دوستان می دونم که درخواستم زیاده ولی لطفا اگه کسی یه برنامه درست حسابی pdf داره ساینش کنه به من بده من هرچی پیدا می کن یا مدت داره یا اونی که دوستان دادند را نمی تونم ساین کنم
Printable View
دوستان می دونم که درخواستم زیاده ولی لطفا اگه کسی یه برنامه درست حسابی pdf داره ساینش کنه به من بده من هرچی پیدا می کن یا مدت داره یا اونی که دوستان دادند را نمی تونم ساین کنم
--------نقل قول:
دوست عزیز ساین کردن ما به درد شما نمی خوره و خودت باید با سریال گوشیت ساین کنی اگر فیلهای سرتیفیکیت و کی را نداری تو قسمت درخواست فایلها درخواست بده تا دوستان در مدت 24 ساعت فایلهای مورد نیاز ساین را برات حاظر کنن
ه من فایل های ساین برای گوشیم را گرفتم فقط برنامه پی دی اف را ساین نمی کنه همه جور برنامه ای را ساین کردم
-------نقل قول:
عجب!!
اقا جون ساین فقط واسه برنامه هاست اونایی که پسوند فایلشون sis و sisx باشه و PDFنیازی به ساین نداره
سلام دوستان.
برا بنده یه مشکل پیش اومده!ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
مشکل از این قراره:
بنده یه خط ADSL با مودم دو پورته دارم ( یکی USB و دیگری LAN ).پورت USB به PC وصله و پورت LAN به لپتاپ داداشم وصله. می خواستم با وایرلس لپتاپ داداشم گوشی 5530 من هم به اینترنت وصل شه. وقتی کانکت میکنم به راحتی کانکت میشه ولی وقتی می خوام پیج باز کنم پیغام Invalid Server Name میده!
نمی دونم مشکل از کجاست!
یه بار توی دانشگاه با وایر لس گوشیم وصل شدم و به راحتی و با سرعت بالا صفحه باز می کرد ولی نمی دونم چرا با وایرلس لپتاپ نمی شه!
از شما دوستان کسی تا حالا به وایرلس لپتاپ وصل شده؟
اینو هم بگم که لپتاپ داداشم به راحتی به با یه لپتاپ دیگه کانکت میشه به راحتی هر دو به اینترنت دسترسی دارن!
ممنونم
سلام به دوستان ، من واقعا به Adobreader احتیاج دارم اما نمی تونم نصبش کنم ، اونو ساینش کردم اما بازم می گه باید نرم افزارو بخرم ، در ضمن گوشیم -- نشده! لطفا راهنماییم کنید.
دوستان واسه ی 5530 یاهوو مسنجرم هست؟
این 2تا برنامرو امتحان کننقل قول:
هر دو سیمبین هستن
کد:tp://www.4shared.com/file/P_ADYQVN/Chat.html
اینو تست کن:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/Ypm_xW3a/QuickofficeAdobeReaderLEv25131.html
من خودم با برنامه IM که برنامه پیشفرض گوشی هست می رم چت... خیلی هم می ارزه به صدتای این برنامه های نصفه و نیمه...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه علاقه مند بودین بگین تا بگم چی کار کنین...
شاد باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه این IM هم داره؟نقل قول:
ن خودم با برنامه IM که برنامه پیشفرض گوشی هست می رم چت... خیلی هم می ارزه به صدتای این برنامه های نصفه و نیمه...!!!
با یاهو کار میکنه؟یا اسکایپ؟
تا اونجایی که من دیدم تمامی گوشی های نوکیا سری 60 دارای سیمبین های 9.1 به بالا داشتن و دارن!!!نقل قول:
این هم نشونی آموزشش:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425081
شاد باشین :31:
اپه بگی ممنون میشمنقل قول:
من هرچی تو کانکتویتی گشتم برنامه آی ام ندیدم.
آقا سلام...
امروز پاشدم دیدم 4 لکه آبی خیلی کوچیک به صورت خیلی متقارن به طوری که تشکیل یه ذوزنقه میدن(:31:) رو ال سی دیم اومده!
چیه یعنی؟!
دیگه درست نمیشه؟!
مرسی.
اقا برنامه Nimbuzz هم چيز خيلي خوبيه... هم محيط gui خيلي خوبي داره.
راستي اون گاردي كه واس 5530 اومده بود دوستان اگر ميتونن هم عكسش رو يكبار ديگه اينجا بگذارن هم بگن از كجا ميشه خريد.. مرسي
مگه گارده جدیدی برای این گوشی اومده ؟نقل قول:
اگه اومده لطف کنین عکسشو بزارید و بگید از کجا میشه خرید .
نه همون گار دقبلي كه بچه ها عكسش رو گذاشته بودن
کدوم گارد ؟ من چندین صفحه هم رفتم عقب ولی عکسی ندیدم ؟نقل قول:
گارد دور گوشي هست كه بچه ها گذاشته بودن عكسش رو ! منم يادمه و تاپيك بود اما چون پيدا نكردم گفتم بچه ها دوباره بذارن
cartiface may not yet be valid ,is expired or phone's data setting may be incorrect
سلام
بعد از اینکه رم گوشیمو فرمت کردم نمیتونم نرم افزار نصب کنم ... این پیغامو میده
کسی نمیدونه چجوری باید حلش کنم
ممنون
دوستان قیمت 5530 تو تهران چنده ؟
وچه امکاناتی بیشتر از 5230 داره؟
قیمت ندارم !نقل قول:
صفحه 5530 کوچکتر هست و 5530 GPS نداره
ولی در عوض Wlan داره و دوربین 3.2 مگاپیکسل که 5230 نداره
:46: سلام
2هفته پیش من تو علاالدین خریدم 205تومن ناقابل:46:
مبارکهنقل قول:
انشالله شتابسنجش واست بچرخه! :31:
شاد باشین
منم دو سه هفته پیش سفید آبیشو خریدم 212 ...
آقا كسي عكس اين گارد 5530 رو نداشت ؟
بچه ها کسی می دونه چطور میشه زمانی که به کامپیوتر وصلی بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد توی گوشی؟:10:
این اپدیت جدید فرقه زیادی داره با ورژن قبلیش؟؟ چیزی اضافه شده!! چه فرقی کرده؟
یه سوال قاب ارجینال چنده؟
والا اينكه قاب اورجينال چنده نمي دونم ... اما راجع به وررژن جديد بايد بگم كه سرعت بيشتر ميشه. توي موزيك پلير هم گزينه EXIT به HIDE تبديل شده. قابليت جابجايي( scroll) هم طوري شده كه اگر انگشتتو بكشي رو صفحه هم به سرعت جابجا ميشه ...نقل قول:
جواب این سواله مارو کسی نبود بده؟ :
نقل قول:
سلام
من 5530 دارم و اصلاً نمی تونم برم به اینترنت اسم هر سایتی می زنم ارور میده اسم سایت را درست وارد کنید!
ولی با وصل کردن گوشی به لپ تاپ مب تونم برم ! اپراتور هم ایرانسل هستش .
شما می تونید opera و یاهومسنجر برای این گوشی می خواستم
لطفاً لینک دانلود بذارید
تشکر از همه
آقا امروز رفتم علاءدين اين گارد ژله اي 5530 چه مزخرفه.. اصلا يه جوريه.. نيست ؟؟ كسي استفاد كرده ؟چجوره ؟؟ ظارش جالب نيومد.
منم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه کسی پاسخگو باشهنقل قول:
ببينيد من درست متوجه نشدم. اگر منظوري جي پي آر اس هست كه ممكنه سه تا مشكل باشه:نقل قول:
1- اينكه شما تنظيمات جي پي آر اس گوشيتونو درست و خوب انجام نداديد. كه براي حلش مي تونيد يه بار ديگه از اپراتورتون درخواست كنيد براتون تنظيمات ارسال كنه(بر حسب نوع گوشي متفاوته)
2-ممكنه شما به نرم افزارتون اجازه استفاده از كاكشن رو نداديد كه اونم از توي تنظيمات گوشي قابل انجامه.
3-البته با توجه به اينكه مي گيد ارور آدرس ميده احتمال زياد داره كه مشكل از خود نرم افزارتون باشه. ولي بازم احتمال مورد دوم رو بيشتر ميدم.
اميدوارم درست فهميده باشم و جواب داده باشم.
سلام و تشکر از شمانقل قول:
من گوشی خودم ریست کردم باز هم نشد
از اپراتور در خواست تنظیم جدید کردم و نصب کردم باز نشد !
ولی شما می تنظیمات کجای قسمت از بیشتر توضیخ بدی عزیز
از یک نرم افزار به نام Bolt که مرور گر هست تونستم گوگل باز کنم
از شما درخواست می کنم که نرم افزار مرور گر Opera و یاهو مسنجر که برای گوشی 5530 هست و نصب میشود لینک دانلودش را بذارید
من اپرا رو نصب کردم چند تا ورزنش رو ولی با اونا هم کانکت نشد من تنظیما ت رو از خود ایرانسل گرفتم و نصبیدم
اجازه کانکشن رو نمیدونم چه جوریه
منم تمام علائدین را گشتم ولی فقط همین ژله ایی را تونستم پیدا کنم که خیلی هم زشته ولی از روی ناچاری خریدم دیگه .نقل قول:
ببينيد معمولا تا جايي كه من مي دونم اپرا همون لحظه كه مي خواد باز بشه ازتون مي پرسه كه كانكت بشم يا نه ... اما ظاهرا نوي ستينگش هست و ميشه تنظيمات رو انجام داد. الان دقيقا خاطرم نيست كجا بود.نقل قول:
اما نرم افزاراي ديگرو نمي دونم.
----نقل قول:
این مشکل تو بیشتر گوشیهای سری جدید مخصوصا تاچ اسکرینها دیده شده و شک نکنید ایراد نرم افزاریه گوشیه که با مرورگر خود گوشی یا اوپرا نمی تونه بوسیله GPRS تو نت گشت بزنه و ارور آدرس می ده ولی اگه همینها رو با وایرلس لن تست کنید می بینید مشکلی ندارن و جالبتر اینکه این مشکل یعنی GPRS برای مسنجر تاثیر نداره و مسنجرها به خوبی کانکت می شن
خوب عزیز باید چی کار کنم