سلام
من یه سمند EF7 دارم که مدل 90/4/4 هست و 78000 کیلومتر باهش رانندگی کردم ، می خوام اتفاقاتی که تو این 1 سال افتاده رو بگم شاید جالب باشه !!!
سر 1 سال باتری سوخت و تعویض کردم بعد از تعویض شدن باتری فیوز پخش سوخت و تعویض کردم ولی ضبط به طور دلخواه خاموش و روشن میشه تا امروز که دیگه روشن نمیشه !!! .
از نظر موتوری : 220 تا رو پر می کنه هنوز .
از همون روز اول کامپیوترش خود به خود ریست میشد ( تاریخ ، ساعت و تنظیمات ) .
روی بنزین وقتی پر گاز حرکت می کنم یه کوچولو دک می خوره که فکر می کنم از قدرت زیادی خود ماشین باشه .
اوایل که ماشن رو خریده بودم وقتی دنده عوض میشد یه گازی هم میخورد ماشین انگار که یکی داره میزنه تو سر گاز ، چند نفر رو دیدم که این مشکل رو داشتن ، دلیله این گاز خوردن هنگام تعویض دنده
فقط به راننده ربط داره عیب ماشین نیست ( این عمل فقط وقتی یک جوون داره ماشین رو میرونه اتفاق میوفته چون دوست ندارن ماشینشون کم جون بشه ) به خدا همینه که میگم بارها امتحان کردم . (( الان که قلقش امده دستم دیگه گاز نمی خوره ،
آب رادیاتور هم یک سال هست که نگاش نکردم ولی اصلا کم نکرده و آمپر هم از نصف بالاتر نرفته .
مصرف گاز هر 1 کیلوگرم 20 کیلومتر ، با گرفتن کولر 15% مصرف سوخت بالا میره .
روغن هیدرولیک و روغن ترمز سر یک سال نیاز یه تعویض داره ( اگه عوض نشه واسه ترمز کامپیوتر هشدار میده و هیدرولیک هم وقطی با فرمون بازی می کنی یه صدای جدید میده که تا حالا نشنیدی ) .
دوستان تا اوجای که امکانش هست نه دستی بکشید با این ماشین نه تیک بزنید ، چون یه سری مشکلات داخلی به هم میزنه که نیمیشه گفت اینجا .
دنده ماشین هم ویز ویز میکنه البته وقتی دست گذاشته میشه رو دنده .
جلو بنده عوض شده ( به دلیله دستی کشیدن زیاد و خرابی جاده ) ولی هنوز چرخ سمت راست یه کمی میخونه ( فقط راننده ماشین میفهمه ) در زمانی که تیک میزنم میشنوم .
ترمز : اوایل خیلی خوب بود نه خر خری میکرد نه چیزی ، بعد از چند ما خر خر ترمز شروع شده و گاهی هم ترومز اصلا نمیگیره انگار که داری پا میزاری رو یک سنگ ( باعث تصادف من با یک ماشین دیگه و یک بار هم یک پیرزن رو زدن )
کمربند ایمنی : بعد از یک سال خوب جمع نمی کنن ، فکر می کنم کثیف شده باشن یا فنرشون ضعیف شده باشن .
================================================== ============================
اینم یه توضیح در مورد استفاده درست از کارت گارانتی
دوستان بعد از خرید ماشین 2 تا کارت دارید که یکی کارت طلایی هست و یکی گارانتی
کات گارانتی : شامل 4 تا سروس میشه که هر 10000 کیلومتری ( لنت ، شمع . فیلتر هوا و روغن و بنزین و روغن ) رایگان تعویض میشه ، توجه کنید که لنت ها و شمع ها رو از نمایندگی بگیرید و بزارید تو ماشین هروقت لازم شد عوض کنید . اگه من لنت ها رو زود به زود عوض نمی کردم الان باید 2 تا لنت نوع داشته باشم همچنین 8 تا شمع .