نقل قول:
اگر دکمه سیو سریع مثل کریسیس نسخه یک داشت به نظر منم بهتر بود
Printable View
نقل قول:
اگر دکمه سیو سریع مثل کریسیس نسخه یک داشت به نظر منم بهتر بود
بچه ها این optional Technic ها چیه ؟ چطوری میشه انجامشون داد ؟
Tactical Options منظورتون هست؟!نقل قول:
بچه ها این optional Technic ها چیه ؟ چطوری میشه انجامشون داد ؟
فکر میکنم پیشنهاد هایی برای قشنگتر جنگیدن یا به طور دقیق تر معرفی جاهای جالب برای شروع نبردهاست.
مثلا میگه که از کجا به طور مخفی کاری وارد بشی یا با اسنایپر شروع به جنگ کنی...
آره عزیز همین منظورم بود :31: چپکی نوشتم !!نقل قول:
پس اینطوریه !! دمت گرم.
آموزش استخراج موزیکهای Crysis 2
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6015517&postcount=333
بازی رو همین الان تمام کردم
کلا چسبید
game play بازی خوب بود
تنوع سلاح ها و همچنین درگیری ها و دشمن ها هم خوب بود
گرچه اواخر بازی به شدت یهو سخت شد همه چیز
موزیک هم کخ عالی بود
گرافیک بازی overall قوی بود به خصوص سکانس های اخر بازی
اما همون طور که تو compare که GT هم گذاشته بود خیلی از 2 شماره قبلی عقب تر بود
با وجود این که محیط هم بسته شده بود اما هم Lighting هم physics هم water همه جوره فاصله داشت
من رو 1080p و vsync on و hardcore بازی کردم و بین 38 تا 41 فریم میگیرفتم اما بعضی object ها و گنگ بودن texture ها در حد بازی های اولیه ps2 هم بود
]مثلا دستگاه کپی یا شیر سنگی یا tv یا ...
حتی تانکی که روش سوار بودیم هم لولش و سطحش به شدت گنگ بود
هرچی بود تمام شد
سلام
من بازی رو از سایت دانلود ها گرفتم نصب هم کردم اجرا هم شد ولی وقتی دشمن ها تیر میزنن یک خط سبز کشیده میشه مثل نسخه بتا !!!
مشکل از چیه ؟
کنسول گرافیکش اینه وای به حال کامپیوترش
مشکلش اینه که باز نسخه بتا رو گرفتین احتمالآ!: دینقل قول:
سلام
من بازی رو از سایت دانلود ها گرفتم نصب هم کردم اجرا هم شد ولی وقتی دشمن ها تیر میزنن یک خط سبز کشیده میشه مثل نسخه بتا !!!
مشکل از چیه ؟
اینجور که مشخص شده تا به این لحظه بازی با کوله باری از باگ و سوتی همراه بوده واسه بعضی دوستان..بهترین راه هم نصب آخرین پچ و یا تعویض کرکتون هست
بازی سایت دانلودها نسخه بتا نیست نسخه اصلیه من ازش دانلود کردم و تمامش کردم هیچگونه مشکلیم نداشته.نقل قول:
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
شما پچ 1.1 رو دانلود کنید و نصب کنید شاید مشکلت حل شد.نقل قول:
مال سایت دانلودها اصلا مشکلی نداره من دانلود کردم
تقریبا نصف بازی رو رفتم
پر باگ واسه AI هست که هیچی تازه بعضی وقتها هم Stealth kill هم دچار باگ میشه و گزینه اش نمیاد
قضیه سیو هم که گفتم
گرافیکش محشر بود ولی فرق چندانی با نسخه قبل نمیکرد . تازه قبلی شاید بهتر بود
داستانش که خداییش جذاب نیست تا اینجا که بازی کردم
گیم پلی بعضی جاها خوب شده و بعضی جاها بدتر از نسخه قبل
کلا نسخه قبل بهتر بود . من جنگ های بزرگ و ارتشی توی اون جنگلهای پهناور رو بیشتر ترجیح میدادم تا این بازی یک نفره و بسته .
دوست عزیز اگه زحمتی نیست لینک اون مقایسه رو بهم میدین؟!نقل قول:
ممنون!
اگه زحمتی نیست آموزش آنلاین بازی کردن رو بزارید دارم میمیرم همه می گن جالبه:19:
البته سایت gamespot بود که من اشتباه گفتم game trailersنقل قول:
این لینک مستقیمش که دیشب دان کردم :نقل قول:
We take a look at Crysis 2 and compare it to the original Crysis and Crysis Warhead in this video feature.
اینم لینک playbackکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2011/04/169_crysis_graphic_comparison_pc_feature_040810_2_2000.mp4?rs=150&e=1302676930&
h=3db6b80f561340d67aa5e0427806656f&file=169_crysis_graphic_comparison_pc_feature_040810_2_2000.mp4
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/crysis-2/video/6307650/crysis-2-graphics-comparison#
80 مگ حجمش هست
5:02 هم زمانش هست
چیز هایی مثل enviroment و lighting و physics و ... رو بررسی میکنه بین 3 نسخه
احتمالا اون امکانات نانو سوئیت (همونایی که تو نوک انگشتاشه!) رو فعال کردی، چون یادمه یکیش واسه این بود که مسیر تیر دشمنان رو نشون میداد.نقل قول:
بچه ها این ویدئو رو بگیرید نگاه کنید!! سر این تا نیم ساعت داشتم می خندیدم!!!
کد:http://hotfile.com/dl/114525412/b80e21f/Crysis2_2011-04-15_11-52-49-03.rar.html
حالا چي هس؟ بگو مام بخنديم ...نقل قول:
حجمیش که کمه! دانلود کن ببین چیه!! بازی باگ خورده...!نقل قول:
من هر چی با دقت به بازی نگاه میکنم میبینم گرافیکش خیلی هم شاخ نیست !!
پس این همه که میگن کرایسیس 2 بهترین گرافیک رو داره منظورشون چیه ؟
من موافقم که گرافیک بازی خیلی خوبه ولی خیلی هم عجیب نیست.
میشه دو سه تا تکنیکی که تو گرافیک این بازی استفاده شده بگید منم بدونم ؟ :11:
این ها رو میشه احساس کرد:نقل قول:
Ambient Occlusion
Global Illumination
که همون طور که میدونید اولی بیشتر برای سایه ها و دومی بیشتر برای اثر نور ها و رنگ آبجکت ها بر محیط هست.
(البته این نظر من هست و با کمی دقت در محیط بازی میتونید وجود این ها رو احساس کنید)
بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...:13:(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره:31:)نقل قول:
خودت فیلم گرفتی؟؟؟
آخه فکر کن، وسط درگیری یهو دیدم داره صدای آهن میاد که می خوره زمین، یه لحظه فکر کردم این اسپیکرها مشکل پیدا کرد:31:نقل قول:
گشتم دیدم این بنده خدا گیر کرده داره جون میده!!:31: بعده اینم(ادامه ی ویدئو) یهو میاد بالا بعد میپره از میله ها میاد بیرون:31::31::31: خیلی سوژه بود.
بله خودم فیلم گرفتم...
جدا از باگ ها و مشکل سیو و قابلیت نامرئی کردن که روی بازی خیلی تاثیر گذاشته بود, بازی در کل خوب بود ولی داستان همچین جالبی نداشت لول آخرش هم خیلی عادی و بدون درگیری و هیجان زیاد تموم شد که اونم فکر کنم به خاطر ضعف داستانش بوده که رو طراحی لول آخر تاثیر گذاشته.
به قول شما داستانش ضعیف بود
(البته من که به شخصه انگلیسی رو فول نیستم حالا شما رو نمیدونم اما اگر هم فول بودم عالی بود)
کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
سبک کراسیس خیلی باحاله.چون هم میتونستی مخیانه بکشی و یا بدون تیر ماموریت ها رو رد کنی و کمی بیشتر تا قسمتی ابری بازی ترسناک بود مثل نسخه 1 "منظور ترس از مردن و دیر رد کردن مراحل من که اینطور بودم:27:" اما اینو بگم که کرای 1 خیلی بیشتر تخریب پذیر بود اگه یادتون باشه درختارو تیر میزدی قطع میشد ولی این کرای 2 گلدونه رو تیریدم ولی قطع نمیشد حتی گلدون کمی لب پر و شکسته میشد کمی در کل خیلی زیاد هم تخریب پذیری نداشت تخریب یعنی Battle Fild 2
(گرچه تو کف نسخه 1 بودم و هستم اون مرحله آخرو باگ داشتم و اون سفینه بود موجود عظیم بود چی بود؟! نمیمرد و فقط اوجا رو با فریم کمی افتضاح بازی میکردم و بالاخره فهمیدم باگ دارم تمام نقطه ضعفاشو تیر میزدم و فکر کنم نقطه ضعف آخرش که یادم نیست کجاش بود:31:تیر نمیخورد و نابود نمیشد :41:) :19:
سلام
بازی زیاد هم بد نیست که بعضیها میگفتند
خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
به غیر بعضی مواقع که خیلی بندرت هست
تعداد فریمهام 40 تا 60 هست
که اکثرا بالای 50 فریم هستند
در مجموع لذت خوبی داره
واسه اکثرآ افت فریم وجود نداشته و یکی از نکات مثبت بازی بوده و هنر کرایتک.نقل قول:
خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
افسوس نخور باووو...اینجا هیچکش با DX11 بازی نکرده :دی چون هنوز پچ الحاقی که قراره بیاد و DX11 رو پشتیبانی کنه نیومده و مشخص هم نیست کی قراره بیاد پس از این بابت خیالت راحت:) مهم اینه که از بازی لذت ببری..همیننقل قول:
کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
پس BATTLEFIELD 3 چیه این وسط!: دینقل قول:
تخریب یعنی Battle Fild 2
حتمآ تریلرهای شماره 3 رو ببین چون فراتر از شماره 2 هست
همه گیمهای یه طرف
انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف
مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.نقل قول:
همه گیمهای یه طرف
انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف
حتی به نظرم مقایسه ی کرایسیس با بتل فیلدم زیاد جالب نیست، درسته هر دو اول شخصن ولی خیلی چیزاشون با هم فرق فکوله :11:
بازیش خیلی قشنگ شده ... 5 ساعت بازی کردم گفتم دیگه آخراشه دیدم نوشته 18 درصد :31: مگه چقدر طولانیه ؟
البته اون درصد نشون دهنده مدت زمان و این که چقدر مونده تموم بشه نیست...ممکنه بازی در 50 دصد تموم بشه ممکنه در 60 درصد تموم بشه موقعی بای 100 درصد میشه که تمامی انلاک های بازی رو باز کنید ....نقل قول:
من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!نقل قول:
آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم:20:)هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردم:27:کرای 1 و 2 یعنی عقش:40:به امید نسخه های بعدی:21:نقل قول:
:43:امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه:42:
بچه ها من یه جا گیر کردم :
محتوای مخفی: داستان
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
موافقم که کرایسیس اولی تخریب پذیری بیشتری داشت. :20:نقل قول:
من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!
اگه از نظر تخریب پذیری گفتی که بتل فیلد یه چیز دیگه س :31:
فقط کاشکی تو این نسخه م جنگل میساختن :31: دلم واسه جنگلای کرایسیس تنگیده :40:نقل قول:
آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرای 1 و 2 یعنی عقش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به امید نسخه های بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تمومش کردم 8ساعت و25 دقیقه و13 ثانیه :31:خیلی عالی بود:31:
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
اگه یه عکس بزاری برات میگم:20:نقل قول:
نقل قول:اون جا از پنجره سمت چپت (همون که یه ماشین گان هم رو لب پنجره هست) که مال یه ساختمونه که چپ شده باید بپری تو و از رو بالاپشت بوم ها برینقل قول:
مهدی جان بزن روی tactical mode همون دوربین که ابجکت هارو نشون میده...هدف رو بزار روی اون جنگنده ای که درست روبرو هستش یه چند ثانیه نگه داری با موشک میزننش و دوباره بازی ادامه پیدا میکنه..نقل قول:
اینجا گیر کردی؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6001069&postcount=1205
اگه اینجایید Q بزنید بپرید رو شیشه هانقل قول:
من دوباره بازی کردم آپگریت مشت رو گرفتم از همینجا درجا با مشت میپرم پایین هیچیم نمیشه:18:
(سقوط آزاد حال میده مخصوصا یکی همونجا باشه دخلش میاد:27:اینقدر حال میده از این حرکات جفگی و فشنگی انجام بدی...:21:)
کوجیما راست میگفت...................:41:
منظور من از لحاظ ایراد هستنقل قول:
این دو بازی که نام بردم مخصوص دد اسپیس یک گیمیه که کمترین ایراد و باگ ممکن را داره
و از نظر من دد اسپیس همیشه الگو هست برای بقیه گیمها
بحث بقیه چیزها را کاری ندارم