دوستان فکر نمیکنم این مودم بیرونی خیلی جولو آفتاب و سرما و گرما دووم بیاره من نگاش کردم پلاستیک معمولیه کاورش 200 تومنم که پول کمی نیست نظر شما چیه ؟
Printable View
دوستان فکر نمیکنم این مودم بیرونی خیلی جولو آفتاب و سرما و گرما دووم بیاره من نگاش کردم پلاستیک معمولیه کاورش 200 تومنم که پول کمی نیست نظر شما چیه ؟
اينم تست من (خدا رو شكر ، چشم نزنم از ديروز خوب بوده اوضاع و قطع نشدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون reza & lurenzo واسه من که تست گرفتن داخلی جواب نداد پینگ 1800 و سرعت در حد دیال آپ بود (خونه ما یه خورده خارج از محدوده پوشش بیرونیم هست تازه ) آقا رظا سرویست چند کیلو هستش که تست گرفتی
سلام دوست عزیز شما داخل تنظیمات مودمت شو ببین RSSI و CINR 1 چه شماره ای در حال حاظر شما کانکت هستی پس مشکی با انتن دهی نداری اینیم که میگی سرعتت پایینه بخاطره اینکه BTS که الان شما بهش وصلی شلوغه اگه میتونی مودمتو جا به جا کن ببین درست میشه یا نه :10:نقل قول:
سرویس منم 1 مگه
میشه از دکل مبین نت چند تا عکس بگیرید بزارید ببینیم چه شکلین ؟ :8:نقل قول:
سلام آقا saed0611 دوست عزیز منم اهواز فاز 2 پاداد هستم میخوام اینکه از سرویس مبین نت استفاده کنم یا برم وایرلس ابتکار نت بگیرم منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
بالاخره بعد از چند بار تماس و اومدن چند تا نصاب و کارشناس پول منو پس دادن. یعنی امروز عصر زنگ زد و گفت تا یک ساعت دیگه پیک می فرستم و انصافا هم پیک سر ساعت اومد و پول رو تمام و کمال پس دادن و مودمو بردن .
البته در مورد من با اینکه شرایط CINR و RSSI خوب بود اما مودم در حالت Operational قرار نمی گرفت و من اصلا کانکت نشدم. با آوردن مودم تست و تعویض سیم کشی هم مشکل حل نشد وکارشناس گفت این بخاطر تداخل فرکانسه .
خلاصه در مورد پس دادن مبلغ یه چند روزی معطل کردن ولی پول رو کامل فرستادن و بابت نصب و پیک و ... هیچی نخواستن. با همه بدی ها و بی نظمی هایی که این یکماهه ازشون دیدم این نکته آخرشون بد نبود.
در ضمن مودم ایرانسلم رو هم دیروز ساعت 3 پول ریختم ساعت 4 پیامک اومد ساعت 5 نصاب زنگ زد و گفت دارم میام . ساعت 6 مودم وای- فای رو تحویل داد و پیامک تایید رو به سیستم ارسال کرد و چند دقیقه بعد مودم اکتیو شد. بهمین سادگی. با اینکه همه از بدی و بی نظمی ایرانسل می گفتن و خودم هم همینطوری فکر می کردم اما در مورد من که سرعت عمل و دقتشون بالا بود.
در ضمن نکات مثبت و منفی زیر هم تو کارشون بود:
- نصاب با یک ساعت تاخیر اومد و چند بار بخاطر تاخیر عذر خواهی کرد.
-مدارک رو با دقت بررسی کرد و تحویل گرفت و روی همه برگه ها و مدارک یک لیبل با شماره مک آدرس مودم چسبوند.
-فرم چند برگی قرار داد رو در دو نسخه همراه داشت و یک نسخه رو بعد از مهر و امضا و الصاق لیبل تحویل من داد
- نصاب حدود 35 سال داشت و از لحاظ ظاهر و رفتار خیلی مرتب تر و مودب تر از نصابهای مبین بود
-البته زیاد وارد نبود و نمی دونست کارت شبکه رو برای تنظیم آی پی جدید چجوری ریست می کنن و اینکارو خودم انجام دادم.
-برخلاف مودم های مبین که جعبه هاشون بازه و حتی وسایل داخل جعبه هم مرتب نیستن ، مودم بسته بندی مرتب و مهر و موم و شرینک داشت و نصاب موقع تحویل، بسته بندی و لیبل رو باز کرد و مودم رو تحویل داد.
- اکتیو کردن مودم مثل مبین نت نیازی به تحویل برگه تاییدیه نصاب به شرکت و ارسال برگه به بخش فعال سازی و گذشتن زمانی بین 24 تا 48 ساعت و پیگیری و تماس تلفنی و .... نداشت و بطور اتوماتیک فقط با یک اس ام اس انجام شد.
- مودم تقریبا در تمام نقاط خونه حتی روی زمین 4 یا 5 چراغش روشنه. روی میز کنار مانیتور که تقریبا چسبیده به دیواره و نزدیک پنجره هم نیست 5 چراغ روشنه CINR بین 29 و 30 نوسان میکنه. RSSI روی 51- ثابته . ولی نوسان و تغییر مشخصات و حتی کم و زیاد شدن تعداد چراغها تاثیر زیادی روی سرعت دانلود نداره. البته نصاب گفت ما در منطقه شما سه تا BTS داریم.
- مودم برای وصل شدن 8 تا فرکانس رو سرچ میکنه . من فرکانس ها رو در جدول جابجا کردم و همه رو تست کردم . مودم به همه اونها تقریبا به راحتی وصل میشه .CINR در دو سه فرکانس کم بود. سرعت دانلود در بدترین فرکانس و ضعیفترین شرایط بین 60 تا 70 نوسان داشت
- دیشب سرعت دانلود (در فرکانسهای با شرایط مطلوب) نوسان داشت و بین 78 تا 130 نوسان میکرد اما امروز بین 108 تا 116 و بیشتر روی 116 بود.
- پینگ بالاست و برای سرور کویت روی 500 میلی ثانیه است اما سرعت دانلود تغییری نداره.
- ایراد خسته کننده ایرانسل اینه که با هربار روشن کردن مودم یا کامپیوتر باید لاگین کنید.
آقا مبارکت باشه، الان با خوندن این مطلبت نظرم در مورد ایرانسل کمی تغییر کرد. شاید یکی از دلایل این سرعت عمل رقابت با همین مبین نت نوپا باشه. شایدم بخاطر ناراضی بودن بیش از حد کاربراش یه تغییری تو خودش ایجاد کرده. فقط حیف که عین این مبین دانلود شبانه با جمعه هاش رایگان نیست وگرنه مودم مبین نتم رو می دادم مک آدرسشو تو سرویس ایرانسل وارد کنند و از همونجا سرویس تهیه می کردم. این مبین این چند وقته من یکیو که 10 سال پیرترم کرد.نقل قول:
آقا میشه این فرکانس های ایرانسل رو برام پخ کنی, می خوام ببینم وضعیت آنتن دهی محل ما چطوریه.
نقل قول:
این موردش خیلی آدم را کلافه میکنه مخصوصا اگه شبکه هم داشته باشی که دیگه دیونه میشی
من قصد گرفتن سرویس 1 مگابیت نامحدود رو داشتم ، و میخواستم از ایرانسل سرویس بگیرم ولی به دو دلیل اصلی اینکار رو نکردم!نقل قول:
1. سرویس های نامحدودش ، واقعا نامحدود نیستن.قانون Fair User Policy داره!:19:
2. همین موردی که دوستمون اشاره کردن.
ظاهرا سرعت 1 مگابیت ایرانسل هم مقداری پایینتر از مبین نت هست ، چون من با مبین نت سرعتم بین 130 تا 140 کیلوبایت نوسان میکنه!
به هر حال این دوستمون از روی ناچاری جمع ما رو ترک کرد! :41:
ایشالا که با ایرانسل مشکلی نداشته باشه!:10:
3481500نقل قول:
3486500
3491500
3496500
3581500
3586500
3591500
3596500
مرسی از شما lurenzo جاننقل قول:
بله سرعت دانلود ایرانسل کمتره و من با Speedtest.ir حداکثر سرعتی رو که ازش گرفتم 117 کیلو بر ثانیه بود. تو بعضی از ساعتای شلوغ روز هم که اصلا سرعت رو 80 - 90 می ایسته. در حالیکه مبین ایندور که اول داشتم یک شب که واقعا خوب بود و چند ساعتی برام کار کرد سرعت روی 130 ایستاده بود که خودش در هر شبانه روز بیش از یک گیگ اختلاف میشه.
و در مورد Fair User Policy هم حق با شماست. آدم نمیدونه که آیا دانلودش محدود میشه یا نه و دایم نگرانه که مبادا بره تو لیست سیاه. هر کدوم از اپراتوراش هم در مورد حجم مجاز دانلود یه چیزی میگن.
اما راستش با همه مشکلات و بی نظمی ها ، من هنوز به آینده مبین امیدوارم و صبر می کنم تا اون حرف مدیرعامل مبین که گفته بود تا چند ماه آینده توی تمام مناطق تحت پوشش ، کیفیت ایندور رو ارتقا میدیم و به حد ایده آل میرسونیم عملی بشه و بعد اگر شما دوستان اینجا OK دادین دوباره مبین رو می گیرم. چون به ایرانسل چندان اعتمادی نیست بخصوص تو مساله محدودیت دانلودش .
الان بیشتر از یک ساعته که مودم وصله ولی دیتا نداره. برای شما هم همینجوریه؟
سلام
من الان یکسال هست که وایمکس داتک استفاده می کنم 256 کیلوبیت. ( مودم خارجی ) پینگ گوگل میانگین 350 تا 400 میلی ثانیه هست. ( البته نوسان زیاد داره ولی اکثرا رو همین هست ولی بعضی اوقات هم بین 500 تا 550 هست) اینترنت ADSL شاتل هم داریم که اون هم پینگش مثل وایمکس داتک هست. حالا سوالم این هست که اگه برم سرویس مبین نت بگیرم با مودم داخلی پینگش خیلی تفاوت می کنه با مودم خارجی ؟ دوستانی هستند که تجربه کار با هر دو تا مودم داخلی و خارجی رو داشته باشند ؟
یعنی اینترنتت قطعه؟نقل قول:
برای من که امروز همه چیز نرماله!:8:
شاید بخاط اون دستکاری BTS منطقتون باشه!:46:
آره از ظهر تا الان قطعه. پشتیبانی هم باز اون فرم پیگیری کذائی رو پر کرد تا ببینم چی میشه.
سلام بچه ها کسی میدونه این CINR و RSSI مودم چیه و باید روی چند باشه :41:
سلام دوستان
من توی مبین نت پارتی دارم ازشون وایمکس Outdoor گرفتم خوب جواب نداد گفت برام مودم Wifi میاره روی پشت بام خونه نصب میشه.
میشه یکم اطلاعات بیشتر درباره ی این مودم بهم بدین؟؟؟
ممنون :11:
سلام دوستان عزیز
میخاستم بدونم کسانی که از مبین نت سرویس میگیرن از کیفیتش راضین؟
من میخام 1 مگ بگیرم ولی یه سری ها گفتن که افت سیگنال داره.
من از مبین گرفتم راضی هستم.
من که افت سیگنال نداشتم :46:
تا جایی که من اطلاع دارم مودم Wi Fi داخل خانه استفاده میشه. ممکن هست ایشون مودم رو بخوان دستی عایق بندی کنند و در پشت بام قرار بدن که زیاد کار اصولی نیست چون در سرما ممکنه زیاد دوام نیاره.نقل قول:
برای نصب وای فای اومدن
روش زده بود AirMax :18:
ولی تو خونمون روی پشت بام جواب نداد :41:
گفت حداقل باید 4 طبقه باشه :18:
مارک مودم هم UBNT بود
این مودم airmax مودم wifi هست و اصلا ربطی به wimax نداره. یک چیزیه شبیه نانو استیشن.
سلام دوست عزیز!نقل قول:
اگر براتون امکان داره فعلا کمی صبر کنید ، چون از عمر مبین نت بیشتر از 40-50 روز نمیگذره!
برای من تا الان خوب بوده (حول و حوش 35 روزه که سرویسم وصل شده!) ولی خیلی ها هم مشکل دارن.باید ببینید در آینده مشکلات حل میشه یا نه!
دوستان اهوازی مشکلی ندارن دیگه ؟ الان کیفیت خوبه ؟ چون موندم برم شاتل یا مبین نت :40:
شاتل خیلی بهتره!!
ای داد ای امان از دست این مبین نت وطنی
بد بختم کرده
من مثلا 512 گرفتم از تبریز
اینم وضع منه که حالا به قول صاحاب شرکت ( نمایندگیش تو تبریز آنتن دهی من در حد عالی هست !!! )
وای که چه اشتباهی کردم سراین علاقه به تکنولوژی های جدید.
دلم برای ADSL صبا نت ام یه ذره شده !
از صبانت 128 داشتم به قرآن با 200KB/s دانلود میکردم الان با 512 صبا نت با 20 تا هم به زور میشه دانلود کرد .
احتمالا شما هم هنوز رو اکانت تست موندید چون سرعتتون 64 هست زنگ بزنید تهران پیگیری کنید.نقل قول:
مال من که هنوز مشکل داره ...
زنگ زدم پشتیبانی فعلا که دارن امروز و فردا می کنند ، صبر می کنم ببینم تا شنبه چی کار می کنند. می گن باید کارشناس فنی بیاد بررسی کنه که به نظر من حرف بی خوده مشکل از طرف خودشون فقط می خوان معطل کنند تا حلش کنند.
سرویس من 14 روزه وصل شده همش در حالت نوسانه، تو این دو روزه که واقعا گندش رو در اورده
من روزهاي اول خيلي عالي بود اما چند روز بعد با قعطيهاي شديد مواجه شدم اما الان چشمش نزني 1هفته اي ميشه خوبه. اما خدايش قعطي داشتم اما افت سرعت نداشتم. به نظر خودم اينده وايمكس خوب به نظر ميرسه چون پهناي باند وايمكس بيشتره وايرلسه. من ديروز سرويسم رو شارژ كردم مجوز بردم براي سرعت 256 اما هنوز اكتبو نشدهنقل قول:
سلام...
1-من در قسمت status-wimax روبروی hcs error و wimax crc error عدد 4 زده یعنی چرا این ارور ها را میده؟ پینگمم خیلی بالاست
2-چه جوری مقدار مصرفم رو بفهمم؟من هرکاری میکنم از طریق سایت مبین نت و صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم؟
یه انسان متدین به من میگه که چه جوری حجم باقب مونده رو از سایت مبین پیدا کنم؟
کمککککککککککککک!
از دیروز یک اتفاق مسخره ای تو منطقه ما افتاده که وقتی مودم روی پشت بومه اینترنت نداره و وقتی میاریش تو اتاق اینترنت داره و توپ دانلود میکنه. روی پشت بوم rssi 35 و cinr 32 هست, توی اتاق rssi 75 و cinr 19 هست.
فکر کنم اینا اومدن bts رو برای کسانی که سیگنالشون ضعیفه بهینه کردند از اون طرف گند زدن به کسانی که سیگنال قوی دریافت می کنند! بی خود نبود پشتیبانی می گفت هرچه rssi به صد نزدیک تر باشه بهتره, خودشون هم می دونند چه گندی زدن.
نقل قول:از طریق سایت میرین به بخش مشترکین, URI رو هم روی جعبه و خود مودم نوشته و هم براتون ایمیل کردند که اولش با mob شروع میشه و آخرش هم mobinnet.net@ داره, پسورد هم که روی جعبه و خود مودم نوشته و روش چسب چسبوندن. بعد میرید Query Business Info و سپس Call History رو انتخاب میکنید. کنار دوتا کادری که باید تاریخ رو وارد کنید یک مربع کوچک هست, روش کلیک کنید تا تقویم باز بشه و تاریخ مورد نظر رو انتخاب کنید.نقل قول:
در ضمن قسمت لاگین بخش مشترکین برای من با firefox کار نمیکنه, فقط با internet explorer لاگین میکنه.
1-این ارقام تو call history چجوری به مگ تبدیل کنیم؟
2-اینجا مصرف رو تو چند تا رقم داده که باید جمع بشن جایی نیست که که مصرف کلی رو تو یه عدد بده؟
1. دو بار تقسیم بر 1024 کن!نقل قول:
2. فعلا فقط به همین صورت میتونی مقدار مصرفت رو چک کنی!
پاسخ من حدف شد دوستمون جواب دادند.
من 512 هستش سرویسم.نقل قول:
دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن،
کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه میشه call کرد باهاش یا نه؟
یا اینکه اگه کانکت میشه ، پی ام هاش send میشه یا نه ؟
خواهشن جواب سوالمو یکی بده، چندین بار تو همینجا پرسیدم و کسی جواب نداده.
جالبه، تاپیک من رو بستن، از طرف مدیریت! ! ! چون 2تا شرکت مبین نت و ایرانسل رو مقایسه کرده بودم ! ! ! :18:
و اینکه رای های مبین نت از ایرانسل بیشتر بود ! ! ! !:27:
واقعا من موندم، اگه یه مقایسه به این سادگی خلاف قوانین این سایت هستش، به چه دردی می خوره پس ؟ ؟ ؟ :40:
اینو برام نوشتن، من که به سختی فهمیدم منظورش رو، ببینین شماها می فهمینش؟ ؟
بر اساس قوانین جدید بخش و همچنین پایدار نبودن سرویس دهی بیشتر شرکت های سرویس دهنده ها و عدم امکان تغییر در نظر سنجی توسط رای دهندگان در جهت کاهش یا افزایش خدمات و همچنین جلوگیری از درگیری بین کاربران تاپیک های نظر سنجی عمومی بین چند شرکت و تاپیک هایی که در اینده بدون هماهنگی نظر سنجی برای شرکت گذاشته بشود پاک خواهد شد.
این تاپیک هم به همین خاطر بسته شده است و بزودی به ترش منتقل خواهد شد.
با احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]