سلام.به نظر من به این اطلاعاتی که ویندوز میده زیاد توجه نکن/معیار خوبی برای تست نیستنقل قول:
الان سیستم خونگی منم هرچند هارد 1ترا باسرعت 7200 هست همین عددو داده!!!
سلام.به نظر من به این اطلاعاتی که ویندوز میده زیاد توجه نکن/معیار خوبی برای تست نیستنقل قول:
الان سیستم خونگی منم هرچند هارد 1ترا باسرعت 7200 هست همین عددو داده!!!
ولی خوب نصب ویندوز نیم ساعت طول بکشه واقعا برام عجیبه
یا نصب نرم افزار مثل photoshop یا آفیس بیشتر از حد انتظارند
ممنون بخاطر اینکه جواب من رو میدین
زیاد حساسیت نشون نده/تایم زیادی هم نیست نیم ساعتنقل قول:
در کل خیالت راحت لبتاب خوبی گرفتی/من سه روز پیش برا یکی از دوستان گرفتم/واقعا خوبه
آره واقعا لپ تاپ تکی است اول میخواستم Z580 lenovo بگیرم ولی اینو دیدم ترغیب شدم و گرفتمشنقل قول:
راستی یک سوال طور وب کم رو فعال کنم بدون اینکه نرم افزار Camtasia و.. نصب کنم
ممنون
یکی از راه هاش با استفاده از برنامه یاهو مسنجر قسمت mywebcamهستش.راه دیگه ای رو راستش نمیدونم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان اگر پست های من رو خونده بوده باشید
نوشته بودم که سرعت هارد پایین است ولی حالا اشتباه کردم سرعت بالایی داره و عذرخواهی میکنم از دوستان
//---------------------------------------
فقط یک سوال این دوتا گرافیک دارد درسته gt640 یک چیپ است مثل intel 4000 و یک سوال تو گرافیک رندر کردن G6 Hp قویتره یا مال من
ممنون
سلام.بله دوتاس
vga:7450
dedicate memory:1g
memory bus width:64bit
memory speed:900mhz
=============
vga 640
dedicate memory:2g
memory bus width:128 bit
memory speed:900mhz
گرافیک640 سر تره
ببخشید گرافیک Gt630 مال Hp از Gt640 سرتره چطور ؟؟
یا احیانا اشتبا ه تایپی شد ؟
شما مگه مدل g6 اچ پی رو نگفتین؟خب گرافیکش 7450 هستش دیگهنقل قول:
در مورد پست قبلی منظورم 640 بود که بدلیل اشتباه تایپی اصلاح شد.ببخشید
majidli بخدا باید طلا بگیرنت
امروز یکی اومد پیشم اعصاب مو خراب هی بهم گفت لپ تاپ خوب است ولی عالی نیست
توی رندر کردن گرافیک مثلا 3dmax g6 hp بهتر عمل میکنه و ..... تو گرافیکت چیپ است و مستقل نیست و از این حرفا (تا حالا کسی دیده گرافیک Gt640 unborad باشه !!!!)
حالم گرفته شد تا اینکه شما گفتید خیلی خوشحال شدم
ممنون
یا علی
هیچوقت با حرف مردم زندگی نکننقل قول:
بش بگو بیا دوتا بازی گرافیک بالارو با هم تست کنیم ببینیم مال کی بهتر جواب میده!!!!
بازم اگه تونستی کانفیگشو ازش بپرس یا فقط ازش بپرس گرافیکت 7450 هستش یا اگه اون نبود بم بگو کدومشه(چون G6کانفیگای زیادی داره)
یا علی
لطفا نطرتون و تجربه تون رو راجع به این بگین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخرم؟ مشکل خاصی نداره؟
شما بالخره ایسوس میخای بگیری یا ایسر؟!!!!!!نقل قول:
تو ایسوس اون مدل که بت گفتم خوبه
اما تو ایسر ابن عالیه.حرف نداره همه چیش.سی پی یو هم نسل جدیده و گرافیک خوبی هم داره
سلام...جز آقای سعید کسی دیگه ایسر v3 571 نخریده...؟:44:
من چند روز پیش برا یکی از دوستان گرفتم البته i5کمکی میتونم بکنم؟نقل قول:
فقط میخوام بدونم کیفیت و ماندگاریش چه قدر از LENOVO Z580 کم تره...آیا مثل 5755 آینده روشنی داره؟؟؟؟نقل قول:
v3 هم مثل 5755 یکی از مدلهای پر فروش ایسر هستش که فرقش نسل جدید بودن v3هستشنقل قول:
چرا باید بگیم ماندگاریش از لنوو کمتره؟چرا بیشتر نباشه یا یکی نباشن.ایسر هم یکی از کمپانیهای بزرگ هستش
خب نظر شما چیه؟ اون ایسوز که بهم معرفی کردین یا v3?نقل قول:
v3 خیلی بهترهنقل قول:
جنس بدنه ی v3 از چیه؟ واسهم وایرلس خیلی مهمه، وایرلسش قوی هست؟
از پلاستیک.وایرسلش هم قدرت خوبی دارهنقل قول:
ﺳﻼ ﻡ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﭼﯿﻪ؟ﺑﺎﻃﺮﯼ ﭼﻘﺪ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﻩ؟
ﺑﺮﺍ ﮔﯿﻢ ﺗﻮ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ high ﺧﻮﺏ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ؟
ﺍﯾﻨﻮ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﯾﺎ hp 4540 ﺗﻮ ﮐﺎﻧﻔﯿﮕﻬﺎﯼ ﻣﺸﺎﺑﻪ؟
ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺧﻮﺑﻪ؟
Acer Aspire v3 571g
vore i5-3210m
ram 4gb ddr3
hdd 750
geforce gt 630m 2gb
ﺳﻼ ﻡ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﭼﯿﻪ؟ﺑﺎﻃﺮﯼ ﭼﻘﺪ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﻩ؟
ﺑﺮﺍ ﮔﯿﻢ ﺗﻮ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ high ﺧﻮﺏ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ؟
ﺍﯾﻨﻮ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﯾﺎ hp 4540 ﺗﻮ ﮐﺎﻧﻔﯿﮕﻬﺎﯼ ﻣﺸﺎﺑﻪ؟
ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺧﻮﺑﻪ؟
Acer Aspire v3 571g:5:
vore i5-3210m
ram 4gb ddr3
hdd 750
geforce gt 630m 2gb
اگه چندتا پست قبلی این تاپیک رو بخونی بحث در مورد همین مدل بوده.در کل لبتاب خوبیه و گرافیک خوبی داره و بیشتر از بازی هارو با گرافیک بالا اجرا میکنه/من این مدل رو نسب به اچ پی ترجیح میدمنقل قول:
سلام و درود بر همه ی عزیزان!
دوستان با تجربه لطفا مشکلات Acer V3 رو بریزین رو دایره :دی
البته تقریبا دیگه تصمیممو گرفتم که همینو بگیرم فقط میخوام بدونم لپتاپ آیندم چجوریه :دی
مثلا مشکل گرمایشی، مشکلات صفحه نمایش و ...
با تشکر! :11:
یعنی هیچ مشکلی نداره دیگه؟ ها؟ :31:
به نظرت میتونی الان بخریش؟قیمتارو نگاه کردی؟نقل قول:
چند وقت پیش بت گفتم بگیر؟
اون روز که باهات هماهنگ کردم فرداییش زنگ زدم به هر4تا نمایندگی سازگار که تو رشت داره هیچکدوم I7 نداشتن!نقل قول:
تا اینا قیمت بگیرن دوباره رفت بالا!
خلاصه پنج شنبه سفارش دادم! 2.150.000 با کیف و موس و آنتی ویروس!
قرار بود امروز برسه، زنگ زدم میگه فرستادن اما تو جعبه لپتاپ نیست :)) جعبه خالی فرستادن :دی
فردا میرسه میرم میگیرم!
مبارکت باشهنقل قول:
مرسی!نقل قول:
دمت گرم، مشخصاتش نسبت به 5755 که خیلی سرتره!
رفتم بگیرم، دقیقا چیارو چک کنم؟
مشکل به خصوصی نداره این مدل؟ مثلا داغ نمیکنه؟
راستی، باتری رو چیکار کنم؟ چند ساعت باید بمونه؟ تو نت خونده بودم چون لیتیومی هستن همین که پر بشه کافیه! حالا دقیق نمیدونم چیکار باید بکنم؟! :دی
اول از همه اینکه سریال گارانتی رو با کارتون دستگاه چک میکنی و اینکه یک ماه بیشتر از گارانتی نگذشته باشه/بعد کیف و موس و انتی ویروس داخل کارتون هست که معمولا مارک لنوو هستش/مراقب باش جدا بت هرچی خودش خواست نده.خیالت راحت داغ نمیکنه/بعضی لبتاب ها هستن که فن و دیوی دی رایترشون سروصدای زیادی داره که این مدل نداره/در مورد شارژهم تا اونجا که من از ادمای حرفه ای پرسیدم میگن تا همون حدی که پیغام فول شارژ بده و بیشتر موندن درست نیستنقل قول:
اوکینقل قول:
از کجا بفهمم کیف موس آنتی ویروس رو عوض نکرده؟ باید تو کارتونش باشه؟ چون این 3تا با جعبه رسیده، خود لپتاپ نرسیده :دی
آنتی ویروسش نمیدونی چیه؟ / موسش سیمی ه؟ (فک کنم 1% احتمال داره بیسیم بزارن :دی ) / از این کوچولوهاس یا بزرگا؟ :دی
سیدی درایور هم باید داشته باشه؟ یا درایورا تو هاردن؟ / کلا تو جعبه چه چیزایی باید باشه؟
ببخشید انقد سوال میپرسما! :10:
کلا یه کارتونه بزرگه که روش چسب سازگار ارقام خورده بازش کنی توش جعبه لبتاب هست و کنارش موس و کیف و انتی ویروسنقل قول:
آنتی ویروسش نود 32 ورژن 5 هستش/موسش تقریبا کوچیکه و یو اس بی هستش/سی دی نصب درایور ها داحل کارتن دستگاه هستش
کارتن لبتابم که باز کنی چیزای معمول خودشو داره شامل باطری که باید وصلش کنی/شارژر که برای شارژر باید تبدیل سه به دو بگیری
Acer V3 571G I7 خریداری شد :دی
هرکی سوالی داره درخدمتم!
جا داره همینجا یه تشکر ویژه از آقا مجید گل بکنم! واقعا نعمتیه! خدا حفظش کنه!
آقا مجید دستت درد نکنه!
مبارکت باشه داداش گل.ایشالاه فنش برات بچرخه!!!نقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
اگه میشه در مورد استحکام و بدنش توضیح بده
اینکه اثر انگشت روش میمونه اذیت نمیکنه؟
دوستان من ویندوز 8 enterprise 64رو acer v3571G نصب کردم روی سیستم اما وقتی می خوام از روی CD درایور ها رو نصب کنم درایور wireless نصب نمیشه و میگه سیستم مناسب نیست در صورتی که بقیه درایور ها بدون مشکل نصب شدن... کسایی که v3 دارند با این مشکل مواجه شدن؟؟؟؟
توی خود dvd برو اونجا یه درایور وایرلس هست که توی حالت اتوران dvd نیست...نقل قول:
سلامنقل قول:
مرسی
در مورد بدن، از نظر زیبایی که واقعا زیباست!
استحکامشم که والا ضربه نزدم :دی چجوری تست کنم؟
اثر انگشت میمونه روش، اگه حساس باشی اذیت میکنه! من خودم بعد از کار با لپتاپ همش پاکش میکنم!
نقل قول:
با سلام و عرض تبریک
میخواستم بدونم چند خریدی؟
منکه آبان پارسال یه 5755G خریدم ، با اینکه اندازه یه سیستم خونگی روزانه روشنه و ازش کار میکشم و بازی های سنگینی مثل بتل فیلد3 میکنم اما اخ نگفته، ازش واقعا راضیم
امیدوارم لپ تاپ تو هم که ارتقا داده شده لپ تاپ منه حسابی راضیت کنه