سلام
معلومه دسته xbox
دوستان یه سوال:
چرا دسته ایکسباکس من گاهی وقتا اینطور میشه؟؟؟؟:
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلو بایته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:11::)
Printable View
سلام
معلومه دسته xbox
دوستان یه سوال:
چرا دسته ایکسباکس من گاهی وقتا اینطور میشه؟؟؟؟:
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلو بایته:
ممنون:11::)
دادش مال منم همینجوری میشه...هر چی هم دنبال علتش گشتم فایده نداره...نمیدونم چشه تو بعضی بازیا مثل بسکتبال اینجوری ویبرش یه سره میشه...نقل قول:
نه ویبرش یه سره نمیشه برای من
توی بعضی از بازیها خوب کار می کنه و از اون حلقه نورانی فقط یک چهارمش روشن هست که طبیعیه
ولی گاهی اوقات توی همون بازیها که توشون مشکلی نداره اون حلقه چشمک می زنه
داداش من خیلی پرس و جو کردم...ظاهرن اکثرشون مشکلات مختلفی دان..مال شما اینجور میشه و مال من مشکلو خودشو داره..باید باهاش بسازیم...نقل قول:
سلام دوستان
من دو تا دسته پلی استیشن با مبدل کامپیوتر خریدم. دسته رو تو Device and Printers میشناسه، تو بازی های کامپیوتر هم میشناسه، اما تو امولاتور پلی استیشن نمیشناسه.
برای ps1 از امولاتور ePSXe 1.7.0 استفاده می کنم.
برای ps2 هم از امولاتور PCSX2 0.9.8 استفاده می کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
این سایتی که معرفی می کنم گیم پدهای متنوعی داره با قیمت های خوب .مارکهای مختلف با گارانتی.من راضی بودم:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=88&Parent=1
من درایور دسته بازیم رو که خیلی وقت پیش خریدم گم کردم و الان دنبالشم و تو اینترنت هم نبود . اگه میشه راهنماییم کنین . این دسته از راه پورت به سیستم وصل میشه و دو تا دسته با یه سوکت کار میکنن .
WELCOMWE-706 هم مدلشه . ممنون.
من درایور دسته بازیم رو که خیلی وقت پیش خریدم گم کردم و الان دنبالشم و تو اینترنت هم نبود . اگه میشه راهنماییم کنین . این دسته از راه پورت به سیستم وصل میشه و دو تا دسته با یه سوکت کار میکنن .
WELCOMWE-706 هم مدلشه . ممنون.
سلام دوستان من میخوام واسه کامپیوترم دسته ps3 بگیرم خوبه یا نه مشکلاتش چیه از دسته ایکس باکس بهتره یانه (اگه جفتش رو تست نکردین الکی نگین ....)
میشه یه سایت معرفی کنید که دسته xbox واسه pc بفروشه؟
سلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
1-دسته ی با سیمxbox چقدره؟
2-اگه دسته ی بیسیم بخرم با رسیورش چقدر قیمتشه؟
1-حدود 40 تومننقل قول:
سلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
1-دسته ی با سیمxbox چقدره؟
2-اگه دسته ی بیسیم بخرم با رسیورش چقدر قیمتشه؟
2-حدود 100 تومن
اینا قیمت اریجینالش هست...دسته باسیم من داشتم زیاد خوب نبود...ولی بیسیمش خیلی کیفیت خوبی داشت..رسیورش جدا نیست همراه دسته هست...چون مایکروسافت یه سری دست بی سیم با رسیور، مخصوص ویندوز زده..کارایشش هم حرف نداره
نقل قول:
من که تاحالا دسته سونی PS3 که به کامپیوتر بخوره ندیدم. اگه لینکی ازش دارید بزارید.
سلام برادر من یه فرمون بازی گرفته مدلش h.b gt4 racing wheel هست فروشنده همراهش یه بازی به اسم blur هم داده من نصب کردم براش کامل وتو تتنظیمات خود گیم پد هم همه چی درسته و تست کامل و صحیح هست.ولی تو بازی بلور کار نمیکنه...حتی تو pes2012 کار کرد ولی تو بازی بلور کار نکرد..نمیدونم مشکلش چیه ؟اصلا این بازی ساپورت میکنه یا تنظیم یا نرم افزار خاصی هست ؟
افتضاحه.نقل قول:
چون ویندوز به صورت خودکار نمیشناسدش و باید از انواع و اقسام نرم افزار برای شناسوندن استفاده کنی
+ اینکه بعضی بازیها فقط با دسته ی xbox کار می کنن که بازم باید انواع نرم افزار هارو استفاده کنی تا بتونی بازی کنی .....
سلام
من امروز یه دسته گرفتم که شبیه دسته ایکس باکسه از مدل و این چیزاشم خبر ندارم!!!!
ولی خیلی اعصابمو خراب کرده توی بازی pes 2012 وقتی دکمه سرعت رو میزنم هم سرعت میگیره هم سانتر میکنه!!!توی setting هم تغییرش میدم ولی اثری نداره باز همونطوره یعنی وقتی دکمه RB رو میزنم هم RB و هم Y و X روشن میشن دکمه مثلثش هم باید خیلی فشار بدم که روشن بشه و داخل بازی هم کاری نمیکنه!!!!14 هزار تومن هم خریدمش!!!!!!!ترو خدا زودتر بگین مشکلش چیه و باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کسی قیمت دسته ی بیسیم لاجیتک رو داره؟
واینکه میخواستم بدونم اگه کسی داشته با طریش اذیت نمیکنه که مثلا زود به زود شارژ بخواد؟
دوستان پیشنهاد میکنم برید یه دسته ی ایکس باکس سیم دار بگیرید خیالتون رو راحت کنید...قیمتش حدود 40 تومنه ...همه ی بازی ها به راحتی میشناسنش....کیفیت خوبی هم داره....
سلام
من دسته xbox با سیم دارم ...خیلی هم خوب کار می کرد ..ولی تازگیا وسط بازی قطع میشه بعد دوباره میاد الانم که فقط دو تا چراغش روشن میشه 1 و 44 ...همینجوری میمونه ...چیکارش کنم ؟ (PC)
مگه این چراغا که روشن میشه تعداد دسته ها و بازیکنا رو نشون نمیده؟نقل قول:
منم همین با سیمشو دارم برای پی سی و یکی از چراغاش روشنه مشکلیم ندارم
واسه منم یه چراغش روشن میشد خوب کار می کرد ..ولی الان نه ...نمیدونم شاید از سیمش هسش ..میشه سیمشو عوض کرد؟نقل قول:
اگه هر چهارتا هی پشت سر هم روشن و خاموش میشن مشکل از برق و USB هستنقل قول:
شاید مشکل از رابط PS2 به USB باشه
یدونه بخر شاید درست شد
فکر کنم کمتر از 2 تومن باشه
پ.ن : سوالتونو توی تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ ایکس360 بپرسین بهتره:11:
گیم پد معمولی گرفتم و یه مشکلی که دارم اینکه هر بار که بخوام PES بازی کنم باید تمام دکمه ها رو از اول تنظیم کنم .مشکل از کجاست به نظرتون.
آخه این رابط نداره ..USB هسش ،راسش خوب متوجه نشدم ..نقل قول:
شاید مشکل از رابط PS2 به USB باشه
سلام
دوستانی که دسته ی سیم دار ایکس باکس شون دچار مشکل ویبره بی دلیل شده ، مشکلشون حل شد ؟
این مدل دسته رو بخرم یا نه ؟
توی ستینگ فیفا عکس این دوتا دسته رو زده:
Logitech F510 Type
Logitech Rumble pad2
حالا من موندم یکی از این دوتارو بگیرم یا دسته xbox مخصوص پی سی
آره بعضی موقعا اینطور میشه ..ولی خیلی مهم نی....واسه من ک 5 ماه خوب کار کرد ولی از شانس بدم سیمش خراب شد ! من نمیتونم بگم بخرید ،نمیدونم واقعا ! ولی wireless اش عالیه میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
توی این هشت نه ماهی که داشتم هیچ مشکلی نداشته
گارانتی پانا هم داره
----------------
بیسیم هم اگه بخواید بخرید خیلی گرون در میاد
خود دسته هست ، 40 یا 50 هزار تومن هم هزینه باتری شارژی و شارژر خوب میشه
منم 2 سالی هست دسته سیم دار 360 دارم تو این مدت هیچ مشکلی نداشته و چند بازی هم زمین خورده ولی خراب نشده کلا دسته با دوامی هست ...
البته شاید مدل های جدید بی کیفیت شده باشن ....
دسته سیم دار ایکس باکس باید دارای سیم دو تکه باشه یا یک تکه ؟
چون جایی خوندم که دوتکه ها دارای آی سی های قابل تعمیر هستن .
سلام
اقا من چند وقت پیش درایور دسته بازی viera vi-811 رو از اینترنت دانلود کردم و ازش استفاده کردم با نصب این درایور ویبره دسته بازی کار کرد اما درایورش پاک شده.حالا می خوام ببینم از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه درایورش رو برام اپلود کنه یا یه لینک برا دانللود بده.ممنون میشم
با فیلت -ر ش-کن وارد شو و دانلود کن.
خودم حلش کردم ، مشکل از دسته بود و با یه دسته بهتر امتحان کردم همه چی ردیف شد !!نقل قول:
اقا دمت گرم که جواب دادی.اما من نتونستم دانلود کنم یا اینکه فایل اشتباهی رو دانلود کردم.می شه راهنمایی کنی بگی چطور باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا دمت گرم که جواب دادی.اما من نتونستم دانلود کنم یا اینکه فایل اشتباهی رو دانلود کردم.می شه راهنمایی کنی بگی چطور باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
از دوستان می خوام که کمک کنن تا دسته رو به بازی بشناسونم
مرسی خیلی زیاد :11:
سلام..طبق آموزش زیر پیش برین..100% تست شده..نقل قول:
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
از دوستان می خوام که کمک کنن تا دسته رو به بازی بشناسونم
مرسی خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام گیم پد xbox واسه pc بگیرم توی مغازه های شهرمون پیدا نمیشه کسی تو نت جایی سراغ نداره بفروشه. با سیم باشه
کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
واقعا نیاز دارم لطفا کمک کنید.
یه توضیح بدم قبل اینکه اون درایور رو نصب کنم ویندوز گیم پد رو میشناسه اما به عنوان usb general.بعد از نصب اون درایور ویندوز دسته ها رو با اسم خودشون یعنی ویرا شناسایی کرد و تنظیمات اضافی برای دسته ها اومد.
کسی نمیدونه؟نقل قول: