اولاً روشن موندن صفحه مشکلی نداره ، ثانین دو تا راه برای خاموش شدن صفحه داری ، یکی اینکه یک بار دکمه پاور رو فشار بدی.نقل قول:
یکی دیگه اینکه از توی قسمت تنظیمات Power بری توی تب External Power و اونجا تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه خاموش بشه.
Printable View
اولاً روشن موندن صفحه مشکلی نداره ، ثانین دو تا راه برای خاموش شدن صفحه داری ، یکی اینکه یک بار دکمه پاور رو فشار بدی.نقل قول:
یکی دیگه اینکه از توی قسمت تنظیمات Power بری توی تب External Power و اونجا تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه خاموش بشه.
سلام دوستان دیگه ببخشید اسم این سایت رو میارم این سایت دی جی کالا که من ازش سفارش i900 را دادم الان به من زنگ زده میگه امنیا رنگ نقره ای نداریم فقط یک رنگ داریم که جلوی گوشی سیاه و پشت گوشی سفید هست خواستم بدونم اصلا این رنگی شرکت زده یعنی این رنگی امنیا هست مگه فقط یه رنگ نبود از امنیا نقره ای دیگه گفتم اینو بفرستن با تشکر...
چرا امنیای سفید هم داریم ، اما تو هیچ مغازه ای ندیده بودم ، فکر می کردم اصلاً وارد نکردن ، جالبه که اینا دارن.:5:نقل قول:
دوستان کسی نیست این سوال ما رو جواب بده.نقل قول:
سلام دوستان
توی گوشی یه سری آهنگ ها هست که میشه برای زنگ استفاده کرد.
میشه از اهنگهای دلخواه هم استفاده کرد؟ من تو منوهاش پیدا نکردم!
نقل قول:
دوست من باید آهنگی که می خواهی رو تو این مسیر کپی کنید : my documents/my ringtones و برای فعال کردن آهنگ settings/sounds & Notifications سر برگ Notifications و به قسمت Ring tone رفته و آهنگ مورد نظر خودتو فعال کنی
من ورژن قبلیم dzhj1 بود این ورژنو اجرا کردم هیچ مشکلی تو نصب باهاش نداشتم یه مشکل مشابه این من تو ابدیت کردن گوشی قبلیم داشتم ارورو یادم نمیا ولی با دیسیبل کردن انتی ویروس با فایرروال رفع شدنقل قول:
Gprs امنیا فعال نمیشه .همراه اول تنظیمات اینترنت و ارسال کرد برام ولی امنیا به اینترنت وصل نیست.چیکارش کنم؟ تنظیماتش چجوریه؟
نقل قول:
پیشنهاد میکنم یه سری به این لینک بزنی
فقط به جای نام ( ام تی ان ایرانسل) نام اين اتصال را MCI-GPRS قرار دهيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173505
براي Access point name مقدار mcinet را قرار دهيد .
اگه جواب نداد . اینارم وارد کن
گزينه "edit proxy server " را انتخاب كنيد
در گزينه advanced مقادير زير تعريف نماييد
- HTTP Proxy: 192.168.194.73
- port: 8080
- WAP Proxy: 192.168.194.73
اینم تنظیمات mms
1.منوی Start را باز کنید.
2.گزینه Messaging را انتخاب کنید.
3.گزینه SMS/MMS را انتخاب کنید.
4.برگه Menu را انتخاب کنید.
5.گزینه MMS Optionرا انتخاب کنید.
6.برگه Servers را انتخاب کنید.
7.دکمه NEWرا بزنید.
8.در گزینه Server name:عبارت MCI-MMS را وارد کنید.
9.در گزینه Server Address:
عبارترا وارد کنید.کد:http://192.168.193.134:38090/was
10.در گزینه :Connection via مورد MCI را انتخاب فرمایید.
11.در گزینه :Send limit مورد 100k را انتخاب کنید.
12. در گزینه :Wap Version مورد WAP 2 را انتخاب کنید.
13.گزینه Down را از پایین صفحه کلیک کنید.
یکی یه حالی به ما بده و بگه چطور مثل بچه آدم جواب sms بدیم؟! نمی خوام بره تو conversation و chat..
دمتون گرم..
بعد از کلی بحث در مورد فارسی ساز نهایتا دوستان الان چی رو تایید می کنن؟
البته یه راه دیگم هست ، فقط کافیه از توی File Explorer بری روی آهنگی که می خوای ، چند لحظه انگشتتو نگه داری تا منوش باز شه ، از منو گزینه Set as ringtone رو انتخاب کن.نقل قول:
دوست عزیز کلاً سیستم sms ویندوز موبایل 6.1 اینجوریه ، فکر نکنم بشه کاریش کرد ، عجیبه اینجوری که برا اس ام اس جواب دادن خیلی راحتتره.نقل قول:
فارسی سازا هم هر کدوم یه مشکلی دارن ، اما فعلاً روی امنیا فارسی ساز صفحه 117 بهتر از بقیه جواب داده.
امنیا گوشی آیفون بی خود رو چکارش میکنه :
سوراخ سوراخش میکنه
بچه ها تا الان واقعا فکر کردین گوشی آیفون یک گوشی بی خود برای پوز درد کردن است حتی یک کوچولو امکانات نداره
farhooode تا کی میخواهی دست از این بچگی هات برداری.فقط بلدی پستهای اسپم و بیهوده بدی.:2:نقل قول:
بنظرم 200 تا هم اخطار بگیری دست از بچگی هات بر نمیداری.:27:
بابا خداییش این فروم بدون فرهوده صفایی نداره ....اصلا":31:نقل قول:
قیمت دقیق این گوشی چه قدره؟
تو بعد از این همه مدت هنوز تو کفه این امنیای؟ بابا اینارو انقدر مقایسه نکون.یا بخرش یا بیخیالش شو 4 ماهه داری میگی امنیا فلانه آیفون بساره.چند سالته؟ من فکر کنم شما هر روز یه ریویو از این گوشی میدی بیرون!:2: همش میگی امنا خوبه آخرشم میری اکسپریا میخری.تجربه در مورد شما اینو نشون داده...نقل قول:
حالا بده تو صف طرفداران امنیا شیپور میزنم
البته سرو صدائی هم به گشو میرسه قرهوده قراره شاید بین دو راهی مونده i8510 ّخره یا امنیا
الله علم
درود بر دوستان عزیز:46:
حرفش درسته . نزنین تو ذوقش.:33:نقل قول:
امنیا گوشی آیفون بی خود رو چکارش میکنه :
سوراخ سوراخش میکنه
بچه ها تا الان واقعا فکر کردین گوشی آیفون یک گوشی بی خود برای پوز درد کردن است حتی یک کوچولو امکانات نداره
نقل قول:
بله ، هم می گیره ، هم می فرسته.
نقل قول:
فعلاً روی امنیا فارسی ساز صفحه 117 بهتر از بقیه جواب داده.
علی جان میشه بگی چه مشکلاتی داره.:45:
با سلامنقل قول:
با این برنامه میتوانید نحوه نمایش sms ها رو انتخاب کنید
100 % کار میکنه
تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودکد:http://content.modaco.net/imagewell/omniathread.png
کد:http://rapidshare.com/files/183584505/MoDaCo.OmniaTHREAD.CAB.html
می بخشی دوست عزیز !!!!نقل قول:
این برنامه فقط مخصوص Omnia هست یا بدرد PPC های دیگه هم میخوره ؟؟؟
قيمت چند هست
سلام دوستان بعد از 12 روز غيبت تونستم بيامم نت متاسفانه دوستاي قديم ديگه نيستن من اين هفته ميام تهران و ايشالا ميرم دنبال امنيا فقط چند تا سوال:
1-قيمت الان چنده
2-يكي به من گفت خر نشي بخري بعد عيد گوشي خيلي ارزون ميشه . اين حرف در مورد امنيا هم صادقه؟؟ آخه بازار پاكت با گوشي متفاوته
سلام................
قیمتش با گارانتی 640__50
بدون گارانتی 570
البته بگردی ارزونترم هستش
در مورد قیمتها بعد عید.......................خوب منظورتون اگر 4 ماه دیگست خوب بله تا 4 ماه دیگه معلومه که ارزون میشه در ضمن برند سامسونگ افت قیمتش خیلی خوبه چه ppc چه گوشی های دیگش:11:
منظورت از خيلي خوب چيه؟نقل قول:
در ضمن من منظورم افت قيمت طبيعي نبود اون كه هميشه هست. لطف ميكني جواب ميدي:10:
منظورم از خوب اینه که خیلی زود قیمتاش افت میکنهنقل قول:
مثال
من u900 تابستون گرفتم تقریبا 500 الان 280 تومنه
یا همین امنیا 800 بود الان 540__50 میتونی گیر بیاری
f480 نزدیک 600 بود الان 300
در صورتی که فقط 5__6 ماه از ورودشون به بازار میگذره:40:
با تشکر از دوستای عزیز علی و نیما که جواب سوالای ما رو دادن، مرسی از نرم افزاراتون، امیدوارم بدون مشکل کار کنن.
گوشی من یه موردی داره، گاهی صفحه گوشی روشن نمیشه! با دکمه ها که ور می ری صداشون در میاد یعنی گوشی روشنه، زنگ هم میخوره ولی تصویر یوخده! Reset که میکنی درست میشه، کسی اطلاعاتی داره؟
یه سوال بدوی دیگه دارم! اصلا این رام چی هست!!؟! چطور باید نصب کنی؟
برا ارتقای گوشی لازمه همه رامهای جدید رو نصب کرد یا آخریش کافیه؟
الان آخرین رام کدوم هست؟
ممنون می شم، در مورد قیمت هم دوست عزیز میتونی دست دو بگیری، تو sefr.ir و istgah گوشی دست 2 با گارانتی هم هست که قیمتش مناسبه.
من خودم از علاءالدین دست دو خیلی تمیز 440 گرفتم!! در ضمن اونجا نو هم با 520 پیدا کردم.
براي اينكه صداي زنگ از همون اول زياد پخش بشه..وكم كم زياد نشه بايد چيكار كرد
settings>sounds and notifications>ring type>ring(instead of increasing ring
اين كار را انجام دادم
اولا كيفيت صدا زنگ خورنصف شد
دوما تاثيري نكرد يعني وقتي زنگ ميخوره اول كم بعد زياد ميشود
با سلامنقل قول:
من از کار کردنش روی گوشی های دیگه اطلاعی ندارم ,دوستانی که سایر پاکت پی سی ها رو دارن بهتر میتونن جواب بدن
سلام
لطفا در مورد تنظیمات GPS مثلا تنظیمات مربوط به com در منوی setting توضیح دهید.
مراحل زیر را طی کنید :نقل قول:
1- به منوی Start سپس Settings سپس System رفته و گزینه External GPS را کلیک کنید.
2- Program Port را بر روی COM1 قرار داده
3- Hardware Port را بر روی COM9 قرار داده
4- Boud Rate را بر روی 9600 تنظیم کنید .
5- گارمین را طبق دستور گفته شده در آموزش آقا مسیح به غیر از Port ها که باید بر روی COM1 قرار گیرد پیش بروید البته نسخه های جدیدتر 5.0 , 5.00.20 هم اومده .
تمام شد.
دوستان من نتونستم از این gps استفاده کنم کمک
اقا ما امروز خيلي ترسيديم.قضيه از اين قرار بود كه ما گوشيمون يك خط بيشتر شارژ نداشت .كارمنو باهاش تمام شده بود وبعد گذاشتيم توي جيب شلوارمون...
رسيدم خانه وبعد گوشيمو از توي جيب داوردم ديدم خاموش شده است.خوب تا اينجاش مشكلي نيست گفتم شارژش كلا تمام شده است..واما وقتي زدم توي شارژ ديدم اصلا شارژ نميشود حتي با usb هم امتحان كردم يعني نه چراغ قرمز ميشد ونه گوشي روشن ميشد.ديگه گفتم كار گوشيم تمام شده است وبايد با هاش خداحافظي كنم....يهو بعد از 4دقيقه چراغ يهو قرمز شد وشروع شد براي شارژ شدن وخيالم راحت شد...
چون باتري كامل تمام شده بود يك مقدار طول كشيد تا چراغش قرمز بشه.....
طبيعي هست .درسته دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تاپیک خیلی ضعیف شده. اصلا با روز های اول قابل مقایسه نیست. برای همین بچه های قدیم دیگه زیاد نمیان...
به یاد اون قدیما سعی میکنم یه برنامه به درد بخور معرفی کنم:
با این برنامه از طریق کامپیوتر با تمام sms ها و contact ها دسترسی دارید....
مثلا میتونید به جای استفاده از گوشی با کیبورد کامپیوتر sms رو تایپ کنید و سریع send کنید...(اگه گوشی شما مثل من فارسی ساز نداره میتونید با کامپیوتر فارسی بنویسید!!!!!!!!!!!!!!!و sms فارسی درریافت کنید!!!!!)
اینم توضیحات سازنده:
Efficasoft Mobile Express helps you Manage Text Message & Contacts from desktop PC with ease. Its designed interface and friendly operation will deliver you the best smooth experience
Features
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Manage Text Message (SMS) Inbox, Outbox, Drafts, Send Items, Deleted Items.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Send, reply and forward text messages directly from desktop PC.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports text message delivery notification request.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Export text messages to txt file in chat-history style.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Organize (add, edit, delete, find) phone contacts
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Synchronized text messages automatically - NO NEED TO MANUALLY 'REFRESH'
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] New text message arrival tray notification.
Requirements
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows 2000, XP, 2003 with ActiveSync installed
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows Vista with latest version of Device Center installed.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows Mobile Smartphone or Pocket PC (2003, 2003 SE, WM5 and WM6).
دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/183572347/Efficasoft_Mobile_Express_Version_1.5.2_Build4380__.rar
دوستان من چجوری میتونم فقط آیکون های Main menu را تغییر بدم قیافشونو من تو یکی از این تاپیک ها برنامه ای دیده بودم که با کپی کردن عوض میشد ولی حالا نمیدونم کجاست با تشکر.
بله درسته.نقل قول:
سلام ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم . هرچی گشتم جواب نگرفتم . ازکجا میشه فهمید امنیا اصل هست ؟ یا اگه کارکرده باشه از کجامیشه فهمید سالمه ؟
من می خوام این گوشی رو بگیرم کسایی که دارن راضین ؟ خوبه ؟
از n96 بهتره؟
خوشبختانه ، تکنولوژی بالای ساخت این مدل وسایل الکترونیکی ، جای شبهه ای در اصل بودن اونها باقی نمیزاره .نقل قول:
در مورد کارکرده بودن و سالم بودن ، این فقط اطمینان شما به طرف مقابله که میتونه کمکتون کنه .
( و البته مهلت تست )
در مورد کار کرده بودن هم lcd و خط های ریز روی اون .
قیمت دقیق این گوشی چه قدره؟
16 گیگ.