چرا اتفاقا ربط داره . شما متوجه نیستینقل قول:
مثلا اونی که بی سواده نمی دونه که این ها چی دارن میگن و برای کی میگن
ولی واسه مهران مدیری برای عموم ساخته می شه
اتفاقا خود مهران مدیری هم همین حرف رو خودش گفته و گفته کارهای من برای عامه مردمه
Printable View
چرا اتفاقا ربط داره . شما متوجه نیستینقل قول:
مثلا اونی که بی سواده نمی دونه که این ها چی دارن میگن و برای کی میگن
ولی واسه مهران مدیری برای عموم ساخته می شه
اتفاقا خود مهران مدیری هم همین حرف رو خودش گفته و گفته کارهای من برای عامه مردمه
پس یعنی هیچ وقت نباید انتظار داشته باشیم که سطح طنزهای تلویزیونیمون از یه حدی فراتر بره.نقل قول:
خیلی از کارهاشم یه مدتی روی آنتن میرفتن و میزان مخاطبش محک میخوردن که اگه نارضایتی وجود داشت میرفت و کلا ساختار و هنرپیشه ها و فضای داستانو منقلب میکرد و در حالی که برنامه ش همون اسمو یدک میکشید با ترکیب تازه ای روونه پخش میشد که فکر نکنم در سطح حرفه ای در هیچ جای دنیا اینطور باشه، آزمون و خطا اونم توی دوره ای که در اوج شهرت و اعتبار بود.نقل قول:
عمده ی اون چیزی که توی هرنوع طنزی تو تلویزیون ارائه شده طنز کلامی کنایه آمیز، انتقادی و نیشداره.
تموم طنزای دو دهه اخیر همینو تو قالبهای ظاهری متفاوت ارائه کردن، ظاهرا چیز دیگه ای ایرانیها رو که به سختی خنده شون میاد، رو نمیخندونه (البته اگه همینم بتونه بخندونتشون).
پس طنز پردازان خارجی خیلی دستشون بازتره برای خندوندن، اونم وقتی که مردمشون حتی برای یه دوربین مخفی از خنده ریسه میرن.
توی یک دهه اخیر هم که هرکی هر طنزی ساخته ردپایی از قاسم خانی و دار و دسته ش میشد گرفت.
مگه تا کی فقط و فقط تراوشات ذهنی یه عده محدود میتونه جوابگوی ساخت طنزهامون باشه؟ هر چقدر هم که خوب باشن بالاخره به یکنواختی و تکرار میرسن.
این یادداشت کوتاه هم از یکی از مصاحبه های مرحوم عمران صلاحی،طنزپرداز مشهور ایرانی که آثار طنز زیادی منتشر کرده، در اینجا قرار میدم که خیلی بهتر تفاوت دو نوع اصلی طنز رو برشمرده:
شاید دوای درد ما هم تلفیق این دو نوع باشه که البته تخصص بالایی می طلبه.نقل قول:
طنز دو حالت دارد. یا طنز موقعیت است یا طنز کلامی. در طنز موقعیت خنداندن کار ساده ای است. کافی ست دو عنصر متضاد کنارهم قرار بگیرد. مثل فیل و فنجان یا موش و گربه. این خنده دار است، اما طنز کلامی باید خلق شود که سخت تر از طنز موقعیت است. ممکن است این تلفن در موقعیت خودش خنده دار نباشد اما اگر به کلام طنز نویس درآید، می تواند خنده دار باشد. با این حال، بعضی طنز پردازان مثل گوگول این دو حالت را با هم تلفیق می کنند. گوگول به همین دلیل موفق بوده است.
خبرگزاری مهر: پخش مجموعه تلویزیونی "مسافران" به کارگردانی رامبد جوان 27 آذرماه به پایان میرسد. محسن چگینی تهیهکننده این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: تصویربرداری در لوکیشن اصلی ادامه دارد، به دلیل فشردگی و حجم بالای کار نمیتوانیم بیش از چهار روز در هفته روی آنتن برویم، "مسافران" در شرایطی روی آنتن رفت که تلویزیون چند مجموعه جذاب و پرمخاطب داشت و این کار را برای برنامهسازان سخت میکرد.
وی ادامه داد: با این همه "مسافران" در جذب مخاطب موفق بوده، هر چند میشد برنامه در ساعتهای بهتر و منظم روی آنتن برود، در هفتههای آینده بازیگر تازه به گروه اضافه نمیشود و به سبکی که تماشاگر به آن خو گرفته تا پایان پیش میرویم. تصویربرداری یک روز قبل از ماه محرم به پایان میرسد و از روز اول محرم پخش "مسافران" تمام میشود.
"مسافران" دومین مجموعه رامبد جوان بعد از "گمگشته" با بازی حمید لولایی، حسن معجونی، شقایق دهقان، سحر دولتشاهی و رامبد جوان از شبکه سه پخش میشود.
دیشب داد؟؟
نه نداد! هر چند شهادت تا عصر دیروز محسوب میشد و طبق روال همیشگی ، قاعدتاً باید دیشب پخش میشد:13:نقل قول:
دیشب داد؟؟
امشبم نشون نمیدن دیگه؟؟؟
حتما جمعه میزنن آخرین قسمت....
اِ چرا آخرين قسمت !نقل قول:
منظوز از 27 آذر يعني همين 27 آبان؟
الان آبان هستيم،پس يه ماه ديگه داره چرا ميگيد جمعه آخرين قسمت؟
:نقل قول:
حتما جمعه میزنن آخرین قسمت....
پخش مجموعه تلویزیونی "مسافران" به کارگردانی رامبد جوان 27 آذرماه به پایان میرسد
اون قهوه تخ مهران مدیری کی میاد؟
قهوه ی تلخ منظورته دیگه ؟! :31:نقل قول:
اون قهوه تخ مهران مدیری کی میاد؟
من یه جا خوندم بعد از محرم میاد.
بعضي موقع ها حرفاشون چيز دار ميشه ها!!منظوم سياسي!:21:
گفتن بعد از دهه اول محرمنقل قول:
الان 3 روزه پشت سر هم مسافران پخش نشده . چند روز پیش که شهادت بود پریروز هم فوتبال دیشبم که روز فرد بود.
اعصابم خورد میشه بد جور عادت کردن به ای سریال مخصوصا حسن معجونی که اینجوری نگاش نکنید میگه پیس پیس چیس پیس
یکی از کارگردانهای بزرگ و قدیمیه تاتر هست .
بنظر من اون قسمت خماریش از همه با حال تر بود..
آره منم متوجه شدم...نقل قول:
ها چيه ! چيه ! كم آوردي كم آوردي ؟ .:31:
امشب میده؟ همون یه ربع به هشت؟
ساعت 7 و ربعنقل قول:
واای
امشبش چه قدر س /ی /ا /س/ی هست!!
آمار و ....
پرخاشگری وقتی ایراد میگرفتن از آماراشون
چرا زود پخشش کردن؟!
اقا یه من هم امار تورم می خواهم
امشب چرا نیم ساعت زودتر پخش کردن سریالو؟
نکته قسمت بعدیش میدونین چیه؟؟
نتیجه آمار:
حتی یک انسان خلاف کار وجود ندارد!!!!
نتیجه رو که گرفتین که!؟؟
وای این قسمتش مرگ بود
اون از امارش که ادم یاد مرکز امار گیری فلانی می افتاد
اونم از امار خلاف کاری ایرانی ها که یاد مرتبه ایران در سطح دنیا توی این زمینه افتادیم
اون قسمتی که فرخ میگفت یک دختر 18 تا 22 ساله منشی خیلی با حال بود..
خوب جامعه رو میکوبه
راستی مگه قرار نبود سر 50 قسمت تموم بشه ؟
پس چرا هنوز ادامه داره ؟
آقا خیلی خندیدم
آخر سریال وقتی فرید به فرخ گفت موسستون الکیه و فرخ قاطی کرد و هی بالا پایین میپرید من یاده منا*ظره ها افتادم خیلی شبیه به هم بودن:27:
با اونجا که مشتری ریخت سر فرخ بندری میرقصید خیلی جالب بود ...
تا قبل از محرمهنقل قول:
من از این مو فرفریبه فضایی خیلی خوشم میاد
ای بابا .. ضد حال ...
امروز نیم ساعت زودتر شروع شد و منم که ندیدم :41:
تا تلویزیون رو روشن کردم بعد 2 مین دیدم تموم شد :41:
اه دیگه شورشو در آوردن یه روز نشون نمیدن یروز زود نشون میدن اه
چرا به اون دختره 18 تا 20 ساله که منشیشون بود سی تومن دادن؟:21:
کسی میدونه تکرارش کیه ؟ با این حساب باید فردا از ۱۰ صبح بشینیم چشم انتظار که ببینیم کی دلشون می خواد پخش کنن ؟
کاش یک قسمت هم در مورد همین مسئله بسازن !!!
دقت کردین جدیدا هر فیلمی رو که می خوان سر ساعتش نشون بدن قبلش یک ساعت میاد که مثل اخباره ساعت رو نشون میده ؟ مثل همونی که اول دلنوازان بود رو اول کلانتر هم نشون میده . می خوان بگن ما همه چیمون دقیقه ولی وقتی ساعتش جابجا می شه یا نمی خوان پخش کنن به روی خودشون نمیارن !!!!!
تكرارش فكر كنم 2 يا 2و 10 دقيقه باشه!
رقص فرخ رو دريابين كه تركوند ديشب!!:31::31:
واقعا بدترین دیالوگی که تو این سریال بکار رفته همینه.فقط دفعه اولش یکم جالب بود.ولی از اون به بعد خیلی آزار دهنده شد دیگه.نقل قول:
تکرارش کیه؟
این صدا سیما و ترفندش لو رفته وقتی یه برنامه پر مخاطب میخاد نشون بده میزنه ساعت 10:30 بعد اون برناماشو که هیچکس نگاه نمیکنه قالب میکنه توش یا تبلیغ میده اصلا ارزش برا وقت مردم قائل نیستن
چه مسخره هنوز خبری از تکرارش نیست . حالم دیگه داره بهم می خوره از بس که برنامهی ورزشی دیدم
گل گفتی!:31:نقل قول:
فکر کنم تکرارشو به جا قسمت جدیدش بده!!!:27::18:
نامردا تکرارشم نذاشتن!:2: گمونم اومدن اینجا رو خوندن دیگه نمیخوان تکرارشو بزارن:27:
الانم داره فوتبال میزاره!
میگم درجه انتقاد قسمت قبل خیلی بالا بود نکنه سریالو کله کرده باشن
به نظر میرسه وقت اون رسیده که یه تنوعی به این سریال بدن
کارشون شده فقط تمرکز دوربین بین روابط فرید و نسترن
حالم به هم میخوره