چطور تو 7-8 میلیون پراید گزینه خوبیه 141 هم که از بقیه پرایدا بهتره !نقل قول:
Printable View
چطور تو 7-8 میلیون پراید گزینه خوبیه 141 هم که از بقیه پرایدا بهتره !نقل قول:
اتفاقا برعکسنقل قول:
141 پرایدی هست که چند تا مشکل کوچولو داره و اینکه خیلی هم بد فروش هست
بهترین گزینه پراید صبا هست دوگانه سوز هم باشه موقع فروش خیلی خوب میخرن
همونطور که درایور گفت پراید 141 از همشون بدتره !نقل قول:
تریم داخلیش که افتضاحه
سر و صدای بدنه هم در حد تانک
بازم میگم هنوز نخریدی نخر ×!
من سه تاشو تجربه کردم صبا 132و141 از نظر سر و صدا تو جاده هر سه یکی هستن دوگانه هم که هر ماشینی اگر باشه خوب میخرن از نظر تزیینات داخلی و فیس بدنه 141 از همه زیبا تره خیلی ها هم تایید میکنن و بیشتره ماشین بازها هم با تاقچه عقبه 141 خیلی حال میکنن.نقل قول:
ماشین بازا با 141 حال نمیکنننقل قول:
سیستم بازا حال میکنن :11:
ولی همون طاقچه عقب خودش سر وصدا زیاد داره
از نظر سر و صدا هم بله توی جاده خوب دست اندازی نیست به اون صورت
توش شهر و کوچه پس کوچه هاست که ماشین سر و صدای خودش رو نشون میده
همین 141 که شما میگین از نظر ایمنی عقب ضعیف تر از بقیه هست
از نظر داخلی هم بسته به سلیقه داره ولی من طرح رو دری هاشو میپسندم
فیس بدنه 141 هم که از جلو همون پرایده که فقط یه خورده برجستگی کاپوتش بیشتره ولی من تا الان زیاد کسایی رو ندیدم که از فیس عقب 141 خوششون بیاد
حالا طرفدار های 132 زیادن ولی 141 نه
توی بازار هم خیلی بد فروشه
کسی که میخواد بره خرید اولویت اولش رو با صبا میذاره
میگه مورچه چی هست که کله پاچه اش چی باشه.
پراید بدرد تازه وارد های میخوره که فرقون هم بدین دستش باز هم کیف میکنه.
با قسمت اول حرفتون موافقم ولی منظورتو از تازه وارد نمیفهمم ما که وسعمون از پراید بیشتر نیست باید بریم پیاده روی ؟نقل قول:
در مورد حرف رفیقمون درسته سیستم بازا حال میکنن:8:
تاقچه عقبم وقتی سیستم وصل میکنی و تاقچه مصنوعی میندازی صدا اصلا نداره ولی حالت عادی آره و به نظر من هم خیلی بی اصوله:41:
در مورد ایمنی هم فکر نمی کنم پراید با پراید فرق بکنه.
در مورد فیس کلی بدنه از صبا که همه خسته شدن 132 هم می خواستن فرم سیلو رو در بیارن گند زدن همین تو ذوق میزنه.
ولی تعجب می کنم فیس عقب 141با اون چراغ ها و اون فرم صندوق عقب که بحث زیبایی که سلیقه ای هست رو کنار بگذاریم خیلی جا دار تره و اون دو تا بازویی هم که برش کذاشتن هم خیلی جالب در رو بالا می بره و اگر هم در باز باشه به هیچ وجه در حین حرکت باز نمیشه من همین چند روز پیش گناوه بودم تو راه برگشت خیلی از پراید صبا ها که اونجا حسابی خرید کرده بودن و صندوقو تا خرخره پر کرده بودن تو جاده در صندوقاشون باز شده بودو وسیله ها کف جاده پخش بودن ولی برای 141 هیچ وقت یه همچین اتفاقی نمی افته.
با سلام من يه پرايد دارم مي خواستم ببينم ميشه لاستيك عقبو 185 بندازن و جلو رو 175 بعد ماشينهاي خارجي مثل بوگاتي و بنز و فراري لامبو .... فلسفشون چيه كه لاستيك عقب بزرگتر از جلو هست به خاطر موتور عقب بودنشونه آيا؟
نقل قول:
فلسفه اونها رو نمیدونم ولی برا پراید و کلا ماشینهای داخلی این کار رو نکنین.
مشکلی ندارهنقل قول:
فقط اگه لاستیک ها رو بخواین 185 بندازین مخصوصا برای عقب احتمال گرفتنش به لبه گلگیر خیلی زیاده
در مورد ماشین های خارجی و ... هم به دلیل فرماپذیری بهتر و اینکه اگه دیف عقب هستن قدرت موتور صرف هرزگردی نشه و سطح تماس لاستیک و جاده بیشتر بشه
مشکلی نیست :46:نقل قول:
گفتم بدرده تازه واردها میخوره وگرنه 90 درصد کسانی که پراید میخرن از سر بی پولیشون هست.نقل قول:
با قسمت اول حرفتون موافقم ولی منظورتو از تازه وارد نمیفهمم ما که وسعمون از پراید بیشتر نیست باید بریم پیاده روی ؟
سلام بچه ها
ببخسید میدونم سوالم صد در صد تکراری ولی خوب چیکار کنم گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
سوال :
ماشینم پرایده . تازه خریدم . مدل : 11/88
واسه روغن موتور گیر کردم چیکار کنم .....
تو این دو مورد گیر کردم :
1) بهران (ظرف زرد رنگ که روش نوشته مخصوص پراید و پی کی) .. کارکرد 5000 کیلومتر .. قیمت با تعویض فیلتر هوا و روغن : 12000 تومان
2) کاسترول جی تی ایکس (ظرف سفید رنگ) .. کارکرد 10000 کیلومتر .. قیمت با تعویض فیلتر هوا و روغن : 18000 تومان
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ کدوم واسه موتور پراید بهتره ؟ مورد سومی هم هست که بهتر از این دو مورد باشه ؟
با توجه به اینکه هر بار فیلتر روغن و فیلتر هوا رو هم عوض میکنم .. آیا 10000 تا واسه فیلتر روغن و مخصوصا هوا زیاد نیست ؟
من چیکار کنم .... ممنون میشم راهنمایی کنید ... منتظرم :40::11::40:
کاسترول جی تی ایکس به نظر من که دارم ازش استفاده میکنم عالیه برای پراید
ضمنا کارکرد کاسترول 5000 هستش اگر توجه کنی روش نوشته
نیازی نیست هر بار که روغن عوض میکنین فیلتر روغن و فیلتر هوارو عوض کنین
فیلتر روغن هر دو بار یک بار عوض میشه فیلتر هوا هم همینطور ( فیلتر هوا رو یه باد بگیری حله)
بازم بستگی داره به شرایط جوی جایی که دارین رانندگی میکنین(مثلا خایی که زیاد گردوخاکه مسلما باید زودتر عوض بشن)
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم
شما حق دارید سردم گم باشید چرا که هیچ مرجع دقیقی برای تعیین بهترین نوع روغن وجود نداره. اما کلا بدونید:نقل قول:
ماشین پراید نیازی به روغنهای خیلی گران و پیشرفته مانند 206 و ... ندارد. چرا که پایه معدنی است و جتی امکان داره که روغنهای مخصوص اون ماشینها به دردش نخورن.
بنابراین خیلی حساس نباش دوست عزیز.
هم بهران خوبه و هم کاسترول و خیلیهای دیگه.
من قبل آترود میریختم که گفتا جدیدا تقلبی شده.
شما همون بهران را بریز و همون 5000 تا باهاش برو. (بیشتر هم رفتی رفتی البته نه خیلی:46:).
کلا نشنیدم کسی به خاطر نوع روغن ماشینش مشکل پیدا کرده باشه. شما شنیدی؟
فیلتر هوا را هر بار عوض کن ولی روغن نه. حد اقل هر دو بار عوض کن. گوش به حرف تعویض روغنیها بدی هر بار میخوان واست عوضش کنن و پول بیخودی ازت بگیرن.
اما یه کارایی را فراموش نکن که اغلب نمیدونن.
هر 5 هزار تا فیلتر بنزین را عوض کن که پر آشغال میشه. حدود 5 تومن در میاد.
خلاصه: همون بهران بریز و 6 7 تا بعدش عوض کن. اگه تو ترافیک زیاد میمونی و هی دنده عوض میکنی همون 5 تا عوض من اما اگه بیشتر راه دور میری وترافیک کمتر تو کارته روغن بیشتر عمر میکنه.
سلام به همگی
آقا دیروز داشتم رانندگی میکردم که یه دفه بوق ماشین سوخت
رفتم یه بوق خریدم که صداش اصلا شبیه بوق پراید نیست صداش خیلی زیره
میخواستم ببینم میشه کاریش کرد صداشو بم تر کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
یک دنیا ممنونم .. خیلی لطف کردید .. تشکر
بیشتر رانندگیم جاده است و ترافیک خیلی کم
پس این کارو میکنم ، بهران میریزم 5000 تا عوض میکنم، فیلتر هوا و فیلتر بنزین رو هم هر 5000 تا عوض میکنم و فیلتر روغن رو 10000 تا
:11:
مگه اینکه برین یه بوق فابریک پراید بگیرین :11:نقل قول:
بوق پژو هم رو پراید خوب میشه دوست منم بسته به قول دوستمون صداش بم تر شده!نقل قول:
مگه اینکه برین یه بوق فابریک پراید بگیرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه خود پژو هم چند ملی بوق داره :دینقل قول:
کدوم ماشین و چه مدلیش تا منم بگیرم :11:
سلام دوستان عزیز
چند وقت پیش باند سمت شاگرد ترکید و اهنگ ها رو با وز وز پخش می کنه .مدل ماشین هم 87 و سی دی خور هست که از این باند هاش هم راضی هستم .سوال من اینه که الان چه باندی براش بگیرم اصلا نمی خوام هزینه زیادی پرداخت کنم می خوام مثل همون باند قدیمی باشه .چه مارک و چه مدلی باشه؟
سوال دوم اینکه ایا می شود با دستکاری تو سیم ها کاری کرد که بشو بوسیله موبایل یا mp3 player اهنگ هامونو پخش کنیم؟
برین بگردین و باند فابریک به قیمت 5 - 6 تومن گیر بیارین :46:نقل قول:
پخشتون چه مدلی هست؟
سلام بچه ها
لاستیک های پرایدم کوموهو سایز 13 / 165 یعنی همون سایز استاندارد پراید
36 تا باد زده بودم به هر کدوم ... طبق عددی که رو خود لاستک نوشته (36 psi)
احساس کردم ماشین تو دست اندازها خیلی صدا مشده ... بعد که پرسیدم گفتن اون 36 مال جاده های کره است تو ایران 30 تا باید باشه
خلاصه بردم کردم 30 تا
خیلی خوب شد و اون صداها 50% کمتر شد ولی یه مشکل دیگه بوجود اومد
فرمونم سفت شد ... جوری که اذیت میکرد تو پارکها و ..... نتونستم برونم
دیدم نمیشه بردم نیتروژن زدم ... 35 تا
الان فرمونم عالیه ولی صدای دست اندازها بازم هست البته یه ذره کمتر از 36 تای باد معمولی و خیلی بیشر از 30 تای باد معمولی
سوال 1:
موقعی که باد لاستیک هام رو کاملا خالی کرد لاستیکهام جمع شدم مثل کاغذی که مچاله کرده باشی ؟ این واسه لاستیک خوب نیست ؟ آیا کوموهو سیمی ؟ مشکلی بوجود نیاره ؟
سوال 2 :
آیا لازمه دوباره من رینگ هامو بدم بالانس ؟
سوال 3 :
من چیکار کنم ؟ دوستانی که تجربه دارن و نیتروژن زدن ممنون میشم راهنمایی کنید فشار نیتروژن چند تا باید باشه ؟
وقتی کولر رو روشن میکنم بوی بدی میده نمیدونم چیکارش کنم :41:
سلام
من یه پراید 87 دارم که چند وقته وقتی ماشین تو دنده 3 به بالا که میرم یه صدای هول هول مانند میده معمولا وقتی تو دنده هست وگاز نمیدم این صدا رو میده و وقتی خلاص میکنم یا گاز میدم از این صدا خبری نیست به چند تا تعمیر کار هم نشون دادم ولی سر در نیاوردن و میگن چیز خاصی نیست و آخرین بار که نشونش دادم زیر چرخهای جلو جک زد و شروع کرد به گاز دادن تو همون دنده 3 و 4 ولی از صدا خبری نبودش شمت دوستان چی فکر میکنین.
سلام
این پراید مروارید یا همون هاچ بک جدیده چی شد امد یا نه؟
من واقعا برای شما ها متاسفم که خودروی پراید را مسخره می کنید!!!
پراید صفر وقتی از کمپانی میاد بیرون زیاد یا بهتره بگم هیچ خرجی نداره،
فقط 1سری لوازم می خواد مثل:
1 دزدگیر معمولی با صندوق پران و... حدود 100 هزار تومن (اگه مالتون را دوست دارید و 1پسر 18 ساله نتونه 700تا پراید را بدزده)
1پخش سی دی معمولی پایونر حدود 150 هزار تومن (که اگه یکی از فامیل هاتون نشست تو ماشین گفت این سی دی را تست کن قشنگه، خیس عرق شرمندگی نشید بگین ماشین من هنوز کاست می خوره)
1قفل فرمون با 1 قفل و زنجیر که حسابی ببندیمش که ...
2عدد باند معمولی 6975 پایونر حدود 150 هزار تومن (اگه 1 روزی خواستید 1 آهنگ مشتی گوش کنی، باند های فابریک ماشینت 1باره صدای پارچه کتونی نده)
1 دست روکش صندلی حدود 75هزار تومن (در مورد این بزار چیزی نگم)
4حلقه لاستیک معمولی کره ای یا ژاپنی حدود300 هزار تومن. ((چون به لاستیک های فابریک پراید اصلا نمیشه اطمینان کرد، پراید همینجوری ترمز نداره وای به حال وقتی که لاستیک هاش هم فابریک باشه.))
و مابقی لوازم جانبی مثل رینگ اسپرت و چراغ های اسپورت و... که قیمت اینها را اصلا حساب نکنیم.
پراید صفر فقط چیزی حدود795 هزار تومن نا قابل خرج داره تا حداقل 1جایی آدم بتونه بگه ماشین دارم.
حالا من نمی دونم چرا شما ها اینقدر از پراید بد میگین.
خلاصه مدیر سایت سفارش کرده حرف سیاس......ی نزنیم.
بزار دهن من بسته باشه.
بابا بی خیال چقدر عصبانی هستی.. حالا چند نفر جوونی کردن یه چیزی گفتن! :31:نقل قول:
حالا من نمی دونم چرا شما ها اینقدر از پراید بد میگین.
خلاصه مدیر سایت سفارش کرده حرف سیاس......ی نزنیم.
بزار دهن من بسته باشه.
ولی جداً درست میگی ماشین کم خرجیه.. برای قشر جوان و دانشجو بهترین گزینه است.
اون که شما میگی پراید 111 ه
من دیدم تو نمایشگاه قیمت ندارم فقط میدونم وقتی دیدم داشتم گلاب به روتون :2:
البته نظر منه چون هاچ بک قبلی خیلی خیلی قشنگ تره
سلام به همه دوستان و اساتید
چطوری میشه کلاچ پراید رو نرمش کرد ؟؟
منظورم نرمتر از استاندارد کارخونست
کلاچ پراید خیلی سفت نیست ولی پای من کلا زود خسته میشه
یکی از دوستان می گفت که پژو هارو میشه با اهرمی کردن کلاچو نرمترش کرد ولی رو پراید جواب نمیده
نظر شما چیه؟ رو پراید جواب میده؟
روش و کسیو میشناسید که بتونه این کاره انجام بده؟
سلام
يه پرايد 85 نقره اي با 116000 كاركرد و رنگ شدگي كم سمت كنار چراغ عقب و اونيكي پرايد 84 سفيد با 69000 كاركرد بدون رنگ . هر دو با بيمه كامل ميگن 6 .
به نظر شما كدوم بهتره ؟
من باشم 84 رو میگیریم البته اینجا جای مشاوره نیست :31:نقل قول:
1:سال ساخت پایین تر!! که روی پراید بسیار مهمه
2:کاکرد کم تر
منم صد در صد موافقم :10::31:نقل قول:
از اون یکی مهم تر کارکرد ماشین هست
البته شرایط نگهداری هم تاثیر گذار هست که با هردو ماشین چطور رفتار شده و هردو بدون تصادف و بیرنگ هست؟
از نظر تمیزی ظاهری چی؟
يه پرايد 85 نقره اي با 116000 كاركرد و رنگ شدگي كم سمت كنار چراغ عقب و اونيكي پرايد 84 سفيد با 69000 كاركرد بدون رنگ . هر دو با بيمه كامل ميگن 6 .
به نظر شما كدوم بهتره ؟
نقل قول:
(سال ساخت پایین تر!! که روی پراید بسیار مهمه ) یعنی میگی سال ساخت 84 از 85 بهتره ؟
ببخشید پست رو دقیق نخوندمنقل قول:
سال ساخت پایین تر شاید 2 دلیل مد نظر بوده
اول اینکه ماشین افت قیمت نسبی خودش رو به دلیل پایین بودن مدلش کرده و میشه با قیمت بهتری خریدش
دوم اینکه پراید های قدیمی تر کیفیت به نسبت بهتری رو در ساخت و مخصوصا رنگ داشتن
البته اختلاف اینقدر زیاد نیست :46:
سلام
به نظر شما كدوم بهتره ؟
هردو رو هم پیش صافکار و تعمیرکار بردم و تایید شدن ولی ظاهر نقره ای تمیرتر از سفیده میومد فقط به خاطر مسافرت زیاد کارکردش زیاده , نمی دونم کدومو بخرمنقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید
چطوری میشه کلاچ پراید رو نرمش کرد ؟؟
منظورم نرمتر از استاندارد کارخونست
کلاچ پراید خیلی سفت نیست ولی پای من کلا زود خسته میشه
یکی از دوستان می گفت که پژو هارو میشه با اهرمی کردن کلاچو نرمترش کرد ولی رو پراید جواب نمیده
نظر شما چیه؟ رو پراید جواب میده؟
روش و کسیو میشناسید که بتونه این کاره انجام بده؟
به نظر من کارکرد ماشین مهمه اما نه اونقدر که چطور با ماشین رفتار شده باشه. اگر در منطقه کویری و غیر کوهستانی باشه خیلی مهم نیست. اما اگه منطقه کوهستانی باشه 40 تا کارکرد از 100 تای کفی استهلاک بیشتری میاره.نقل قول:
البته یه موضوع مهم: آیا کارکردها واقعی هستند یا مثل خیلی از افراد کیلومتر را خاموش کرده اند و ...؟
ماشینهای سال 84 تعریفشونو چند جا شنیدم بخصوص مدلهای زیمنس(که اکثرشون هستند) خود من راضی ام ازش.
اون ماشین مدل 85 بفهمی نفهمی زیادی دونده طرفو!
اما اون 84 اگه کیلومترش همین بوده زیاد استفاده نشده.
نظر نهایی من: به فرض اینکه تفاوتشون فقط همینی باشه که شما گفته اید(یعنی از نظر خوردگی و سالم بودن قطعات و ... تا حدودی یکسان باشند) نظر من مدل 84 است منتها در فروش؛ مدل از کارکرد مهمتره. بنابراین همانطور که D r i v e r عزیز گفتند باید کمتر حساب کنند.
نکته: یه تستی خودت بکن ببین شتاب کدوم بیشتره! یعنی همون اول که میخوای راه بیفتی کدوم یکی سرکش تره. به امتحانش می ارزه
سلامنقل قول:
با تشكر .
.
اون ماشین مدل 85 بفهمی نفهمی زیادی دونده طرفو!
اما اون 84 اگه کیلومترش همین بوده زیاد استفاده نشده.
با سلام .
ببخشید دوستان خواستم ببینم از صندوق عقب به بیرون سوراخی ، جایی چیزی نیست بخوام یه سیم رد کنم ؟
یه طرحی میخوام بزنم اگه بشه خیلی قشنگ میشه .
اگه کسی جایی چیزی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه .
یه سیم از صندوق عقب به زیر سپر پشت میخوام بکشم .
نگو که میخوای خطر سوم رو زیره سپر بیاری:41:نقل قول:
دوستان من منظورم از مدل ساخت پایین تر این بود که خودم کیفیت پراید های پایین رو با بالا به چشم دیدیم و واقعا تفاوت محسوس است چه در صدای کابین شتاب قطعات و....
پس بهتره تمیز مدل پایین پیدا کنیم تا 0 بخریم!!!