منظورم " other towns " هست ( نمی تونم هیچ شهری پیدا کنم ).....:19:نقل قول:
Printable View
منظورم " other towns " هست ( نمی تونم هیچ شهری پیدا کنم ).....:19:نقل قول:
اخه بعد دعوا میشه یکی میگه چرا نگفتی چرا نگفتی :دی
من الان 34 تا ، تاحالا دارم هرچقدرم در بیارم توی شهری که متعلق به ایرانیا باشه میدم
سلام
تاپیک دیگه پایین نمیاد
موفق باشید
دستت طلا حسین جون
این آکوا هم داره مارو رگبار مبنده حسین جون ترو خدا دیگه پستامو پاک نکن اخه هر دیقه باید این پیغام های اکوا رو تایید کنم
سلام.
به به جناب مدیر خان هم تشریف آوردند :d
اصلا یه چیزی
4 نفر اولی که خواستند !
اینکه گفتی یعنی چه ؟؟؟نقل قول:
سلام.
به به جناب مدیر خان هم تشریف آوردند :d
اصلا یه چیزی
4 نفر اولی که خواستند !
خیلی ممنون
امروز چپ و راست خبرهای خوب میرسه!
به نظر من اسم تاپیک هم ویرایش بشه بهتره.
فقط بشه
The West
به خاطر اون Tribal Wars هست که همه اومدن :دی
اره 3 تا پست منم پاک شد
ولی مدیرا عصرا بیان ببین چقدر اسپم میدین اون موقع میبندن
مصطفی باید بریم ورلد دو :دی
ممنون از آقای sam fisher به خاطر استیکی کردن تاپیک! فقط فکر کنم باید +=+ فهرست انجمن بازی +=+ آپدیت بشه.
حجت جون اگه قراره شهر بزنی من تصمیم دارم بیام هر وقت زدی ما رو فراموش نکنی ها!
علی رضا یکی گفته بود که وقتی کار کنی چیزی که به دست میاری توی Inventory میره ولی من الان توی Inventory هیچی ندارم در صورتی که نیم ساعت توی یه مزرعه کار کردم
قضیه چیه؟
نیم ساعت کمه
اگه درصدش 100 نباشه حداقل 1 ساعت کار کن
حجت تو اينجام هستي كه
اي بابا . فكر ميكني شعر رشد دادن الكيه؟ براي اينكه تعداد وروديها رو از 5 به ده برسوني احتياج به 2000 دلار داري . گرفتي چي ميگم؟ يعني برو حالشو ببر . يعني اين همه آدمو علاف خودت نكن . اگه پول دارين با شهر پاسارگاد هماهنگ كنيد تا جابجايي كنه
يعني اوناييكه پول دارن برن تو خالي كنند بيان بيرون
تا سريعتر جمعيتو حد اقل 15 كنه
شهر پرشيا هم الان 40 درصد شده تو جمعيت يعني بزودي كه نه ولي حد اكثر تا دو روز ديگه جمعيت ميشه 10 تا
نمي تونيم همتونو دعوت كنيم چون به خيليا قول داديم و خيليا پول ريختن تو خزانه .
ممنون :40:نقل قول:
توی پست اول هستنقل قول:
من گذاشتم
ممنون :40:نقل قول:
جای قبلی هم که من بودم هیچ شهری نبودنقل قول:
حالا اومدم پاسارگاد :31:
ممنون حسین جوننقل قول:
اینو بعنوان هدیه تولدم حساب میکنم :31:
خب پس چیکار کنیم ؟
پرشیا کدوم وری هست ؟نقل قول:
بازم از همتون خواهش ميكنم شهر نزنيد . درسته با 300 دلار ميشه شهر زد اما بعدش چي؟ خيلي خرج داره بهتره بريد پولاتونو تو شهر پاسارگاد خرج كنيد . تا زودتر رشد كنه .بجاي اينكه 300 تا بدي شهر بسازي اونو بده به خزانه شهر دو سه نفر جمع شن لول دو رو ميزنه
يكم همت كنند لول سه هم زده ميشه
بچه ها احساس نمیکنین تاپیک های دیگه انجمن خوابیده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!o-:
من با محسن مخالفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرشيا اولين شهر توي دنياست
يعني گوشه ي بالا و سمت راست نقشه بزرگ
Sam
با من بودي؟ گفتم كه تو همون پاسارگاد شيفتي عضو شيد يعني يكي بره تو پولاشو خالي كنه بياد بيرون بعد يكي ديگه بره . شهر كه به 15 يا 20 عضو رسيد ميتونيد همتون بريد توش . ولي اينجوري ميشه كلي شهر 500 امتيازي و 5 نفره كه باهاش هيچكار نميشه كرد . مثل كارخونه تو ايريپابليك . زيادين
لول :31:نقل قول:
منم با تو مخالفم :21:نقل قول:
علی همه تاپیکارو تو بد بخت کردی اونوقت داری مزه هم میریزی ؟
محسن جان شهر پاسارگاد چقدر میگیره تا هر نفر رو راه بده ؟
پس من با تو موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم با تو مخالفم
اقا محسن اگه شما عضو پاسارگادهستی دلیلی که من نمیام اون شهر فقط اینه که به فکر این هستن که شهر خودشون رو فقط پیشرفت بدن اگه بدونم که در اینده جایی دوری باز میخوان شهر بزنن میام پاسارگاد
میزنم به حساب هدیه تولدم :27:نقل قول:
منظور ؟؟؟نقل قول:
محسن جان شهر پاسارگاد چقدر میگیره تا هر نفر رو راه بده ؟
چرا مخالفي؟ ببين شهر پاسارگادو ببين؟ يه روز قبل از پرشيا راه افتاد ولي تو رنكينگ ببين؟ يه دو صفحه از پرشيا عقبتره . چرا؟ چون تو پرشيا هيچكي جز ايجادكننده اون دائمي نيست يعني هميشه يه جاي خالي ميذاريم تا اعضاي شهر بيان پولاشونو بدن و كار كنن و برن . براي همينه كه يه هتل ساختيم و الان داريم جمعيتم زياد ميكنيم . ولي اگه بخواين همتون كه پولتون به 300 رسيد يه شهر بزنيد تا ابد همين حد باقي ميمونه و اخراي رنكينگ ميمونه .
حالا بازم بگو من بد ميگم؟ :)
بچه ها مخالفم که بریم پاسارگاد
اونا شهر رو زدن موفق شدن پس ما هم شهر میزنیم و موفق میشیم اخه مگه ما چیمون از اونا کم تره ؟
ارتاس داریم صفا داریم وحید داریم حجت . علی رضا . علی . و کلی بچه های دیگه که با کمک هم میتونیم یه شهر خیلی بزرگ بزنیم و حتما میتونیم روی دست پاسارگاد بیفتیم و حالشونو بگیریم . چی فکر کردین ؟
ما اینیم دیگه!!!!!!!نقل قول:
علی همه تاپیکارو تو بد بخت کردی اونوقت داری مزه هم میریزی ؟
مزه ش کجا بود من جدی گفتم.
اگه قراره همه یه شهر بزنن اونوقت شیر تو شیر میشه به قول بچه ها هم بعد از تاسیس شهر تازه اول بدبختیه من میگم همه بریم
پاسارگاد اونجا سرمایه گذاری کنیم d: اتحاد بهترین راهه!!
کاملا" تایید میشهنقل قول:
هر وقت خواستین من 150$ دارم
ازین به بعد هم توی پاسارگاد میخوابم
خواستین بگین بیام پولامو بدم
اره صد درصد بد میگی =))
خب فردا پس فردا شهر آماده میشه , الان فقط دارم مثل خر کار میکنم , خرجمم فقط روزی 10 دلار هست (هتل)
كي گفت من اهل پاسارگادم؟ من از اعضاي شهر پرشيا هستم . ولي فعلا تو شهر نيستم چون يكي ديگه داره آپگريد ميكنه
من ميگم پاسارگاد مثال زدم . فقط منشورم بود اونجا كه هستين الكي پولو هدر نديد همون شهرو بسازيد . ميخوايد بيايد پرشيا ولي قولي نمي دم چون گفتم كه خيليا تو ساختن شهر بودن و اسمشون تو ليست اعضاي شهر پرشيا هست .
اگه ميخواين بياين بياين . تازه خوشحالم ميشيم چند نفر فعال بيان طرف ما
آدرسم كه گفتم نقشه رو باز كنيد و در گوشه ي راست و بالا رو كليك كنيد اولين شهر پرشياست
ارتاس چرا میری ؟ بیا خودمون بزنیم . با کمک خودمون میتونیم پیشرفت کنیما . تازه طرفای پاسارگاد خیلی شهره بیا همین وسط شهر بزنیم
بابا باور کنید پاسارگاد هیچ جایی نمیرسه .
چون فقط برای استفاده شخصی زده شده . چرا ؟ چون که نزدیک خود هادی اینا زدن
دور من رو خیط بکشنقل قول:
ارتاس داریم
من نزدیک پاسارگادم و تو پاسارگاد میخوابم چون میخوام پیشرفت کنه
مثل اسپم
اگه قرار بود هم اسپم و هم یو-ای و هم ایپو ترایب جداگانه باشن نمیشد
پس مرج شدن و یه اسپم جدید بوجود اومد که بزودی رنک 3 ورلد21 میشه
پاسارگاد له میشه
من جایی رو در نظر گرفتم فقط 1 شهره اونم 1 نفره
حجت يوزرت تو بازي چيه؟
اقا هرکی که نمیخواد 300 تاش جور شد شهر بزنه . فعلا فقط حجت میخواد شهر بزنه . همین و علی رضا هم که میخواد بره ورلد 2 !!! ( نامرده دیگه :دی )
خب یه نفر شهر میزنه با کمک هم بزرگش میکنیم
علی و صفا و مصطفی و مهرداد و من نمیایم شهرتوننقل قول:
پاسارگاد له میشه
من جایی رو در نظر گرفتم فقط 1 شهره اونم 1 نفره
میدونی چرا
چون خیلی خودخواهی
اینهمه آدم با لولهای بالا شهر نمیزنن و فقط به توسعه یک شهر واحد فکر میکنن
اونوقت تو که تازه لول پنجی میخوای شهر بزنی :27:
خنده داره :27:
دلت میاد شبا دور از ما بخوابی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دور من رو خیط بکش
من نزدیک پاسارگادم و تو پاسارگاد میخوابم چون میخوام پیشرفت کنه
مثل اسپم
اگه قرار بود هم اسپم و هم یو-ای و هم ایپو ترایب جداگانه باشن نمیشد
پس مرج شدن و یه اسپم جدید بوجود اومد که بزودی رنک 3 ورلد21 میشه