مدتیه که بعضی موقع ها چراغ چک چند ثانیه ای روشن میشه و بعدش گاز قطع میشه یا کلا روشن نمیشه گاز، تا ماشینو 1 2 دقیقه خاموش کنم دوباره کار کنه
سمند دوگانه سوز
Printable View
مدتیه که بعضی موقع ها چراغ چک چند ثانیه ای روشن میشه و بعدش گاز قطع میشه یا کلا روشن نمیشه گاز، تا ماشینو 1 2 دقیقه خاموش کنم دوباره کار کنه
سمند دوگانه سوز
سر و صدای درها و شیشه های درها رو چطوری کمتر یا رفعش کنیم؟
شنیدم که واسه درها یه نوار چسب به دور گیره قفل که روی ستون نصبه میپیچن و درست میشه.درسته؟
صدای ستونها و دربها تو سمند یه موضوع تقریبا طبیعیه. برای کم کردنش ببرین تعمیرگاه مرکزی ستون و درب ها رو باز کرده و پینها رو محکم می کنن صدا برای مدتی رفع میشهنقل قول:
حتما روغن را چک کن ماشین دوستم این مشکل را داشت آخر کار آب روغن قاطی کردنقل قول:
این مشکل را داشتم یک قطعه مشکی هست که بین رادیات و ای سی یو به زیر جلو بندی پیچ شده پیچش هم همین رو هستش اسمش یادم نیست ولی یک فیش بزرگ بهش میخوره اندازه اش هم نصف گوشی مبایلته .من عوض کردم خوب شدنقل قول:
کسی نقشه رله های زیر فرمان سمند را نداره؟می خوام بدونم کدوم رله برای کولر کدوم برای رهنما و ... هستش؟
با سلام
کسی از دوستان میدونه چقدر هزینه برقی کردن آینه های جانبی سمند SE میشه؟ اصلن به زحمتش می ارزه؟
آینه ها کامل با موتورشون و کلید کنترل در حدود 150 الی 200 در میادنقل قول:
بستگی به خودتون داره. چون این کار باعث راحتی خودتون میشه ولی در زمان فروش به هیچ عنوان توی قیمت ماشین تاثیر نداره
با سلام
امروز اومدم ماشینو که توی پارکینگ خوابیده ( سمند SE صفر ) استارت بزنم دیدم استارت نمیخوره! بعد دیدم اصلن برق داخل ماشین نمیاد:n04: برق کامل قطع شوده بود! در صورتی که من ماشینو هر روز روشن میکنم! اما این دفعه دو سه روز بود استارت نخورده بود. باتری ماشین مرخص شوده یا میتونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
با سلام
در موتوتورهای X7 دو عدد لوله از باک بنزین برای انژکتور آمده ، کدامیک ورودی بنزین به انژکتور است ؟
با تشکر
سلام دوستان
سمند lx من مدل 84 هست و مدتی هست که:
شتاب ندارد
در دنده 1 و شروع به حرکت ریپ شدید میزند که مجبور میشوم با کلاچ و گاز بازی کنم
در سربالایی مثلا مسیر فیروزکوه پیکان از من جلو میافته!
لطفا راهنامیی کنید که چی کار کنم تا ماشین مثل اولش جون بگیره؟
چه شمعی بگیرم؟
باتری تاثیر داره؟
تنظیم موتور که حتما باید برم
مکمل استفاده کنم یا نه؟
کلا یه راهنمایی بکیند لطفا
یک دنیا ممنون
شمع های ماشین رو عوض کنیدنقل قول:
bosch اگه نبود و یا جنس نامرغوب
بهتریم شمع نور هست
وایر ها هم چک کنید که سالم باشند
استپر و انژکتور تمیز بشه .
مکمل هم نیازی نیست
دریچه گاز رو هم تمیز کنید و سنسورش رو هم چک کنید...خیلی تاثیر داره.
سلامنقل قول:
مرسی
شمع بوش چه مشخصاتی داره؟ اگر نبود شمع نور چه مشخصاتی داره؟ هزینش تقریبا چقدره؟
همین ها رو انجام بدم کفایت میکنه؟
بله همین کارا کافیه. به علاوه اون موارد فیلتر بنزین هم تعویض شودنقل قول:
شمع های بوش هم نشونش یک خط ابی رنگ بالای شمع هستش
داخل نت سرچ کنید فکر میکنم عکسشو بتونید پیدا کنید
شمع هم از یک فروشگاه قابل اطمینان یا از نمایندگی تهیه بفرمائید
سلامنقل قول:
اونی که شما میگی سری پلاتینیوم ایریدیوم هست اما یه سری دیگه هم هست که یه عده استفاده کردن و راضی بودن با رنگ مشکی سری سوپر پلاس
حالا کدوم یکی بهتره؟ تقریبا قیمت 4 تاش چقدر میشه؟
راستی استفاده کردن از باتری با توان بالاتر تاثیری تو قسمت جرقه زنی و قدرت موتور داره؟
لنت ترمز هم میخوام عوض کنم چه مارک و مدلی بگیرم؟ عوض کردن دیسک چقدر هزینه داره؟
ممنون میشم کامل توضیح بدین
من همین مدل که آبی رنگ هست(ایریدیوم)قبلا استفاده کردم برای پژو خیلی خوب و کارامد بودنقل قول:
اون مدل رو نمیدونم که خوب باشه یا نه . ولی اگه کسی پیشنهاد داده و استفاده کرده که رضایت داشته اونو تهیه کنید
شرمنده قیمت ندارم
در مورد تاثیر باتری اطلاعی ندارم. باز هم فردا از یکی از مکانیک ها که آشناست براتون سوال میپرسم
اگه تاثیر داشت خدمتتون عرض میکنم
بهترین لنت ترمز برای سمند والئو فرانسه است
اگر هم خواستید که ایرانی بخرید لنت پارس خوبه
یک مدل ایساکویی هم نمایندگی های ایران خودرو دارند که روش زده textar اونم خوبه اگه پیدا کنید
برای تعویض دیسک هم هزینه را براتون پیگیر میشم
پرسیدم باتری هیچ تاثیری در جرقه زنی در هنگام روشن بودن ماشین نداره
دیسک برای سمند هم 35 تومن,گفتند اگه تاب نداره احتیاج به عوض کردن نداره خرج الکی نکنید
سلام یه دنیا ممنون دوست عزیز دیسک رو برای این میگم که بعد ۳۶۰ هزار کیلومتر کارکرد ضخامت دیسک کم شدهنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
با این شرایط اگر تونستید تعویض کنید بهتره
سلام
دوستان کسی میدونه اتاق کامل سمند سورن معمولی 8 سوپاپ چقدر درمیاد ؟؟؟
سلام دوستان من امروز یه سمند اس ای که 16000 کارکرده بود خریدم آیا این ماشین دزدگیری که آژیر بکشه داره؟ اگر نداره برای بالا بردن امنیت چه کاری پیشنهاد می کنید
بهترین کار بستن یه دزدگیر تصویری روی ماشینهنقل قول:
دزدگیر شرکتی سمند اصلا کارایی خوبی نداره درواقع دکوریه
خوب، دزدگیر تصویری خوب چنده؟ چه مارکی؟ آیا باید برم نمایندگی نصب کنن؟ برای من آپشنهای اضافه حالت لوکس که خیلی کم استفاده میشن مهم نیست کافیه فقط اون مشخصات امنیتی لازم رو داشته باشه. قیمت تقریبی رو هم اگر می دونید لطف کنیدنقل قول:
ضمنا روغن خوب برای سمند من چیه؟ هر چندتا باید عوض بشه؟
با تشکر
دزدگیر تصویر مجیکار که همه یلوکس فروشی ها دارندنقل قول:
قیمت تقریبی از 360 تومن به بالا
روغن من روغن ایساکو را که نمایندگی داره پیشنهاد میکنم
هم نرم کار میکنه هم کم کردن نداره
هر 6000 تا باید تعویض کنید ولی تا 10000 هم هیچ مشکلی پیش نمیاد
سلام :n18:
امروز یه شلنگ تزریق گاز کولر و یه قوطی 150 گرمی چند منظوره گاز مدل نویسکو گرفتم 44 هزار تومن !!!!
از شانس من گار کولر تموم شد :n28:
کسی قیمت نداره 350 گرمیش چنده ؟؟؟؟؟؟
اگر بخوام آیینه های بغل سمند اس ای رو برقی کنم چقدر هزینه داره؟ دردسرهای متفرقه که نداره اصول آیینه برقی چه قابلیتهایی داره؟
سلام دو تا سوال داشتم
یکی اینکه چطور میشه قفل شدن درهارو موقع حرکت غیر فعال کرد؟
دوم اینکه چطور میشه زمان روشن بودن چراغها در شب چراغ کامپیوترو کلا خاموش کرد نورش خیلی رو مخه
ممنون
حدود 100 تومن تا 150 با هزینه های تعویضنقل قول:
تعویضش بستگی به خودتون داره. یکسری راحتی ها داره مثلا برای پارک دوبل و پارک کنار جدول ها با تنظیم آنی آینه بهتره
برای خاموش کردن چراغ کامچوتر فکر میکنم اگه دکمه ای که روش یک علامت نقطه هست رو بزنید قطع بشهنقل قول:
قاگه نشد با بقیه دکمه ها غیر اعداد امتحان کنید
خوب اگر بخوام یه جای مطمئن بدم که خوب دربیارن کجا رو توی تهران پیشنهاد می کنید؟ اصولا چه کسانی این کار رو انجام می دننقل قول:
بهترین مرکز تعویض و جنس اصلینقل قول:
را متونید از نمایندگی آپکو بگیرید
نمایندگی شماره 1 آپکو داخل جاده کرج هست قبل از ساختمان مرکزی فروش
همون جا ببرید نصب میکنند ,داخل توپخونه هم میتونید خرید کنید .نصبش بیشتر از 1 ساعت وقت نمیبره
سلام
من یه سمند مدل 82 دارم (نخندین). دینامش مشکل پیدا کرد دادم درستش کردن حالا دزدگیرش کار نمیکنه. ریموتش درسته چون هم تازه باطریش رو عوض کردم هم چراغش روشن میشه ولی با زدن کلیدهاش هیچ عکس العملی ماشین نشون نمیده
یه دفعه دیگه هم اینجوری شده بود بردمش برا تعمیر ، بنده خدا رفت بالای پدال یه چیزی رو دستکاری کرد درست شد . 10 تومن هم گرفت برای دو دقیقه
کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه خودم ردیفش کنم؟ ممنون میشم
هیچکی نبود یه جوابی به ما بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام بهترین ضد یخ برای سمند چیه؟
سلام
آقا یه سوالی دارم
یک سمند X7 مدل 84 داریم
چندسالی هست که گاز سوزش کردیم؛از زمای که گازیش کردیم از شتاب اولیه موتور خیلی خیلی کم شده!!حتی رو بنزینم اینجوریه!!:n27:
توی دنده 3 هم ماشین دور ور نمیداره!!:n29:
البته بابام مراعات میکنه و زیاد گاز به ماشین نمیده!!نهایت دوره موتور از 3.5 بالاتر نمیبره!!:n22:ولی وقتی خودم میشینم تا جایی که میتونم به ماشین گاز میدم!!!دوره موتورو تا 5-6 هم میبرم!!:n10:
حالا خواستم بدونم موتور ماشین که بابام باهاش مراعات میکنه تنبل شده؟؟البته من خودم اینجوری فک میکنم بخاطر همین به ماشین گازه زیاد میدم.
حالا نظر شما چیه؟؟میتونه از این باشه؟؟گاز دادن زیادم به موتور باعث آسیب نمیشه؟؟
گاز دادن زیادم باعث میشه که موتور شتاب اولیش مث قبل از گازی کردن زیاد بشه؟؟
اصن کاره درستیه؟؟
اهل فن نظر خواهند داد اما نظر شخصی من
3000 تا 3500 بهترین دور موتور برای سمنده و باعث تنبلی نمیشه
سلامنقل قول:
گاز دادن زیاد به موتور اگر بخواد همیشه اتفاق بیافته و همیشه شما دور موتور را تا 5000 بالا ببرید
به موتور آسیب وارد میشه
مسلما بهترین دور موتور برای تعویض دنده 3500 تا 4000 است
این صحبت تنبل شدن ماشین یه حرفه عامیه
موتور ماشین که آدم نیست به چیزی عادت کنه ,یا اگه گاز بهش ندی دیگه تنبل بشه و راه نره
ماشین شما شاید ارروری روی ecu هست که درست شتاب نمیگیره
و یا اینکه سرویس هاش به درستی انجام نشده ,شستشوی انژکتور و منیفولد میتونه ,دریچه های ورودی هوا و یا تعویض به موقع و سریع فیلتر هوا توی شتاب ماشین کاملا موثره
با توجه به سن ماشین منم پیشنهاد میکنم منبع کاتالیزور رو عوض کنیننقل قول: