2 تا build هست.نقل قول:
یکی 4 روی dex 1 روی str که این قدرت حملش خیلی بالاست ولی دفاعش یک مقدار ضعیفه.حالت دوم 1str ,1vit و 3 dex هست که این دفاع رو یک مقدار قویتر میکنه ولی قدرت حمله یک مقدار پایین میاد.
Printable View
2 تا build هست.نقل قول:
یکی 4 روی dex 1 روی str که این قدرت حملش خیلی بالاست ولی دفاعش یک مقدار ضعیفه.حالت دوم 1str ,1vit و 3 dex هست که این دفاع رو یک مقدار قویتر میکنه ولی قدرت حمله یک مقدار پایین میاد.
به نظر من pure dex برو یعنی 1str/4dex چون اون 1 vit تاثیر زیادی تو دفاع نداره ولی اگه بیاد روی dex تاثیرش بیشتره.
اینم دو تا عکس از اتحادی که رفتم توش.
اینجا تولد Leader بود 8-7 نفر جمع شدیم یه جا جشن گرفتیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l
منم با لیدر دوئل کردم ولی عکسشو نزارم بهتره:31:
به به عجب حركات جالبي :دي
اين barb خوشكله تويي ؟ :20:
دانلود تموم شد البته ديشب . امشب احتمال زياد ميام :5:
آره خیلی مراسم جالبی بود. زن لیدر خیلی رمانتیک همه چیزو هماهنگ کرده بود.نقل قول:
به به عجب حركات جالبي :دي
اینطور میگن:5:نقل قول:
علی چی شد دانلود کردی؟
A.fire اون عکسا رو من ندیدم مثل اینکه ف.ی.ل.ت.ره لطفا از یه سایت دیگه استفاده کن مثل این
کد:http://www.freeimagehosting.net/
الان رفتم تو بازی :دی
کل گیلد آفلاینه !! شانسو میبینی :دی
چقدر بازی خوکشل شده . مخصوصا لودینگش ... :27:
احتمالا با همون veno بازی کنم . دیگه کلریک حال نمیده . شایدم این کلاس جدیده :5:
ولی اگه این Veno رو برسونم 60 دیگه TT براهه ....
یک ساعت رفتم Quest انجام دادم یه دفعه هم مردم. آخرش اومدم ریپورت بدم میبینم یارو گربست. تازه خوششم نیومد یه Quest دیگه داد برم ماهی بیارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/url]
دوباره آپلودشون کردم ببین درست شد یا نه.نقل قول:
A.fire اون عکسا رو من ندیدم مثل اینکه ف.ی.ل.ت.ره لطفا از یه سایت دیگه استفاده کن مثل این
راستی وبسایت PWI رو هم عوض کردن شکلشو.
آره درست شد دستت درد نکنه.
امروز بالاخره رفتم bh خیلی خوب شده تجربه خوبی میده.
قیمتها نسبت به قبل خیلی خوب شده.مثلا dull claw حدود 3k و purified oil حدود 4k هست الان.گلد هم ارزونه.واقعا نسبت به بازیهای فری خیلی خوبه این بازی.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
راستی علی چرا نمیای دیگه.بیا یه خورده بریم TT دیگه.من شبا 9 به بعد هستم.
ولی Squad خوب سخت پیدا میشه.نقل قول:
امروز بالاخره رفتم bh خیلی خوب شده تجربه خوبی میده.
راستی Barb من اون صندوقه که آیتم میده هر 5 لول رو نداره. کسی میدونه مشکل چیه؟
خوب یک ماموریتی هست که باید انجام بدی تا اون صندوق رو بگیری.احتمالا یادت رفته اون ماموریت رو انجام بدی.نقل قول:
اونو که میدونم ولی من یادم نمیاد کی Quest صندوق رو میداد. اینجا کسی میدونه؟نقل قول:
در ضمن من هیچ Questی تو Find Quest ندارم که انجام نداده باشم. همه جدیدن.
باید از Guide Xiang توی city of lost ماموریتش رو بگیری.نقل قول:
سلام بر همه من 3 ماه این بازی رو انجام میدم لولم 81 ولی تاحالا ایرانی ندیدم اگه کسی به کمکی نیاز داشت به من بگه من میتنم کمک کنم اسمم تو بازی xxxELFxxx هستش هر کمکی هم به بچه های گل ایرانی میکنم:18:
کدوم سرور هستید؟نقل قول:
کدوم سرور هستی و چه کلاسی بازی میکنی؟نقل قول:
راستی اینجا رو چطور پیدا کردی؟شانسی؟
اره شانسی پیداکردم :31: تو Dreamweaver بازی میکنم کلاسم Veno 81نقل قول:
Archer 40
وای خدا چقدر طول میکشه این گذاشتم از client دانلود بشه خیلی سرعتش کمه 3.2gb کم نیست ...
راستی این بازی هم مثل shaiya باید همش mob کشت یا questهاش خوب exp میده ؟
بعد تو چه سروری برم بهتره؟ و میخوام blademaster برم stat رو 3str 2dex برم یا 4str 1dex ؟
نه این مثل شایا نیست و بازیش quest based هست یعنی الان که من لول 70 هستم هنوز اینقدر کوئست دارم که به grind کردن نمیرسم.اینقدر کوئست و ایونت و دانگئون داره که خودت کم میاری.همش هم با پارتی میتونی بری که واقعا حال میده.نقل قول:
بیا سرور dreamweaver چون ما اونجا هستیم.
در مورد بلیدمستر هم زیاد اطلاع ندارم تو فرومش بگردی پیدا میکنی.
در مورد ماموریتها،تنوع کافی وجود داره.از لول 40 به بعد می تونی بری BH که اخیرا که 3 بار در روز شده کلی exp میده.ماموریتش هم گروهی هست.یک سری dungeon دیگه هم هست که برای بدست اوردن مواد لازم برای ساخت سلاح یا ذره میتونید boss هاشون رو بکشید.البته یک سری ماموریت هم دارن که خیلی exp نمیدن.در کل تنوع زیاد داره بازی میشه mine کرد و یا craft که ساختن سلاح و ذره و چیزهای دیگست.public quest هم داره که یک ماموریتی هست که عده زیادی با هم اونو انجام میدن و یک سری mob و boss رو باید بکشید و هر کس بر حسب میزان خسارتی که وارد کرده exp می گیره.یک سری event هم داره مثل مسابقه سرعت که هر شب 12 شب برگذار میشه یا event هایی که در روزهای خاص اتفاق میفته.نقل قول:
از لول 70 یا80 به بعد هم می تونی تو territory wars شرکت کنید.که البته برای شرکت در اون باید کاملا به ایتمهای قوی مجهز باشی.
در کل بازی خیلی متنوعی هست و توی بازیهای مجانی تقریبا بی نظیره.
در مورد build برای blade master بستگی به نوع سلاحی داره که انتخاب میکنی.
برای sword یا blade هر دو لول 5 تا روی str و 3 تا روی dex و 2 تا روی vit
برای fist یا claw هر دو لول 5 تا روی str و 4 تا روی dex و 1 روی vit
polearm هر دو لول 5 تا روی str و 2 تا روی dex و 3 روی vit
axe و hammer هر دو لول 6 تا روی str و 1 تا روی dex و 3 روی vit
البته برای axe /hammer یا pole میتونید بجای vit پوینتها رو روی dex هم بگذارید.
این Barb یکم داره اذیت میکنه. دست به Missش که شاهکاره، دمیج خوبی هم که نداره. ولی در کل من بیشتر بااین حال میکنم تا BM:21:
نقل قول:
وای خدا چقدر طول میکشه این گذاشتم از client دانلود بشه خیلی سرعتش کمه 3.2gb کم نیست ...
نقل قول:
راستی این بازی هم مثل shaiya باید همش mob کشت یا questهاش خوب exp میده ؟
بعد تو چه سروری برم بهتره؟ و میخوام blademaster برم stat رو 3str 2dex برم یا 4str 1dex ؟
جناب kh234 بازیرو خلاصه کرد برات برو حال کن:20: فقط یه سری آیتم هست که به درد بخوره که بعدا مینویسم برات. فعلا اوایل بازی هرچی Material میبینی جمع کن تو Auction house بفروش تا به درجه دلاکی برسی. بعد برو پیش Banker کوئست Increase inventory slots رو بگیر که خیلی به دردت میخوره(ولی دنبالش نرو بیشتر آیتم ها وقتی mob میکشی دراپ میشه). هر لول هم به Blacksmith یه سر بزن ببین اسلحه ای که میخوای چه پوینت هایی لازم داره که اگه کم و کسری داری بتونی جور کنی.
در مورد همه اینایی که گفتم تو فروم Search کنی توضیح دادن. هر کدومو پیدا نکردی بگو توضیح بدم.
از همه دوستان بابت توضیحات ممنون اما انگار یه بازی واقعا متنوع هست این خیلی خوبه برا یه بازی free2play
دانلود هم تازه تموم شده برم فعلا یه مدت بازی کنم تا دستم بیاد ..منم همیشه اول هر بازی warrior انتخاب
میکنم چون بهترین کلاس تو هر بازیه برای تازه کارها بعدش هم میرم کلاس دیگه ...
راستی از تجربه ای که تو بازیهای دیگه دارم به نظرم من اگه بخوام هر 2 لول 6str 3dex انتخاب کنم معمولا
اون 1 یا 2 پوینت باقی مونده زیاد تاثیری روی vit یا hp نمیزاره اگه بزارم روش.. و بهتره رو همون dex یا str
سرمایه بزارم..
این حرفت درسته ولی تو این بازی برای اینکه بتونی یه لباس رو بپوشی یا یه اسلحه رو استفاده کنی باید بعضی اسکیلهات به اون لباس بخوره.مثلا یه زره هست که برای اینکه بپوشی باید 10 تا vit داشته باشی.نقل قول:
معمولا BM ها فکر کنم heavy armor استفاده میکنن که حداقل هر لول 1 vit رو باید اضافه کنی.
اره من ایران زندگی میکنم آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :)
دارم Archer رو لول اپ میکنم برای TW ونو فقط جون میده برا FC TT من تا الان TT1-1 1-2 1-3 رو Solo کرم کلی حال میده :31:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
باید اضافه کنی 1vit 3 str 1 Dexنقل قول:
herc داری؟نقل قول:
دارم Archer رو لول اپ میکنم برای TW ونو فقط جون میده برا FC TT من تا الان TT1-1 1-2 1-3 رو Solo کرم کلی حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 70 میلیونه تو بازی شاید بخرم پولشو دارم شایدم NIX بخرم:5:نقل قول:
نه :41: ا انقل قول:
این quest increase inventory slots رو انگار باید پول واقعی بابتش داد یا راه دیگه ای هست؟! بدجور گیر کردم
سر این ...
اینو ایتمش رو فقط میشه از بوتیک خرید.نقل قول:
ولی در عوض می تونید safe slot رو افزایش بدین.
بچه ها یکیتون منو توی یاهو مسنجر اد کنه من اصلا تا حالا بازی انلاین نکردم دانلودش کردم بازیش باحاله اما نمیدونم باید چیکار کنم blademaster هم برداشتم ایدی من اینه: lahijan_kingtown
شما اون اموزش اولیه را که میده بخونید کلی چیز متوجه میشید و اگه چیزی را متوجه نشدید , اینجا مطرح کنید تا بچه ها کمکتون کنند:10:نقل قول:
کدوم آموزش اولیه؟نقل قول:
همون اموزشی که به صورت نوشته و با علامت سوال هست.نقل قول:
دستت درد نکنه خیلی چیزا یاد گرفتم بازی خیلی با حالیه من 10 تا پوینت دارم کدوم یکی از اون 4 تا رو بالا ببرم برام بهتر هست؟ کلاسم blademaster هست یه توضیحم در مورد اون 4 تا بدید ای مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟ در مورد squad هم میشه بگید چطوری باید رفت توش من اصلا بلد نیستم معذرت که سوالا زیاد شد خودتون گفتید توی فروم بگم
در مورد build برای blade master بستگی به نوع سلاحی داره که انتخاب میکنی.نقل قول:
برای sword یا blade هر دو لول 5 تا روی str و 3 تا روی dex و 2 تا روی vit
برای fist یا claw هر دو لول 5 تا روی str و 4 تا روی dex و 1 روی vit
polearm هر دو لول 5 تا روی str و 2 تا روی dex و 3 روی vit
axe و hammer هر دو لول 6 تا روی str و 1 تا روی dex و 3 روی vit
البته برای axe /hammer یا pole میتونید بجای vit پوینتها رو روی dex هم بگذارید.
mag هم ماله جادو هست که بدرد blade master نمی خوره.
همون اولی فکر میکنم مناسب باشه.
سکه ها که پول هست،باهاش میشه چیزهای مختلف خرید.اون چیزهای دیگه تو لولهای پایین بدرد خاصی نمیخورن می تونید بفروشیدشون.ولی یکم که بالاتر بری،بعضی از اون ایتمها برای ساختن سلاح یا ذره کاربرد دارند.
animal fur ،cotton thread ,grease اینها بدرد ساختن ایتمها می خورن.
در مورد squad یا شما باید به یکی پیشنهاد بدین یا اون طرف باید پیشنهاد بده که بتونید باهاش squad تشکیل بدین.
برای پیشنهاد دادن روی شخص کلیک کنید،اواتارش بالای صفحه ظاهر میشه بعد روی اواتار اون شخص رایت کلیک کنید و invite رو بزنید.
توی کوئست دوم که elder میگه برو پیش tailor با بقیه حتما باید یه چیزی گرف ازشون اخه من خودم با کشتن مانستر همون لباسو گرفتم لطفا راهنمایی کنید
اون که جایزه اون ماموریت هست.اگز هم لازمش ندارید می تونید بفروشیدش.بهر حال حتما این جوایز رو بگیرید.نقل قول:
اول برو کوئست Increase inventory slots رو بگیر فقط آیتم هایی که واسه اون لازم داری رو نگه دار فعلا.نقل قول:
مانستر که میکشیم یه سکه با یه نوع سنگ با یه چیزای دیگه میگیرم اینا به درد چی میخوره؟
راستی یه بازی خفن به اسم Cabal پیدا کردم یه چکی بکنید اگه وقت کردید.
[HTML]http://cabal.ogplanet.com[/HTML]