اینطور که من فهمیدم برتری نداره گرافیک 3000 به 320 و تقریبا یک سطح هستند ولی میگن گرافیک های سری amd داغ می کنند و معلوم نیست اپل چیکار کرده :5:
اینطور که من فهمیدم برتری نداره گرافیک 3000 به 320 و تقریبا یک سطح هستند ولی میگن گرافیک های سری amd داغ می کنند و معلوم نیست اپل چیکار کرده :5:
از نظر پرفرمنتس یکم بهتر شده قطعا. اینکه شما فقط به تنهایی دارید گرافیک 3000 را قیاس میکنید اشتباه هست (البته مد نظرم فقط 13 اینچ ها هست که فقط 3000 رو دارند) چون شمال اینتل 3000 رو به تنهایی میبینید که غلط هست در مک بوک پرو جدید 13 اینچ تکنولوژی سندی بریج هست که در اصل هیچ نوع جی پی یو مستقل وجود ندارد و کاملا apu هست یعنی سی پی یو و جی پی یو مجتمع قطعا شک نکنید از گرافیک 320 قبلی که در رو 13 اینچ ها بود بسیار بهتر هست در قیاس با 330 هم نمیشه گفت برتر دارد اما در همان سطح هست تقریبا. قطعا 13 اینچ مک پرو جدید برای کارهای گرافیکی سنگین نیست و سری 15 و 17 اینچ جدید برای این کار مد نظر گرفته شدهنقل قول:
نقل قول:
خیر اپل تو دبی retail store ندارد! و استور هاش تقریبا همانند ایران هست البته تو دبی مال استور هایی وجود دارد که محصولات اپل همانند ایران هست . دبی هم زودتر محصولات اپل میاد نسبت به ایران. شک نکنید همین هفته تو دبی میتونید مک بوک جدید رو یافت کنید البته اونجا هم مثل ایران هست بسیار گران میدند و استور رسمی نیستند به همین خاطر هست
دوست من از انجایی که لب تاپ هایی که اپل همگی ال ای دی بک لایت هست کاملا رنگ های رو واقعی نشان میدهد و مطمئن باشید حتی اگر مک بوک پرو مدل قبلی (که پارسال تولید شده باشه ) هم بگیرید رنگ ها بسیار واقعی هستنقل قول:
با توجه به تجربه ایی از لب تاپ اپل داشتم کاملا متفاوت هست ال ای دی های سونی هم خوب هست اما خوب من به نظرم مک بوک پرو شفافیت اش جالب تر هست
در مورد کانفیگ با 2.5 میلیون خوب فعلا با این بودجه میتونید اخرین مدل 15 اینچ پرو سری قبل رو تهیه کنید البته اگر موجود باشه در بازار!( چون تقریبا کمتر از یک ماهی هست که مک بوک پرو 15 و 17 اینچ اصلا تو بازار نیست!!!) البته با پارت نامبر اروپا همین ماه وارد ایران شده سری قبلی ها و پارت نامبر امریکا که با LL/A هست تقریبا نایاب شده است
لب تاپ اپل در کل برای گیم نیست و به درد کارهای گرافیکی میخوره (به دلیل سیستم عامل مک) و سری های جدید به نظرم ارزش داره صبر کنید تا بیاد ایران یا اگر کسی دارید بگید براتون اون ور بخرید که قطعا خیلی ارزش دارد شما که تازه میخواهید مک بوک پرو بخرید سری جدید بخرید یاز اگر کسی که سری قبل داشته خرید سری جدید زیاد توجیهی ندارد اما خوب برای کسی که تازه میخواد بخره توجیح دارد
از نظر پرفرمنتس یکم بهتر شده قطعا. اینکه شما فقط به تنهایی دارید گرافیک 3000 را قیاس میکنید اشتباه هست (البته مد نظرم فقط 13 اینچ ها هست که فقط 3000 رو دارند) چون شمال اینتل 3000 رو به تنهایی میبینید که غلط هست در مک بوک پرو جدید 13 اینچ تکنولوژی سندی بریج هست که در اصل هیچ نوع جی پی یو مستقل وجود ندارد و کاملا apu هست یعنی سی پی یو و جی پی یو مجتمع قطعا شک نکنید از گرافیک 320 قبلی که در رو 13 اینچ ها بود بسیار بهتر هست در قیاس با 330 هم نمیشه گفت برتر دارد اما در همان سطح هست تقریبا. قطعا 13 اینچ مک پرو جدید برای کارهای گرافیکی سنگین نیست و سری 15 و 17 اینچ جدید برای این کار مد نظر گرفته شدهنقل قول:
نقل قول:
خیر اپل تو دبی retail store ندارد! و استور هاش تقریبا همانند ایران هست البته تو دبی مال استور هایی وجود دارد که محصولات اپل همانند ایران هست . دبی هم زودتر محصولات اپل میاد نسبت به ایران. شک نکنید همین هفته تو دبی میتونید مک بوک جدید رو یافت کنید البته اونجا هم مثل ایران هست بسیار گران میدند و استور رسمی نیستند به همین خاطر هست
دوست من از انجایی که لب تاپ هایی که اپل همگی ال ای دی بک لایت هست کاملا رنگ های رو واقعی نشان میدهد و مطمئن باشید حتی اگر مک بوک پرو مدل قبلی (که پارسال تولید شده باشه ) هم بگیرید رنگ ها بسیار واقعی هستنقل قول:
با توجه به تجربه ایی از لب تاپ اپل داشتم کاملا متفاوت هست ال ای دی های سونی هم خوب هست اما خوب من به نظرم مک بوک پرو شفافیت اش جالب تر هست
در مورد کانفیگ با 2.5 میلیون خوب فعلا با این بودجه میتونید اخرین مدل 15 اینچ پرو سری قبل رو تهیه کنید البته اگر موجود باشه در بازار!( چون تقریبا کمتر از یک ماهی هست که مک بوک پرو 15 و 17 اینچ اصلا تو بازار نیست!!!) البته با پارت نامبر اروپا همین ماه وارد ایران شده سری قبلی ها و پارت نامبر امریکا که با LL/A هست تقریبا نایاب شده است
لب تاپ اپل در کل برای گیم نیست و به درد کارهای گرافیکی میخوره (به دلیل سیستم عامل مک) و سری های جدید به نظرم ارزش داره صبر کنید تا بیاد ایران یا اگر کسی دارید بگید براتون اون ور بخرید که قطعا خیلی ارزش دارد شما که تازه میخواهید مک بوک پرو بخرید سری جدید بخرید یاز اگر کسی که سری قبل داشته خرید سری جدید زیاد توجیهی ندارد اما خوب برای کسی که تازه میخواد بخره توجیح دارد
به نظر شماها این چینی بودن اینا تو کیفیت و پرفرمنس و عمر مفید دستگاه تاثیر داره یا نه؟
یا ممکنه مثل بقیه ی کامپوترهای چینی به مرور کند بشه؟
اصلا می شه تو ایران بدون داشتن آشنا از خارج مدل ساخت امریکاشو پیدا کرد؟
خود سایتش که فروش به ایران نداره
اما شعبه هایی که تو اروپاست شاید به ایران بفرستن یا اگه آشناها از هلند یا انگلیس بخوان بخرن، تو اون 2 تا کشور کدوم مدلش فروخته می شه؟ چینی یا امریکایی
دسوتان
سيستم عاملي كه روي سري هاي جديد مك بوك نصبه چه طورياست؟
نقل قول:
10.6.6 هست
بنچمارک مک بوک پرو های جدید نشان از افزایش کارایی 13 تا 53 درصدی نسل جدید دارد.
منبع:appleinsider
پیش نمایش نسخه 10.7 سیستم عامل مک : Mac OSX Lionجدید ترین نسخه سیستم عامل اختصاصی اپل برای دسکتاپ ها این تابستان عرضه می شود. اما ما شانس این را داریم که به توسعه دهندگانی که به نسخه بتا این سیستم عامل دسترسی دارند رجوع کرده و اطلاعاتی را در باره امکانات جدید Mac OS X از آن ها کسب کنیم. این مقاله در باره آن قابلیت هایی است که می توانید از مک بعدی انتظار داشته باشید. احتمالا اطلاعات این مطلب برای کاربران فعلی این سیستم عامل بسیار جالب است. در کنار آن آشنایی با این امکانات برای کاربران ویندوز و لینوکس هم خالی از لطف نخواهد بود.
هدف اصلی در اینترفیس مک او.اس Lion؛ این است که امکانات مفید آی.او.اس را در سطحی بالاتر به کاربرانش ارائه دهد. به خصوص امکاناتی که مبتنی بر ویژگی های لمسی هستند. مدتی بعد از عرضه نسخه نهایی این سیستم عامل می توانیم با اطمینان کامل بگوییم که دقیقا چگونه است. اما در حال حاضر اطلاعات از پیش نمایش های رسمی اپل و برنامه نویسان نسخه بتا سرچشمه می گیرد. پس فقط شرحی خواهیم داشت از امکانات و قابلیت های جدیدی که می توانید به انتظارشان بنشینید. هر چند ممکن است این امکانات کم و زیاد شوند. ادامه مطلب را از دست ندهید.
- قابلیت های جدید:
رمز گذاری کامل دیسک:حالا FileVault می تواند کل دیسک شما را رمزگذاری نماید. این امن تر از روش فعلی رمزگذاری روی فایل هاست. بعد از نصب سیستم عامل در اسرع وقت از شما پرسیده می شود که آیا تمایل به رمزگذاری دارید یا خیر. این یکی از بهترین راه هایی است که می توانید با آن، هارد دیسک کامپیوتر و حافظه SSD خود را امن نگهدارید. این نشان می دهد که اپل خیلی سریع می خواهد بنیان استفاده از SSD را در سیستم خود تقویت نماید. (البته Lion از تکنولوژی TRIM هم پشتیبانی می کند که به طور خلاصه به کار کردن اس.اس.دی در بالاترین راندمان کمک می نماید.)
AirDrop:
یکی از جالب ترین ویژگی ها محسوب می شود و به اشتراک گذاری فایل بین کامپیتر ها را، بسیار آسان می سازد. این کار قبلا یک پروسه گیج کننده و نسبتا خسته کننده را دربر داشت اما حالا شما فقط باید Finder را باز کنید تا تمام کامپیوتر های مجاوری را که مجهز به Air Drop هستند، ببینید. فایل هایتان را هم می توانید با درگ کردن آن ها روی آیکون کامپیوتر های مجاور، برایشان ارسال کنید. ایر دراپ، یک کانکشن وای فای از نوع ad-hoc بین دو کامپیوتر ایجاد می کند و فایل ها را برای آن ها می فرستد. (به طور اتوماتیک) این ویژگی برای افرادی که دوست ندارند دائما با تکنولوژی سر و کله بزنند؛ بسیار مفید است. هر چند گمان نمی کنیم برای گیک ها مضر باشد!
کنترل ورژن داخلی: Built-In Version Control
این از جالب ترین امکاناتی است که در این نسخه وجود دارد. با استفاده از آن می توانید فایل هایتان را به نسخه های گذشته اش بر گردانید. گویی ماشین زمان دارید! و البته این دقیقا مانند نرم افزار ماشین زمان اپل برای پشتیبان گیری کار می کند. هر زمانی که یک پرونده را ذخیره می کنید، این قابلیت یک ورژن جدید برای آن می سازد تا در صورت وجود هر گونه مشکلی، بتوان به نسخه های قبلی آن پرونده باز گشت. بسیاری این قابلیت را بسیار عالی می دانند. هر چند فضای دیسک شما را می گیرد. اما به امنیت بالایش می ارزد.
قابلیت از سرگیری:
قابلیت از سرگیری کار، بعد از خاموش کردن کامپیوتر؛ یکی دیگر از امکانات خوب این سیستم عامل است. شما می توانید حالت دسکتاپ خود را ذخیره کنید و وقتی دوباره کامپیوتر را باز کردید؛ تمام پنجره هایی که باز بودند، باز شوند و بتوانید کارتان را از سر بگیرید. جالب این جاست که همه چیز از همان جایی که قبلا در آن قرار داشته اید باز می شود. البته اگر از یک مک بوک استفاده می کنید با بستن لپتاپ خود، می توانید به نتیجه ای کاملا مشابه دست پیدا کنید. (البته بدون خاموش شدن کامل).تمام مزیت قابلیت جدید این است که شات داون به صورت کامل انجام می شود و مدل های دسکتاپ ها هم از آن بهره مند خواهند بود.
حالتی مشابه هم در اپلیکیشن ها وجود دارد. وقتی یک نرم افزار را می بندید، در صورت باز کردن دوباره آن (بدون خاموش کردن کامپیوتر) می توانید آن را از همان جایی که بودید از سر بگیرید. که این یک قابلیت کاملا جدید و مناسب برای کاربران لپتاپ ها و دسکتاپ هاست.
- اینترفیس:
اینترفیس با چیزی که از مک او.اس همیشگی انتظار داشته اید، فرقی ندارد. اما در نسخه 10.7 تغییرات جدیدی هم صورت گرفته است. در خیلی از نرم افزار ها به نظر می رسد که اپل واقعا به سمت استفاده از آیکون های تک رنگی که در آیتیونز 10 دیده بودیم، گرایش دارد. اما باز هم رنگ در این سیستم عامل کاربرد بسیار دارد.
Launchpad:این قابلیت از ای.او.اس وارد مک شده است و ظاهر آن هم تقریبا شبیه آی.او.اس می باشد. هنوز هم می توانید اپلیکیشن ها را در Finder جستجو کنید اما اگر آیکون لانچ پد را روی داک خود فشار دهید، راه بهتری برای دسترسی به نرم افزار ها در اختیارتان قرار خواهد گرفت. قابلیتی است که می تواند تمام صفحه را در بر بگیرد. معنایش این است که می توانید برنامه های بیشتری در صفحه جا دهید و کمتر اسکرول کنید. قابلیت خوبی است اما شاید خیلی هم ضروری نباشد. به هر حال این را هم بدانید که به غیر از آیکون ها، فولدر ها هم با حالتی بمانند iOS باز می شوند و از همان مزیا هم بر خوردار هستند.
کنترل ماموریت!
تمام برنامه ها به همراه داشبورد، در یک صفحه جمع می شوند که اپل آن را کنترل ماموریت یا Mission Control نامیده است. این قابلیت در عمل می تواند بهبود زیادی در کارتان ایجاد کند. این قابلیت، گروه بندی جالبی را از انواع نرم افزار ها ایجاد می کند. به ویژه وقتی سرتان شلوغ است و پنجره های زیادی را باز کرده اید، به کمکتان می آید. فضا های مختلفی هم بالای صفحه وجود دارند که می توانید پنجره ها را درون آن گذاشته یا از آن ها بیرون بکشید.
خب، تنها چیز مشابهی که ویندوز در اختیارتان قرار می دهد ... بگذارید عملی کار کنیم! یا ALT + TAB و یا Windows + TAB را فشار دهید.
دیگر عناصر آی.او.اس مانند:
تا کنون بخش های برجسته اینترفیس و قابلیت های جدید مک او.اس بعدی را یاد گرفتیم. حالا باید سراغ عناصری برویم که مک را بیشتر شبیه آی.او.اس می نمایند. – برای مثال: ورژن جدید نرم افزار Mail، بیشتر شبیه نرم افزار آیپد است تا نسخه های قبلی اش. البته نباید از ساده تر و سریع تر شدن کاربری با آن، به راحتی گذشت.
چیز دیگری که چشمان این شیر جوان، روی آن تمرکز کرده اند؛ اپلیکیشن های تمام صفحه است. بسیاری از اپلیکیشن ها فقط می توانند Maximized شوند. اما ویژگی جدید بیشتر به آی.او.اس شبیه اش می کند. برای مثال در پیش نمایش مک جدید، می توانید یک فایل PDF یا یک گروه از تصاویر را تمام صفحه نشان دهید و با انواع ژست های مولتی تاچ؛ با آن ها کار کنید. انگار که روی آیپد کار می کنید. این امکان چیزی نیست که تا به حال اصلا وجود نداشته باشد اما به علت نو آوری های جدید، از جمله پشتیبانی از عملگرهای مختلف چند لمسی بسیار جذاب شده است. پس اگر می خواهید تمام توجه خود را فقط معطوف به یک برنامه خاص بنمایید، می توانید از این قابلیت استفاده کنید.
عناصر iOS مانند و کمی گیج کننده!
ما در مراسم Back to the mac که سال 2010 برگزار شد، اصلا فکر نمی کردیم که اپل بعضی از ویژگی های قدیمی مک را هم فدای آی.او.اس کند. اما در بعضی موارد این کار ها انجام شده و تاثیری گیج کننده هم بر کاربران داشته است. برای مثال، در قسمت داک، دیگر هیچ نوری زیر اپلیکیشن های در حال اجرا مشاهده نمی شود. واقعا نمیدانیم که این کار چه فلسفه ای دارد! در آی.او.اس، در یک زمان خاص فقط می توانید روی یک برنامه کار کنید. اما مک اصلا این طور نیست پس ما برای کاربری صحیح و بازده بالاتر در کار، به آن چراغ ها نیاز داریم. کسی چه می داند؟ شاید اپل تا موقع معرفی لامپ ها را سر جایش برگرداند!
نکته دیگر این است که شما باید به طور پیشفرض از دو انگشت خود برای اسکرول کردن در ترک پد استفاده کنید. در حالی که قبلا می توانستید برای اسکرول کردن فقط انگشتانتان را به بالا و پایین درگ کنید. البته می توان تنظیم را به حالت اول باز گرداند و کلا این مشکل بزرگی به شمار نمی رود.
منبع : نارنجي
کلا تمام محصولات اپل ساخت چین هستند از گوشی لب تاپ گرفته تا حتی مک پرو حرفه ایی ترین کیس جهان.نقل قول:
پس از نظر پرفرمنس هیچ فرقی ندارند - در مورد مسئله ایی هم که بالا گفتم از نظر کانفیگ سری قبلی ها که اومده بود ایران(منظورم سفارش اروپا هست) فقط در کیبورد فرق داشت با سری امریکا
اگر منظروتون سری قبلی هست خیر اکثرا تمام شده تا انجایی که میدونم نمایندگ الماس یک سری داره البته اگر تمام نکرده باشه -دوست من همان طور که گفتم ساخت امریکا وجود ندارد دقیقا مثل ایفون هست که کلا فقط د چین تولید میشه و پروداکت نامبر اشون فرق داره از پروداکت امریکا روش کد خورده تا پروداکت دیگر جاهای دنیا.
از انگلیس و هلند هم بخرید باید از اپل استور اش بخرید که خوب پروداکت همان کشور هست البته در سایت های فروش اینترنتی به وفور با پروداکت امریکا به فروش میرسد
خبر بد :41::41:
در مک بوک های جدید که هفته پیش به بازار عرضه شد بوت کمپ به شما اجازه نصب ویندوز xp و vista را نخواهد داد .
پشتیبانی اپل :
مک بوک ایر ( late 2010 ) و مک بوک پرو ( early 2011 ) با پشتیبانی ورژن های ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی برای نسخه های Windows 7 Home Premium , Windows 7 Professional , Windows 7 Ultimate .
در ادامه توضیح داده شده است که ویندوز ایکس پی و ویستا و درایورهای این سیستم عامل ها دیگر برای مک بوک ها ساپورت نخواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
کد:http://iclarified.com/entry/index.php?enid=14075
پس هیچ فرقی نداره مه اگه از همین ایران هم بخریمنقل قول:
حالا کادوی شما که بیاد مطمئن تر هم می شیم
راستی یکی می گفت رو مدل های جدید اکس پی و ویستا نصب نمی شه و فقط می شه مکینتاش روش نصب کرد
شما از صحت و سقمش خبر ندارین؟
اگه نشه سیستم عامل مایکروسافتی روش نصب کرد که دیگه ارزش خریدن نداره
بچه ها
كسي نميدونه دقيقا كي مياد ايران و بياد چقدر گرون تر خواهد بود نسبت به قيمت جهاني؟
منم منتظر هستم بیاد ایران ! دوستان 15 اینچش [ بهترینش ] تو ایران بیاد چقد میشه قیمتش ؟!
و به نظرتون کی میاد ایران ؟
احتمالا تا 10 روز دیگه نوبرانه در بازار بصورت تک و توک خواهد اومد،ولی با قیمت های فضایی!
احتمالا بهترین کانفینگ 15 اینچش تا 3.5 هم بره اوایل ولی در نهایت رو 2400 ثابت میشه بنظر منT،که با گارانتی میشه حدود 2500 تا 2600
کلا توصیه نمیشه تا 3 ماه بعد بخرید.و بهتره که یکجوری از اونور بیاریدش چون خیلی گرون میشه 100 %:41:
ظاهرا امروز تو تهران اومده
قیمتش هم 3 میلیون 500 هزار تومانه
ای بر روحشون..تو یک نوت بوک یک مغازه 20 تومان میخوره ولی وقتی اسمش اپل باشه حداقل 200 تومان میخورند:31:نقل قول:
ظاهرا امروز تو تهران اومده
قیمتش هم 3 میلیون 500 هزار تومانه
200 تومان؟نقل قول:
کاشکی 200 تومان بود
این 3 و نیم میلیون قیمت مدلی از لپ تاپ اپله که قیمتش تو سایت 2 میلیون و 400 هزار تومانه
یعنی 1100000 اضافه تر!!!
نقل قول:
چشم بیاد تست میکنم براتون اما خبر رو تایید میکنم در ورژن جدید بوت کمپ که در مک بوک هایی جدید(دی وی دی داخل جعبه مک بوک) گنجانده شده ساپورت ویستا و اکس پی قطع شده و فقط ویندوز 7.
در مورد داشتن ویندوز اکس پی یا ویستا هم مشکلی نیست با پارالرز میتونید تو مک ویندوز رو بالا بیارید هیچ موردی رو هم کم نمیاره فقط تو یک مسئله ضعیف هست و ان هم بازی کردن هست! والا از نظر هر کاری بگید پارالرز مخصوصا ورژن 6 که بهینه شده بهرین گزینه هست در مورد داشتن ویندوز رو مک بوک من خودم باشم با پارلرز کار میکنم و با بوت کمپ ویندوز نمیریزم چون با داشتن بوت کمپ رو لب تاپ باتری به شدت مصرف اش میره بالا حتی اگر رو ویندوز هم سوئیچ نکنید!
ارز ش خرید رو که قطعا داره اما نه با قیمت فعلی اگر اشنا دارید بگید از ان طرف بیارند قطعا ارزش داره
الان دقیقا این مک بوک پرو ایی که من برام اون 2250 دلار در امده یعنی 2 میلیون سی صد و 17 هزار تومان دارند با افزایش یک میلیون و 200 هزار تومانی میفروشند!! که بسیار عجیب هست البته ممکنه این جو برای قبل عید باشه و بعد عید اختلاف قیمت به 500 الی 600 هزار تومان برسه با بازار امریکا یعنی بالا ترین کانفیگ 15 اینچی بشه نزدیک 3 میلیون تومان اما خوب قطعا خرید با این قیمت اشتباه محض هست چون شما با 3.5 میلیون تومان میتونید یک مک بوک پرو کاستمایز بخرید که اصلا حتی بالاترین کانفیگ دیفالت هم توانای رقابت اش رو نداشته باشه!نقل قول:
خیلی ممنون از توضیح جامعتنقل قول:
خیالم راحت شد چون غیر اکس پی از خیچ کدوم خوشم نمیاد
از اول هم تصمیم نداشتم باهاش بازی کنم چون حیفه :31:
حالا ما اگه از یه ویندوز کپی بگیریم و بریزیم تو هاردش چی؟
احتمالش هست کار کنه؟
خوش به حال شما
ما که باید تو کفش بمونیم تا قیمتش بیاد پایین
کاور زنده کنفرانس معرفی ایپد،
فردا ۲۱:۳۰ در
با روشی جدید بدون نیاز به رفرش مکرر صفحه،کد:http://goo.gl/C0DKf
ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
خوش به حال کی؟نقل قول:
فکر نمی کنم الان احدی بره 1 میلیون گرون تر بده به یه لپ تاپ
اکثرا صبر می کنن
بعدشم همینکه هیچکی نخره مجبور می شن سریع تر ارزونش کنن
والا در مورد ایر یادمه با اکس پی لایو میشد بالا اورد لب تاپ رو اما در مورد مک بوک پرو جدید چون کلا درایو هاش عوض شده بعید میدونم راهی داشته باشید برای بوت کردن اکس پی!! سیستم پارالرز سیستم بسیار عالی هست من باهاش کار کردم مطمئن باشید اصلا لنگ اتون نمیزاره یک ویندوز دم دستی هست که با دو دگمه در عرض یک ثانیه از مک به وین و برعکس سوئیچ میکنید فقط کمی فضای رم و هارد اتون رو اشغال میکنه بنا به تمپ ها و..نقل قول:
ساعت ۲۱ به وقت ایران
با ما باشید در
کاور زنده با ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریهکد:http://goo.gl/NLyA5
و بدون نیاز به رفرش کردن صفحه
نقل قول:
همون دوستی که از خارج گرفته ! به نظرتون بعد عید قیمتش فیکس میشه؟
اي بابا!اينجا سر گردنه هم بود باز 1 و 100 خيلي زياده....
شانسي داريم ما...
راستش یکی از همین بچه های همینجاسنقل قول:
یه ساعت پیش رفتم یکی از نمایندگی های اپل
گفت الان هرکی هرجا از مدل جدیدش داشته باشه شخصی آورده و هنوز به صورت کلی نیومده
بیشتر هم به همین خاطره که گرونه
گفت لاقل 2 ماه طول می کشه تا قیمتش کم بشه که باز هم تا حدود 10 الی 15 درصد از اون چیزی که باید باشه گرون تره
گفت معمولا تا 6 ماه طول می کشه قیمتش همون چیزی که باید ! بشه
گفت مک بوک ایر که حدودا 2 / 3 ماه پیش اومد هنوز قیمتش خیلی بالاست
البته به نظر من باز تا 200 تومان گرون تر قابل قبوله اما 1100000 به هیچ وجه
درواقع همه چی دست خود مردمه که الان شتاب زده برن خرید یا صبر کنن
تا وقتی درخواست باشه قیمت پائین نمیاد
----------
اما در مورد نصب نشدن اکس پی گفت تا الان همچین چیزی اعلام نشده
نقل قول:
6 ماه ؟!
ببخشید شما از کجا پرسیدی ؟!
XP مشکل نیست . ولی 7 انگار نصب میشه
سلام بچه ها
من دیروز رفتم قیمت مدل قبلی رو هم بگیرم.فروشنده گفت گرونتر شده و داره میشه و حتی ممکنه دیگه پیدا هم نکنی
جدیدا رو هم گفت ارزش نداره بگیری فعلا.
که احتمالا بگم برام بیارن از اون طرف
بعد یه سری سوال دارم.نمیدونم اینجا مطرح کنم درسته؟
من یه مک بوک پرو 15 میخوام بگیرم
بیشتر واسه کار ادیت عکس و فوتوشاپ میخوام و کارای روزمره
بازی هم نمیکنم
به نظر شما این 15 که توی سایت اپل هست با هارد 500
GHZ 2.0
کار منو حل میکنه؟
فرقش با اونی که
2.2 GHz
هست چیه؟
سلام ويندوز 7 رو ساپورت ميكنه يا مثل ايكس پي و ويستا نه
در ضمن آخرين قيمت رو هم بزاريد
آيا روي قيمت هاي گذشته تاثير گذاشته يا نه
اگه ممكنه عكس هم بزاريد ازش
در ضمن بگم من كارم برنامه نويسي به نظرتون اپل خوبه يا نه؟
بسيار ممنون
بالاخره مک بوک ایر 11 اینچی چند تومن شد؟
اصلا ویندوز xp روش نصب میشه؟
همش نصب می شهنقل قول:
فقط فکر کنم باید پارتیشنش رو از اونی که هست با نرم افزاری مثل پارتیشن مجیک به ان تی اف اس تغییر بدیم
از سمت خود اپل هنوز چیزی در مورد نصب نشدن اکس پی اعلام نشده
در مورد قیمت خب این یه چیز مشخصه و در مورد همه چی همین طوریه
اولش که میاد خیلی گرون تره و کم کم میاد پایین
فقط به این بستگی داره که میزان تقاضا چقدر باشه
یعنی اگه الان تقاضا بره بالا قیمتش پایین نمیاد که هیچ گرون تر هم می شه
اما اینو خودمون تعیین می کنیم
به هرکی که می شناسین و می خواد بخره بگین صبر کنه
و علت اصلی بالا بودنش الان اینه که هنوز به صورت کلی نیومده و اینی که تو بازار هست به صورت تکی مردم با خودشون آوردن
------
اما در مورد دوستانی که نسبت به کارایی و جواب دادن این لپ تاپ نسبت به نیازهاشون پرسیدن بگم که
این لپ تاپ تقریبا می شه گفت از هر سیستمی که تا حالا دیدین قوی تره
پس شک نکنین واسه هر کاری مناسبه و به همه کاری می خوره
اصلاح کنم که با گشتن تو فروم خود سایت اپل دیدم نه اکس پی نصب نمی شه
علتش هم اینه که خود مایکروسافت پشتیبانی از اکس پی رو قطع کرده
البته نصب می شه اما اپل درایور مخصوص اکس پی رو دیگه ارائه نمی ده
شاید تا دیر نشده باید بریم مدل 2010 رو بخریم
نقل قول:
الان که XP کاربرد چندانی نداره . بعد اگه 7 نصب بشه از تو 7 با یک نرم افزار میشه سوئیچ کرد به Xp . تو لپتاپ دوستم بود
لپتاپ اپل واسه ی همه ی کارها خوبه به غیر از گیم ! اگه لپتاپ رو میخوای کنسول بازی کنی اپل نخر
نقل قول:
یعنی نیازی نیست اون مدل 2.2 رو بگیرم؟
یعد یه سوال دیگه
کدوم بهتره :
2010
کد:http://store.apple.com/us/product/G0J6ALL/A?mco=MjEzMDMxMzg
یا مدل 15 اینچ .
2.0 GHZ
2011
نقل قول:
دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
(در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)
نقل قول:نقل قول:در مورد مک هم داره کم کم به کنسول بازی ایفون مهاجرت میکنه معنایی این جمله این هست که شک نکنید تا 6 الی 7 ماه دیگه به صورت خوش بینانه 80 درصد بازی هایی که روی ایپاد بود روی مک هم میاد گویی الان نصب بازی هایی که رو Ios هست تو مک هم توسط مک اپ استور ارئه میشه و این حرف که قبلا گفته میشد تفاوت مک با ویندوز فقط در نبود بازی هست داره کم کم از بین میره همان طور که ایفون و ایپد چند وقت پیش یک کنسول بازی لقب گرفتند در دنیای کنسول ها من شک ندارم مک هم قابلیت این موضوع رو داردنقل قول:
نقل قول:
باسلام خدمت شما دوست عزیزم
عرض ام به حضور اتون که در مورد نصب ویندوز رو کلا دیوایس های اپل به صورت غیر مجازی خوده اپل در وی وی دی داخل جعبه محصول که علاوه بر دی وی دی مک او اس دی وی دی درایو ها و غیره رو تعبیه کرده که در دی وی دی درایو ها برنامه ایی به نام Boot Camp قرار دارد وظیفه این برنامه نصب سیستم عاملی به جز مک هست این برنامه در محیط خوده مک اجرا میشود و پس از نصب و راه اندازی دوباره دیوایس میتونید در بوت دیوایس اتون سیستم عامل دیگر رو برگزینید حال اینکه مک بوک ایر هم این درایو جدید بود و نمیشد اکس پی ریخت دوستان با اکس پی لایو که راحت میشه رو فلش و کول دیسک ریخت مک بوک رو بوت میکردند در مک بوک پرو جدید هم به همین منوال هست که بوت کمپ جدید درایور های اکس پی رو ندارد اینکه نشه اکس پی رو نصب کرد نیست شما نصب مکنید سیستم عامل اکس پی رو اما خوب سخت افزارهای مک بوک اتون رو شناسایی نمیکنه پس از اجرای این سیتسم عامل. مثل اینکه خودتون هم تحقیق کردید و به نتایجی رسیدید به هر حال دیگه کلا سیستم عامل اکس پی منسوخ شده و همه به سیستم عامل هفت کوچ کردند و این اقدام اپل کاملا اشتباه نیست گویی اینکه خوده ماکروسافت هم از اکس پی ایش بعد از عرضه سرویس پک 3 دیگه هیچ نوع ساپورتی نمیکنه و اپدیتی قرار نداده دیگه چرا اپل بکنه! در مورد نمایندگی هم فرمودید به توجه به اینکه ایران تحریم شرکت اپل هست هیچ نوع نمایندگی اپل در ایران ندارد شرکت هایی از قبیل نقش الماس همگی وارد کننده هستند و هیچ نوع خدمات پس از فروش در مورد محصولات اپل ارائه نمیدهد یعنی به نظرم بنده اصلا فرقی داره شما بی گارانتی بخرید یا باگارانتی(چون اصلا گارانتی نیست)
در مورد انیکه به صورت کلی وارد نشده بله درسته فعلا تو بازار مدل هایی هست که توسط یوزر اورده شده و به وصتر عمده در بازار نیست گویی تا 5 الی 6 ماه دیگه وارد هم بشه یکم قیمت های بالا هست اما خوب نه 1100! بعد عید میتونید راحت با اختلاف 600 الی 700 در ایران مدل ارئه شده رو بخرید
به نظرم اینکه گفته شه اکس پی منسوخ شده زیاد درست نیست
من که تو دانشگاه کامپیوتری بودم همه اکس پی کار می کردن
و در کل هنوز نقص یا کمبود آنچنانی نداره که نیاز حتمی واسه آپگریدش حس بشه
ویندوز 7 فقط از نظر ظاهری و یه درصد کمی از نظر امنیتی نسبت به اکس پی بهتر شده
که به نظر من ظاهرش قشنگ شده اما خیلی شلوغ شده و سرعت کار با اکس پی رو نداره
در موارد امنیتی هم اگه کسی راه حفاظت از سیتمشو بلد باشه با همین اکس پی هم می تونه یه فضای سکیور داشته باشه
وگرنه حتی اگه با لینوکسی که هنوز هیچ ویروسی واسش ساخته نشده هم کار کنه بازم دچار مشکل می شه
نمی دونم شما منظورت از بهتر بودن مدل 17 نسبت به 15 چی بود؟
چون تفاوت خاصی جز سایز ندارن و حتی چیزی که تو ایران بود کش سی پی یو 15 از 17 هم بیشتر بود
اختلاف 1100000 رو خود شما گفتی تو تهران با قیمت 3500000 دیدی
در مورد نمایندگی منظور یه فروشگاهی بود که کلا محصولات اپل می فروخت و خودش وارد کننده بود
وگرنه اینکه اپل نمایندگی رسمی نداره که آره
اما ضمانتاشون جای تحقیق بیشتر داره
چون جایی که من تو این 8 سال مشتریش بودم گفت یکی مانیتور لپ تاپش ضربه خورده بود و چیزی که تو لپ تاپ های دیگه با 100 هزار درست می شه واسه اپل 600 هزار تومان آب خورد
ویندوز 7 از نظر ساختار بسیار نو تر و جدید تر از اکس پی هست این رو قطعا اگر یک سیستم خوب داشته باشید متوجه میشید بله اگر کانفیک یک سیستم پایین باشه اکس پی بهترین هست اما اگر در یک سیستم خوب اکس پی بریزید عملا از تمام پرفرمنس کامپیتور اتون استفاده نمیکنید به هر حال بحث اش اینجا نیست خواستید جای دیگر بحث میکنیم(مک هم ویروس نداره اما همیشه سیستم عامل باز و اپن خیلی راحت تر میشه بهش نفوذ کرد البته از ان طرف هکر اش هم باید علم اش بیشتر از کسی باشه که میخواد ویندوز رو از فایروال اش بگذره)نقل قول:
اما در مورد اینکه گفتم 17 از 15 بهتر هست و فرمودید منظور چیست در کار های گرافیکی هرچه محیط کار اتون بزرگ تر باشه راحت تر میتونید کار کنید البته من گفتم برای کاری همچون فتوشاپ که نیاز مبرم به مانیتور بزرگ داره چون خودم هم یکی از کار هام کار با فتوشاپ هست و کلا کار گرافیکی یک مستلزمی دارد و ان هم بزرگ بودن ماینتوز هست خوشبختانه مک بوک پرو جدید 15 و 17 از نظر کانفیک زیاد تفاوت ندارند و فقط مانیتور اشون فرق داره بله در مدل مک بوک قبلی فرق بود مک بوک اما در فعلی نیست!
بله همچنان همان طرو که خودتون هم ذکر فرمودید اختلاف قیمت 1100 هست و ان هم به خاطر این هست که یوزر میاره نه فروشنده چون فروشنده قیمتی که میخره از اون طرف قیمت سایت اپل نیست خیلی کمتر هست میتونه رو قیمت مانور بده
در اخر هم در مورد محصولات اپل درسته محصولات اپل از نظر ساختار خیلی بهشون دقت میشه و میزان خرابی ایشون مثلا نسبت به دیگر لب تاب های برند های دیگر کمتر هست به دلیل نظارت بالا تر اما خوب جنس الکترونیکی هست و یک در میلیون امکان خراب شدن هر جاش هست اما خوب بازم میگم اگر خراب بشه محصولی از اپ گارانتی های فوق که گفتم امکان درست کردن اش رو ندارند!!! و باید بفرستند دبی
آخرش یکی نگفت این ایر 11 اینچی چند چوغ آب میخوره؟