من هم دوستون دارم :31:
وقتي پي برديد بياين اعلام كنيد !نقل قول:
گوشی قبلیم omnid HD بود. حالا دارم باهاش بستر کار می کنم تا به شباهت ها و تفاوتهاشون پی ببرم.
جالبه
Printable View
من هم دوستون دارم :31:
وقتي پي برديد بياين اعلام كنيد !نقل قول:
گوشی قبلیم omnid HD بود. حالا دارم باهاش بستر کار می کنم تا به شباهت ها و تفاوتهاشون پی ببرم.
جالبه
اين گوشي معركه است بخصوص دوربينش منوي قشنگي داره
لطفا اگه ميشه قيمت شو هم بزاريد
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
پستی که حدود یکسال پیش نوشته رو نقل قول میکنید تا اسمِ i8910 رو بیارید ؟
دیروز هم بهتون تذکر داده شد؛ لطفا" در پست دادن دقت و از ارسالِ اینگونه پستها خودداری کنید.
فرهود پولت نمیرسه بخری چرا ضد حال میزنی؟
به به...عجب گوشی اییی...خیلی قشنگه...ولی حیف پولش از خودش قشنگتره:31:
میگم که تا کی باید صبر کنیم برسه 500 تومن؟
آخه قیمتا عجیییب میشکنه این مدت
من دیروز طاقت نیاوردم از درد بی گوشی رفتم i8910 خریدم
فروشنده ساتیو مشکی داشت میداد 610 هزار تومان ولی قیمت i8910 برابر 499 هزار تومان بود
ولی هر دو تا گوشی خوبن
i8910 تو دست خیلی سر میخوره
میخواستم بدونم Satio مشکی خوشکله هم تو دست سر میخوره ؟
تو که دیگه سامسونگ گرفتی فکر SATIO رو از سرت بکش بیرون:21:نقل قول:
بستگی داره گوشی 12 از برند های دیگه معرفی و ریلیز بشه یا نهنقل قول:
با همین روند فعلی
احتمالا بعد از عید میرسه به500
اونایی که کار عکاسی حرفه ای می کنند آیا دوربین 12 ساتیو رو در حد دوربین های 12 میدونند یا فقط ابعاد تصویر بزرگتر 3000*4000 نشون داده میشه؟
سلام
من خواستم ان900 بگیرم ولی چون که گیرم نیومد میخوام ساتیو بگیرم
دوستان نظرتون راجب به ساتیو چیه؟؟؟
پلیرش که اکولایزر نداره مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
به قول فرهوود خان دوربینش در حد 12 هست؟؟؟
کدوم رنگش قشنگ تر و بهتره
من قرمزش رو دیدم بنظرم بد اومد؟؟
صدای اسپیکرش فهمیدم خیلی پایینه؟؟درسته یا شایعه هست؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنماییی کنن:10::10:
توقع زیادی از دوربین موبایل نمی شه داشت حتی اگه 30 مگاپیکسل باشه!!! ساتیو هم از این قاعده مستثنا نیست.نقل قول:
من در حال حاضر در کنار دوربین های حرفه ایم یه دوربین آماتور 9 مگاپیکسل canon دارم. می تونم بگم با اینکه رزولوشنش 3 مگا کمتر از ساتیو هستش دوربین ساتیو به یک دهم کیفیتش هم نمی رسه.
خوب علتش چیه؟
پس چرا ساتیو با وجود 600 تومن قیمت داشتن بخاطر دوربین 12 اینطوری عکس میندازه
ولی امنیا اچ دی هم دوربینش با کیفین اچ دی فیلم میگیره همین که لنزش با سونی فرق داره
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:نقل قول:
در مورد پلیر که حتما نرم افزار جانبی مثل کور پلیر باید باشه که داشته باشه.
به نظر من که بهترین انتخابهنقل قول:
دوستانی که دارند اظهار رضایت میکنند. ثانیا با نرم افزار هم مشکلش حل میشه و ممکنه که تو آپدیت های بعدی اکولایز داشته باشه
دوربینش بله 12 هستش این حرفا یه مشت مضخرفه:13: در مورد ک850 هم همین حرفا بود که دوربینش 5 واقعی نیست الانم عکسای دوستم که ک850 داره از مال من که ان82 دارم خیلی خیلی بهتره
من رنگ مشکیشو بیشتر دوست دارم
بله پاینه ولی نه تو اون حد که تبلیغ میکنن 80% صدای ان82 میشه 100% صدای ساتیو.
شما واقعاً تست کردی ؟نقل قول:
اخه من 8510 و با کنون 8 مگاپیکسلی مقایسه کردم تو روز رنگ بندی و نویز و وضوح و شارپنس و کلاً همه چیزش در یه سطح بود ... تو شب چون فلشش به اون اندازه قوی نیست مقایسه اشتباهه ولی ساتیو فلش زنون داره و تو شبم نباید کم بیاره
پس چجوریه که شما به این نتیجه رسیدی ؟!
دوربینش بهترین 12 مگاپیکسلی بازار هست به مدل های دوربین دیجیتال DSLR نمیرسه ولی با مدل های 150-200 تومنی دوربین دیجیتال به راحتی میتونه مسابقه بده و خیلی جاها برابر هست و کلا عکسهای بسیار خوبی میگیره...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بابا ول کنید این حرفارو همیشه وقتی سونی یه گوشی میزنه که سایر برندها مقابلش کم میارن همیشه از این حرفا هستش شده دقیقا مثل ک850 که خودم داشتم بهتره یه سری به کلوپ ک850 بزنین خودتون متوجه میشین:11:نقل قول:
یکی از دوستان سایت موبایلستان ساتیو رو با کانون 8 مگا پیکسلی مقایسه کرده چه تو شب چه روز بهتره اونجام یه سری بزنین و خودتون ببینید که دوربین دیجیتال کانون حرفی برای گفتن نداره
satio:610-20
aino:420-30
هر گردوئی گرده ولی هرگردی که گردو نمیشه
دوربین دیجیتال 600 تومنی وقتیکه روشون میزنه دوربین 20 مگا پیکسل یا 12 مگا پیکسل اونها درش از لنز واقعی 12 مگاپیکسلی استفاده شده
خب اون دوربین 20 مگاپیکسلی امکانات ساتیو یا کلاً گوشیهای دیگرو داره ؟نقل قول:
اصلاً میشه باهاش تماس گرفت ؟
ببین ساتیو یا حتا گوشیهای با دوربین پایینتر تفاوتشون تو روز با دوربینهای آماتور خیلی کمه و اصلاً کم نمیارن
فقط تو نور کم هنوزم مشکل دارن که اینم در حال پیشرفته
بازم دقت کن دوربینشو باید با اماتور ها مقایسه کنی نه DSLR چون نه از نظر سایز نه از نظر قیمت با هم قابل مقایسه نیستن
فکر کنم در پست قبلی جوابتو گرفتی :21:نقل قول:
خوب این گردوی ما هم گرده دیگه :27: :31:
خوب من جوابمو گرفتم که ساتیو در حد 12 واقعی با کیفیت 12 عکس نمیندازه
خوب معلومه....گوشی خوبی هست ولی به نظر من بین این و 8910 که اکثر بچه ها برای خرید مردد هستن 8910 انتخاب بهتریهنقل قول:
آها شما منظورت اینه که8910 با یه دوربین دیجیتال 8مگاپیکسل تو کیفیت عکسا برابری میکنه ؟نقل قول:
اگه منظورت از اکثر بچه ها کسایی هستن که رو سامسونگ تعصب دارند آره حرف شما درسته آخه دوست خوبم چرا به خاطر هیچ رو یه چیز مسخره تعصب بازی در میاری این حرف شماست که تو کلوپ 8910 گفتی((من پیشنهاد میکنم هرکی میخواد گوشی بخره و حدود 500-600 تومن داره شک نکنه بهترین انتخاب این گوشیه.هیچ کم و کسری نداره.دم سامسونگ گرم که روی هرچی برند کم کرده.)) از این کارات دست وردار که اصلا کار خوبی نیست :41: مگه سامسونگ مال باباته که بخاطرش دست به هر کاری میزنین :13:نقل قول:
دوستانی که فکر میکنند ساتیو کیفیت خوب دوربین نداره :
کار کردن با دوربین ساتیو یک شگرد خاص داره مثل دوربین I8910 اگر اونو رعایت نکنید عکستون خوب نمیشه
برای کسانی که دوربین گوشی موبایل را با دوربین دیجیتال مقایسه میکنند متاسفم....
دوست من خواهشا تعصب خودتونو به من نسبت ندید.من تمام گوشیهام از اول تا الان نوکیا بوده و هنوز هم از نظر کیفیت قطعات برترین میدونم.یه نگاهی به اسمم و تاپیک نوکیا بندازید متوجه میشید.برادر دوستم مغازه موبایل داره و من به شدت قبولش دارم چون تنها کسی هست که با اینکه برای خودم و دوستانم و فامیلم 100بار جنس خریدم ولی حتی یک بار هیچکس پشیمون نشده.نه از انتخاب نوع موبایل نه از تقلبی بودنش.نقل قول:
ولی اینبار دیگه واقعا گفتم دلمو بزنم به دریا و با همه نفرتی که از سامسونگ دارم خودمو راضی کردم بگیرم اونم فقط به این دلیل چون من بین این دو مردد بودم و اگه یادت باشه یه تاپیک هم زدم ولی فرداش رفتم مغازه دوستم و هردو رو به من داد و گفت از هر نظر که حساب کنی 8910 خیلی شاختره البته غیر از عکسبرداری.
شما مطمئن باش و شک نکن با 600 تومن بهترین انتخاب 8910 هست و من دوس دارم هرکی میخواد گوشی بخره بهترین رضایت رو ازش داشته باشه.
دوست محل کارم ساتیو خرید ولی وقتی با موبایل من کار میکنه میگه انصافا یه لول از ساتیو بالاتره.بهم گفته تا 2هفته دیگه بریم براش 8910 بخرم.
به هر حال قصدبدگویی نداشتم ولی اینا تجربیات من بود.
یا حق
اگر خواست ساتیو اش رو بفروشه بگید من میخرم...قیمت خوبنقل قول:
دوست محل کارم ساتیو خرید ولی وقتی با موبایل من کار میکنه میگه انصافا یه لول از ساتیو بالاتره.بهم گفته تا 2هفته دیگه بریم براش 8910 بخرم.
چشم.حتما.امیدوارم قبول کنه:31:نقل قول:
سلام
یه صحبت هایی شده که قراره آپدیت جدید ساتیو برسه که یا فقط برای رفع باگ هاست یا یه آپدیت خفن :دی
راستی ساتیو به تنهایی فروش سونی اریکسون رو 2 درصد تو انگلیس بالا برده :دی
کد:http://www.mobilenewscwp.co.uk/News/398606/sony_ericsson_up_on_satio_return.html
امروز ساتیو(مشکی--بدون گارانتی) 610000 تومان بود :18: ،نمیدونم چرا رفته بالا!!؟؟!! ، از هر جا سوال کردم ،گفتن اصلا کابل TV نداره !!!!! کسی با کابل TV خریده ؟؟؟؟
دوستانی که گوشی رو دارن لطفا بگن صدای گوشی چطور اونجور که من دیدم تک اسپیکره پس باید صداش چندان جالب نباشه (فکر کنم بزرگ ترین عیب گوشی فقط اسپیکرشه)
--------
راستی کی گفته رفته بالا امروز تهران اعلائدین 590 بود داره می اد پایین
دوست گلم کلا حدود 10 روزیه کلا قیمت اکثر گوشی ها رفته بالا و اینم شامل ساتیو هم هستنقل قول:
باز خوبه ساتیو تقریبا قیمتش تغییر نکرده مثلا اینو 10 تومن رفته بالا یا یه گوشی مثل 6220 15 تومن رفته بالا
تا اونجایی هم که من اطلاعات دارم اکثر ساتیو هایی که وارد ایران میشه و تو بازار هست کابل تی وی ندارن و باید جدا خریداری بشه که اونم یه خورده کم و به سختی گیر میاد:10:
قیمت آخری که من دارم 600 هست.
اگر میشه یک بار دیگه محتویات پک رو که توی ایران هست و نوع هندزفری رو بگید.
من بلاخره متوجه شدم چررا سونی اریکسون روی این گوشی اکولایزر نذاشته
چون سونی اریکسون کیفیت اکولایزر های از یپش ساخته سیمبین نوکیا رو قبول نداره
سونی اریکسون همیشه پیرو کیفیت صدای بالا و باس قوی در هنزفری هاش بوده و صدای تیز نوکیا رو قبول نداره
بچه ها فرهوده پست نا اسپم هم داد :31:
بنده بعنوان یک موسیقیدان عرض میکنم که گوشی های سونی اریکسون از نظر کیفیت صدا بی همتا هستند
حتی آیفون 3gs هم نمیتونه بپای صدای گشوی های سونی اریکسون برسه
من وقتیکه i8910 خریدم متوجه شدم که تو این مدت که دبیلو 960 و بخصوص پی990 داشتم کیفیت صدا ی هیچ گوشی به پای پی990 نمیرسه
البته صدای ساتیو رو نشندیم ولی هرکی داره بگه کیفیت صداش چطوریه؟
گوشی بعدی منX10 هستش
این ورژن به دیوار خورده فرهوده هست.تازه کمونه کرده:دی...
بابا میوزیشن.
ساتیو دیده شد 570 نقره ای داشت فقط.بعد از اون 580 بود.(شیراز)