ممنون مرتضی. دیدم یه تشکر کمه. عالی بود این پست. مثل پستای دیگت. :46:
اینم عکس این غوله : (تابلویه درست شده عکس )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مرتضی. دیدم یه تشکر کمه. عالی بود این پست. مثل پستای دیگت. :46:
اینم عکس این غوله : (تابلویه درست شده عکس )
هه! چه خط تابلويي وسط عكسه دقيقا :27:
مرسي كارتونه خاطره انگيز بود!
یه چیزی فراتر از تابلوئه :31:
سلام
خسته نباشد یک کارتون بود به اسم داستانهای جنگل یا قصه های جنگل که اولش سه تا میمون بودن یکی آبی یکی قرمز یکیم نارنجی و راجع به یه موضوعی حرف میزدن بعد در مورد همون موضوع یه داستان پخش میشد و آخرشم 3 تا میمون میومدن واسه نتیجه گیری معمولا هم یکشون خراکاری میکرد و بقیه بهش میخندیدن میدونین اسمش چی بود؟؟؟؟ اونو واسه دانلود میخوام
سلام به همگی بعد از مدتها غیبت
یه برنامه ای بود که از شبکه دو پخش می شد بنام "ماجراهای من و کلاهم"
این هم لینک ویدنو که لینک قسمت های دیگر این برنامه نوستالژیک رو در سمت راست هم می بینید:
اسم اصلی این برنامه sebaj tóbiás a vonathoz siet هستکد:http://www.youtube.com/watch?v=9m8176NHALQ
اینم لینک دانلود آهنگ اغاز این برنامه:
کد:http://storage.soundsofmychildhood.com/sounds/1545/mp3/out.mp3?1307508363
از دوستان کسی تکه قسمتی از کارتون واتو واتو رو داره یا تیتراژ اول و آخرشو
ممنون
سلام
به آدرسمراجعه کردم و کارتونی قدیمی را برای فرزندم دنبال کرده بودم ، از آدرس فوق به این صفجه هدایت شدمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33624&page=119
پس از ثبت نام و جستجوی کارتون مورد اشاره متوجه شدم که چنین اطلاعاتی وچود ندارد و بی مورد ثبت نام کرده ام ( شاید اطلاعات دیگری استفاده کنم)
البته ضمن آرزوی موفقیت برای شما و سایت زیبایتون پیشنهاد میکنم که مراجعین را با صداقت بیشتری مواجه کنید تا ...
برایتون آرزوی توفیق دارم
سلامنقل قول:
دوست عزیز
لینک مورد نظر در اون پست مربوط به انجمن دانلود انیمیشن هست که برای رفع فــیلترینگ مقطعی سایت به همراه چند انجمن دیگه از دسترس خارج شد !
حالا بگذریم این وسط دیوار دانلود انیمیشن از همه کوتاهتر بود ...
ضمن اینکه امیدوارم این سایت مطالب و موارد دیگری برای شما داشته باشه که از ثبت نام درش پشیمون نباشید
لینک های مورد نظر رو براتون در آدرس زیر قرار دادم ، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره :
موفق و مؤید باشیدکد:http://morteza4sn.persiangig.com/dl1/Obezyanki%20I%20Grabiteli.txt
آقا من از این تلوزیون کابلی خیلی خوشم می اومد و اون آهنگش هم خیلی دوست دارم. ولی جایی ندیدم برای دانلود گذاشته باشن. همیشه توی ذهنمه. عجب خاطراتی داشتیم با ده ی فجر و نوروز.
خداوكيلي يه بارگفتم بازهم ميگم كسي فهميد آخرين قسمت ميتيكمان چي بود ؟
آقا اسم اصلی کارتون یا آهنگ قاصدک رو کشی میدونه چیه ؟
با سلام یه تعداد کارتون قدیمی در سایت زیر هستش ، می تونید دانلود کنید :
اینو کسی یادش هست؟:
لاکی جون لاکی بازیگوش
کوچولوی خوبی و باهوش
لاکپشت لاکی جون باهوش...
سلام !
اون کارتونه بودش که یه پسره یه سری ربات داشت یکیشون سطل اشعال بود بدنش ! اسمشو کسی یادش نیست ؟
مرسی !
سلام:20:نقل قول:
اسم یکی از ربات ها داینا مَنگنه نبود ؟:دی
درود
کسی از سریال عروسکی چاق و لاغر,لینک دانلود داره؟
موزیک هاش عالی بودند
یادش به خیر
من قیافه ی این ریاته به زور یادمه !:دي چیز دیگه ازش یادم نیست !:دينقل قول:
حالا اسمش چی بود ؟
اسم یکی دیگشون داینا حباب؟یا داینا هوا بود؟؟اولش میگفت از بعد چهارم اومدن؟نقل قول:
لینک دانلود که خیر ولی موزیک اولش رو میتونم کات کنمنقل قول:
ايني كه شما ميگي يك پسر ژاپني بود كه با مادرش زندگي ميكرد و پدرش فوت كرده بود و رباتهاي قديمي را نگهداري ميكرد. اوني كه دوستان ميگن يه سري دايناسور بودن كه از يك سياره ديگه ميان زمين و هر كدام قابليتي داشتن مثل منگنه زدن حباب ساختن و...نقل قول:
اسم كارتون شما بود: :41:
چو و ربات هانقل قول:
دادا فقط بگم مارو ترکوندی با خاطراتت
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
نه داداش اون اسمش دایناسور کوچولوها هستنقل قول:
اهنگ چاق و لاغر
[PHP]http://www.shareonme.com/en/file/300/chagh-o-laaghar.wma.html[/PHP]اهنگ قاصدک
[PHP]http://www.shareonme.com/en/file/301/ghasedak.mp3.html[/PHP]عکس
[PHP]http://www.shareonme.com/en/file/299/ghasedak.jpg.html[/PHP]
اون موقع ها که این کارتونا پخش می شد،
من بچه بودم(!) مدرسه نمی رفتم؛ واسه همین تقریبا همه شونو دیدم؛( از صبح تا شب کارتون می دیدم!)
اما از خیلی هاشون چیزای گنگی یادمه!
سلام بچه ها !
من یه کارتونی دیده بودم وقتی بچه بودم
تقریبا هیچی ازش یادم نیس!!!
ببینید، یه مرده بود، کاپیتان نمی دونم چی
یه زنه هم بود
بعد اینا روی زمین نبودند
توی یه سیاره دیگه بودند
بعد تو این قسمتی که من دیدم (نمی دونم قسمت های دیگه هم داشت یا نه)
یکی از اینا توی سیاه چاله گیر می کنه
فکر کنم بعد از چند سال نجات پیدا می کنه، یه ساندویچم همراش بوده که تو این مدت چند سال، فکر کنم سالم مونده بوده
آدمای کارتون هم یه جوری بود بدناشون،
تقریبا این جوری:
سراشون کوچیک بود، بدناشون بزرگ،
بعد مثلا دستاشون در ناحیه ی بازو بزرگ بود، می یومد سمت مچ کوچیک می شد
خوب نکشیدما:
اسم کارتون؟!!!
هیشکی نمی دونه؟! :-(
آق بابا تو مجموعه عروسکی هادی و هدی بود دیگه . چقدر زجر میدین تا یه کلمه جواب بدین به ملت!
آقا سلام، اینه اون کارتون
یه خواهش دارم از دوستان گل و عزیز......
بیاین یه کار اساسی بکنیم ! همه ما میدونیم که چه بلایی سر کودکی ما اوردن و چجوری بود که 10 بار باید 20 قسمت یه کارتون رو ببینی و هر بار منتظر این باشیم که ببینیم اخرش چی میشه و باز هم نا امید شیم.
بیاین یکی یکی کارتون ها رو با یه عکس و خلاصه داستان ، اخر داستان رو بگیم تا بفهمیم چی به چی بود چی به چی نبود ! چند ماه پیش بود که یه سری حقایق شوک آور خوندم در مورد کارتون ها و حیفه که ادم نرسه به اخرش!! بابا به خدا هنوز بغض کودکیمون نترکیده از نفهمیدن اخر کارتون ها!!
سرگذشت تلخ و غمانگیز دخترکی معصوم که در ازدحام شب سال نو، سرمای توجه مردم رو با کبریتهای نفروختهاش سر میکنه.
در بین همه داستانهای شب کریسمس شاید تیرهتر از این روایت هانس کریستین اندرسن نباشه
اون هم وقتی ازش یه اقتباس عروسکی ژاپنی رو از تلویزیون در کنار اسکروچ روحیهبخش دیزنی درست شب کریسمس دیده باشی.
چقدر سرمای این انیمیشن گزنده است و چقدر انتقامآمیزه سرنوشت دخترکی که از انسانیت نخنمای مادی فقط اندکی توجه طلب میکنه،
توجهی حتی به اندازهی گرمای سست یک کبریت افروخته که سرمای دنیا رو تحمل نداره اما سرانگشت اشارهای میسوزونه و خاموش میشه.
در دو بخش 7 دقیقهای ببینید:
+
سلام آقا من در به در دنبال یه کارتونیم که نمیدونم اسمش چیه!
کارتونش این جوری بود که 5 تا هواپیما بودند که تو فضا میجنگیدن و در مواقعی که دشمن خیلی قوی بود این 5 تا هواپیما به هم متصل میشدن و تشکیل یه ربات رو می دادن که خیلی قوی بود.
دوستان یک کارتون بود به نام نیلز که با اردک ها سفر میکرد کسی داره لینک دانلودش رو دوبله فارسی
از شبکه های عربی نگاه میکردی؟؟؟ربات بودند یا هواپیما؟؟نقل قول:
بچه ها یه انیمیشنه ایرانی بود، فکر کنم خیلی هم قدیمی نباشه، داستانش راجبه یک پسر کارگری بود که اوستاش مجبورش میکرد به یه کوهی بره و واسش جواهر بیاره.
فقط یادمه که روی کوه یه عقابی بود و هرکی هم اونجا میرفت باید پوست گوسفند میپوشید! اسمش رو کسی یادشه؟ :worried:
مجموعه انیمیشن استاپ-موشن عروسکی سه قسمتی به نام «قصههای بازار» به کارگردانی عبداله علیمراد :
- بازار (طوطی و بقال)
قطع فیلم: ٣٥ میلیمتری
مدت فیلم: ٣٢ دقیقه
تاریخ تولید: ١٣٧٠
نویسنده: ابراهیم فروزش
خلاصه داستان:
طوطی شیرین سخن، شاگرد بقالی است و کار او به خاطر سخنگویی طوطی رونق فراوانی دارد. روزی گربهای در تعقیب موش وارد دکان میشود و طوطی برای بیرون کردن گربه شیشه روغن را میشکند. بقال عصبانی میشود و با چوب به سر طوطی میزند. سر طوطی زخمی و کچل :n09: میشود. طوطی دیگر از نامهربانی بقال، قهر میکند و دیگر سخن نمیگوید. این کار باعث کسادی کار بقال میشود بقال که پشیمان شده است میکوشد از طوطی دلجویی کند اما بیفایده است. تا این که… .
دریافت نمونه اثر:
- کوه جواهر
مدت فیلم: ۲۳ دقیقه
تاریخ تولید: ١٣٧۳
نویسنده: وجیهاله فردمقدم - عبداله علیمراد
خلاصه داستان:
در میان دالان های دراز و پیچ در پیچ بازار، یک زغال فروشی وجود دارد و پسر بچهای در آن مغازه کار میکند. اندکی آن سوتر مکان مجللی به چشم میخورد که توجه شاگرد زغال فروش را جلب میکند. آن جا به یک جواهرفروش تعلق دارد و شاگردی هم کنار او کار میکند. شاگرد زغال فروش هر روز که از جلوی جواهرفروشی می گذرد به حال شاگرد خوش لباس و پردرآمد او غبطه میخورد. تا این که یک روز… .
دریافت نمونه اثر:
- ورود به دنیای عروسکی
مدت فیلم: ۲۰ دقیقه
تاریخ تولید: ١٣٧۴
نویسنده: عبداله علیمراد
خلاصه داستان:
کنجکاوی یک پسر کوچک بعد از تماشای فیلم عروسکی “طوطی و بقال” تحریک میشود و او را به کارگاه ساخت فیلم میکشاند. هیچ کاری در استودیو انجام نمیشود و هم دکورها و عروسکهای فیلم در سکوتی مطلق هستند. ناگهان یکی از عروسکها حرکت میکند و با پسر بچه ارتباط برقرار می کند. پسر سوالاتی از او راجع به فیلم میپرسد. عروسک درباره ساخته شدن این فیلم برای او توضیحاتی میدهد و او را دعوت به تماشای فیلم کوه جواهر میکند. در واقع این فیلم بین دو فیلم طوطی و بقال و کوه جواهر قرار دارد. مجموعه این سه فیلم مجموعه اپیزودیک بلندی به نام قصه های بازار را میسازد.
دریافت نمونه اثر:
منبع:
پینوشت:
۱. داستان طوطی و بقال برگرفته از شعری از مثنوی مولوی است.
شعر را از اینجا بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به نظم و نثر از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲. در داستان کوه جواهر پیرمرد جواهرفروش پسربچه را استخدام میکند و با خود به کوه جواهر میبرد
اما پیرمرد پوست گوسفندی به پسربچه میپوشاند، تا عقابی او را به لانهاش در بالای کوه ببرد و شاگرد
بخت برگشته جواهرات را برایش بیندازد. پسر از این کار سر باز میزند و جواهر فروش او را رها میکند.
نهایتا پسر نجات پیدا میکند و برای نجات طعمههای بعدی جواهرفروش اقدام میکند.
+
محتوای مخفی: متن بازنویسی شده از داستان کوه جواهر
شاید دیده باشید، گوگل لوگوش رو به مناسبت هشتاد و دومین زادروز Zlatko Grgić خالق پرفسور بالتازار تغییر داد و یک doodle معرکه کار کرد:
این آقا رو میشناسید اونی که قدش کوتاهتره؟
آزمون بود یا نمیدونستی؟نقل قول:
این آقا رو میشناسید اونی که قدش کوتاهتره؟
خب با توجه به لینک عکس اسم این آقا Yves Coudray
که ۴۰ سال پیش در نقش پل کوچولو بازی کرده که خب در سریالی به همین اسم از تی.وی ایران دیدیمش *
عنوان اصلی Graine d'ortie
محصول 1973 فرانسه
کلا از داستان چیز زیادی یادم نیست جز این پدر روحانی (فلورنتین) :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیتراژش :
* از بین فیلمهای زنده؛ در تعقیب جو ، سیلاس یا برادران شیردل به نظر بهتر میومد :دی
یک چیزی پس ذهنم هست ولی هرچی فشار میارم مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... باید یکم از تصاویرش رو ببنیم تا بفهمم دیدم یا نه با یک چیز دیگر اشتباه گرفتم
یک سریالی بود اسمش رو یادم نمیاد ولی 2 تا برادر بودند به اسم نانی و مانی و دوستشون به اسم یولی.مادرشون زن یک مردی شده بود که اینها رو اذیت میکرد.کسی اسمش رو بلده؟