علی آقا جان بفرما شیرینی.نقل قول:
آقا هومن همه رو مهمون کرده.
Printable View
علی آقا جان بفرما شیرینی.نقل قول:
آقا هومن همه رو مهمون کرده.
سلامنقل قول:
پینگ تو بازیهای آنلاین با Art Home چطوره؟
هركي خواست از شاتل سرويس جديد بگيره بگه كارت طلايي تخفيف بهش بدم (خودم ميارم بهش ميدم!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركسی میخواهد از شاتل اصفهان سرويس adsl جديد بگيره بگه كارت طلايي تخفيف بهش بدم
سلام دوستان.
چند روزیه سرعت من رفته بالا.شما هم اینجورید؟
سرویس من eco128.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
یک تجربه که من در این یک ماهه کسب کردم، سرویس اکو 512 برای همه عزیزان توضیح می دهم:
بعضی وقتها می دیدم سرعتم (با نگاه به تنظیمات مودم) کمتر از 512 هست، ولی فکر می کردم شاید اشکال از شبکه باشه، ولی بعداً متوجه شدم که این به خاطر یک نکته دیگه است و آن اینکه مواقعی که یک گوشی تلفن دیگر خارج از خط مودم، در اتاق دیگر وصل هست، سرعتم افت می کنه، کامل قطع نمی شه ولی مثلاً می ره روی 200 یا 300 ، دیگر از آن موقع به بعد این نکته را رعایت کردم و سرعتم همیشه در حد 512 مانده!
تجربه دیگر (می خواستم اینجا بگذارم ولی دیدم کلی تر از شاتل هست، شاید در بخش کلی تری هم قرارش بدهم): یکی از مشکلاتی که ماها (که دارای محدودیت حجمی هستیم) داریم، این است که دوست داریم در طول روز همیشه به مودم وصل باشیم و در مواقع ضروری مثلاً سرچ یک عبارت آناً این کار را انجام بدهیم، اما وقتی می بینیم که همین وصل بودن به اینترنت، می تواند به صورت ناخودآگاه موجب ترانسفر اطلاعات شده و ترافیک را مصرف کند، شاید مجبور می شویم جهت اطمینان مودم را خاموش کنیم!!!
اما بهترین کار استفاده از برنامه هایی است که در گوشه صفحه، میزان ترانسفر شبکه را به ما به صورت گرافیکی نشان دهد. در این صورت وقتی که دیدیم مصرف بی رویه دارد انجام می دهد، می توانیم آن را شناسایی کنیم و از آن جلوگیری کنیم (این مورد در جایی پیش می آِید که مثلاً برنامه ای به صورت اتوماتیک و بدون اطلاع شما) شروع به آپدیت خود می کند) .
اما برای اینکه تجربه خود را کامل منتقل کرده باشم، نام برنامه ای را که من از آن استفاده می کنم در اینجا می آورم: گوگل دسکتاپ، که یکی از ویدگت های (ابزارهای کوچک) آن، نمایشگر سی پی یو و... است که چهار گراف در آن وجود دارد که آخری مربوط به ترانسفر شبکه هست. همچنین دسترسی سریع به جستجو که خیلی مفید است با دو بار فشار دادن کلید کنترل. حتماً این را امتحان کنید.
از اینجا دانلود کنید مجانی :
به امید تجربیات بهتر!!کد:http://pack.google.com/intl/en/pack_installer.html
سلام
منم از اول بهمن شاتلی میشم
من اصفهان هستم
اگه میشه یکی کارت طلاییشو برام نگه داره
مرسی
منم سلام ،اگر شیرینیش برای من بیشتر باشه من هم هستم:31: :8:نقل قول:
والا تا الان بازی که احتیاج به عکس والعمل سریع داشته باشه نکردم:worried: اما پینگ من معمولابین 140تا220متغییر است البته این نوسان به صورت سریع نیستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:هر کی بیاد قدمش روی چشم. فقط Akhoond عزیز رو ول نکنید. این قسمتش به شما مربوطه که راضیش کنید.نقل قول:
باید ایشون شاتلی بشه. شفاهی هم اگه قول بده قابل قبوله :46:
یه شیرینی هم برای Choory خان میفرستم! :31:
شیرینی بی بی هم قبوله! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بازم میگم. هیچ شوخی درکار نیست.اگه واقعا تمایل به شرکت دارین لطفا پ.خ بدید.
این فرصت رو از دست ندید. دیگه گیرتون نمیاد. :31:
سلام
وقتی وارد اکانت شاتلتون میشید برید به قسمت آخرین فاکتور (سمت راست بالای صفحه) و این عبارت رو پیدا کنید:
تراز شما xxxx ریال می باشد.
خوب مال شما چنده؟
مال من عوض شده! درحالی که هنوز وسط دوره هستم!!! :18: برام بدهی زدن!!! :13: چرا؟
از من رو هم بدهکار نوشته 3و خورده ایی تومن:18:نقل قول:
هومن جان پس ما چی؟ به ما شیرینی نمیدی؟:27:نقل قول:
خیلی عجیبه. اصلا توجیه داره؟ من طبق فاکتور خودشون پرداخت کردم. :41: حالا بدهی دیگه چیه؟ :2:نقل قول:
راستی شما کدوم سرویسو داری؟
بچه های دیگه هم لطف کنید و چک کرده و نتیجه رو اعلام کنید.
چراکه نه؟ قدم شما هم به روی چشم. حتما تشریف بیار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان بلاخره سرعت من درست شد :دی
البته با زنگ زدن و اینطور چیزا نمیشه
شخصا رفتم پشتیبانی و خلاصه
دیشب حدود 1500 مگ دانلود داشتم :دی
داستان چی بود؟ مشکل از کجا بود؟ چجوری مشکلو رفع کرد؟نقل قول:
چیز خاصی نیستنقل قول:
قبض ماه بعد صادر شده!!
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه از این شاتل ADSL بالاتر از 128 گرفت ؟
با کارت جانبازی نمیشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت بسیج ؟ کارت سوخت ؟:27:
نقل قول:
مهر و شماره ثبت يك شركت يا معرفي نامه تحصيلي از دانشگاه
البته اگه تهران باشی کار یهکم پیچیدهتر میشه
نقل قول:اگه میشه بگو چیکار کردی که ما هم انجام بدیم:13:نقل قول:
بیخیال ! یه 128 eco سه ماهه سفارش دادم ! گفت پس فردا مودم رو میارن
بعدش یه سوالی اینا چیکار میکنن که 25 تومن هزینه نصب میگیرن ؟
اگر وارد کردن ip و تنظیمات مودم و یوزر و پسوورد و اینا هست که خودم بلدم ، غیر از اینا کار دیگه ای داره ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
نقل قول:
اره فقط همونا هست!!
اگر خوتون هم نصب کنید هزینه را میگیرن البته بعضی از دوستان بعدا نصف هزینه را پس گرفتن البته نه همینجور الکی:31:
دیشب که سرعت من خیلی افتضاح شده بود اصلا سابقه نداشت!! نوسان هم زیاد داشت
15 تومن واسه سرویس ART هستش !نقل قول:
چون قیمت سرویس های ECO پایینه بالاخره اینا باید یه جوری جبران کنن دیگه نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم ISP تو ایران افتضاح نیست که این نباشه ، Dial-Up های افغانستان از ADSL های ما سریعتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان شوخی میکنی؟ خدا کنه قبض ماه بعد باشه. اخه مبلغش حدود هزار تومن بیشتر نیست :21:نقل قول:
مال تو مبلغش چقدره؟
پول زور میگیرن. ولی از یکی از همشهریات کارت تخفیف بگیر تا حداقل ده هزارتومنشو تخفیف بگیری.نقل قول:
دوستان سلام
( خواهش می کنم نگین عضویتت رو تبریک میگم ! )
من میخوام eco128 بگیرم . فردا صبح تلفن می کنم و سفارش می دم .
فقط سوال داشتم :
مودم رو میخوام از خودشون بگیرم ، چه مودمی میدن ؟
25 تومن خیلی زوره نمیشه کاریش کرد ؟
نصبش رو میتونم انجام بدم یا طرف بیاد ؟ ( lan ) . چون حالشو ندارم یکی بیاد و .... . یه نفر میتونه بهم یاد بده یا به آموزشش لینک بده ؟
2.5گیگ کم نمیاد ؟ Ping چطوره ؟ چون آنلاین میخوام بازی کنم . سرعت شبا هم مثل روزه ؟
چند روز تا کانکت طول میکشه ؟
خیلی ممنون .
برای من 18900 تومنهنقل قول:
مهدی جان شوخی میکنی؟ خدا کنه قبض ماه بعد باشه. اخه مبلغش حدود هزار تومن بیشتر نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال تو مبلغش چقدره؟
ولی خوب نمیدونم داستان چیه اخه الان که 10 آذر هست برای من جمعه قبض مربوط به دی ماه واسم ارسال شده....
خیلی عجیبه
مال من هم مشکوکه ! 190,500 برام بدهکاری زده :41: یک دوره الان من دارم 128 اکو استفاده میکنم که البته وسط دوره هم هستم و تسویه هم کردم نمیدونم این 190,500 بابت چیه:41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو قسمت آخرین فاکتورنقل قول:
ببین آخرین قبضی که برات صادر شده برای چه ماهی هست؟؟
یه همچین چیزی زدهنقل قول:
تاريخ فاكتور: 87/08/08
مهلت پرداخت: 87/08/15
:2:
دوستان گفت که شخصا رفتم گفتم درستش کنن خلاصه
امروز روز خیلی گندی برای شاتل بود...قطعی های مداوم و 5 دقیقه ای...زنگ زدم صبح گفتن ایراد از خودمون و مرکز مخابراتی استقلال هست و تا شب درست میشه...الان بهتر شده ولی هنوز قطعی ها وجود داره:41:
امیدوارم تا فردا درست بشه:2:
قاعدتا باید مبالغ بستانکاری و بدهکاری باهم مساوی باشه. مساوی بودنش به معنی اونه که تسویه هستی.نقل قول:
اما حالا که مساوی نیستش یعنی تفاوتش برات حساب میشه. توی همون صفحه چک کن. پایینتر از عبارت:
راهنماي پرداخت بانک ملي ايران
ببین ترازت چقدره. (باید 6050 - باشه) درسته؟ این مبلغ بدهی شماست.
خوب سوال اینجاست که این از کجا اومده؟
والا من که موندم چی بگم:41:نقل قول:
این ماه رو که من همون اولش تسویه کردم :13:
برای من اینو نوشته :
تراز شما 6,500- ریال می باشد. :41:
من این که زدم گفت:نقل قول:
تراز شما مثبت میباشد
یعنی من طلبکارم و احتمالا شما هم طلب دارید:31:
درسته. 6500 همون تفاوت بستانکاری و بدهکاریه. :13: فکر کنم باید یه گیر حسابی به شاتل بدیم.نقل قول:
مطمئنی طلبکاری؟ برو حالشو ببر :31:نقل قول:
بله تفاوت بدهکاری و بستانکاری هست ولی مشکل اینجاست که این بدهکاری رو از کجاش آورده و زده من نمیدونم:41:نقل قول:
دوستان چند شب اخیر کسی مشکل نداشته؟! سرعت وبگردی و دانلود بدجوری اومده پایین...الان دارم یه لینک مستقیم میگیرم با سرعت 20 کیلوبایت!! اینم تستی که الان گرفتم(اکو 512)......لذتشو ببرید!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........
هه هه هه هه
یادتون هست میگفتم شاتل سرعتش خرابه یه فکرای دیگه در مورد من میکردین ؟:دی
شاید به زودی اکثر جا ها خراب بشه
چوت به مراکز مخابراتی اکثرا شب فشار میاد
ماشا همه ای اس پی ها هم شبا سرویس رایگان میدن
واسه منم قبض اومده ولی قبض دوره اینده هستشنقل قول:
شما زنگ بزن به گروه فروش مرتبط با خودتون(پندار یا پرنیان) تو خود قراردادتون نوشته گروه فروشتون رو
پیگیری کن ببین چی میگن؟
بچهها ببینید این وضعیت منه الان
تاریخ فاکتور رو هم نگاه کنید مربوط میشه به دی ماه!!!