نقل قول:
باشه...به نظرت با شاتل تماس بگیرم کارمو راه میندازند؟
موندم چطوری میخوان خط رو از pcm درارند....در ضمن ساکن اپارتمان هستیم و کل اپارتمان pcm !
Printable View
نقل قول:
موندم چطوری میخوان خط رو از pcm درارند....در ضمن ساکن اپارتمان هستیم و کل اپارتمان pcm !
واقعا جدیدا اینجوری شده ؟؟نقل قول:
من یادمه یکی از دوستام که خونشون توی ساحلی بود همه isp ها رو زیر و رو کرد همشون میگفتن خطتون pcm هست کاری نمیتونیم براتون بکنیم.
اگه جدیدا اینجوری شده باشه خیلی عالیه.
ای خراب بشه این مرکز دستغیب که واسه رانژه منو 25 روز الاف کرد!!
محمد رضا جان اگه اینجوری تونستی خطتت رو رانژه کنی لطفا بگو ;)
خبر خیلی خوبیه
آره. یه زنگ بزن ببین چی میگن.نقل قول:
شمارش هم ایه :
6286611
6286570
مجید جون تماس گرفتم با ارانیک
گفتند نمیتونیم همچین کاری بکنیم...باید یا مخابرات از pcm دراره یا یه خط جدا بخرید!...
بهش گفتم دستغیب هستم گفت اه مرکزش افتضاحه !
خلاصه اینجوری پیش بره 10 سال دیگه همین pcm هستیم..
میمونه wimax که اونم dl free نداره و مودمشم پول خون بابای ایرانسله !
wireless هم که دکل میخواد که گمونم این اطراف نباشه...
موندم همینجوری...
دوست من از صبانت گرفته!!نقل قول:
با این شماره تماس بگیر! 2343000
آدرش هم چهار ملاصدرا - روبروی فروشگاه گراد - طبقه دوم - نمایندگی لاوان
هم لاوان می ده هم صبانت!! دوست من از اینجا گرفت و مشکلش حل شد!!
تقریبا 20 روزی طول کشید ولی ارزشش رو داشت!!
پیش شمارش هم 623 بود!! توی آپارتمان هستن!!
مخابرات دو مدل PCM داره یکی در مبدا (این یکی الان دیگه وجود نداره ، چون پورت جدید اضافه کردن) و دومی در مقصد که مال شما هم همینطوره!!
بخاطر همین باید پست تلفنی که درش هستین رو تغییر بدن که کمی طول می کشه!!!
اینو هم اضافه بکنم که دوست اصلا نمی دونست pcm چیه؟!
اول سفارش داد و بعد تماس گرفت که چرا وصل نمی شه؟! بهش گفته بودن pcm هستین اول باید از pcm در بیاد!!
اخر ما نفهمیدیم کدوم اینترنت از همه نظر خوبه ؟
راستی این وایمکس ایرانسل چیه و سرعتش چطوره؟
دوست عزیز چه مدل سرویسی به کارتون میاد؟!نقل قول:
سرعت بالا؟! حجم بالا؟! دانلود شبانه می خواین یا نه؟! سرویس بدون قطعی؟!!؟!
وایمکس هم یه مدل از اینترنت پرسرعت بی سیم هست که الان توی شیراز هم ارائه داده می شه!!
این قیمت ها مر بوط به یک ماهه پیش هست که ADSL نداشتم و استفاده می کردم!! الان یکم گرون تر شده!!
مودم های وایمکس در دو نوع داحلی و خارجی می باشد و در سه مدل از رنج قیمت 120 هزارتومان تا 220 هزارتومان می باشد .
قیمت هم ، طبق اعلام قبلی :
64k
شارژ ماهیانه نداره و باید با
کارت شارژ های موجود در بازار
واسه خرید حجم استفاده کنید
قیمت ماهیانه – حجم گیگ
128k
plan 1 : 3 gb 150,000
plan 3 : 12 gb 300,000
plan 5 : Unlimited 450,000
256k
plan 1 : 3 gb 290,000
plan 3: 20 gb 450,000
plan 5: Unlimited 850,000
512k
plan 1: 4 gb 350,000
plan 3: 45 gb 800,000
plan 4: Unlimited 1,200,000
1mb
plan 1: 10 gb 800,000
plan 2: Unlimited 2,000,000
2mb
plan 1: 120 gb 1,400,000
plan 2: Unlimited 3,600,000
5mb
plan 1: 50 gb 2,000,000
plan 2: Unlimited 5,500,000
سلام بچه ها
من از (شاتل) آرانيك سرويس گرفتم خطم رانژه شده اما نيومدن برا نصب
من مودم رو باز كردم ميشه كانفيگ مودم zylex p660RU رو بگيد
علیک سلامنقل قول:
VCI 0
VPI 35
راستش من مودمم D-link هست و باید روی قسمت bridge mode هم قرارش بدم!
در مورد مودم شما نمی دونم اینجوری باشه یا نه؟!!
البته فکر نمی کنم بتونین استفاده کنین ، چون باید یوزر شما رو اکتیو کنن! فقط می تونین برین توی سایت شاتل!!
مال خود من رو که تلفنی فعال کردن مراجعه حضوری هم خودم نخواستم!!
تا ساعت 8 شب وقت دارین که تماس بگیرین با بخش تکمیل ثبت نام!! وگرنه می ره تا هفته بعد!!
البته برعکس گفتید!نقل قول:
VPI = 0
VCI = 35
راهنمای مودم زایکسلzylex p660RU
کد:http://www.shatel.ir/docs/Modem%20Zyxel%20Combo.pdf
با سلام دوستان من می خوام اینترنت adsl بگیرم(شیراز مرکز امیر کبیر هستم(بغل پارک قوری)) می خواستم بگید کدوم بهتره ، از کدوم شرکت بگیرم و چه سرعتیش رو پیشنهاد می دید.؟در ضمن من دانلود رایگان شبانه برای خیلی مهمه و در کل می خوام سرعتش خوب باشه البته پولش هم خیلی نباشه(تا 20 تومن مشکلی نداره)
علیک سلامنقل قول:
همه مراکز فروش مرکز مخابراتی شما رو ساپورت می کنن!!
4 تا مرکز هستن که دانلود شبانه دارن که به ترتیب کیفیت اینجوری می شن:
1-شاتل (قطعی نداره ، دانلود شبانه 1-7)
2-ماتریکس یا داتک (قطعی نداره ، دانلود شبانه 1:30-7:30)
3-صبانت (قطعی نداره ، دانلود شبانه ساعت 3-7 ، بعضی وقتا می شه دایال آپ بعضی وقتا با 110 دانلود می کنن)
4-فن آوا (قطعی داره ، دانلود شبانه 2-7 ، دانلود با سرعت 2 برابر سرویس سفارشی)
تعرفه ها رو هم از داخل سایت هاشون ببین! داخل نظر سنجی هستن!!
خودم شاتل رو پیشنهاد می کنم! هم سرویس هاش اروزن تره هم هزینه رانژه به جای 15 تومن می شه 5 تومن!
چون اینجا افرادی که کارت طلائی دارن زیادن! در اختیارت قرار می دیم که هزینت کم بشه!
اولویت هم با اهریمن خان بزرگ هست!!
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
حالا اینهمه پست دادم یه اشتباه کردما!! باید بیای جلو همه منو ضایع کنی؟؟!؟!نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم سرویس ECO-128 شاتل برای شما مناسب باشه.نقل قول:
1. یکماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 تومان
2. ترافیک شبانه 1 تا 7 صبح رایگان
3. قطعی نداره
4. سرعت روزانه عالیه
5. سرعت شبانه هم برای من که مرکز حافظ هستم بعضی وقتا عالیه (65-60)، بیشتر مواقع خوبه (60-45) و بعضی وقتای دیگه هم افتضاحه (20-12) که این مورد آخر بیشتر مناسبتی هست !!! :27:
6. به احتمال زیاد هم سرویست روی 512 بسته میشه :46:
مرسی از دوستان که راهنماییم کردند پس به احتمال زیاد همون 128 اکو رو می گیرم.
سلام خدمت دوستان عزیز: چندتا سوال داشتم که ممنون میشم مرا راهنمایی بفرمایید:
واقعیتش من یه سرویس سه ماهه ECO-256 از شاتل گرفتم ( دوشنبه هفته پیش ) که البته هنوز وصل نشده اما قبلش چندتا سوال برام پیش اومده:
1. آیا سرعت دانلود شبانه من در مرکز امیرکبیر همان حدود 30 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود یا بیشتر میشه؟!
2. چون با توجه به اینکه من رو دانلود شبانه حساب می کنم بعد از خرید سرویس پشیمون شدم که چرا برا 6 تومن سرویس 512 رو برنداشتم تا سرعت بالاتری داشته باشم. و می خواستم بدونم اگه سرعت دانلود شبانه واقعا بین دو سرویس 256 و 512 تفاوت داره آیا میشه تا قبل از اینکه سه ماه سرویسم تموم بشه اونرو به 512 ارتقا بدم؟!
3. من مودم از خودشون گرفتم. ZyXEL P660-RU می خواستم ببینم کیفیت این مودم خوبه یا نه و اینکه از نظر پشتیبانی با سایر ISP ها چطور هست؟ چون واقعیتش اطلاعی از مودم های ZyXEL مدارم و اولش قصدم خرید Asus am602 بود ولی متاسفانه قیمتش کمی کاذب بود ( 60 تومن! )
ممنون از همشهریان عزیزی که از وقت خود برای پاسخ می گذارند.
کارت تخفیف 10 هزار تومانی شاتل پیغام خصوصی شد!نقل قول:
1- اره فکر کنم 256 همون 256 میبندن! البته فعلا که دهه فجر(برای اینترنت دهه زجر:31:) هست و سرعت...نقل قول:
2-اره میتونی درخواست تغییر سرویس بدی به 512..
البته به نظر من بهتره بری به 128 چون که الان 8 ماه هست درست بعد از انتخابات که 128 ها را 512 کردن(البته چند مدت پیش به مدت 12 روز سرعت ها را کرده بودن 128 که من تصمیم گرفتم برم به 512 یکدفعه دیدم دوباره کردن 512 ) که اینجوری 6 تومان از 256 سه ماهه کمتر میدی و 12 تومان از 512 سه ماهه ولی همون 512 را داری فقط سرعت اپلودش همون 128 هست که مشکلی نیس:5:
3- اره ZyXEL مودم خوبی هست!
همه مودم ها بر اساس یک استاندارد هست و فقط این حرفها بهانه هست!
ولی بیشتر ISP ها Asus را بیشتر قبول دارن!
پ.ن: هیچ وقت من اینقدر تایپ نمی کردم نمیدونم امروز چطور شده که اینقدر تایپیدم!:13:
من چند روز پیش رفته بودم که ازشون مودم زایکسل وایرلس بخرم که 4 گیگ هم حجم هدیه بگیرم که تمام کرده بودن!
الان همین مودم ZYXSEL P660-HW را که اینا میدن 89 تومان با 4گیگ ترافیک هدیه لاوان میده 110 تومان:18:
Asus هم زیاد داغ میکنه!
سلام
اینترنت فقط شاتل
عالیییییییییییییییی
سلام.
ممنون از پاسخ!!
دو تا سوال دیگه هم برام پیش اومده که بازهم ممنون میشم مرا راهنمایی کنید:
1. من از کجا میتونم با خبر بشم که خطم رانژه شده؟! چون بهشون گفتم مودم رو خودم نصب می کنم!
2. آیا هنگامی که خط من رانژه شد دیگه میشه مودم رو نصب کرد و لذت برد؟!!! یا اینکه نیاز به فعال سازی چیزی داره؟!
سلام
خونه ما بلوار پاسداران(درمانگاه محمد رسول ا...) هست و می خواستم با سرعت 128 بگیرم با محدودیت نهایت 3 گیگ.
می شه راهنماییی کنین از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعت روزانه اش بیشتر برام مهمه
ممنون...
دوست عزیز سرعت روزانه ECO-128 شاتل عالیه. (سرعت دانلود بالای 60)نقل قول:
سرعت شبانه هم بسته به مرکز مخابراتی، سروری که ازش دانلود میکنی و اوضاع اینترنت کشور !!! متغیره. ولی در کل بیشتر وقتا خوبه.
پیشنهاد میکنم ECO-128 بگیری.
یک ماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 تومن.
کارت تخفیف هم پ.خ شد، اگه خواستی از شاتل سرویس بگیری 10000 تومن در هزینه نصب تخفیف میدن.
موفق باشی :20:
شما باید مودمتون رو وصل کنید!نقل قول:
سومین چراغ مربوط به رانزه بودن خط هست ، که اگه روشن باشه خط شما رانزه هست!!
بله ، شما باید با مرکزتون تماس بگیرین و اونا شما رو برای تنظیمات مودم راهنمایی کنن! و بعد هم یوزر شما رو فعال کنن!!
سلام. ممنون mhrdd_ygnh جان. یه سوال داشتم ازتون و آنکه با سرویس ECO-256 سرعت دانلود شبهام چقدره؟! و اینکه آیا به نظر شما صرف میکنه سرویسم رو به 512 ارتقا بدم؟ چون حجم دانلودم زیاده!
سلامنقل قول:
در مودمها معمولا چراغهایی با اسامی مختلف (status, link, sync, wan) در جلوی مودم وجود دارد که از طریق آن میتوان از وضیعت سرویس ADSL آگاه شد. این چراغ همیشه باید به صورت ثابت و روشن باشد
اره باید فعال بشه!
راهنمای نصب مودم زاکسل دو پورت:
کد:http://www.shatel.ir/docs/Modem%20Zyxel%20Combo.pdf
اره 128 اکو شاتل خوبه 3گیگ هم هست و برات 512 میبندن!نقل قول:
بچه ها امروز 3گیگ ترافیک رایگان دادن! به خاطر دهه زجر...
(سه گیگ هدیه مشترکین قم و شیراز(1388/11/18 11:00))
salam
kasi adress site sabanet ro dare???
male shirazeshoha???
آدرس ریسلر های صبانت شیراز:نقل قول:
کد:http://sabanet.ir/reseller_shiraz.htm
256 حدود 32 هست!نقل قول:
به نظر من صرف میکنه بری 128 اکو چون الان 8 ماه هست که تا 512 باز گذاشتن فقط توی این 8 ماه 12 روز کردنش 128 ...
اره 512 هم صرف میکنه. دی:
من بد بخت رفتم ۵۰۰۰۰ تومان پول مودم دادم حالا میگن خطت فیبر نوریه! ای اهل فن چه خاکی تو سرم کنم؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بازش نکن ... برو بفروشش
سلام
دوستان من تاحالاازADSLاستفاده نکردم .این مطالب راکه مطالعه کردم
چندتاسوال برام پیش اومد.اگه دوست داشتیدجواب بدید
1-اگه خط مافیبرنوری باشه می تونیم ازADSL استفاده کنیم؟
2-تفاوت artشاتل بااون یکی سرویس چیه؟
3-آیابازکردن صفحات هم جزءهمون حجم ماهیانه می شه .مثلااگه ماهیانه 3گیگ دانلودداریم بازکردن صفحات هم حساب می شه؟
4-تفاوت سرعت دانلود باسرعتی گه مامی گیریم مثلا256چیه؟
بازش کردم! کسی اینجا نیست از من بخره؟نقل قول:
تک پورت با وایرلس و «« ۶۰ روز کوپن قانونی نورتون آنتی ویروس»»!!! که استفاده نشده!
با مارک smc
نقل قول:
1-فعلا همچین امکانی توی شیراز فراهم نیست و باید از وایمکس استفاده کنید!
2-تفاوتش در قیمت و میزان حجمی هست که بهتون می دن!
3-بله حساب می شه!
4-اون سرویسی که می گیری بر حسب بیت هست! سرعت دانلود بر حسب بایت! هد هشت بیت یه بایته! پس در نتیجه سرعت سرویست رو تقسیم بر 8 کن تا سرعت دانلود بدست بیاد
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
اینا کلا سایت ندارن! نمایندگی فروشن!نقل قول:
بهترینشم چهاراه ملاصدرا روبروی ساختمان گراد ساختمان لاوان طبقه 2 هست! اینم شمارش: 2343000
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
بهتر بری سراغ یکی که مودم وایمکس داره! مودمتو با یه وایمکس عوض کن! تقریبا 70-80 تومن بشتر می دی ولی از نعمت اینترنت پرسرعت استفاده می کنی!!نقل قول:
نقل قول:
این حرفها رو ول کن بر ECO128 بگیر لذتش ببر!
سلام من چند روزیه از همیارنت استفاده میکنم با اینکه 128 هست اما سرعتش خیلی خوبه و رازی هستم سرعت دانلودش هم تا 16 راحت میرسه خلاصه خیلی خوبه به دوستان پیشنهاد میکنم
نقل قول:
دوست عزیز این سرویستون رو با چه قیمتی گرفتید ؟ چون معمولا همیار قیمتهاش بالاست ..
ماهیانه 12 تومان با 2G دانلود البته من 3 ماه گرفتم شد 34 تومان با 6G دانلودنقل قول:
مگه نرخ قیمتهای بقیه چقدره؟
اگه زیاده به نظرت عوض کنم؟
سلام به همشهریان عزیز ... اقایون ببخشید یه سوال داشتم .... این سرویس 128 پارس انلاین با حجم 3 گیگ ... مگه نباید سرعت دانلودش حداکثر 20 باشه ؟ من از این سرویس استفاده میکنم ولی سرعت دانلودم بالای 80 هست .... یعنی از 80 تا 110 متغیره .... البته هزینه این شرکت نسبت به بقیه یه خورده بالاتر هست ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه .... حالا میخوام ببینم این شرکت دانلود شبانه داره ؟ از چه ساعت تا چه ساعته ؟ سرعتش همینه یا کمتر یا بیشتر ؟مرکز حضرتی هستم ..... ممنون میشم راهنمایی کنید که یه وقت من نصف شب نذارم دانلود بشه صبح ببینم حجمم تموم شد !؟!؟!
والا بدم نیست .. چون جاهای دیگه 128 3 گیگ 13900 هست اگه اشتباه نکنم ..نقل قول:
دوست عزیز سرعت دانلود 16 برای سرویس 128 کاملا نرماله (حداقل سرعت برای این سرویس) و چیز فوق العاده ای نیست :46:نقل قول:
در مورد قیمت هم 12000 تومن یکماهه با 2 گیگ ترافیک اصلا به صرفه نیست، فکر میکنم شبانه رایگان هم نداشته باشه، درسته؟
در کل همیار به هیچ وجه توصیه نمیشه، البته اگه شما راضی هستی و نیازت رو برآورده میکنه نیازی به تغییر ISP نیست. :20:
عزیز من انشا الله این ماه از فن اوا انصراف میدم میرم پارس انلایننقل قول:
پارس انلاین256 بسته تخفیفی فصلی +adsl2 سرعت160 تا حدود200 سه ماه 25000 تومن 3gig دانلود 2 تا 6 رایگان
128 سرعت بالا 80 تا 3ماه31000 تومن بسته تخفیفی نیست
512 بسته تخفیفی 49000 3 ماه
256 سرویس بدون تخفیف 39000 3ماه .ماهانه 3 gig
قیمت را از شرکت بگیرید چون در خود سایت کلی می زند
در ضمن برای ساعت رایگان با خود شرکت بستگی به نوع سرویس تماس بگیرید
من الان تو سایت پارس انلاین که چک کردم زده بود ساعت دانلود رایگان 1 بامداد تا 6 صبح !!!! اگه این طور باشه و با همین سرعت دانلود که روزانه هست شب هم باشه خیلی عالیه .... 25 مگابایت رو در 5 دقیقه دانلود کرد :18: