نقل قول:
من از همون راه استفاده می کنم راحت جواب میده!
Printable View
نقل قول:
من از همون راه استفاده می کنم راحت جواب میده!
آرهنقل قول:
من چند وقته نصبیدم(برای اجرای کال آف دیوتی):31:
دوستان
کسی تونست مشکل باطری این گوشی رو حل کنه؟
تا 60 درصد 2 و 3 روز میره بقیه شو یه نصفه روز!:18:
سلام دوستان من یه روش یاد گرفتم که با opera فایل های فلش رو تو اینترنت باز کنه اگه مایل بودید بگید تا اموزش رو بزارم
از همه دوستان به خاطر پست های مفیدشون تشکر میکنم .
من چند تا مشکل دارم .
1 - فارسی سازه مرصاد نصبیدم opera مرگ مغزی کرد ، قفط مربع نشون میده . چه کار کنم (البته به لطف راهنمایی دوستان UC نصبیدم کارم راه افتاد ) راهی برای درست کردنش وجود داره ؟:43:
2 - چه کار کنم وقتی برام Mail میاد عین یک گوشی خوب بلافاصله بهم خبر بده واقعا لازم دارم .:9:
3 - یک جا خوندم دوربین دومش با یک کد راه میفه (یادم نمیاد کجا) ولی هیچ استفاده ای ازش نمیشه کرد . ود و نبودش چه فرقی میکنه اینم نمیزاشتن قیمتش 30 تا 40 تومن کمتر میشد . #*0#* ستاره مربع صفر ستاره مربع
آره قربونت بذارنقل قول:
منظورت اپرا موبایله دیگه نه؟ یا اپرا مینی؟
من اپرا موبایل و مرصاد رو نصب کردم چنین مشکلی پیش نیومد ولی اگر من بجات بودم گوشی رو ریست میکردم و دوباره امتحان میکردم!نقل قول:
صدای شاتر این گوشی قطع نمیشود؟؟
من خودم این روش رو روی b7300 تست کردم و بخوبی کار میکنه ولی مسئولیتی در قبال این اموزش بعهده نمی گیرم .نقل قول:
ااول فایل رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و به گوشی منتقل کنید.
فایل sdkcert.cab رو نصب کنید و بعد fixoperaflash رو اجرا کنید و تیک silent رو بردارید و بعد دکمه deploy flash libraries رو بزنید بعد از نصب احتمالا گوشی ریستارت می شه و بعد دوباره فایل fixoperaflash رو اجرا کنید و اینبار در پایین دکمه fix رو بزنید به طور پیش فرض مسیر opera 9.7 بهش داده شده می تونید مسیر رو روی opera 10 تنظیم کنید ( با نوشتن مسیر ) اگه مسیر درست باشه سبز رنگ می شه . در قسمت device روی omnia i8000 تنظیم کنید . و بعد دکمه fix it رو بزنید . گوشی ریستارت می شه و حالا opera با فلش کار می کند برای تست به سایت speedtest.net و یا vitrin.irancell.ir برید و محتویات فلش رو ببینید .کد:http://www.4shared.com/file/4PEdrqV-/fixOperaFlash.html
البته نمیشه فایل های تصویری مثل یوتیوب رو توی سایت یوتیوب اجرا کرد
کار نیکو پرسش:10::18::11:نقل قول:
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
آره اینو که خودم گفتمنقل قول:
ولی من گفتم این برای تست گوشیه(حتی رنگها و ...)
ببین برای فعال کردنش حتما یه نرم افزاری چیزی هست اگه نیاز داری یخورده تو گوگل بگردی پیدا میکنی
بعدشم استفادش توی تماس تصویریه(که تو ایران فعلا نمیشه استفادهکرد)
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
چرا یکی از دوستان توی پستهای قبلی همچین آموزشیو گذاشته بود فک کنمنقل قول:
یه فایل صوتی خالیرو جایگزین فایل اصلی کرده بود:21:
خوب ما هم پس از کلی تحقیق (از عید تا الان) پس از کلی اینور اونور کردن برای اختصاص بودجه
یک فروند امنیا لایت ابتیاع نمودیم به شرط کفایت
گارانتی پارس مایکروتل 250هزار چوق + 8 گیگ توشیبا کلا 4 به قیمت 22 هزار تومان وجه رایج کشور
بابا این فروشنده ها خیلی نامرد شدن
خود پارس مایکروتل می داد 257
رفتم یه جا گفت 230
فکم افتاد پایین
گفتم بده داداش
گفت 20 هم نرم افزار گفتم نرم افزار چی میریزی؟
گفت همه چی میریزیم !!!!
گفتم نمی خوام خودم نصب می کنم نداد آخر سر
کلاه برداری تو روز روشن
خدا به همه مان رحم کند
کیف مخصوص برای این گوشی پیدا می شه؟ دیروز تو میدون ولیعصر قیمت کردم بدون گارانتی 220
کیف مخصوص برای این گوشی پیدا می شه؟ دیروز تو میدون ولیعصر قیمت کردم بدون گارانتی 220
چه کار کنم وقتی برام Mail میاد عین یک گوشی خوب بلافاصله بهم خبر بده واقعا لازم دارم .:9:
میشه کسی که میدونه راهنماییم کنه ، لطفا:11::11:
:ohno: اوه!!!!! چه خبره !!! 250 هزار تومن!!! :41:نقل قول:
تا همین چند هفته پیش بچه ها توی این تاپیک 220 میخریدند البته با گارانتی
منو بگو که گفتم مهر که میام تهران قیمتش رسیده به 200 تومن :19:
معلومه چه خبره توی این مملکت به جای اینکه قیمتا بیاد پایین میره بالا :angry:
من اینو 3 ماه پیش 245 خریدم البته بعدش توی کارت حافظش کلاه سرم گذاشت(البته پاهم در رفت مثل این بود که بود بهم 255-260 بفروشه)نقل قول:
اون وقت 250-260 بود قیمت فک کنم به این دوستمون گرون فروختن
البته ممکنم هست که از تهران نخریده باشن
آقا آخرین قیمت رو کسی به ما نگفت . در تهران ، با و بدون گارانتی . ممنون . یه کم فوریه !!!
گارانتیش چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان راهنمایی می کنن چه نرم افزارهایی روی گوشیشون نصب کردند
ما هم مستفیض بشیم؟
آقا یه سئوال؟
چطوری یه نرم افزار رو غیر فعال کنم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423854
آقا سپاس گذارمنقل قول:
این صفحه رو ندیده بودم
با اینکه از تاپیک 90-95 دارم هر صفحه پیگیری می کنم و 95 تای قبلی رو هم همه رو خونده بودم
ممنون
دوستان کسی کیبردی میشناسه که نیمفاصله داشته باشه ؟
جدیدترین رام رسمی برای این گوشی چیه؟
راستی رام 6.5.5 هم هست که استارتش پایین باشه؟
نقل قول:
سلام.
در مورد اول که دوستمون راهنمایی کردند.اما در مورد دوم که غیر فعال سازی برنامه ها بود, اگر منظورتون از غیر فعال کردن اینه که برنامه ها با روشن شدن گوشی به صورت خودکار اجرا نشن هست باید برید تو فولدر ویندوز سپس فولدر استارت آپ رو انتخاب کنید سپس از توی این فولدر شورت کات برنامه هایی که میخواهید بصورت اتوماتیک اجرا نشن رو پاک کنید.:11:
منظورم اینهنقل قول:
اگر منظورتون از غیر فعال کردن اینه که برنامه ها با روشن شدن گوشی به صورت خودکار اجرا نشن هست
که مثلا یه زمانی که یه نرم افزاری رو نصب می کنی و باید اونی که به صورت پیش فرض ویندوز استفاده می کنه رو غیر فعال کنی
نمی دون تونستم درست منظورم رو برسونم
سلام.نقل قول:
بله متوجه شدم.همون راهی رو که عرض کردم برید و انجام بدید مشکل حل میشه.:11:
سلام.نقل قول:
یادم هست وقتی داشتم ایمیل رو تنظیم میکردم جایی داشت که میگفتی چه مواقع ایمیل رو چک کنه .
وقتی وارد ایمیل میشی . در قسمت تنظیمات ایمیلی رو که ساختی انتخاب میکنی و وارد قسمتی میشی که بالاش نوشته contents خوب حالا گزینه اوب که ادیت اکانت هست رو میزنی و همین طوری next رو میزنی تا برسی به atumatic send/ receive حالا میتونی بازه زمانی برای چک کردن بهش بدی .
البته من خودم روی حالت دستی گذاشته ام و ار اتوماتیکش استفاده نکرده ام .
امیدوارم به جواب برسی .
من هم شبیه این مشکلات زیاد داشتم و راهی پیدا نکردم .نقل قول:
مثلا نرم افزار مدیریت گوشی نصب کردم و جایگزین بعضی از قسمتها شد که نمیخواستم این طوری بشه .
احتمال زیاد با تغییرات رجیستری میشه کارهایی کرد ولی بسته به نرم افزار پیچیدگی خودش رو داره .
البته اگر میخواهی مثلا فایلی رو با نرم افزار خاصی باز کنی و از رسکو استفاده میکنی بری میتونی در قسمت open with با تیک زدن گزینه ای همیشه فایلی رو با اون برنامه ای که میخواهی باز کنی .( البته این آخراش رو سزیع گفتم . اگر همین رو خواستی و خودت نتونستی بگو دقیق تر بگم )
./
سام آریان جان... تبریک و تسلیت بابت ارتقاء رتبه ی کاربریت .. تبریک چون بالاخره باید یک فرقی بین شما که استاد من بودی و من باشه:40::40::40::11::11::10: و تسلیت بابت اینکه استثمار شدی :41:..نقل قول:
ولی در کل خوشحالم که رنگت بنفش شد امیدوارم دلت همیشه سبز باشه:10:
کسی WM 6.5.5 رو نصب کرده ؟
کد:http://www.modaco.com/content/b7300-omnia-lite-b7300-modaco-com/315425/omnia-lite-with-wm-6-5-5/
سلام
این رام جدیده رو اگه کسی امتحان کرده بگه!؟
انگار خیلی خوب جواب داده!
من که خسته شدم از بس این برنامه های اضافی خوده سامسونگ رو تو منو دیدم!
سلام من سه تا فایل زیر رو دانلود کردم
1- B7300_EN.csc
2- B7300_RU.csc
3-B7300_ua.csc
4-PDA_21665 eng .nb0
خوب حالا چطور رام رو عوض کنم ؟؟!!!
راهنمایی بفرمائید
اول که خسته نباشید دوم خوب واسه اینکه اون برنامه های اضافی رو نبینید آیکونهاشون رو پاک کنید.(به این میگن پاک کردن صورت مسئله).:31:
من امتحان کردم اولش جالبه بعد با پیدا شدن انواع و اقسام ایرادات به خودم گوفتم عجب قلطی کردم. نصب نکنید به هیچ وجه
نقل قول:
سلام
اگه بلد نیستی کاری نکن!
میزنی خراب می کنی!
بذار یکی که این کاره هست بکنه؛بعد آموزشش رو بذاره!
نقل قول:
سلام
ممنون!
خوب اينم يه راهيه!
ولي حجم اشغال شده رو جكار كنم?
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
نقل قول:
سلام
عزيز شما زود اقدام كردي!
بايد صبر ميكردي مثله من تا يه اين كاره بيش قدم شه و اين رام رو امتحان كنه و مشكلاش رو بكه!
نقل قول:
سلام.
منکه گفتم پاک کردن صورت مسئله !!! نه رسیدن به جواب.:31::10::46::11:
دوستان
روش کار کردن با activesync مثلا نصب برنامه یا ریختن فایل توی گوشی رو آموزش می دین
نکته: من نصب کردم اما نمی تونم با هاش کار کنم
یه سئوال:
سرعت ریختن فایل از کامپیوتر به گوشی افتضاح پایین هستش
چیکار کنم؟
آقایان آقایان
من فارسی ساز خوب نتونستم پیدا کنم که نتونستم
اول یه مرصاد نصبیدم که وقتی می ری توی sms به هم ریخته است فونت ها
بعد عربایزر ریختیم آقا سیستم ترکید
سپس یه مولتی لنگوآل ریختیم
آنهم که حروف را از هم گسسته و چپ به راست نمایش می ده
کمک کنید دوستان
مرصاد رو می شه یه کاری کرد که وقتی توی sms می ری به هم پیوسته نشون نده
آقا یه سئوال دیگه:
نمی شه بدون هارد ریست فارسی ساز رو پاک کرد؟
نقل قول:
روش کار کردن که نداره،ولی خوب من از اون فقط برای نصب برنامه هایی که حتما خود اجرا هستن،و یا انتقال فایلهایی که کم حجم هستن استفاده می کنم!
اگه حجم بالا بشه مموری رو در میارم و رم ریدر می ذارم!اینطوری سرعت هم کاهش نداره!
ریختن فایل هم که اونهایی که پسوند Cab دارن رو میریزم رو حافظه بعد از خود گوشی سلکت میکنم،اونهایی هم که exe هستن از تو خوده ویندوز و بعدش از خوده گوشی نصب میشن!
سلام
دوستان لمسش خوبه؟ مخصوصا تو اس ام اس خطا نداره ؟؟؟؟