فكر نكنم قديمي باشه فريمور من اينهنقل قول:
s523ajpih3
Printable View
فكر نكنم قديمي باشه فريمور من اينهنقل قول:
s523ajpih3
نقل قول:
البته یکسری از ایرادات واسه شما ایراده(خودتونم اولش گفتید).
راستی دیروز علاءالدین بودم بحث گوشی شد یکی از بازاریاب های کامتل داشت ارنا رو به ملت معرفی می کرد.
راجب کوکی باهاش صحبت کردم بهم گفت (البته وقتی کسی نبود:31:) که کوکی بیشترین بازگشت به گارانتیو داره.
دلیلشم شکسته شدن ال سی دی و از کار افتادن تاچه !!!
طرف می گفت گوشیو تو جیب شلوار گذاشته در آورده دیده تاچ دیگه کار نمی کنه و برده گارانتی بهش گفتن از داخل شکسته !!! و خودت شوکوندی به ما ربطی نداره!!!(اسیب های فیزیکی جزء گارانتی نیستن).
اینو گفتم که بدونید کوکی ممکنه تو یه سری چیزا نسبت به استار برتری داشته باشه اما این شکسته شدن ال سی دی و تاچ کوکی از اون چیزاس که غیر قابل هضمه.تو جیب شلوار بزاری می شکنه چه برسه از دست بیافته رو زمین. (خو منم با پول کوکی رفتم علاءالدین و این پیش زمینه شکسته شدن تاچو تو فروم های خارجی و کامنت ها خونده بودم اما باورم نشده بود وقتی فروشنده ای که هم استار داشت و هم کوکی بهم گفت دیگه ترسیدم. و من که کل ویدیو های کوکی رو تو یو تیوب دیده بودم و انتخاب نهاییم بود ، استار رو خریدم).
بله بازم تاکید میکنم، اینا مشکلاتیه که من باهاش دارم، ممکنه یکی براش مهم نباشه....ولی این ال سی دی که خیلی عجیبه، من خیلی ها رو میشناسم، خیلی وقته کوکی دارن هنوز چیزیش نشده (از جمله کاربرای فروم).نقل قول:
البته یکسری از ایرادات واسه شما ایراده(خودتونم اولش گفتید).
بیخیال دیگه اتفاقیه که افتاده...شاید قسمت بوده استار گیرم بیاد :دی بزارید یکم از پانوراما های زیبای این گوشی براتون بزارم.
استار پانورامای هوشمندی داره که فکر میکنم همه ی سامسونگ ها اینو داشته باشند، واقعا اولین بار بود که همچین چیزی رو میدیدم :دی، اولین عکس رو که میگیره، 5 تا عکس دیگه رو خودش براتون Track میکنه تا وقتی که شما کادر رو ببرید همون جا و خودش اتومات عکس میگیره، نمونه هاشو بیینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چند تا عکس عادی هم میزارم که انصافا تو محیط بیرون استار قشنگ عکس میگیره:
اینم چند نمونه فیلمبرداری این گوشی:
کد:http://www.fileden.com/files/2006/6/5/52596/Video0003.mp4
کد:http://www.fileden.com/files/2006/6/5/52596/Video0005.mp4
کد:http://www.fileden.com/files/2006/6/5/52596/Video0006.mp4
کد:http://www.fileden.com/files/2006/6/5/52596/Video0007.mp4
راستی بروبچ چه جوری فیرمور گوشیمو بخونم، آخرین نسخه کدومه و چه جوری آپدیت کنم؟! ریسک داره؟
به به! میبینم که کاربر فعال کلوپ LG سامسونگ خریده!
مبارکه انشاالله با خوشی و شادی استفاده کنی.
خوب اینم واسه خودش قضیه داشت دیگه....مفصله...:27:.....به هر حال، ممنون مرسی! :دی :11:نقل قول:
به به! میبینم که کاربر فعال کلوپ LG سامسونگ خریده!
مبارکه انشاالله با خوشی و شادی استفاده کنی.
با زدن کد #1234#* ورژن فریم ور رو می تونید بخونید.نقل قول:
آخرین نسخه رو نمی دونم اما این فریم ور S523AJPIH3 رو گوشی های مایکروتل هستش که تشخیص دست خط و کیورتی فارسی داره(شاید جدیدترم اومده باشه).اما همین فریم ور مشکلی نداره.اما واسه دانلود فکر نکنم گیر بیاد.در این صورت آپدیت فریم ور بدرد نمی خوره.
روش آپدیت کردن در زیر :
به هر حال ریسک وجود داره اما اکثر دوستان این فروم که آپ کردن مشکلی پیش نیومده.(مگه اینکه فریم وری بریزید که تو ایران ساپورت نشه و در این صورت گوشیتون آنتن نمیده و فارسی ساز گوشی می پره اما در کل مشکلی نیست).کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380&page=22
ماله من دقیقا همین فیرمور هست ولی کیبورد کامل نداره! :41:نقل قول:
آخرین نسخه رو نمی دونم اما این فریم ور S523AJPIH3 رو گوشی های مایکروتل هستش که تشخیص دست خط و کیورتی فارسی داره(شاید جدیدترم اومده باشه).اما همین فریم ور مشکلی نداره.اما واسه دانلود فکر نکنم گیر بیاد.در این صورت آپدیت فریم ور بدرد نمی خوره.
مگه میشه !!!؟؟؟؟ :18:نقل قول:
جای تشخیص دست خط رو می دونید ؟ (تو creat new massege ) هستش.
ببخشید اشتباه شد، تشخیص دست خط داره (که برام مهم نیست) ولی کیبورد کامل نداره!!!!!نقل قول:
جای تشخیص دست خط رو می دونید ؟ (تو creat new massege ) هستش.
بروبچ من حس میکنم باتری گوشیم یکم ضعیفه! :دی با کارکرد زیر سه روز دوام آورد، که فکر می کردم حداقل 4 روز دوام بیاره:
هر روز بین 1 تا 2 ساعت موزیک، 10 دقیقه اینترنت، حدود 40 دقیقه هم ور رفتن های دیگه....البته روز آخر (شب) دو خط شارژ داشت نمی دونم برای یک روز کافی هست یا نه واسه همین دیگه زدمش به شارژ.....
یه مورد دیگه هم هست که: یه روز صبح اونو تازه از شارژ در آوردم، رفتم دربند حدود 80 تا عکس گرفتم و یه 10 تایی فیلم، تا آخر شب دو خط شارژ موند....البته بدیهیه که مصرف دوربین زیاده، ولی میخوام بدونم ماله شماها چطوره؟!
والا واسه منم اصلا شارژش خوب نیست، ازش استفاده هم نکنم روزی یه خط از شارژش کم میشه که واقعا مسخرس، دیگه اگه حتی 2تا آهنگ هم بخوام گوش بدم که دیگه خالی میشه،نقل قول:
اصلا باتریش اونجوری که تعریف میکردند نیست، من سونی اریکسون داشتم لااقل اگه باهاش کار نمیکردم، شارژ که کم نمیشد هیچ، زیاد هم میشد!:13:
ببین این دوستمون میگه باتریش با روزی 2 ساعت آهنگ ... روزی 10 دقیقه اینترنت ... روزی 40 دقیقه ور رفتن ... 3 روز جواب میده بعدشم هنوز 2 تا خط از 5 تا داره پس مطمعناً حداقل 1 روز دیگه هم با اون دوتا خط جواب میده ... یعنی با یه استفاده معمولی 4 روز جواب میده ... خودشم میگه از کوکی بهتره باتریشنقل قول:
گوشی شما مشکل داره ... اصلاً ببین باتری روش هست :27:
ولی حسن انتظار داشتم وقتی میگن 800 ساعت استند بای، باید یک هفته رو شاخش باشه، اولین بار که فیلیپس از این نوع باتری ها داد (740 ساعت تا 3200 ساعت! :18:) واقعا عمر باتری خفنی داشت.......
سلام اگه ميخواي كيبرد كامل بياد البته فارسي نداره ولي انگليسي و عربي داره وقتي مي خواي متني بنويسي گوشي رو 90 درجه بچرخون خودش مياد.نقل قول:
من فقط روزی چندتایی اس ام اس میدم، همین و شارژش روزانه یه خط خالی میشه، و مطمئنا اونجوری که تعریف میکردن نیست، آخه واسه من شارژ مهمترین مورد بود واسه همین این گوشی رو گرفتم، پشیمون نیستم ولی واقعا اونجوری که میگن هم نیست!نقل قول:
مگه من با گوشیم چیکار کردم که مشکل داره؟ یا چیکارش کنم که مشکلش رفع شه؟
آره باتری روشه !
:31:
نکته جالب ...
من یه هفته پیش رفتم نمایندگی ماکروتل و گوشی رو دادم اپدیت ... رایگان هم آپدیت کرد و من بعد از گرفتن گوشی متوجه شدم که تغییراتی کرده ، مثلا بعضی از ایکون ها عوض شد و یه امکان جدید در بلوتوثش ایجاد شده ، اما بعد که چک کردم دیدم اصلا فریم ور عوض نشده !!!! تشخیص دستخط هم نداره ... از نمایندگی که پرسیدم گفت این فریم ور 20 ماه قبل از طرف ماکروتل براشون ارسال شده !!!!
چقدر مسخره واقعا :13:
تو نسبت به کوکی بگو ... بعدشم یکم صبر کن تا باتریش راه بیفته ...نقل قول:
gsmarena گفته با استفاده معمولی 4 روز جواب میده خودتم همینو گفتی ... دیگه چه مشکلی داری ؟
دوستاني كه با باتري مشكل دارن بايد چند هفته صبر كنن و به طور صحيح گوشي رو شارژ كنن تا باتري جا باز كنه.
واسه منم اول كه خريدم همينطور بود
چي كار كنيم تا باتري جا باز كنه مگه شارژ كردن هم درست و غلط دارهنقل قول:
بله كه داره.نقل قول:
تا وقتي شارژ كاملا تموم نشده گوشي رو شارژ نكنيد.
بعد از اينكه گوشي رو شارژ كرديد و شارژ كامل شد از برق درش بياريد، نبايد زيادي تو برق بمونه.
اقا تو دیجی کالا قیمت کوکیا زده169 قیمت s5233صدشصت وسه هزارتومنه چرا؟
دوستان اگه ممكنه يه ديكشنري و نقشه تهران رو به من لطف كنين
دوستان کسی کیف اصلی استار رو داره یه عکس بزاره ببینیم حالتش چجوریه کتابیه یا ...........
این سایت گرون فروشه.نقل قول:
کوکی با گارانتی اصلی (کامتل) زده 169 تومن.
اما استار رو با گارانتی متفرقه زده 163.
اینا قیمتای انلاینه و حدود 15 تومن بیشتر از قیمت تو بازاره.
دیکشنری pmd :نقل قول:
ساپورت کامل لمسی
دانلود :
کد:http://www.4shared.com/file/142934676/9d29588f/PMD-20.html
نقشه تهران 87 : (88 رو این گوشی مشکل داره):
می تونید در سایت زیر دانلودش کنید :
www. ir-tci .org
ممنون دوست عزیز! :دی منم منظورم همینه دیگه، چرا فقط انگلیسی، عربی، فرانسه و اردو داره؟!نقل قول:
سلام اگه ميخواي كيبرد كامل بياد البته فارسي نداره ولي انگليسي و عربي داره وقتي مي خواي متني بنويسي گوشي رو 90 درجه بچرخون خودش مياد.
قیمت علائالدین من گرفتم، 152 با گارانتی کامتل هستش....تا 150 هم بچه ها خریدن....نقل قول:
اقا تو دیجی کالا قیمت کوکیا زده169 قیمت s5233صدشصت وسه هزارتومنه چرا؟
مثل اینکه بدجوری خز شده ...نقل قول:
میشه صد تومن گرفت:31: اخه کوکی واستار زیاد فرقی باهم نمیکنند حالا کدومشون بیشتر فروخته؟
سلام
یه چند تا سوال داشتم دوستان
میگم ۵۲۳۰ صفحات اینترنت رو چه چوری باز میکنه؟؟
منظورم اینه که مثل صفحات گوشی نوکیاهای سیمبین دار که صفحات وب رو مثل کامپیوتر باز میکنن هست ؟؟ یا در هم ریخته و نامرتب؟؟؟؟
و یه سوال دیگه ۵۲۳۰ به پای ۵۵۳۰ نوکیا میرسه یا نه؟؟؟
چون من خیلی از شکل۵۲۳۰ خوشم اومده.نمیدونم ۵۵۳۰ رو رد کنن و ۵۲۳۰ بخرم یا نه؟؟؟
من که مشکل به هم خوردگی ندیدم.نقل قول:
5530 سیستم عامل داره و تنوع نرم افزاریش بهتره + وای فای + دوربینش فلاش داره
5230 اینترفیس و تاچش بهتره.
در کل توصیه نمیشه که 5530 رو بدی بره و اینو بگیری.
دوستان منم میخام این گوشی رو بگیرم ولی حساسیت تاچ برام خیلی مهمه!!
حساسیتش مثله f480 هست یا کمتره؟؟
ممنون
با سلام امروز 5233 رفتم بگیرم علاءالدین رنگ مشکیش گارانتی اصلی نبود یکی دوجا داشت که اونم قیمت بالا 175 میگفتند شما جایی سراغ ندارید با گارانتی پارس مایکروتل (اصلی) رنگ مشکی موجود داشته باشه؟
من دقیقا همین رنگ رو خریدم، گارانتی اصلی = 163 تومان. طبقه ی 5 یا 6 بود، یه گوشه یه مغازه همش گوشی های گارانتی اصلی سامسونگ رو میفروخت.....در ضمن خیلی مواظب باش، چون اکثر فروشنده ها بدون گارانتی میفروشن، حتما باید جعبش به نوار آبی رنگ مایکروتل داشته باشه.نقل قول:
با سلام امروز 5233 رفتم بگیرم علاءالدین رنگ مشکیش گارانتی اصلی نبود یکی دوجا داشت که اونم قیمت بالا 175 میگفتند شما جایی سراغ ندارید با گارانتی پارس مایکروتل (اصلی) رنگ مشکی موجود داشته باشه؟
بچه ها یه چندتا بازی و برنامه اگه دارید اینجا بذارید. حوصلم سر رفته. یه خورده از این گوشی کار بکشیم :31:
اره دوست عزیز تاچش خیلی خوبه.نقل قول:
تاچ اف 480 خازنیه و این مقاومتیه اما از نظر حساسیت تفاوت چندانی وجود نداره.
اصلا بهترین ویژگی این گوشی تاچشه که بسیار عالیه.
(همه خریدن یا دارن می خرن شما هم بخر تا بیشتر از این خز شه):31:.........شوخی کردم.