شاید پشت اون کارت جایزه اش باشه ندیدینقل قول:
چون من یه بار که سی دی گرفتم 2تاش این طرف کارت بود اون یکی پشت کار قرار گرفته بود جوری که اصلا دیده نمیشد،داشتم میرفتم عوض کنم که پیدا شد:31:
Printable View
شاید پشت اون کارت جایزه اش باشه ندیدینقل قول:
چون من یه بار که سی دی گرفتم 2تاش این طرف کارت بود اون یکی پشت کار قرار گرفته بود جوری که اصلا دیده نمیشد،داشتم میرفتم عوض کنم که پیدا شد:31:
این پخش الوند مسخرشو دراورده ها!
هنوز اینجا نیومده!
راستش من فصل 6 لاست که از اونور دنیا میومد رو خیلی منظم تر از این میگرفتم!
سه شنبه ها فیلم تو آمریکا پخش میشد.5 شنبه مغازه ها با زیرنویس فارسیش داشتن!اما این :41:
خبر تازه و دست اول :دی !
تمجيد خسرو معتضد كارشناس تاريخ از سريال «قهوه تلخ» / مهران مدیری مردی هنرمند و مورد احترام من است .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5528858&postcount=166
این تیکش هم با حال بود! :31:نقل قول:
محتوای مخفی: چه غلطی کِردی؟!
:31:
پک دومی که من گرفته بودم دوتا 4 داشت دوتا 5 و یکی 6 !نقل قول:
پیش خودم گفتم یه 6 دیگه میدادین که بدم به یه بنده خدایی استفاده کنه ! :31:
نه نیست !!!نقل قول:
خیلی با حال بود ...نقل قول:
اگه میتونی از اونجایی که میگه "مو همچی سینمه سپر میکنوم"هم یه gif درست کن...
مگه قرار نبود لوکیشن اصلی این سریال تو ببره باشه؟
خدا رو شکر که بعد از مدتی دوباره یه کارجالب ازمهران مدیری استاد بلا منازع طنز ایران دیدم.......
فقط هفته ای سه قسمت 35 دقیقه ای ظلمه باید هفته ای حداقل 5 قسمت میدادن بیرون...........
بدوی بدوی برم قسمت بعدی رو بگیرم............
پس چه بد شانسی هستی تو:38::20:نقل قول:
خدمت شما:10::نقل قول:
ممنون خیلی باحال بود:10:...
اونجا که برزو بهش گفت نامه بنویسه خیلی با حال بود...
اونجایم که 4تایی نشسته بودن دوره میز کر خنده بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"پدر سوخته بدم جرت بدن"
فکر نکنم کاخ سعد اباد باشهنقل قول:
چون اکثر دیوار ها کاغذ دیواریه و اینم خیلی تابلویه دقیقا خطی که کاغذ دیواری رول اول رو دوم داره دیده میشه
اگه سریال از تلوزیون پخش میشد اون قسمت رقص چاقوشو(:31:)حتما سانسور میکردن...
من شنیدم این خونه تو خیابون فرشته س و کاخ سعدآباد نیست.نقل قول:
نه مسعود جان يه جاهاييش تو كاخ هست.اگه دقت كرده باشي از بيرون نشون ميده يه جايي رو كه 2 تا سرباز وايسادن بيرون يه ساختمون كوچيك.اونجا كوشك احمد شاهي هست( كه بعد ها دادنش به عليرضا پهلوي).نقل قول:
اون اولشم كه تازه اومده بود تو اين زمان هم تو كاخ بود.اونجا رو ميگم كه 2 تا گلدون بزرگ بودا اتفاقا رو يكي از گلدونا عكس محمد رضا پهلوي و فرح و برو بچ رو گلدون هست.يه جايي هم هست كه يه ايوون مانند كه همه يه وقتايي ميشينن اونجا(همونجا كه زن داموس 1 نفر رو بخاطر فال قهوه كشت!! همون يارو برادر زناي شاه) اونجا طبقه ي پايين كاخ هست.من 66 بار رفتم:31:.
اما يه قسمت هاييش دكور هست و تو كاخ نيست.
ترکیدم از خنده این 3 قسمتش به خصوص رقص چاقوشون:دی
قهوه ي تلخ: هر روز بهتر از ديروز!
رقص مستربینی سیامک رو بگو!!:27:نقل قول:
اون ساختمون توی کاخ سعد آباده
من 1 بار رفتم اونجا تا جلوی ساختمون ولی نزاشتن برم تو
فکر کنم من که حدود 1.5 سال پیش رفتم اونجا دفتر یونسکو بود
اون سکانس رقص با چاقو رو باور کنید بالای ده بار گرفتند (اگر اغراق نکرده باشم). اینقدر خنده دار بود که خود عوامل سریالم نتونستند جلوی خودشون رو بگیرند و سیامک انصاری داشت از خنده روده بر میشد. چقدرم داره هر سری قشنگ تر میشه این سریال.
منتظر حضور مهران هستیم و از همینجا دستت رو بابت این همه زحمت می بوسیم.
نمیدونم چرا هروقت برزوخان حرف میزنه یاد صمد میوفتم...
فقط اون صحنه که می خواستند برای لوعبت لباس انتخاب کنند و زن ها هی می آمدند و با لباس هایشان می رفتند شده بود مثل این فیتیله که نمایش مد و شوی لباس راه میندازند...............................
دیالوگ رو داشته باشد :
قبله عالم اعلاحضرت که فکر نمی کند همش بازی می کند تفریح می کند و دوباره بازی می کند و تفریح می کند ......ما که فکر نمی کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی من خیلی از این تیکه خیلی بدم اومد.... واقعا سریال رو سبک کردند...!! سطح طنز سریال کم شده و به سمت مسخرگی پیش میره...!!نقل قول:
واقعا باید قبول کرد سریال از لحاظ خنداندن مشکل دارد!!!باید مدیری فکری به حال این یکی بکند!؟
هربار که سریال رو می گیرم منتظر یه چیز جدید هستم ولی بازهم کار های تکراری رئیس نظمیه و پدر سوخته گفتنش! بادمجان خوردن و صدای مستشار! نگاه های بی مزه سیامک انصاری تو دوربین!!وووو.....
انگار این سریال هدفی غیر از خنداندن دارد؟؟!
واضح نیست؟:31:نقل قول:
خودتون یه بار بخونید چی نوشتید .فهمیدید چی گفتید ؟
بحث من تکراری بودن حرکات مثلا خنده دار شخصیت ها هست! البته من مجموعه 5 رو ندیدم که فکر نمی کنم زیاد فرق کرده باشه)
کلا پیمان قاسم خانی در کار های مدیری نقش مهمی داشت که شاهد حضور او در بین نویسندگان داستان نیستیم
فشن Tv بود دیگه :دینقل قول:
فقط اون صحنه که می خواستند برای لوعبت لباس انتخاب کنند و زن ها هی می آمدند و با لباس هایشان می رفتند شده بود مثل این فیتیله که نمایش مد و شوی لباس راه میندازند.............................
خودتون یه بار بخونید چی نوشتید .فهمیدید چی گفتید ؟نقل قول:
واقعا باید قبول کرد سریال از لحاظ خنداندن مشکل دارد!!!باید مدیری فکری به حال این یکی بکند!؟
هربار که سریال رو می گیرم منتظر یه چیز جدید هستم ولی بازهم کار های تکراری رئیس نظمیه و پدر سوخته گفتنش!بادمجان خوردن و صدای مستشار!نگاه های بی مزه سیامک انصاری تو دوربین!!وووو.....
نمیدونم چرا آخر کار بعد از رقص که حسابی خندیدم ، اون بسته رو که باز کرد یه حالت خاصی بهم دست داد !
یه چیزی تو مایه های حسرت ! :41:
تنها سریالیه که تمام جوانب زندگی رو داره نشون میده. منجمله بعد 30یا30 قضیه که تو بحث الماس کوه نور دیگه واضحتر از ایننقل قول:
نمیشد فریاد زد که بابا سرمایه های ملی رو به باد ندید. اصلا در پس تمام سریالهای طنز (اگر کارگردان حرفه ای باشه) یک پیغام
تلخ اجتماعی خوابیده که باید بهش پی برد جدای از اون خنده هایی که آدم میکنه.
بنظرم این سریال هم از نظر طنز و هم از نظر پیام رسانی تا به اینجای کار خیلی خیلی موفق بوده برعکس سریالی مثل دارا و ندار
که از نظر پیام رسانی خیلی قوی بود ولی از نظر طنز بسیار ضعیف بود.
دوستان ميگن يه سري از برنده ها مشخص شده.ميشه بگيد تو چه سايتي زدن؟
خبر دست اول و جدید :دی !
آواتار رو هم بچسبید ؛ خواهش میکنم هم کپیش نکنید :دی !
تشکرم یادتون نره .
گزارش پشت صحنه سریال «قهوه تلخ» / مهران مدیری آرام و خوشرو قهر خود را پنهان میکند
گفتوگو با امیرمهدی ژوله یکی از نویسندگان سریال «قهوه تلخ» / نویسندهها بعد از صافکارها بدقول ترین قشر جامعه هستند
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5531254&postcount=167
خوب بایدم تحت تاثیر قرار میگرفتید.نقل قول:
فقط شما نبودی که:10:
نقل قول:کد:http://pakhshealvand.com/fa_IR/home
آقا من تا قسمت 9 رو دیدم...این جاهای قشنگی که میگین کجاست پس؟تا الان که خیلی بی مزه بود!!
کسی آهنگ قسمت آخرش رو داره که زده میشه ؟
اینم از الماس کوه نور ، البته فعلا روی تاج ملکه انگلیسه :27:
به نظرم اگه پشت صحنه ها رو هم اضافه کنن خیلی قشنگ میشه!
کلی هم اونا آدم رو میخندونن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس جهانگیره یا شاه بابا!!!!!!!!!! خیلی آشنا می زنه اصلش عکس کیه؟؟؟؟؟
فکر کنم تو مایه های رستم یا نادر شاه اینها باشه!!!!!!!
شبکه ویدئویی گند زده به تلویزیون گند تره ایران،!!
این رسانه ملی مسخره بره لای جرز قشنگ تره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیچاره ها که گفته بودن.نقل قول:
به اطلاع کلیه بینندگان و خریداران محترم سریال قهوه تلخ میرساند به علت تقارن با ایام سوگواری شهادت امام ششم شیعیان، این مجموعه این هفته با سه روز تأخیر از صبح روز سه شنبه توزیع خواهد شد. این تأخیر صرفآ مختص مجموعه سوم بوده و در رویه کلی توزیع تغییری ایجاد نخواهد کرد
چقدر الکی فحششون دادیم:دی
منم اول همین نظر رو تا قسمت 9 داشتم ولی از مجموعه 4 به بعد خیلی قشنگ میشه مخصوصا مجموعه 4 :31:نقل قول:
ما هم ديديم . بسي خوشمان آمد