توی این عکس یه دقت کن : از رنگه کیفه دستت میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این عکس یه دقت کن : از رنگه کیفه دستت میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پولت میرسه Alien ware از dell رو بگیر که فوق العادسنقل قول:
کدوم مدلش منظورتونه ؟!نقل قول:
mx17 یا mx15
شوخی میکنی دیگه ؟!!
با این تفاوت فاحش قیمتی که با G73 دارن اینا و کانفیگی که خیلیم بالاتر نیست اصلا ارزش خرید ندارن ..... .
اگه بتونی ار خارج بگیری بهتره.نقل قول:
ایران دارن الکی گرون میدن.
با 2200 میشه یه کانفیگ خفن از mx15 رو گرفت
مثلا لپ تاپ سمت راستی میشه حول و حوش 2 میلیون(یکم کمتر).:
قیمت هم مال مالزی هستشکد:http://www1.ap.dell.com/my/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=mydhs1
بله . اگه میشد که خوب بود اما نمیشه متاسفانه .نقل قول:
دادش من اینی که شما گذاشتی کانفیگش از G73 (الا CPUش) پایین تره ...... .نقل قول:
وزنش!!!!!نقل قول:
ابعادش!!!!!!!
این بهتره.
من ندیدم از نزدیک اما g71 یا g72 بود رو دیدم خیلی بزرگ بودنقل قول:
نمیدونم اون فاصله ی بین مانیتور با کیبورد بزرگش کرده بود یا کلا اینجوری بود
در کا بزرگ بود
من یجورایی بخاطر اندازش با قیمت وحشت ناکش تو ایران بیخیالش شدم
g51 اگه بتونم میگیرم
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
Alien wareنقل قول:
واقا شاخه اما قیمتش با وزنش زیاده
اون قسمت زیرش باحاله :31:
قبل سفارش از سایت میشه اسمتو بدی حک کنن
خیلی باحال بود او حرکتشون
سلام دوستان .
من G51 دارم و کاملا ازش راضیم .
ولی یه مشکل داره و اونم گرمای زیاد هست در حد 100 تا 90 درجه واسه کارت گرافیک .
به خاطر همین به اون هایی که پولشون میرسه که G73 بخرند اصلا پیشنهاد نمیشه ولی در کل به جز کارت گرافیک G51 و G73 فرقی در قدرت ندارند .
آلینویر هم بدرد نمیخوره و مطمئن باشید هیچ وقت کیفیت ایسوز رو نداره .
در ضمن اگر که کسی هم G51 یا G73 خواست بگه من آدرس جایی که بتونید بخرید رو دارم .
تعدادی از دوستانب ه خاطر کیف جدید ایسوز به گمراهی افتادند ولی اگر که کسی نمی دونه کیف جدید ایسوز همینی هست که دوستان در عکس بالا گذاشتند و کیفی های قبلی دیگه تولید نمیشه ولی این جدید ها هم مثل قبلی ها ساخت تارگوس هست و از نظر دوام بهتر از قبلی ها هست .
موفق باشید .
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
در ضمن اندازه G73 خیلی هم بزرگ نیست ولی خیلی شیکه .
وزنش هم با باتری میشه 3.8 کیلو گرم و بدون باتری میشه 3.3 کیلو گرم .
و حدود 0.2 کیلو گرم از G51 سنگین تره .
البته اگر که با کیف و منبع تغذیه وزنش کنید بیشتر از 5 کیلو میشه .
موفق باشید .
درباره G51 باید بگم که عالیه و یادم هست در مدتی که نبودم دربارش سوال کرده بودین .نقل قول:
اگر که نظر من رو می خواین عالیه ولی دماش یکم زیاده ولی زنگ زدم به پشتیبانی ویستا گفت 100 درجه عادی هست برای این نوت بوک ولی من یکم دلم چرک هست .
ولی همه چیزش عالیه .
واقعا گزینه خوبی واسه انتخاب هست اگر که نمی خواین خیلی خرج کنید .
من G51JX-A1 رو دارم که به نظرم از همش بهتره چوت کیف و موس هم داره و فکر کنم تنها مدلی هست که سه بعدی نیست و کیف و موس هم همراش هست چون مدل های سه بعدی همه کیف و موس و علاوه بر اینا یه تعدادیشون هدست هم دارند .
اگر که ازش سوالی دارید در خدمتم .
موفق باشید .
آی گفتی!!!!! منم هی میگفتم G51 یکم بیش از حد گرم میشه کسی باور نکرد! ولی مثه اینکه با آپدیت درایور گرافیک یه کم بهتر میشه.نقل قول:
در ضمن دلت چرک نباشه!:46: لپتاپ به این خوبی!:27:
راستی کجا رو مدلای G هدست گذاشته؟
خود سایته ASUS زده optional .
سلام دوست عزیز .نقل قول:
والابا آپدیت اینا کارش نمیشه .
البته از یه 360 داخل یه کیس کوچولو نباید بیشتر از این انتضار داشت .
متاسافانه ایسوز در ساخت این مدل اشتباه کرده و فن با سی پی یو فاصله زیادی نداره به خاطر همین سی پی یو از بقیه نوت بوک هایی با این مشخصات حدود 5 تا 10 درجه خنک تره ولی فاصله کارت گرافیک زیاده به خاطر همین فن کم میاره در خنک کردن وگرنه به شدت فن قوی داره و در کمتر از 30 ثانیه دما رو از 100 به 65 درجه میرسونه .
مدلی که ویستا وارد کرده با کیف و موس و هدست و عینک سه بعدی و آداپتور سه بعدی و 8 گیگ رم و سی پی یو 720 با قیمت 2350 داره توی شیراز فروش میره .
البته هیچ کس تا حالا فکر نکنم تو شیراز خریده باشه این مدل رو چون اصلا ارزش خرید نداره و به خاطر صفحه نمایشش آشغاله .
رزولوشن پایین و کیفیت بدی داره و بازی ها رو هم نمیشه سه بعدی بازی کرد چون فریم به شدت افت میکنه و کمتر از نصف میشه .
خ.د ایسوز زده اختیاری ولی مثل این که اینی که ویستا میاره کانفیگ های آخر با تمام موارد اختیاری هست البته به جز هارد که 500 گیگ 7200 هست .
در ضمن من دارم دنبال کول پد کولر مستر میگردم .
اگر که کسی سراغ داره ممنون میشم کمک کنه .
موفق باشید .
جناب شما چقدر هزینه کردید؟نقل قول:
تو بازی های سنگین مثل gta iv کم نمیاره؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
من 1900 خریدم نوت بوک رو .
GTA هنوز تست نکردم ولی تا جایی که میدونم سنگین تر از Dirt 2 نیست گرافیکش .
بیشترین سی پی یو رو هم همین Dirt 2 مصرف میکنه تا جایی که می دونم .
از نظر رم هم که استارکرافت 3.5 گیگ رم استفاده میکنه .
من بازی های زیر رو در حالت اولترا و رزولوشن 1920 در 1080 اجرا کردم بدون لگ در فریم ها :
Battlefield Bad Company™ 2
DiRT 2
Star Craft II - Wings Of Liberty
البته در اجرای کرایسیس کم آورد که کرایسیس هم کلا از پایه خودش مشکل داره و الکی گرافیک بالا می خواد .
تا حالا همین 4 تا بازی رو بیشتر اجرا نکردم روش ولی تا شب Sims 3 و تا یه چند روز دیگه NFS : Shift هم نصب می کنم .
این صفحه هم می تونه کمکتون کنه :موفق باشید .کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTS-360M.24058.0.html
با اجازه دوستمون من اینو جواب بدم:31:نقل قول:
این مدل با گارانتیش حدود 2.200.000 در میاد.
واسه بازیم اینجا رو ببین : [PHP]http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTS-360M.24058.0.html[/PHP]
هم زمان پست دادیم!
دوست عزیز اگه امکانش هست بازی مافیا 2 هم با g51 خودتون چک کنید که با فیزیک medium,high.off چند فریم میگیرید؟؟؟مرسی
راستی لب تاپ شاختون مبارک باشه :8:
آدرس و شماره تلفن لطفا ...... .نقل قول:
سلام دوستان سئوالی رو که اینجا میخوام مطرح کنم علت طرحش خاطر نظرات دوستان هستش که به حق و انصاف بهترین راهنمای و رهگشا ترین راهکار هستن ممنون
خلاصه چند ماه صبر کردن نتیجه داد و n82 ایسوس رسید با دو کانفیگ cor i5 & cor I7 و هر دو با انویدا اپتیموس یکی با قیمت تقریبی 1370 و دیگری 1480 حالا که سبد انتخابهای من کامل شده بین انتخاب UL80Jt با cor i5 و یکی از دو کانفیگ N82 موندم برام بازی مهم نیست و سرعت i5 هم راضی کننده است مهمترین چیزی که ممکنه تغیر وزن انتخاب رو ایجاد کنه کیفیت تصویر آیا کیفیت تصویر سری UL و سری N متفاوت هستن یا نه یکی هستن توی نوت بوک چک در مورد n82 زیاد نظر مساعدی نداده بود ولی بر عکس روی ul 80 نظرش مساعد تر بود دوستانی که با دیدگاه فنی تری به قضیه نگاه می کنن اگر من رو راهنمائی کنن بسیار ممنون میشم
UL80Jt
Intel® Core™ i5 Processor 520UM : 1.06 GHz with Turbo Boost up to 1.86 GHz;
Chipset Mobile Intel® HM55 Express Chipset
Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 4GB SDRAM
Display 14" HD (1366x768) Color-Shine (Glare-type)
Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRAM
2.10 kg (with 8 cell battery
n82
'Processor & Cache Memory Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz;
ntel® Core™ i5 Processor 540M/520M/430M : 2.53 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 3.06/2.93/2.53 GHz;
Chipset Intel® HM55 Express Chipset
Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
*Display 14" HD (1366x768) LED backlit
Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM
2.30 kg (with 8 cell battery)
اولویتت با وزنه و باتریه یا کانفیگه قویتر؟نقل قول:
کیفیته صفحه هر دو یکیه. انتخاب با خودته
من Asus G73JH-A1 دارم .
Intel Core i7 720QM
ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
1 Terabyte SATA
8 GB RAM
Blue-Ray 4X
17.3 Full HD LCD
تا الان خیلی راضی نبودم !!! یکی بخاطر اینکه Batman Arkham Asylum رو نمیتونم رو HIGH بازی کنم نمیدونم چه مرگشه چون GTA IV رو کاملا روون بازی میکنم.
. و ضمنا اینکه نباید صدای فن هاش بیاد اما اینطوریه !
اسوس خیلی نرم افزار اضافی ریخته روش !!
من از کانادا این رو واسم آوردن قیمت 1980 $ که میشه حدوده 2 میلیون .
طبیعیه .نقل قول:
نباید انتظار زیاد از لپتاپ داشته باشید که همه ی بازیها رو روی High روان اجرا کنه.
اما شما که از خارج سفارش دادی به نظرم ALIENWARE از DELL میخریدی بهتر بود چون مخصوص gaming طراحی شده و بعضی مدلهاش گرافیک CrossfireX داره و رم tri channel داره که برای بازی خیلی از لپتاپ شما قویتر هست مثل مدلهای زیر :
کد:http://www.ndc.co.uk/details.php?sid=11042¤cy=USD#USD
کد:http://www.qvc.com/qic/qvcapp.aspx/view.2/app.detail/params.aol_refer.false.tpl.detail.msn_refer.false.item.E165621.ref.GBA?cm_ven=GOOGLEBASE&cm_cat=Electronics&cm_pla=Computers&cm_ite=E165621
چرا اینقدر گرون؟ این کانفیگ باید1650$ در بیاد. البته به جز مالیات.نقل قول:
بتمنم باید بتونه فول اجرا کنه. مشکل از لپتاپ نباید باشه. در ضمن این بازی بر اساس کارته گرافیکه NVIDIA ساخته شده....
سرعت corei5 UM که شما انتخاب کردی خیلی خیلی کمهنقل قول:
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
طبیعی نیستنقل قول:
این مدل هم مدل گیمینگه
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
طبیعی نیستنقل قول:
این مدل هم مدل گیمینگه
نقل قول:
والا چون من با لپ تاپ بازی نمی کنم و برای پرزنت کردن استفاده میشه ( ( نصب تری دی مکس اونهم فقط برای پرزنت و تغیرات جزئی هنگام ارئه کار )) برام مهمترین پارامتر انتخاب اینها بودن
1- وزن 2 - صفحه نمایش خوب 3- پرفورمنس مطلوب و گارفیکی که بشه در حد واندازه کاری من گه شرح دادم پاسخگو باشه خوب با توجه به قیمت و پارامترهای که عرض کردم پاسخ این دو مدل بود گه حالا موندم بین این دو مدل پیشاپیش سپاسگذارم
--------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
دوست عزیز دلیل اینکه شما این بازی رو نمیتونین با اخرین تنظیمات اجرا کنید ربطی به ضعیف بودن گرافیک شما نداره...اصلا ناراحت نباشین...مشکل از کارت های ati و این بازی هست..شما باید قید 3 تا بازی رو بزنین..این 3 تا شامل batman,mafia 2 و تا حدودی metro 2033 میشه که بخاطر عملیات فیزیک کارت شما نمیتونه اون رو خوب اجراکنه..فیزیک انحصاری شرکت nvidia هست...و در واقع این بازی ها مخصوص کارت گرافیک های شرکت nvidia هستند....نقل قول:
طبیعی هست که شما نتونین بهترین راندمان رو داشته باشین تو این بازی ها..من با یه کارت گرافیک بسیار ضعیف تر از کارت شما اما از نوع nvidia بازی batman arkham رو با بالاترین گرافیک اجرا کردم...شما اصلا نگران و ناراحت نباش فقط این 3 تا رو بیخیال شی ..البته در اینده بیشتر هم میشند این بازی ها
ممنوننقل قول:
اون پست سونی با ایسوز زودتر خوندم نیدیدم اینجا مدلتو گفتی
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
منظورت منم؟نقل قول:
بعضیا هدست هم دارن
تو بعضی از سری های گیم هست
نه بابا یکی از دوستام هست که اینو من هی بهش میگم اونم میگه : تو سر لپتاپم نزن!:31:نقل قول:
منظورت منم؟
بعضیا هدست هم دارن
تو بعضی از سری های گیم هست
من ux50v و گرفتم و خیلی راضیم
كسي ايسوس n61ja نداره؟
ميخوام بدونم توي بازي يا كاركردن طولاني مدت چطوره؟
و اين مدلش كه بلوري داره با مدل اصلش هيچ فرقي نميكنه؟
بچه ها یه سوال!!! :تو نت نگاه میکردم g51 رو با کانفیگ گرافیک 260GTX هم دیدم...قضیه چیه؟؟؟سری قبلیه g51 این گرافیک رو داشت؟؟؟اخه این از 360GTS خیلی قوی تره...اگه کسی خبر داره چه جوریاست با این کانفیگ پیدا میشه ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارند :8:
من هم مدل N61JV خريدم چند ماهي ميشه
حالم از ايسوس به هم ميخوره...
خاك بر سرشون كه وقتي يه تكنولوژي رودرست تست نميكنن و هنوز جواب نداده (Optimus) رو ميزارن روي لپتاپ هاشون و نتيجش ميشه اينكه كه من حتي بازي wow رو كه احتياجي به كارت گرافيك نداره رو در حالت low بايد با 20 فريم بازي كنم
و بعد از 7 8 ماه... و حتي با اومدن درايور جديد... مشكل اين كارت هاي گرافيكش حل نشده
دوستان اگر ممکنه یکی بگه که گرافیک GTS 360M قویتره یا GTX 260M توی این لپتاپهای ایسوس؟
مابالاخره نفهمیدیم. یکی که گرافیک 360 داره میگه لپتاپش از نظر قدرت با اون مدل G73 که گرافیک ATI 5870 برابره و فرقی نمیکنه!!!
دوستان اگر کسی وارده لطفا کامل توضیح بده ما موتوجه بشیم.
با تشکر
دوستان گارانتی مدل n61 چیه؟؟؟؟
دوستان من چند وقتیه افتادم دنباله لپ تاپ.
الان یه مدل از لپ تاپ گیم asus دیدم که قیمتش بیشتر از 1.5 در نمیاد . به نظر من که عالیه.
لطفا شما هم بررسی کنید و اگه میدونین جایی این مدلو دارن بگید.
Asus G60JX
Asus G60JX-RBBX05 Intel i5-430M, 4 GB, 500 GB, NVIDIA GTS360M, Webcam, 16-Inch LED, Windows 7 Notebook (Manufacturer Refurbished)
نقل قول:
سلام
منم یه n61jv داشتم به خاطر همین مشکل فروختمش
بلا نسبت خر شدم رفتم k52jc خریدم این دیگه حتی یه فوتبال هم به زور میاورد .اینم چند روز پیش ردش کردم
واقعا من موندم این کارت گرافیک هایی که ایسوس رو این مدلاش میذاره چه فایده ای داره
لب تاب های ایسوس با گرافیک انویدیا واقعا مشکل اساسی دارن:2::2::2:
اقا این حرف واقعیت داره؟!نقل قول:
من میخواستم فردا برم یه n61jv بگیرم
اگه میشه بگید فرق n61jv با x54jv چیه
اگه زودتر بگید ممنون میشم:46:
سلام دوست گلمنقل قول:
1.تفاوت n61 jv و x54jv رو نمیدونم ایشالا دوستان دیگه راهنمایی مکنند
از لحاظ کارت گرافیک که بله.حقیقته
من حدود 3 ماه پیش n61jv داشتم
متاسفانه سبک ترین بازی ها رو به زور میاورد با اینکه کارت گرافیک قوی داشت
هر چه هم اپدیت کردیم درست نشد
قضیه هم اینه که کارت مدل های ایسوسی که گرافیکشون انودیا هست .در اصل 2 تا کارت گرافیک دارن
یه 64 اینتل و مثلا 1گیگ انویدیا
در حالت معمولی 64 فعاله ولی در حالت انجام کارهای گرافیکی باید گرافیک انودیا وارد عمل بشه که متاسفانه این کار درست انجام نمیشد و در هنگام بازی که باید 1گیگ فعال بشه این کار صورت نمیگرفت
البته بعضی از دوستان میگن جدیدا اپدیت واسش اومده و این مشکل درست شده ولی من بهتون پیشنهاد میدم اگه خواستید لب تاب ایسوس بخرید با کارت ati بخرید که بعدا دچار درد سر نشید
متاسفانه بنده از روی ندانم کاری 10 روز پیش رفتم یه k52jc گرفتم که باز همین مشکل رو داشت و تقریبا سیستم کارت انویدیا رو درست شناسایی نمیکرد.البته اپدیت جدیدشو گرفتم و نصب کردم و تا حدودی مشکل گرافیکش حل شد ولی در هنگام بازی ها مثل سوکر 2008 که گرافیک خیلی سنگینی نمیخواد سیستم مدام پیغام کارت گرافیک شما پایین است رو میداد
ولی چون این لب تاب با 1 ماه گاذانتی تعویض در صورت بروز مشکل داشت تونستم پسش بدم
پس به نظ من خودتون رو تو درد سر ندازین و سعی کنید لب تاب از هر برندی میخرید با کارت گرافیک ati باشه که همچین درد سر هایی نداشته باشه
نقل قول:
نه دوست من
اونهايي كه ميگن درست شده... من موندم روي چه حسابي اين حرف رو ميزنن
فقط نگاه كردن ديدن آپديت جديد واسش اومده... فكر كردن مشكل حل شده
نه... اين گندي كه اينها زدن درست بشو نيست و الا توي اين 7 8 ماهه درستش كرده بودن
آخرين آپديتش هم هيچ تاثيري نداشته...
واقعا گند بزنن به اين ايسوس...
100 بار شنيديم كه هر ارزوني اي بي علت نيست... باز هم خر شدم رفتم سراغ ايسوس... حيف پول