داره که بتونیم کد دستگاهو بزنیم مشخصات دستگاه رو بهمون بده یا از refribish بودن اطلاع پیدا کنیم؟
+اگه به وسیله برنامه bootcamp ویندوز نصب کنم در این صورت بازم 10 ساعت باتری نگه میداره یا 2-3 ساعت؟
+تو سایت اپل آنتی سکیوریتی norton گزاشته بود. یعنی امکان ویروسی شدن وجود داره یا این برنامه دلیل دیگه ای داره؟
ببخشید هر بار سوالام زیاده.ممنون از اینکه جواب میدید.
همیشه موفق باشید.
ببخشید یه سوال دیگه.
یه جایی خونده بودم که تو مدل 373 در کارهای سنگین دماش به حدود 100 درجه رسیده و یه مشکل حساب میشه.
خواستم بدونم چنین چیزی وجود داره یا نه. چون توی این دو عکس که از سایت notbookcheck گرفتم نشون میده که دمای cpu بالاست و 95 درجه است.
اگه توضیحی در این مورد بدید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
امکانات MC373LL/A رو می تونین در لینک زیر ببینین :
http://www.apple.com/mac/whichmacbook/compare.html
کد:http://www.نقش./pdf/apple.pdf
سلام من دنبال یک لپ تاپ سبک می گردم که وزنی حدود 1 تا 1.5 کیلو داشته باشه و حدکثر سایز مانیتور هم 13 باشه از بین مک ایر و مک پرو کدوم رو پیشنهاد میکنید من بیشتر برای رشته تحصیلیم الکترونیک از لپ میخوام استفاده کنم به خصوص سیمولینک متلب که خیلی از سیستم ها هنگام اجرا کردن شبیه ساز از لحاظ رم کم میارن. یک سوال : میدونم اینجا تاپیک مقایسه نیست اما از لحاظ کیفیت سری z سونی بهتره یا مک ایر یا مک پرو ؟ در ضمن اگر یک سری مشخصات از مک ایر و مک پرو به من بدین ممنون میشم.
سلام
من میخوام از بین چند تا لب تاپ یکی و بخرم
از گزینه هام macbook pro 374LL/a or macbook pro 375LL/a هست (چون سبکترین مک بوک های موجوده) ,وزن برام خیلی مهمه
تا اونجایی که من شنیدم میشه رو این لب تاپ ویندوز 7 نصب کرد (چون اتو کد لازم دارم) یه چیزه دیگه آیا مک و ویندوز و میشه با هم نصب کرد نیاز به تخصص خاصی داره؟
آیا مشکلی پیش نمیاد و راحت نصب میشه ( من آیفون 3gs دارم مشکلات آیفون و که انشالا نداره )
من خیلی مسافرت میکنم و از نظر استحکام بدنه چطوره ؟محیط کارم هم گرد و خاک زیاد داره
باطریش در حالتی که باهاش یه کار معمولی میکنم در حد یه چک کردن ایمیلی کار با آفیس نه بازی چقدر جواب میده (گفتن 10 ساعت ولی قطعا باید کمتر باشه)
و در کل چرا MACBOOK PRO اینقدر نسبت به دیگه لب تاپ ها تقریبا هم کانفیگ گرونتره
و در ایران باز خیلی گرونتر
اگه هر نکته دیگه هم میدونید بگید خوشحال مشم
گزینه هایه دیگم
dell 3300
sony s 111FM/S
ممنون
با سلام خدمت شما . مک بوک ایر که خیلی سبک تره ! فقط مشکلش اینه که باید از دی وی دی رایتر اکسترنال استفاده کنید .نقل قول:
بله . هر ویندوزی بخوای میتونی نصب کنی .نقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم میشه رو این لب تاپ ویندوز 7 نصب کرد (چون اتو کد لازم دارم)
خیر . آیفون قضیش کل با مک بوک فرق داره .نقل قول:
آیا مشکلی پیش نمیاد و راحت نصب میشه ( من آیفون 3gs دارم مشکلات آیفون و که انشالا نداره )
با یک قاب اسپک میتونید در بدترین شرایط از لپ تاپتون استفاده کنیدنقل قول:
من خیلی مسافرت میکنم و از نظر استحکام بدنه چطوره ؟محیط کارم هم گرد و خاک زیاد داره
بستگی به طرز استفاده داره ولی در هر صورت بالای 7 ساعت هست .نقل قول:
باطریش در حالتی که باهاش یه کار معمولی میکنم در حد یه چک کردن ایمیلی کار با آفیس نه بازی چقدر جواب میده (گفتن 10 ساعت ولی قطعا باید کمتر باشه)
کیفیت بالانقل قول:
و در کل چرا MACBOOK PRO اینقدر نسبت به دیگه لب تاپ ها تقریبا هم کانفیگ گرونتره
:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
و در ایران باز خیلی گرونتر
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه . تو کف مراسم دیشب و آیفون جدید هستم :18:نقل قول:
اگه هر نکته دیگه هم میدونید بگید خوشحال مشم
چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟نقل قول:
گزینه هایه دیگم
dell 3300
sony s 111FM/S
خواهش :10:نقل قول:
ممنون
(البته منم تو کف مراسم دیشب هستم )
مشکل هزینه نیست فقط باید سبک مقاوم باشه
اگه سوالام جاش اینجا نیست بگید کجا برم
مک بوک ایر چون هاردش پایینه مشکل ساز میشه
میشه مک و ویندوز و با هم داشت (ویندوز و فقط برا کار با اتوکد میخوام و مک رو برا دیگه کارا )
نرم افزارایه مک مثل ویندوز نصبش راحته و کرکش چطور راحت پیدا میشه بازی هایه کامپیوتر ی چی؟
از نظر ویروس چی نسبت به ویندوز چه طوره اصلا برا مک آنتی ویروس وجود داره(تا اونجایی من شنیدم مک لایه های امنیتی زیادی داری که خیلی سخت ویروس میگیره )
اتفاقا جای سوالات همین جاست .نقل قول:
ببین دوست من دیدم شخصی رو مک بوکش هم XP و هم 7 و لینوکس و مک نصب بود و براحتی با همه کار می کرد .
در ضمن اتوکد برای مک هم همین روزها میرسه . خبرش تو تایپیک هست
همه ی نرم افزارهاش رو نت هست و میتونید رایگان دانلود کنید .
برای سیستم عامل مک کلا یک ویروس نوشته شد اونم مربوط میشه به سالها قبل
نقل قول:
با سلام . در حد 1.5 کیلو فقط باید برید سراغ مک بوک ایر .
در مورد مطلب هم کم نمیاره خیالت راحت
MC234LL/A
cpu : 2.13 CORE 2 DUO 6MB
RAM :1066 2 GB DDR3
128GBSSD
VGA: 9400 256MB
1,3 Kg
قیمت : 2100
MC233LL/A
CPU : 1.8 CORE 2 DUO 6MB
RAM : 1066 2 GB DDR3
HDD:120 SATA
VGA: 9400 256MB
1,3 Kg
قیمت : 1800
نقل قول:
سلام . جوابگو هست . ولی برای فتو شاپ و اتو کد شما 15 اینچی بگیری بهتره .
همشون glossy هستند و هر کدوم رو خواستید درخواست بدید .نقل قول:
مدلهای 15 اینچی و 17 اینچی با صفحه نمایش مات هم داره تو پایتخت عرضه میشه
خواهش می کنم دوست من . هر چی دوست داری بپرس . ندانستن عیب نیست .....نقل قول:
لپ تاپ رو نمیشه ارتقا داد. باید فکر تعوض باشیدنقل قول:
من لپتاپ فعلیم دل (قدیمی) که قصد ارتقاشو دارم.
در کارت های گرافیکی DDR3 با GDDR 3 یکیه . منظور از حرف G در اول حافظه نشان دهنده ی اینه که حافظه ی گرافیکی می باشد .نقل قول:
می خواستم بدونم فرق ddr3 در nvidia-320 در مدل 13"با Gddr3 در nvidia-330 در مدل های 15" در مقدار
یکسان 256mb چقدر تفاوت داره؟
فرقی با هم ندارن . در ضمن در مقایسه ی کارتهای گرافیکی بیشتر به چیپست و GPU توجه کنید تا حافظه :18:نقل قول:
تفاوتشون خیلیه؟ اگه کسی مدل 374 داره میتونه ببینه که ddr3 یا Gddr3؟
برای مدل 373 که Gddr3:
خیر وزن خود لپ تاپنقل قول:
وزن دستگاه که مثلا نوشته 2.5 آیا این وزن کل دستگاه با جعبه و ... است یا فقط وزن لپتاپ؟
نمیشه قطعی نظر داد . اینم که میگن برای بورس ریفر هست یک حدسه .نقل قول:
ببخشید بازم اینو میپرسم چون قبلا در موردش بحث شده. یکی از دوستان گفت که لپتاپای سایت بورس refribish شدس.می خواستم بدونم که با اینکه این دستگاه تازه وارد بازار شده امکان refribish بودن میتونه وجود داشته باشه یا نه؟
ولی مطمئن باشید که ارزونی بی علت نیست .
در ضمن در هر 100 تا لپ تاپ شاید یکیش ریفر بشه :13:
کم نمیاره ولی برای کارهای گرافیکی 15 اینچی توصیه میشه :20:نقل قول:
آیا cpu 2.4 مدل 13" برای photoshop cs5, autocad,... کم نمیاره؟ و تا سالای دیگه جواب نرم افزارهای این چنینو میده یا به فکر ci7 باشم؟
فعلا که نه :41:نقل قول:
آیا سایت اپل شبیه دل جایی داره که بتونیم کد دستگاهو بزنیم مشخصات دستگاه رو بهمون بده یا از refribish بودن اطلاع پیدا کنیم؟
بستگی به استفاده داره ولی در هیچ شرایط به زیر 6 ساعت نمیرسه . در کارهای معمولی با ویندوز تا 8 الی 9 ساعت هم جواب میدهنقل قول:
اگه به وسیله برنامه bootcamp ویندوز نصب کنم در این صورت بازم 10 ساعت باتری نگه میداره یا 2-3 ساعت؟
خیر . به هیچ وجه . برای مک یکبار ویروس نوشته شد و اونم بر میگرده به چند سال قبل :18:نقل قول:
تو سایت اپل آنتی سکیوریتی norton گزاشته بود. یعنی امکان ویروسی شدن وجود داره یا این برنامه دلیل دیگه ای داره؟
خواهش می کنم دوست عزیز :10:نقل قول:
ببخشید هر بار سوالام زیاده.ممنون از اینکه جواب میدید.
همچنیننقل قول:
همیشه موفق باشید.
ببین دوست عزیز شما با هر لپ تاپی به مدت طولانی کار سنگین کنید مسلما دماش بالا میره ولی هیچ وقت به 100 نمی رسه و چون بدنه ی آلومینیومی داره گرما رو راحت به بیرون منتقل میکنه . در ضمن با یک برنامه ساده میشه سرعت فن ها رو زیاد کرد و یا از کول پد استفاده کرد .نقل قول:
اینم بگم اگر دما به حدی برسه بخواد باعث حادثه بشه سنسور دمایی مک بوک پرو فعال میشه و لپ تاپ رو خاموش میکنه
آقا محسن "mohsenfhm" جدا از راهنماییهاتون ممنونم.خیلی ازتون یاد گرفتم.
انشااله منم به زودی زود یا 373 یا 374 میگیرم." باید ببینم بودجم چهجوریه" ولی تمام سوالایی که تو ذهنم بودو جوابشونو از شما گرفتم.
خدا کنه منم اینقدر اطلاعاتم در مورد mac زیاد بشه بتونم به دوستانم در مورد سوالاشون تو مک جوابگو باشم و تو این فرم کمک کنم.
موفق باشید.
تفاوت قیمت این دو تا در چیه؟نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
ببینید ، پردازنده ی 2.13 زیاد با 1.8 تفاوت قیمت نداره! ولی از نظر سرعت ۲.۱۳ مسلما بهتر عمل میکنه!
اما ، در لپ تابی مثل Air چی میتونه ، خیلی مهم باشه ؟؟
- خیلی ساده است ، هارد !نه ظرفیت ، بلکه سرعت read / write هارد !
MC234LL/A از هارد SSD (درایو حالت جامد) استفاده میکنه! که به مراتب نسبت به هارد های SATA سر تره ، هم از نظر دما ، هم از نظر سرعت و هم از نظر معماری داخلی که بصورت حافظه های فلش RAID شده است!
قیمت ، هارد های SSD بالاست!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
جدا رو این حرفت وایستادی ؟؟؟نقل قول:
خدا کنه منم اینقدر اطلاعاتم در مورد mac زیاد بشه بتونم به دوستانم در مورد سوالاشون تو مک جوابگو باشم و تو این فرم کمک کنم.
من از این پیشنهاد شما استقبال میکنم و حاضرم شخصا به شما آموزش بدم! (مثل محسن خان)
بعد ازخرید پ.خ بده ، به تیم اضافه میشی!
موفق باشید ،
امید
فکر کنم من واسه اون تشکر دیگه به تیم اضافه نشم :34:نقل قول:
----
یه سوال لپ تاپ 375 فردا پس فردا دستم می رسه " می خوام بدونم خیلی گرم می شه ؟
لازم هس فن واسش بگیرم ؟
این مدل فن خوبه واسش ؟ از سولفات سدیم خشک درسته شده "
HeatDefence Panel
TXZ013EU
مسائلی که بین خودتون هست به تایپیک نکشید . با تشکرنقل قول:
پیشاپیش مبارکه . خیر مگر اینکه کارهای سنگین مثل رندرینگ انجام بدیننقل قول:
یه سوال لپ تاپ 375 فردا پس فردا دستم می رسه " می خوام بدونم خیلی گرم می شه ؟
فکر کنم منظورتون از فن همون کول پد ه!نقل قول:
لازم هس فن واسش بگیرم ؟
نقل قول:
این مدل فن خوبه واسش ؟ از سولفات سدیم خشک درسته شده "
HeatDefence Panel
TXZ013EU
اینم نوعی کول پد به حساب میاد و نسبت به سایر خنک کننده ها از مزایای بیشتری برخوردار هست :18:
سلام آقا امید.نقل قول:
نمیدونم به چه صورت میشه اثبات کرد که این حرفمو جدی گفتم.
من برای دیگران زیاد لپتاپ خریدم و توی پایتخت "کوتاه" کار می کردم. و از اینکه براشون وقت میزاشتم تا بهترین و مناسب ترین لپتاپو بخرن واقعا خوشحالم و خواهم بود." نه توی اپل"
تا حدود 1 هفته دیگه احتمالا بخرم.
در هر صورت ما در خدمتیم.
ممنون از زحماتتون در این فرم. موفق باشید.
سلام. من تازه واردم.
یه سوال داشتم.
اینMC374LL/A ساخت چه سالیه؟
مدلهای 2010 هست که تازه وارد بازار شدهنقل قول:
من میخوام مک بوک بخرم و کلا روش ویندوز 7 نصب کنم آیا ارزشی داره اینکار و بکنم یا نه ؟ (برم یه لب تاپ سونی بگیرم با cpu i5)
لطفا راهنمایی کنید
من این لب تاپ و واسه داداشم میخوام
اینکه داداشم اصلا حوصله یه سیستم عامل جدید و نداره
اگه برا خودم میخواستم قطعا مک بوک پرو میخریدم(چون خودم آیفون 3 جی اس دارم )
سلام من کلی از یه نفر واسه خرید لپ تاپ مخصوصا اپل مشاوره گرفتم و آخر سر تصمیم بر این شد که به یکی از فامیلامون که تو خارج از کشوره بگیم برام بخره و یکی دیگه از فامیل هامون که قراره برا مسافرت بره خارج از کشور و آخر تابستون برگرده برام بیاره. باید تا آخره تابستون صبر کنم:41: می خواستم بدونم سی دی آموزشی سیستم عامل مکین تاش تو بازار هست تا تو این مدت یه کم با این سیستم عامل آشنا بشم؟
دوستان ميگم يكي ميشه در مورد كارت گرافيك اپل 15 و 17 اينچ توضيح بده
اين كارت گرافيك ها خوب هست؟ آخه يكي از دوستان ميگفت كه كارت گرافيكي كه روي ايسوس جي 73 نصبه فوق العاده بهتره و از طرفي ديگه من شنيده بودم كه اپل بهترين لپتاپ را براي كارهاي گرافيكي ميزنه
راستي يك چيز ديگه اين سي پي يو هاي Core i7 كه اپل روي مك بوك پرو ميندازه مدلش چيه؟820ًQM؟
نقل قول:
دوست عزیز ، شما این کول پد رو تو بازار دیدی ؟؟؟
اگر جایی دیدی ، به منم خبر بده!
چون من از یک وارد کننده ی محصولات ، تارگوس پرسیدم ، ایشون گفتند ، فقط یک نمونه آوردیم!
ولی خلاصه میگم : این بهترین سیستم خنک کننده ، برای محصولات اپل هست!
موفق باشید ،
امید
احتیاجی، به اثبات نیست! من حرفتون رو قبول دارم! :10: :11:نقل قول:
موفق باشید ،
امید
پیغام دادم سایتی که این مدل رو می فروشه 54 ت """ :11:نقل قول:
بدون هیچ گونه ، تعصبی ، بهتون میگم! ارزش نداره! :41:نقل قول:
نه اینکه نشه ، داشتیم افرادی تو همین فروم ، این کار رو کردند!
ولی منطقی نیست! :13:
موفق باشید ،
امید
اووه !! آخر تابستون قیمتای ایرانم ارزون میشه!! اگه میخوای تا اونموقع صبر کنی از همینجا بگیر!!نقل قول:
آموزش زیاد داره پی دی اف هاش هست ولی من سی دی مخصوص مک تو بازار ندیدم! دوستان نظر بدن!!
الان کتاب "به دنیای اپل مکینتاش خوش امدید" خریدم. یکمشو خوندم واقعآ کتاب خوبیه واسه افرادی مثل من که مبتدی هستن..نقل قول:
نقش چاپش کرده.. من 1 ماه دیگه بعد از امتحانام میخوام mc373 بگیرم گفتم زودتر این کتابو بخونم که با مکینتاش اشنا بشم..
هست ، چرا که نباشه ، کتابی هست تحت عنوان "مرجع کامل سیستم عامل مکینتاش" که کتب خوبیه!(ولی سخت گیر میاد!)نقل قول:
یک کتاب هم هست که شرکت نقش ، عرضه کرده! اونم بدک نیست!
موفق باشید ،
امید