این پچ :نقل قول:
من که همون 13 مگی رو دانلود کردم.....خیلی هم خوب بودکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
در ضمن....کرکش که 2 مگه هم ...عالیه
موس که نعمته ...همینطور باگ سایه رفع شده ..و لود کوتاهتر :10::8:
Printable View
این پچ :نقل قول:
من که همون 13 مگی رو دانلود کردم.....خیلی هم خوب بودکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
در ضمن....کرکش که 2 مگه هم ...عالیه
موس که نعمته ...همینطور باگ سایه رفع شده ..و لود کوتاهتر :10::8:
تو اين پست يكي از دوستان زحمت كشيده گذاشته:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
:8:نقل قول:
همونطور که این دوستمون امتحان کردن پس پچ و کرک پچ درسته پس دوستان اینقدر
اسپم نزن بگن مشکل داره لطف کنید آخرین آپدیت کارت گرافیکتون و اخرین نسخه
دایرکت ایکس رو نصب کنید که لینک دانلود DX9 رو زیر دادم دوستانی که سرعت
خوبی دارن حتما دان کنن خیلی تاثیر داره.
DirectX Redistributable August 2009 9.27.1734
کد:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml
من این patch رو با offilne گرفتمنقل قول:
و مشکل هنگ نداشتم قبلش
لینکش هم دوستمون گذاشتن بالا
سلامنقل قول:
ممنون من پچ رو دان کردم با کرکش و ریختم. الان دوستان میگن که باید آخرین آپدیت دایرکس رو هم بریزم که دارم همینکار رو میکنم. امیدوارم که حل بشه.
با تشکر...
من پچ رو دان کردم خیلی تو لود بازی تاثیر داره.
سلام.
ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.
یه سوال دیگه. این تنظیمات آسیستنس رو در چه حالتی قرار بدم بهتره؟
بچه ها چطوری دسته ها تنظیم میشن اصلا با صفحه کلید بلد نیستم بازی کنم هر کاری میکنم بازی نمیا روی دسته بازیها کسی از بچها کمک کنه طریقه صحیح رو بگه که چطوری با دسته بازی کنم ممنون
من AI Difficulty رو روی Easy گذاشتم بازی ساده تر شده، واقعاً اشکم داشت در میومد. ولی Handling Model رو همون Normal گذاشتم باشه که از لذت رانندگیش کم نشه، الان راننده ها کمتر وحشی بازی در میارن روی AI حالت Medium مثل تراکتور زیرت میکردن، الان آرامششون بیشتر شده، با این حال اونقدرم آسون نشده که جذابیتش از بین بره. من تو Drift خیلی مشکل دارم نمیدونم اصلاً باید چطوری drift بزنم، همش تو درو و دیوارم؟
این Patch هم خیلی خوب بود هم زمان لودها به شکل محسوسی کم شده هم مایس راه افتاده.
این dift ها قلق خاصی داره...نقل قول:
نمی دونم فیلم انیمیشن ماسبقه ماشینها رو دیدی یا نه:31:(اسمش دقیق یادم نیست)
یه جا یارو میگه وقتی در حالت drift ماشین به سمت چپ میره فرمون رو به سمت راست بپیچون با اینکار ماشین به تعادل میرسه دقیقا این فرم توی این بازی وجود داره...
با سلام کسی سریال نامبر این بازی هنگام نصبو نداره؟ از فروشگاه پی سی ورد خریدم
سلام
ببخشيد اين سوال رو مي پرسم ممكنه تكراري باشه
بازي من براي شركت boy steam pc
مي خواستم بدونم كه بازي كه اين شركت داره ميده برون مشكلي داره ؟؟
آخه چند تا از بازي هاش مثل بت من و اويل مشكل دار بود
يه سوال ديگه هم داشتم كه اگه پچ چند پست بالا تر رو دان كنم مشكل حل ميشه ؟؟
سلام
دوستان من پچ و کرک رو ریختم و آخرین آپدیت دایرکت ایکس و گرافیک رو هم نصب کردم. ولی بازم مشکل پا برجاست و بعد از دو تا ریس رفتم بازی هنگ میکنه و دیگه تا ریستارت نکنم درست نمیشه . تازه این مربوط به ویندوز 7 . تو xp اصلا همون اول اجرا نمیشه . از دوستان کسی راه حلی داره بنده رو راهنمایی کنه ؟ آیا مربوط به نسخه ای که گرفتم نیست؟ یا مربوط به cpu ؟ آخه برای من amd Athlon x2 4400
آره مشكل داره اما مشكلش با دانلود يه فايل 2 كيلوبايتي حل ميشه كه تو همين تالار پيداش ميكني:46:نقل قول:
در مورد patch هم مال خود شركت ea هستش و براي اينه كه بتوني از موس توي منوي بازي استفاده كني و مثل اينكه سرعت لودينگت بيشتر ميشه
من مشکلی با این بازی ندارم حتی تا مرحله tire 3 . آیا احتیاجی به دانلود این پچها هست ؟!
سری که درد نمی کنه رو که دستمال نمی بندن!:46:نقل قول:
آقا من این بازیو نصب کردم ولی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه !!!!!!!!!!! خواهشآ کمک کنید.
cpu 3.6
vga: 9600gt
ram: 4gig
دوست عزيز
بهتر بود در قسمت مشكلات نصب و اجراي بازي ها مي پرسيديد
قبلا هم كساني مشكل داشتند
بازي رو از چه شركتي گرفتيد ؟
شرکتشو نمیدونم نوشته نیست. از همینا که بالای جلدش نوشته pc dvd و games for windows . تو تاپیک چند نفر این مشکلو داشتن ولی کسی جوابه درستو حسابی بهشون نداد!!!!!
دستت درد نكنهنقل قول:
نگفته مشكل بازي كه براي boy steam pc هستش چي ؟؟؟
اون فايلي هم كه گفتي پيدا نكردم :41:
ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.
Alt+Enter بروی کیبورد بزن فول اسکرین میشه !نقل قول:
من بعضی وقتها که از یه بازی خارج میشم و میخوام داخل NFS بشم صفحه سیاه میشه و not responding میده.
بعضی وقتها تو بازی هم میخوام از carrer بیام بیرون رو صفحه loading قفل میکنه.
آخرین driver کارت گرافیک نصبه . تمام نسخه های driver motherboard بروز است. windows vista 64 bit
ممنون میشم کسی توضیح بده.
یک پچ اومده که خیلیا ازش راضی هستند میگند خیلی از مشکلات بازی رو در موقع لودینگ برطرف میکنه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
خوب شد download نکردم crack که برای patch است از rapidshare پاک شده.
بچه ها من یه مشکل دارم.وقتی پچ رو دانلود کردم نصبش کردم ولی هیچ موسی داخل بازی نبود.کمکم کنید؟
ببینم تو کرکش رو از کجا آوردی ناقلا؟:18:نقل قول:
rapidshare که کرکش رو پاک کرده بود.؟ :13:منم patch میخوام:19:
کاملا مطمئن هستید که درست در پوشه بازی قرار دادید..؟؟نقل قول:
بچه ها من یه مشکل دارم.وقتی پچ رو دانلود کردم نصبش کردم ولی هیچ موسی داخل بازی نبود.کمکم کنید؟
خب دوستان من از سز کار برم خونه ببینم میتونم modem را رو vista 64 نصب کنم. دوباره میام.
فقط یه خواهش : هرکی crack این patch رو داره بیزحمت بزاره. ممنون
وقتی میگم هر کاری میکنم نمیشه یعنی این کارها رو هم انجام دادم. نشد.نقل قول:
Alt+Enter بروی کیبورد بزن فول اسکرین میشه !
دوست عزیز برای منم یک باز اینطوری شدنقل قول:
شما باید بری تو option بری تو graphics اونجا تغییرات بدی تو انتخاب res که حالت full screen و windowed داره
دوستان من فکر میکردم این patch که 13 مگی بود مشکل black sky رو حل کرده
ولی امروز باز دیدم تو بعضی Race ها هنوز هست
کسی میدونه این 200 و خورده ایه حلش میکنه یا نه ؟
سلام
من که کلا بیخیال بازی شدم . چون هر کاری کردم درست نشد. آخرین دارکت ایکس و گرافیک و انواع و اقسام ویندوز و پچ و کرک آخرش درست نشد که نشد و بعد از 2 ریس بازی هنگ میکنه. برم شاید بعدا یه نسخه کامل تر و بهتر اومد. با تشکر از دوستانی که تو این مدت راهنمایی کردند.
با تشکر...
درسته منم بعضی ریسها black sky مشکل رو داشتم و امروز هم بعد از کلی اول و دوم شدن پکش کردم رفت.نقل قول:
دوستان من فکر میکردم این patch که 13 مگی بود مشکل black sky رو حل کرده
ولی امروز باز دیدم تو بعضی Race ها هنوز هست
کسی میدونه این 200 و خورده ایه حلش میکنه یا نه ؟
دارم mini ninja بازی میکنم.
این بازی رو برای دومین بار دارم بازی میکنم.
نکته ی جالب اینه که تو تایر دو، تعداد ستاره هام به قدری رسید که تایر چهار هم آزاد شد، بدون اینکه تایر سه رو بازی کنم. می خواهم ایندفعه ستاره بارون کنم.
ولی خوب این دلیل نمیشه که من عاشق این بازی باشم.
فقط برای اینکه به جزئیات بازی بیشتر دقت کنم،دارم دوباره بازی می کنم
من عاشق تعقیب و گریز با ماشین های پلیس هستم.
یاد Most wanted and Carbon به خیر.
نقل قول:
دانلود کرک Patch 1.1 با حجم 2.64MB
کد:http://www.mediafire.com/download.php?3zynyitfwtd
اره حامد جوننقل قول:
اون Race هایی که این مشکل رو دارن loading طولانی تری هم دارن نسبت به بقیه
mini ninjas هم بازی عالی هست و تمامش کردم
فقط دوستانی که این patch رو تست کردن بگن مشکل black sky رو حل میکنه یا نه
تا جایی که من میدونم این مشکل سیاه نشون دادن آسمون با patch حل نمیشه.نقل قول:
تنها راهش اینه که رو فایل اجرایی برنامه یعنی shift.exe کلیک راست کرده و در قسمت compatibility روی run this ... تیک زده و گزینه windows 98/se یا window 95 رو انتخاب کنید و مشکل black sky حل خواهد شد.
:5:نقل قول:
بله دوست عزیز خدا رو شکر که تا حالا این مشکلات عجیب و غریبی که دوستان بهش برخورد
کردن من نداشتم ببخشید قصد جسارت ندارم اون دسته ازدوستانی که با بازی مشکل دارن
یا نسخه بازی رو عوض کنید یا سیستم تون رو من که تا به هیچ باگی در بازی ندیدم :27:
در ضمن همین یک پچ برای بازی هستش که به طور رسمی برای بازی منتشر شده وهیچ
پچ 200 مگی در کار نیست که توضیح پچ 13 مگ در زیر داده شده.
This patch adds local area network play, which enhances the multiplayer experience, and mouse support, which provides full menu navigation throughout the game using your PC mouse.
دوست عزیزنقل قول:
این مشکل black sky مشکلی هست که تو خیلی از فروم های معتبر خارجی هم باهاش مواجه شدن و بهش اشاره کردن
اون هم سیاه بودن اسمان در عین حال با تابش خورشید هست ربطی به سیستم هم نداره