787 مدل خوبیه و حدود 470 تومنه. دکور قشنگی هم داره.
Printable View
787 مدل خوبیه و حدود 470 تومنه. دکور قشنگی هم داره.
نقل قول:
ممنون
فقط از چه برندی هستش
پیدا کردم
منظورت HTZ-787DVD پایونیر هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ایران با همون حدود قیمتی که گقتم عرضه میشه.نمیدونم چرا تو سایت پاناسونیک آمریکا انقدر قیمتش بالاست.نقل قول:
توی توضیحاتی که خودش نوشته اشاره کرده که ووفر توی پایه هاش کار شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اگه اینجا رو ببینی بد نیست قیمت تا حدی دستت میاد
بله اونم پایونییره. شرمنده ننوشتم
ممنون rayan عزيزنقل قول:
درست گفتي پليرم مدل DV-420
و پلير rs70 هستش و الان كه مشخصاتش رو دقت كردم انگار كه اصلا خروجي optical نداره و فروشنده كابل رو درست داده
- Technical Features:
- Terminals:
Digital Output (Coaxial / Optical): 1/0
ولي تو سايت چاره Auto MCACC رو فقط براي مدل rs70 زده
من كه ديگه خريدم و اگر هم نداشته باشه زياد برام مهم نيست يه جوري تنظيمش ميكنم
براي اتاق خوابم قصد تهيه يك سيستم صوتي رو دارم در رنج قيمت 300-400 تومان
پيشنهاد شما استفاده از سينماي خانگيه يا سيستم هاي هاي فاي؟
مساحت اتاق حدودا 15 متره و يه طرف كاملا شيشست.....
پ.ن
ترجيه ميدم بدون استفاده از كامپيوتر باشه
ممنون
هدفت گوش دادن به موزیکه یا دیدن فیلم؟اگر برای استاده از موزیک هستش 100% یه سیستم های فای یا مینی های فای بهتر هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگي به سليقه خودت داره عزيز
ميشه يه سينماي خانگي با كيفيت بگيري هم امروزي تره
هم صداي تفكيك شده و 3 بعدي تري داره
دوستان یه مدل معرفی کنید که صدای با کیفیتی داشته باشه در حدود 400 تومان ( حداکثر بودجه ) بیشتر کیفیت صدا برام مهمه
چون یه دونه wd hd player دارم .
نقل قول:نقل قول:
ممنون از جوابتون هدف که 90 % موسیقی هستش
منظورم همین تفاوت صدای سینمای خانگی با سیستم های فای هستش کدمشون برای گوش دادن موسیقی اولویت دارند به همدیگه ؟فقط چیزی که بتونه از پس اجرای موسیقی های با کیفیت بالا که عمدتا DTS هستند بربیاد....چه با درایو کردن با کامپیوتر و یا اگه خودش میتونه اجرا کنه....
فکر نمیکنم با این بودجه بتونم از پس تهیه جداگونه مواردش مثل بلندگوها ووفر وآمپ بر بیام به خاطر همین فکر کنم سراغ مدلهای تجاری برم بهتر هستش
:11:
مدل 282 پایونیر و 3378 فیلیپس در حال حاضر بهترین گزینه های موجود هستش.نقل قول:
من یه مدل سیستم خونگی از شرکت فیلیپس بهت معرفی می کنم که میکرو های فای هستش.نقل قول:
این مدل هم جدید هستش و هم زیبا و هم دارای صدای زیبا و با کیفیت و شدیدا مناسب فضای اتاق خواب.
قیمتش هم کمتر از 400 تومن هستش.
MCD802
[HTML] http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=MCD802/12&scy=pt&slg=en[/HTML]
Sound
Output Power: 2x200W RMS / 6500W PMPO
Sound Enhancement: Digital Sound Control 4 modes, Dynamic Bass Boost, Loudness, MAX Sound
Sound System: Dolby Digital, DTS, Stereo
Loudspeakers
Main Speaker: Bass Reflex Speaker System, Speaker grilles detachable, 3 way, 5.25" woofer, Cone Dome Tweeter
Video Playback
Playback Media: DivX, DVD+RW, DVD-Video, Picture CD, Video CD/SVCD, DivX Ultra
Disc Playback Modes: A-B Repeat, Angle, PBC, Slow Motion, Zoom, Parental control, Dynamic Range Compression
DVD Region.: 3
Video Enhancement: Progressive Scan
USB Direct Playback: JPEG
Audio Playback
Playback Media: WMA-CD, MP3-CD, CD, CD-R, CD-RW, USB flash drive
Disc Playback Modes: 20-Track Programmable, Repeat/one/all/program, Shuffle Play
Loader Type: Motorised, Tray
USB Direct Modes: Fast Backward/Fast Forward, Play/Pause, Previous/Next, Repeat, Shuffle, Stop
Audio Recording
Audio file format: MP3
Bit rate: 64k - 320k
Recording Media: USB device
Recording speed: 3X
USB recording sources: CD
Tuner/Reception/Transmission
Tuner Bands: FM Stereo
Auto digital tuning: Yes
Station presets: 40
Connectivity
Video Output - Analog: Component Y Pb Pr (cinch), Composite CVBS (yellow cinch), S-Video (on Hosiden), SCART
Aux in: 2x(L/R)/ RCA
Other connections: FM Antenna, Line out, Digital audio out, HDMI out
Headphone: 3.5 mm
Microphone: Microphone socket
USB: USB host
Convenience
Alarms: CD Alarm, Sleep timer
Clock: On main display
OSD Languages: English, Traditional Chinese
Display Type: VFD display
Indications: DIM mode
Eco Power Standby: 1 watt
Accessories
Included accessories: Composite video cable (Y), Control cable, FM antenna, AC Power Cord
Remote control: 49-key with 2xAAA batteries
Dimensions
Set Depth: 323 mm
Set Height: 190 mm
Set Width: 270 mm
Main speaker depth: 340 mm
Main Speaker height: 406 mm
Main speaker width: 189 mm
Packaging Depth: 397 mm
Packaging Height: 486 mm
Packaging Width: 730 mm
Weight incl. Packaging: 19.2 kg
Power
Power supply: 100-240VAC, 50/60Hz
یه مدل هم شرکت jvc داره که اینم جزو محصولات جدیدش هست و یه سیستم مینی های فای محسوب میشه و صدای خوبی هم داره که البته قیمتش حدود 430 یا 440 تومن هستش.
NX-D5
[HTML] http://www.jvc.com.ph/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details& catid=15&sobi2Id=87&Itemid=33[/HTML]
Features
- 4,000W P.M.P.O.
- 345W RMS
- Plays DVD, MP3/WMA/WAV/JPEG and MPEG-4 (ASF) / MPEG-2/DivX
- Digital Tuner
Product Highlights
- HDMI CEC with 1080p Up-Conversion
- USB Music Recording
- Stant Style Design featuring Linear Phase Construction Speakers
- "My Sound" Adjustment
- Touch Panel & Motion Sensor
- Plays Audio/Video Files on DVDs
- Karaoke Functions
- Digital Direct Progressive Scan Output
- Dragonpick
- Rocket Start
- Clear Voice Function
- Headphone Surround
- Vario Bass
- Live Surround and Sound Modes
اگر سینمای خانگی هم بخوای توی این قیمت مدل 282 پایونیر و 3378 فیلیپس هم هست ولی با توجه به استفاده شما به نظر من برید و یه تست صدا هم از این دو مدل بگیرید.
نقل قول:
اینم مدل rms400 پایونییره قیمت هم 235 تومن هست. چیز باحالیه.
Features
- Todoroki Series
- PMPO: 5000W
- 2.1ch DVD
- Powerful SUBWOOFER for Club Sound
- USB Direct Recording (CD, Tuner and Cassette)
- USB Movie Playback
- TODOROKI Mode (Rolling Thunder Sound) for Club Sound
- X.Boom for Powerful Bass Sound
- 3DVD Changer
- Karaoke
- FM/AM Tuner
- Double Cassette Decks
Specifications
System: 3 DVD Changer System
Functions: 5 (DVD,CD/Tuner/USB/TAPE/AUX)
Amplifier
RMS Front, 1 kHz, 10 % THD, 4 Ω: 110 W/ch
Subwoofer, 100 Hz, 10 % THD, 3 Ω: 180 W
Playback Media and Playback Modes on Disc Media/USB
Loading Type: 3 DVD,CD Tray
Progressive Scan (PAL/NTSC): Yes
DVD-Video/DVD-R/DVD-RW: Yes
DVD+R (Video)/DVD+RW (Video): Yes
CD/CD-R/CD-RW: Yes
Music File: MP3, WMA: Yes
Video File: DivX Video, JPEG: Yes
Tuner and Cassette
FM/AM Tuner: 50 station memory
Tape 1 Play, Tape 2 Rec and Play: Yes
CD Syncro Recording: Yes
Surround Format and Sound Features
Dolby Digital: Yes
Sound Field Control: User, Normal, Pop, Classic,Rock, Jazz, Todoroki, DJ, Auto
X-Boom: Yes
MP3 Expander: Yes
Terminals
USB Direct Recording, Memory Audio Ready: 1
Headphone: 1
AUX in: 1
Karaoke: 2 mic / Volume / Echo
Component Video Out / Composite Video Out: 1/1
Specifications
Power Requirements: 110-240 V 50/60 Hz
Dimensions and weight:
Main: 273 (W) x 336 (H) x 372 (D) mm 5.8kg
Front Speaker: 220 (W) x 336 (H) x 296 (D) mm 4.5kg
Subwoofer: 274 (W) x 336 (H) x 336 (D) mm 6.0kg
Description
High Power Subwoofer Pounds Out the Bass
Get ready for dynamic bass that's so powerful, the vibrations will have you moving to the beat. Listen to the big subwoofer in TODOROKI (Rolling Thunder Sound) mode, a Pioneer special feature, and your room turns into a club. Invite your friends and start dancing!
Take Your Favorite Sounds with You
A USB Direct Recording function makes it easy to record music onto a USB memory device. You can listen on a friend's system or enjoy your favorite music while you drive, on a USB-compatible car audio system.
سلام
میخوام بدونم دی وی دی پلیری هستش که قابلیت خوندن زیرنویس همراه فیلمای divx رو داشته باشه؟
دوستان گل دوست عزیز amadjoonبه من مدل HTZ-787DVD پایونیر رو معرفی کرده
من نیاز به یه دستگاه با تفکیک صدا خیلی خوب دارم که فکر نکنم این مدل تفکیک خیلی خوبی برای من داشته باشه
من روزانه 2 فیلم فول اج دی AC3 _ TS _ , ... رو از طریق کامپیوتر نگاه می کنم
البته اگر سینمایی که خاهم خرید ساپورت کامل یو اس پی نداشته باشه میخام با کابل فول اچ دی وصلش کنم به کامپیوترم
بودجه من برای این مسئله 400 یا 500 هزار تومان هستش
راستی مدل سینما ترکیی ها چطور هستش ( یه مدل سونی رو دیدم فکر نکنم بد باشه )
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی از دوستان جواب این مشکل را میداند؟
مدل سینما خانگی: Phillips 3578W
نقل قول:
نقل قول:
دوستان گل مدل سونی HT-DDW5500 رو میگم
ولی فکر کنم باس زیادی داشته باشه که برای من خوب نیست
این مدلی که شما می فرمایید مدل خیلی خوب و قوی ای هست ولی قیمتش واستون دور و بر 800 تومن تموم میشه.نقل قول:
با این بودجه ای که شما مد نظرتون هست مدل 787 پایونیر و 3378 فیلیپس می تونه بهترین انتخاب باشه.
اگر شما می گید که این مدل تفکیک خوبی نداره پس باید بودجتون رو تا حدود یک و نیم میلیون افزایش بدید تا سیستمی تهیه کنید که تفکیکش از این مدل خیلی بهتر باشه.
یا می تونید برید سراغ سری های rs پایونیر که قیمت هاش 630 و 800 و 880 هستش ولی باز هم تفکیک صداش از 787 پایونیر کمی بهتر هستش و تفاوت خیلی زیادی نداره.
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
تا اونجایی که من می دونم تمام دی وی دی پلیرهای موجود زیرنویس فارسی فرمت divx رو نمایش میدند بجز زیرنویس های srt.نقل قول:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
یکی از دوستان یه نرم افزار برای حل این مشکل تو چندین صفحه قبل معرفی کرده بود.آقای ghahremanimehdi هم اسمشون هست،موسس این تاپیک،یا چند صفحه قبل رو نگاه کن و یا به ایشون پیام خصوصی بده تا انشالله مشکلت حل بشه.نقل قول:
با سلام خدمت همه عزیزان
طبق قولی که داده بودم یک ریویو از rs70 برای عزیزان میذارم تا اگه دوستانی قصد خرید دارن حداقل یه آشنایی با این سیستم داشته باشن . اول از همه میخواستم عیب های این سیستم رو بگم که البته از دید این بنده حقیره . 1) نداشتن پایه برای باندای عقب که دوستان اکثرا این موضوع رو میدونن و بهش اشاره داشتن که صد البته قابل حل. 2) دومین ایراد به نظر من چوب نئو پان که در بدنه باندا استفاده شده که این هم به نظر من باید حداقل از mdf استفاده میشد چون میدونید که هر چه قدر تراکم چوب بیشتر باشه صدای خروجی باندا بهتر و واضح تر میشه . 3)ایراد دیگه تو آمپلی دستگاه هست که تو این آمپ یعنی 819 شما قدرت دادن دستی اکو لا یزر رو ندارید . یعنی نمی تونید تو فرکانسهای مختلف با اکو لا یزر ش بازی کنید و زیر و بم دلخواهتون رو بهش بدید . وفقط در حد باس و تریب هست . من که با آقای محمدی صحبت میکردم بهم گفت که از 919 به بعداین امکان هست . البته اگه اساتید خاطرشون باشه من این سوال رو کرده بودم که اساتید بهم گفته بودن میشه ولی این امکان تو 819 نیست. البته اگه پلیری باشه که این توانا یی رو داشته باشه که اکو لایزر رو تغییر داد عین ضبط ماشین این مشکل هم حل میشه.
واما نقاط قوت سیستم. البته اینم بگم که فعلا من با همه منو های دستگاه آشنا نشدم و تو آینده ریویو های کا ملتری برای دوستان میذارم .
اول از همه بگم که سیستم بدون ساب یعنی هیچ . اینو من چندین بار خودم تو موزیک های مختلف تست کردم و دقیقا این مو ضوع رو فهمیدم و rs70 هم که تو ساب هیچ کم و کسری نداره . یک امتیاز بسیار خوب این سیستم اینه که حتی تو ولوم های خیلی پایین هم کیفیت صدا اصلا کم نمیشه و صدای با تفکیک بسیار عالی و پر طنینی داره . من ولوم رو تا حدود 65 با لا بردم و واقعا دلم ریخت البته بگم max ولوم تا 80 که من جرات نکردم . صدای بسیار شفاف با بیس بسیار سنگین و در عین حال نرم و پر طنین . واقعا لذت بردم . به نظر من تو این رنج قیمت این سیستم معرکه اس . تو هر نوع آهنگی که گذاشتم سر بلند بیرون اومد و حرف آخر اینکه لذت گوش دادن به موسیقی رو با تمام وجودم حس کردم . با تشکر دو باره از عزیزانی که بنده حقیر رو تو خرید این غول دو ست داشتنی راهنمایی کردن:31:
پاینده باشید
راستش این مدل سونی هم چشمم رو گرفته !
فکر می کنید این سر تره یا Rs 70 ؟
HT-DDW5500
The 6.2ch HT-DDW5500 MU.TE.KI system supports two high-performance subwoofers, offering more balanced bass distribution and and allowing listeners to experience all the power, detail and emotion of their favourite music and movies.
• 6ch Powerful Surround Sound for Receiver (185W RMS x 6)
• Dedicated Power Amplifier for 2 Externally Driven Sub-Woofers (200W RMS x 2)
• Complete, High Power Digital Home Theatre 6.2ch Speaker System
• Floor Standing Front Speakers with Compression Horn Loaded Tweeter
• DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) for Automatic Speaker Setup
• 1080p compatible HDMI Digital Video Switching (2 In, 1 Out)
با تشکر از مستر رایان عزیز با نظر ایشون موافقم.نقل قول:
البته مدل 3569 فیلیپس هم واقعا صدای با کیفیتی داره.
صداش رو شنیدید ؟نقل قول:
این مدل از شرکت سونی هم واقعا قوی هستش ولی من شخصا rs70 رو ترجیح میدم.هم صدای بهتری داره و هم آمپ بهتری.برای این سیستم دو عدد ساب 25 سانتی در نظر گرفته شده که قدرت خروجی هر کدوم 200 وات هستش وشاید این موضوع به چشم بعضی از افراد عالی باشه ولی وقتی صدای این سیستم رو می شنوید میبینید که وجود یک ساب ووفر دیگه باعث بم شدن صداش شده.البته نا گفته نمونه که بیسش نسبت به سری های rs پایونیر خیلی سنگین تر هستش ولی به نظرم زیاد هستش.در کل به نظر من ساب 30 سانتی سری های rs صدای میزون تری نسبت به دو عدد ساب 25 سانتی این سیستم داره.نقل قول:
در کل از نظر ظاهر خیلی بهتر از پایونیر کار کرده ولی توی تفکیک صدا نه.مدل های شرکت سونی از زمانی که من یادمه همیشه توی تفکیک صدا اون قدرت لازم رو نداشتند،کلا مثل اینکه سیاست شرکت سونی اینه که روی صدای بم خیلی بهتر کار می کنه.
شما هم اگه دنبال سیستمی هستی که باهاش یه سالن بیشتر از 150 متر رو بترکونی مطمئن باش که این سیستم اینکار رو برات انجام میده.
صدای 3569 به نسبت بقیه مدل های فیلیپس بهتر هستش.هم کمی تفکیک بهتر داره و هم بیس بهتری که البته خیلی ها ادعا می کنند که صدای بم تری نسبت به بقیه مدل ها داره.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینو مطمئن باش که اصلا این سونی با پایونیر rs70 قابل مقایسه نیست. من هم صدای این سیستم رو شنیدم و به قول رایان عزیز فقط بیس سنگینی داره و تفکیک صدا آشغاله . تفکیک صدای سازها اصلا معلوم نیست و صدای واضحی نداره . در ضمن اصلا اون ظرافت پایونیر رو هم نداره. شما اگه تو این رنج قیمت میخوای هزینه کنی به نظر من rs70 بهترینه . البته بدون پلیر بگیری برات بهتره. چون هم خود آمپلی فایرش usb داره که با کیفیت بالا موسیقی و فیلم رو پخش میکنه . هم من شنیدم که به تازگی hd media player ری اومده که یک ترا بایت حافظه شه فکر کنم اسمش ور باتیم . اگه اشتباه نکرده باشم . خاصیت lan هم داره وشما میتونید بدون سیم با کامپیوتر تون هم فایل هاتون رو به اشتراک بذارید. چیز جالبی باید باشه 1000 گیگ حافظه داخلی .
پاینده باشید
نقل قول:نقل قول:
خودم هم معتقدم که سونی فقط روی Bass کار میکنه.
ممنون از جوابتون اینطور که معلومه Pioneer خیلی طرفدار داره :31:
من تسلیم !:tongue:
استفاده از سری تودوروکی به عنوان اسپیکر کامپیوتر فکر می کنم بهترین راه حل برای دوستانی هست که توانایی مالی خرید این سیستم رو دارند ولی به دلیل دیزاین نه چندان جالب و عدم ظرافت حاضر به قرار دادن این ست در کنار ست تصویری خودشون نیستند .
داشتم به قیمت اسپیکر های کامپیوتری نگاه می کردم و سیر صعودی بی سابقه قیمتی این اسپیکر ها نسبت به قیمت جهانی در بازار ایران ، به دلیل سود جویی و طمع بی حد وحصر یک عده دلال ، طیف وسیعی از این اسپیکر ها حتی تا دو برابر قیمت جهانی دارند در بازار ایران ارائه می شند . لاجیتک 5500 که زمانی 420 تومن قیمت می خورد الان به قیمت حیرت انگیز 550 هزار تومان رسیده که برابر قیمت سری 30 پایونر هست بدون پلیر .
چیزی که من پیشنهاد می کنم قرار دادن اسپیکر های Rear به صورت ایستاده در کنار مانیتور و اتصال به فیش Front آمپ و قرار دادن دو Tower به جای اسپیکر های Rear و اتصال به فیش عقب آمپ هست . به این صورت مشکل پایه برای اسپیکر های عقب هم حل می شه . سنتر هم که جلوی مانیتور سر جای خودش هست .
اگر دوستانی که با آرایش دالبی سری RS رو چیدند یک تستی بکنند و جای دو تا Tower رو با Rear عوض و فیش ها رو جا به جا کنند و یک اعلام نتیجه بکنند من ممنونشون می شم . من به شخصه قصد انجام این کار رو دارم خوشحال می شم نظر دوستان رو هم بدونم . Pemy عزیز دست شما رو هم می بوسه .
دوستان چند تا عکس با کیفیت از مدل HTZ787DVD پیدا کردم که واستون میذارم ، خودم هم قصد خرید این مدل رو دارم.
این حالت شاید توی حالت فیلم زیاد فرقی نکنه ولی برای گوش دادن به موزیک صدا خیلی فر ق پیدا می کنه.گرچه من معتقدم برای فیلم هم باز اونجوری که باید باشه عمل نمی کنه.باز هم به قول شما دوستانی که دارند تست کنند و جواب بدهند.نقل قول:
رایان عزیزنقل قول:
ممنون از راهنماییت . عزیز شما خودت چرا سری RS نمی گیری ؟ کوزه گر و کوزه شکسته ؟:31:
حقیقتش من منتظرم برم خونه خودم بعدش سیستم مورد علاقم رو بگیرم.فعلا با همون های فای سونی حال می کنم.برای خرید سیستم سینمایی هم یجورایی دنبال مدل های حرفه ای ترم.نقل قول:
سلام دوستان
من 787 رو چند روزه تحویل گرفتم اما با توجه به صحبت دوستان در این تاپیک فکر میکردم صداش بهتر از اینها باشه...
باید بگم با تنظیماتش هم ور رفتم ولی برای تنظیم فقط باس و تریبل داره و auto MCACC هم اجرا کردم بهتر شده اما
بازم راضیم نکرده... بهتر بگم صداشو تا آخرم زیاد میکنم ولی نمی ترکونه .... یا من انتظارم از این سیستم زیاده ؟
دوستان برای گرفتم هرچه بهتر صدا از این سیستم تنظیمات ممکنه رو بفرمایند...
در ضمن این سیستم یک ورودی استریو آنالوگ و یک ورودی اوپتیکال داره و برای گرفتن بهترین صدا بدیهی است که باید از ورودی اوپتیکال استفاده کرد لطفا دوستان نحوه استفاده از طریق ورودی اوپتیکال رو راهنمایی کنن
کابلشو از کجا باید تهیه کنم و بهترین نوعش کدومه؟ و آیا با این ورودی کاملا صدای 5.1 کانال رو میشه داشت یا نه؟
من برای دیدن ماهواره و فیلم از پی سی استفاده میکنم و برای نهایت کیفیت بهتره که خروجی کارت گرافیکنم HDMI داشته باشه و همینطور خروجی کارت صدام خروجی اوپتیکال درسته ؟؟؟ این دو مطلب در عمل واقعا چقدر در کیفیت صدا و تصویر تاثیر میزاره؟؟؟ اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید... ممنون :11:
دوست عزیز مبارکت باشه.نقل قول:
من نمی دونم انتظارات شما از یه سینمای خانگی چی می تونه باشه؟توجه کنید که شما یه سینمای خانگی می خرید نه یک سیستم های فای،کلا اینجور سیستم ها تو زمینه موزیک انتظارات زیادی رو بر آورده نمی کنه ولی برای فیلم فوق العاده خوب عمل می کنه.
من به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که اگر مدلی رو می خوان خرید کنند حتما خوشون هم از نزدیک یه تست صدا بگیرند که بعدا پشیمون نشوند،چون سلیقه افراد و انتظاراتشون توی صدا مختلف هستش.
ورودی اپتیکال هم برای دریافت صدا به صورت 5.1 هستش ولی این بستگی به خروجی دستگاهی که می خواید بهش وصل کنید هم داره.یه سری از دستگاه ها(که البته تعداد کمی هستند)نمی تونند صدارو به صورت 5.1 منتقل کنند و 2.1 منتقل می کنند.
HDMI در حال حاضر بهترین خروجی تصویر و اپتیکال بهترین خروجی صدا هستش.
دوستان من مدل RS 30 پایونر رو یه هفته میشه که گرفتم ...
در مورد تفکیک صدا واقعا خوب عمل کرده ولی شدت صدای زیادی نداره .. مخصوصا اینکه از ولوم 65 به بالا صدا به خرخر میافته حتی با باس منفی و کلا آهنگ بدون باس !!! یعنی کاملا مشخصه که بلندگو ها از لحاظ قدرت نسبت به آمپلی فایر کم میارن . من یه سیستم مینی های فای سونی LBT-GV10AV دارم که حدودا مال هشت سال پیشه (حداقل) از اون مدلهایی که فقط سی دی صوتی میخوره و یه پخش فیلم (VCD) به عنوان یه مزیت بزرگ اون زمان بوده .... صداش فوق العاده بیشتر و بهتر از این هست . امکان نداره صداش کوچکترین خشی برداره حتی تو ماکزیمم حجم ولوم . بیسی که این ضبط تولید میکنه خیلی کوبنده و زیباتر از ووفر پایونر هست . البته مشخصه که طراحی ووفر هر کدوم فرق داره . یعنی یکی مختص موزیک و دیگری مختص فیلم و صحنه های اکشن و ... چیزاست. میدونم قیاس سیستم های فای با سینمای خانگی چندان درست به نظر نمیاد ولی ... جدای از مقایسه ، به تنهایی هم که بخوام بگم باز این مدل چنگی به دل نمیزنه ....
الان تو فکرم که این سینمای خانگی رو رد کنم بره (بدون ضرر مشتری پاش هست + کرایه حل + هزینه یه هفته آب بندی !) ... و چشمم مدل ddw5500 رو گرفته ... واقعا صرف نظر از تفاوت قیمت ، این مدل سونی بهتر نیست ؟ به خصوص اینکه من کاربردم بیشتر موزیک هست تا فیلم ...
این مدل از سونی ضعیفتر از سری های rs پایونیر هست.(به غیر از بیس)شما خودتون می تونید تست کنید تا متوجه بشید.ولی اگر علاقه خاصی به بیس زیاد و قوی دارید مطمئنا این مدل سونی بهترین انتخاب برای شما می تونه باشه.نقل قول:
و کلا اگر صدای سری rs پایونیر هم نتونسته شمارو راضی کنه بهتره به فکر جمع کردن یه سیستم بهتر باشید چون توی مدل های تجاری دیگه سری های rs از همه بهتر هستند.با حداقل بودجه 1300 شما می تونید یه سیستمی جمع کنید که هم توی موزیک و هم توی فیلم حرفی برای گفتن داشته باشه.
دوستان میشه یکی به من بگه چرا سیستم های های فای برای موزیک بهتر از این سینماها هستند؟ چه برتری دارند؟
مدل 5500 سونی با اون بلندگوها یه جورایی شبیه های فای هم هست. عجیب بزرگه.
راستی کسی این موضوع رو تائید میکنه؟
واقعا توی ذوقم خورد.نقل قول:
مخصوصا اینکه از ولوم 65 به بالا صدا به خرخر میافته حتی با باس منفی و کلا آهنگ بدون باس !!! یعنی کاملا مشخصه که بلندگو ها از لحاظ قدرت نسبت به آمپلی فایر کم میارن .
بله دوست عزیز البته توی یک محیط تقریبا شبیه به منزل. یک اتاق 4*6 متر با کف موکت شده و یک ردیف مبل جلوی تلویزیون هم با موسیقی و هم با حدود 5 دقیقه فیلم دالبی واقعا کارش عالی بود.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز ؛
به نظر من علت اينكه در حال حاضر صداي RS30 زياد به دلتون نمي شينه اينه كه يه مدت طولاني با سيستم LBT سوني كار كرديد و گوشتون به صداي فوق العاده اون عادت كرده . من صداي LBT سوني رو بارها شنيدم . اين سري اولين سري سيستم هاي Hi-Fi سوني بود كه مجهز به سوپر ووفر جداگانه براي توليد باس قوي بود و توي صدا واقعا كم نمي ياره.
البته اينكه مي فرماييد صداي RS30 نويز داره يه كم جاي تعجب داره . چون من با اينكه از 787 استفاده مي كنم و از RS30 ضعيفتره ولي در ولوم بالا هم نويز نداره .
من که کم کم با این حرفها دارم قاطی می کنم.نقل قول:
البته من صدای RS 70 رو شنیدم ولی بدون Rear ها، فکر کنم صدا روی 67 این ها بود کیفیت صدا عالی بود ولی زیاد کوبش نداشت.
ولی خر خر من نشنیدم.
سیستم های های فای وفاداری بهتری به صدا دارند یعنی شما برای تنظیمات صدای دلخواه دستتون خیلی باز هستش و کلا سیستمش برای گوش دادن به موزیک طراحی میشه بنابراین شما هر مدل موزیک با هر نوع سبک و سلیقه ای که استفاده کنید یه سیستم های فای خوب به بهترین نحو برای شما اجراش می کنه.نقل قول:
ولی سیستم های سینمایی اصل کارشون بر پایه یه HT طراحی شده اند و در درجه اول برای دیدن فیلم و ایجاد فضای سینمایی هستند و در درجه بعدی برای گوش دادن به موزیک.
سری های RS یه سیستم homr theater نیست بلکه یه سیستم هم مناسب موزیک و هم مناسب فبلم است که البته توی مدل های تجاری هم از همه یه سر و گردن بالاترند.
اگر هم کسی حرفی می زنه شما بلافاصله نخوره تو ذوقت،هر کسی از صدا انتظاراتی داره،اشخاصی هستند که سیستم های سینمایی خونشون 20 میلیون به بالاست و این سیستم هارو اندازه یک درصد هم قبلول ندارند ولی این دلیل بر بد بودن این سیستما نیست بلکه به پای پولش فوق العادست،اینجا کسانی هستند که خرید کردند و از خریدشون راضی هستند و کسانی هستند که راضی نیستند،این دیگه به سلیقه شما بر می گرده.بهتره برید از نزدیک گوش بدید و نتیجه گیری کنید.
مدل 5500 سونی هم مدل خیلی خوبیه،خیلی ها از این مورد خریداری کردند و ازش هم خیلی راضیند چون توقعی که از صدا داشتند یه همچین صدایی بوده.
بعضی ها هستند صدای یه سیستمی رو که بیس پر قدرتی داره رو می شنوند سریع میگند که عجب صدای فوق العاده ای داره و خیلی ها هم فقط به صدای سازها توجه می کنند و بعضی دیگه به همه چیز و بعضی فقط صدای سینمایی براشون مهمه و بعضی جلو بودن صدا و بعضی عمق داشتن صدا و یا .....
کلا هر کسی تعریفی از یه صدای خوب برای خودش داره و باید با توجه به اون خریداری کنه.