مصطفی جان یه ایمیل به این صدا سیما بزن ببین چی میگن:41:
اصلا فکر کنم اینقدر تو سوال کردی و ایمیل زدی تلویزیون رو راه انداختند:31::31:
نیکی پناهتان:40:
Printable View
مصطفی جان یه ایمیل به این صدا سیما بزن ببین چی میگن:41:
اصلا فکر کنم اینقدر تو سوال کردی و ایمیل زدی تلویزیون رو راه انداختند:31::31:
یه نفر نیست که یه بکاپ از ستینگ گوشیش که هنوز tvرو میگیره بزاره؟نقل قول:
من نمیتونم بکاپ بذارم...
برام دردسر داره....
یه سری نرم افزار مثل بلک لیست و منشی تلفنی هست که یا باید کلا پاکشون کنم یا اطلاعاتشون توی اینترنت پخش میشه ...:31:
پاک کردنشون هم دردسر داره .
بعدش دوباره باید از اول همه چیش رو تنظیم کنم و ....
نقل قول:
حالا بيا و يه جوان مردي بكن و اين كارو بكن ثواب داره ها توكه به مشگل گشايي تو اين فرم شهره خاص و عامي
خیالتون راحت شد ؟؟؟
امروز حواسم به تلویزیون نبود سیمکارت رو عوض کردم...دیگه مال منم تعطیل شد !:41::41:
الان تیریپ افسردگیم !
نقل قول:
خیالم راحت شد داشتم از حسادت میترکیدم :31::31::
نه بابا چرا؟مگه به سیم کارتم ربط داره؟:20:
باز مال تو کار میکرد یه آماری داشتیم الان که دیگه هیچی
اصلا فکر کنم از اول قصد نداشتند کامل راه اندازی کنند
فقط جنبه تبلیغاتی داشت مثه بقیه کاراشون:13:
شوخی بود به دل نگیری مصطفی جان):11:
ای وای یعنی الان فقط من موندم که هنوز تصویر دارم ؟!!!:18:نقل قول:
تا اوننجایی که تا الان فهمیدم نباید گوشیمو ریستارت کنم نباید سیم کارت عوض کنم و نباید گوشی هنگ کنه و از این جور چیزا...
چرا صدا سیما هیچ توضیحی نمیده که باید چی کار کرد:13:
شما یه بک آپ برای دوستان بزاریننقل قول:
وگر نه باید بریم کلوپ n96 سایت های دیگه بگیریم
تا دو روز دیگه من سعی می کنم یه بکاپ جور کنم، اگه جور شد می ذارم اینجا برای همه...
نقل قول:
اي دم شما باقلوا
فقط خواهشا طريقه RESTORE كردن بكاپم يه توضيح بده اصلا چوري بكاپ ميگيرن از N96
بکاپ هم جواب نمیده.
توی موبایلستان تست کردند.
با تعویض سیم کارت دوباره شروع کرد به جستجوی کانال...ریستور کردن بکاپ که جای خود داره !
خب پس اگه این جوریه، من هم دیگه بکاپ نذارم پس...
بکاپ که خیلی آسونه...نقل قول:
فقط خواهشا طريقه RESTORE كردن بكاپم يه توضيح بده اصلا چوري بكاپ ميگيرن از N96
شما فقط کافیه برنامه ی PC Suite رو باز کنی و از توی منو گزینه ی بکاپ رو باز کنی و وقتی که گوشی به کامپیوتر وصل باشه، خودش اونجا توی برنامه به شما میگه که از کدام قسمت های گوشی می تونید بکاپ بگیری...
اگه مشکلی توی این زمینه داشتی بگو تا با تصویر بذاریم.
سلام . refresh library گوشیم کار نمیکنه یعنی هیچ اهنگی را add نمیکنه چی کار کنم ؟ کمکم کنید .
یه بار خاموش روشن کن !نقل قول:
سلام . refresh library گوشیم کار نمیکنه یعنی هیچ اهنگی را add نمیکنه چی کار کنم ؟ کمکم کنید .
نشد :
به تنظیمات کارخونه برگردون
اکه نشد مستر ریست کن ولی 100% بعد از مدتی همین انتفاق برات بازم میفته ... بعد از مستر ریست آپدیتش کن به فریمور بالاتر !
همه فایل ها و نرم افزارام پاک میشه .
راهی دیگر نداره ؟
با خود گوشی میتونی آپدیت کنی که هیچی پاک نمیشه ولی باز اطمینان نمیدم درست شه ! یه مستر ریست به احتمال زیاد حلش می کنه !نقل قول:
راهی دیگر نداره ؟
ظاهرا امروز به طور کلی سیگنالهای ----h را قطع کردند .من که تا دیروز میگرفتم ، از امروز میزنه سیگنال وجود ندارد :13:.(در ضمن من نه سیم کارت گوشیمو عوض کردم و نه تنظیمات لایو تی وی را ریست کردم و نه هیچ تغییر دیگه)
البته برای من اسم 16 تا کانال تو لیست هستش و دوباره سرچ نمیکنه بلکه نوشته موقتا سیگنال وجود ندارد (قبلا هم هر وقت سیگنال میرسید زیر 40% اینو مینوشت ولی بعد از چند دقیقه تصویر میومد ولی اینبار یک روز کامله که اینو مینویسه)
نمیدونم این همون مشکلیه که بقیه دوستان داشتن یا اینکه اونها باید سرچ هم بکنند
شما نمیدونید که آیا میشه در این مورد به صدا سیما زنگ زد و پرس و جو کرد ؟
نقل قول:
دلت خوشه ها واقعا مطمينم اگه باهاشون در ميون بذاري ازت بپرسن چي هست ايني كه ميگي مگه همچين چيزي هم داريم . يه سيستم به در بخوري كه حداقل تو مديريت بحران به درد ميخوره تو اينجا يك هفته بيشتر كار نكرد اونم براي چند نفر . لابد بحرانو رد كرديم ديگه چه ميدونم:34:
من که قبلا هم توی این پستم گفته بودم! :نقل قول:
اینکه اسم کانال ها توی لیست باشه مهم نیست چون اگه بار اول این کانال ها توی لیست اومده باشه دیگه تا زمانی که خودت حذفشون نکنی هستن و ربطی به قطع یا وصل بودن این سرویس تلویزیون دیجیتال نداره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4363773&postcount=1258
فکر می کنم این چند روزه سیگنال ضعیف شده و اکثرا no signal میزنهنقل قول:
ولی شبها به مدت 5-6 ساعت دوباره تصویر میاد (با قدرت 60%)
زنگ زدم 162 ، گفتن که ظاهرا دارن یه سری تغییراتی میدن و فعلا فقط آزمایشیه
اصلا خود یارو تعجب کرد که من گفتم بعضی موقع ها تصویر دارم (نمیدونم شاید طرف خیلی در این باره اطلاعات نداشته)
امشب داره فوتبال آرسنال لیورپول رو روی گوشی نشون میده:18: و مثل دفعه های قبل تصویر رو سیاه نکردن :8:
نمیدونم از دستشون در رفته یا اینکه قراره از این به بعد فوتبال خارجی هارو هم روی --- نشون بدن :10:
الان که خیلی حال میده :40:
بازی زنده بوده ؟؟؟؟؟نقل قول:
اگر زنده نباشه مشکلی برای پخشش ندارن...
:blink: آ اینو دیگه دقت نکردم که زنده بود یا نه (ولی فکر کنم همه فوتبالایی که نشون میدن با چند دقیقه تاخیر نسبت الجزیره اسپرت و .. نشون میدن )نقل قول:
راستی مشکل دوستان حل نشد ؟ چون ظاهرا سیگنالها یه 20% قوی تر شده نسبت به قبل(من قبلا تو خونه 40% بود الان 60% بعضی موقع هم 80% )
نقل قول:نقل قول:زنده نبود. بازی مربوط به چند وقت پیش رو گذاشتن !نقل قول:
محتوای مخفی: آرسنال-لیورپول
والا نميدونم شما تصوير داريد ولي من هنوز بي نصيب از تصويرم
سلام
رفقا بازم پیگیری کنید این تلویزیون رو (چون من هنوزم تصویر دارم)
شما هم به 162 زنگ بزنید ازشون بپرسید شاید یه چیزی بگن یه کاری بشه کرد که شما هم بتونین مثل من تصویر بگیرید (من قبلا زنگ زده بودم گفتم که چرا فقط همین 5 تا کانال رو میگیره بقیه کانالها چی میشه گفت اونا هنوز رو آنتن نیستن و هنوز آزمایشیه)
دستت درد نكنه اين يه كارم انجام بده ديگه بگو تصوير نداريم irib رو پيدا ميكنه ولي كانال هارو بارگيري نميكنه بگوببين چي ميگن
n96 پرید:41::41::41:
دیشب شارژم تموم شد گوشی خاموش شد زدم شارژ کنم
چند بار شارژر قطع وصل شد
بعد nokia رو که نشون میده میگه the phon start up faild
تا حالا همچین مشکلی دیده بودید؟
بعضی اوقات این مشکلات برای گوشیهای سیمبین پیش میاد و مساله مهمی نیست ...
.
گوشیتون رو باید فلش کنید ... یه 10 تومنی توی گلوش گیر کرده ...نگران نباشید چیز نگران کننده ای نیست
سلام
من الان کانالهای 1 تا 5 را دارم و برای اینکه کانالهای خبر و آموزش هم از قفل در بیاد می خوام به همان روشی که اماستیاف جان گفتند برم و Daily رو بزنم و به gprs وصل بشه و این 2 تا کانال از قفل در بیان
در این باره 2 تا سوال داشتم :
1.اولا اینکه این کار ممکنه باعث بشه که همین 5 تا کانال رو هم نگیره ؟
2.اینکه من هر چی میرم سایت tci.ir و درخواست سرویس gprs میدم ،از یه مرحله ای به بعد بیشتر نمیره، می خواستم ببینم که هنوز هم برای gprs عضویت قبول می کنن یا پر شده ؟ (البته من در ساعت غیر اداری رفتم تو سایت و در خواست میدادم)
سلامنقل قول:
اگر وصل بشه فکر نکنم قطع بشه بقیه کانالهات.
اما من بعد از همون 8/8/88 هر چی تست کردم دیگه به سرورش وصل نمیشد.
به نظرم بی خیالش شو!!
یعنی گوشی من که الان اسم کانالهای خبر و آموزش توش هست و نیاز نداره که program guide یا channel list رو بگیره ، باز هم اگه وصل بشه نمیتونه اجازه پخش رو بگیره ؟نقل قول:
آخه من شنیده بودم که program guide رو از اون تاریخ به بعد قطع کردن ولی برای من که لیست کانالها رو دارم، فقط اجازه پخش رو می خوام .
راستی مصطفی جان این 1 یورو که تو گوشی نوشته بود برای شما روی قبض موبایلتون اومد ؟
من نمی خوام ریسک کنم و همین 5 تا کانال هم بپره ولی اگه خبر و آموزش رو هم بگیره خیلی خوب میشه:40:
حالا می خواستم ببینم چه قد ریسک داره که حالا من با gprs امتحانش کنم ؟
:18: جان؟ این که گفتی دیگه چی چی هست؟ سامی جون میشه بگی این که گفتی یعنی چی؟ ماجرا چیه؟نقل قول:
این 1 یورو که تو گوشی نوشته بود برای شما روی قبض موبایلتون اومد ؟
:19:
آقا دمتون گرم که انقدر پاکارtv دیجیتال ان 96هستید
من آمارتی وی شو میگرفتم میخواستم بخرم .بخرم؟ یاسرکاریه آزمایشی وصل کردن درضمن 99درصدفروشندها نمیدونن تی ویش الان کارمیکنه که قیمتش داره میاد پایین بازم دمتون گرم جواب حاجی تونم بدید ثواب داره.ا:10:.
میشه عکسی به طور کامل یعنی تمام صفحه برای n96 گذاشت . :20:
آقا الان N96 تی ویش کارمیکنه یا سرکاریه آزمایشی خواستن یه هزینه ای کنن بودجش روزمین نمونه جواب منم بدین ممنون
کار نمیکنه دوست عزیز.....
به خاطر تلویزیون نخر !
خــــــیـــــرنقل قول:
میشه عکسی به طور کامل یعنی تمام صفحه برای n96 گذاشت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش سیا رو اکثر کانالها به جز 1 تا 5 که بزنی مینویسه no usage rights حق پخش نداره و وقتی میری تو تنظیمات یه جایی یه 1 یورو نوشته که من نمیدونم الکیه یا راستکیه برای یه روزه یا برای یه ماه ..:10:..نقل قول: