والا کنجکاو بودم ببینیم بقیه چیکار کردن و کارشون به کجا کشیده...دو تا از همکارام dv5-1060 داشتند ولی خیلی تعصبی صحبت میکردن در باره اش واسه همینم تحقیقات گسترده تری رو شروع کردم!:5:نقل قول:
Printable View
والا کنجکاو بودم ببینیم بقیه چیکار کردن و کارشون به کجا کشیده...دو تا از همکارام dv5-1060 داشتند ولی خیلی تعصبی صحبت میکردن در باره اش واسه همینم تحقیقات گسترده تری رو شروع کردم!:5:نقل قول:
چند تا مشكل قابل توجه داره فقط تو همين 2 دقيقه اي كه خوندم ..!!نقل قول:
1- ال سي دي بزرگ
2- وزن به طبع زياد
3- زود تموم شدن باتريش نسبت به سوني
ولي در كل به نظر من اونقدر قطعه نسبتا شاخ روش هست كه لب تاپ شاخي به حساب بياد ..!!
و البته اينكه بلو ري هم داره جذابش كرده ..!! :31:
و البته يه چيزي در مورد وزن بگم اونجوري كه سر سايت خود hp نوشته كل پكيج 5.10 كيلوگرم ميشه كه اون دهشم بزنيم ميشه 5 كيلوگرم آدمو يه جورايي ياد مردان آهنين مرحله آخرش ميندازه ..!! :دي
سلام ، با اینکه من خودم از 16 اینچیا بدم می اد و سنگینن ولی تو دیگه زیادی پیاز داغشو هم زدی! :31:.نقل قول:
کل پکیج 5.10 هستش یعنی با قوطی و تمامی متخلفاتش!!! نه خود لبتاپ بدون آداپتور...
مگه اینکه شما بخوای لبتاپتو با قوطی اینور اونور ببری... !!!!!!!!!!!! :31::31::31::31::31:
بی خیال. کلا HP محشره چه 15 چه 16 چه 20 چه 30 چه 40 اینچی :8::8:
Dimensions / weight / warranty Product weight
3.14 kg
Package weight
5.10 kg
معذرت میخوام،
میخواستم یه لپ تاپ تو مایه های 1225 یا 1235 بهم معرفی کنید .
14 اینچ بودن واسم مهمه، با رنج قیمت 1.200
می خوام بدونم بجز 1225 چه انتخاب هایی میتونم داشته باشم.
واقعانی با 1225 حاال کردم ، میتونید بیشتر راهنماییم کنید؟؟
بخش مشاوره برای خرید که اینجا نیتس که میپرسینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در این دو دقیقه شما دنبال ایراد می گشتی که فقط یک چیزی بگی!!!!
طبعا سری dv6 ال سی دی 16 اینچ داره و بزرگ بودن ال سی دی حسن هست نه عیب و اگر کسی لپ تاپ کوچیک میگیره برای سبک بودن اونه وگرنه هیچ کس دوست نداره ال سی دی لپ تاپ کوچیک باشه!!!!!!
وزن خود لپ تاپ 3 کیلو و 15 هست تقریبا!!!!!!!!به نظر شما کارتون و کاتالوگ ها و 4 تا سیم برق و .... رو هم 10 گرم وزن داره؟؟؟؟؟؟
عمر باتری رو هم در لپتاپ های هم سری و هم اندازه و ترجیحا هم مارک خودش باید مقایسه کنی
طبعا هارد 400 سی پی یو 2.66 و با کش 6 و 4 گیگ رم و گرافیک 512 و ال سی دی 16 ،بیشتر از گرافیک اینتل و 2 گیگ رم و سی پی یو 2.26 که در اکثر fw ها به کار رفته از باتری برق مصرف میکنه!!!!!
در عیت حال من بین 2.5 تا 3 ساعت با لپ تاپ کار می کنم که برای باتری 6 cell تایم کمی نیست
من دوستم fw با سی پی یو 2.5 و کانفیگ نسبتا بالا داره اما در تست هایی که کردم نه در سرعت و نه در گرافیک به پای dv6-1055 نمی رسه!!!!!!
امیدوارم از این به بعد در مقایسه هات بیشتر دقت کنی:20:
دوستان سوال بود در خدمتم
دوستان نظرتون در مورد سيستمهاي جديد كه اومده چيه dv6 ها رو ميگم!
من ميخواستم ببينم در مورد مدل HP Pavilion dv6-1127 با قيمت 1330000 چه نظري دارين؟
2.40 GHz , Level 2 cache 3 MB
320 GB
15.6"
ATI Mobility Radeon HD 4650
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم
دو تا از مارک های اچ پی نظرمو گرفته. می خواستم نظر شما رو هم درباره این دو تا بدونم
dv5-1299
و
dv6-1199
گرافیک 1199 خیلی بهتره . هارد هم بیشتره (500). رنگ هم فکر کنم بهتره . قیمت با گارانتی ایران اچ پی هم فقط 30 تومن گرونتر از 1299 هست . فکر میکنم dv6-1199 خیلی خوبه . کلا با این قیمت و این کانفیگ چیزی مثل این تو بازار نیست بنظرم . من هم احتمالا همینو میخرم .نقل قول:
دقیقا مثل dv6 1125 هست اما گرافیک 1125 یکم بهتره( یک گیگ ) . قیمت 1125 هم 1360000 هستنقل قول:
اینجا فرقشون مشخصه
کلا اگه این سری خوب باشه و مشکل دما نداشته باشن خیلی خوبه نسبت به قیمتکد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF25a/321957-321957-3329744-64354-64354-3873224.html
درباره ی دمای این سری های جدید dv6 کسی چیزی میدونه؟
از نظر گرافیک که واقعا عالیه. همینش منو به شک انداخته که شاید این مدل مشکلی داره که قیمتش اینقدر پایینه.نقل قول:
البته 1199 بلوری و فینگر پرینت نداره که فکر کنم همین یه مقدار باعث کاهش قیمت شده.
فکر نکنم حالا حالا ها بلوری توی ایران مرسوم بشه. فینگر پرینت هم بیشتر جنبه تجملاتی داره.
در مورد داغ شدنش هم بگم من چند جا خوندم توی سری dv6 جدید یه مقدار مشکل گرما رو بر طرف کردن ولی هنوز هم این مشکل تا حدودی وجود داره.
از نظر رنگ هم 1199 مشکی کامله که واقعا شیکه. ولی همین طرحی که روش زدن یه مقدار لپ تاپو جواد کرده ولی قابل تحمله.
کی بردش هم کامله ونوم لوک رو هم داره. به خاطر همین تاچ پد یه کم به سمت چپ متمایله که از دور یه کم غناث به نظر میاد.
ال سیدیش هم بر خلاف سری قدیمی dv6 که 16 بود 15.6 شده که به نظر من خیلی کار خوبی کردن. چون یه کم جمع جور تر شده. البته یکی از مشکلاتی که برای این سری زدن رزولوشین 1366*700 که فکر کنم با کوچیک شدن ال سی دی کیفیت خیلی بهتر شده باشه.
در هر صورت حاجی منم می خوام لپ تاپ بگیرم. شما هم اگه مطلب تازه ای شنیدی ما رو خبر کن چون من صد در صد می خوام همین کانفینگ 1199 رو بگیرم.
اگه کسی دیگه ای هم چیز خاصی از این سری میدونه خوشحال میشم ما رو هم بی نصیب نکنه؟
دوستان کدوم کارت گرافیک این سری از همه سرتره؟
GEFORCE 9600M GT
یا
ATI MOBILITY RADEON 4650 HD
ممنون میشم کمکم کنید
و اینکه مدل DV 1040 با کانفیگ زیر میتونه بازی های روز بازار را در سطح MEDIUM GRAPHIC اجرا کنه؟
INTEL CORE2 DUO P7350
RAM 3G
GEFORCE 9300M GT 256M UP TO 1535M SHARE
PRICE 1100000
مسلما ATI MOBILITY RADEON 4650 HDنقل قول:
قدرت زيادي داره
چرا نمیری خودت اینجا هر گرافیکی را که میخوای با دقت بررسی کنی؟؟ لینک زیر گرافیکها را با ذکر جزئیات و برحسب رتبه لیست کردهنقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
درسته دوستان قدرت گرافیکی Radeon HD بیشتره اما توی نوت بوک قدرت نمایش و نرم بودن رو فقط با چیپست های nvidia تجربه می کنید
یعنی به طور مثال در اجرای بازی کارت ati 4650 به نسبت gf 9600m gt فریم کمتری رو نشون میده؟؟نقل قول:
لطفاکمکم کنید من اصلا در زمینه لپ تاپ تجربه ندارم و الان هم میخام بخرم و گیج شدم
بودجه من هم حدود 1.300.000 هستش
کمتر بشه بهتره
منظورم بیت ریت و اینا نیست ... شما بیایید مثلا Crysis رو روی این دو مقایسه کنید ... visual effect های nvidia بسیار طبیعی ترند ... شما صحنه رو با کامل ترین جزئیات می بینید و این حس بهتری به شما دست میده در مقابل با ATI
سلامم..اینقدر سوالات تکراری نپرسین.. ضمنن گیج شدن نداره!نقل قول:
دو تا پست بالاتر یه لینک گذاشتم میتونی خودت با دقت بررسی کنی تا با خیال راحت تصمیم گیری کنی.... مثلن خلاصه ی چیزایی که میتونی توی اون لینکها پیدا کنی اینایه:
امتیاز Radeon 4650M توی 3DMark 05 برابر 13652 هستش که Geforce 9600M GT برابر 9444
توی زمینه ی Game هم 4650 در همه ی بازیهای: ( Crysis (High 1024x768 و Quake 3 و Doom 3 (Ultra 1024x768) بسیار بهتر از 9600 هستش
لینک زیر
اینی که آقای رجیستر گفتن در زمینه ی بازی نیستش و مربوط به خود محیط ویندوزه.البته باید این را در نظر بگیرین که چیپهایAti نسبت به چیپهای nVidia از بالاترین نسخه های Direct X پشتیبانی کاملتری میکنه که توی زمینه ی گیمینگ خیلی اهمیت داره و مربوط به روابط بهتر Ati با مایکروسافت و مشکلدار بودن Nvidia در این زمینه هستش..... در عوض Nvidia دارای فناوری بهتری توی CUDA هستش که کسانیکه میخوان رندرهای ویدیویی زیادی انجام بدن ممکنه بیشتر بدردشون بخوره.....کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
الان دیگه واقعا تفاوت بین Radeon HD و Geforce محسوس نیست و هیچ وقت از نظر جزئیات تفاوتی مشاهده نمیشه. هر دوشون فعلا دارند فوق العاده کار می کنند.نقل قول:
Visual Effect هایی که در بازی ها هست قبلا (سری Radeon X1000 و Geforce 6) تفاوت داشتد و در محصولات NVIDIA بهتر نمایش داده می شد (به خاطر Shader 3) ولی الان به هیچ وجه همچین چیزی وجود نداره.
در محیط ویندوز هم هردوشون بسیار خوب عمل می کنند و تفاوتی وجود نداره.
از نظر Performance و کارایی Mobility Radeon HD 4650 کارایی بهتری نسبت به Geforce 9600M GT داره ولی مصرف به مراتب بالاتری هم داره (بیشتر از 50 درصد) و گرمای بیشتری هم تولید می کنه.نقل قول:
وایییی :19::45::45: بعد از چند ماه بالاخره تصمیم گرفته بودم که DV5 1235 بگیرم . این hp هم عجب کارایی میکنه ها! این dv6 1127 که سیستم خوفتری داره هم با همون قیمت داره میده!! ما که باز رسیدیم سر جای اولمون! باز گیج شدیم که کدومو بگیرم :41:
مثلا الان dv5 1299 چرا انقدر گرونه!! ولی dv6 1127 انقدر ارزون!! مشکوک میزنه! اگر 1299 cpu بهتری داره خوب 1137 هم گرافیک خیلی بهتری داره و lcd بزرگ تر! فک نمیکنم این باعث بشه که اختلافشون 500 تومن بشه!
سلامم..ببین جانم اگه مشکل شما هم مثل بعضیا هستش که خیال میکنن 16 اینچی بزرگه!! باید بگم هر چند که از نظر ریاضی نمایشگر 16 اینچی تنها 0.6 اینچ بزرگتره ولی اصلن به چشم نمیاد مثلن عکس زیر را ببین.. اون توشیبا دارای نمایشگر رایج "15.4 هستش و اون اچ پی ه "16 دیگه خودت قضاوت کن دیگه گیج شدن نداره..... از هر نظر DV6 برتری دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam
man karshenase arshad mechanic hastam
bade koli tahghigh 1 done HP dv6_1199ee gereftam
vaghan binazire
dagh ham nemikone
merci az komak hame dostan
چرا در مورد لپ تاپ dv5 1178 هیچی توی اینترنت نیست...قیمتش هم ارزونه...اصلا این لپ تاپ وجود خارجی داره؟
لطفا در مورد dv6t های جدید که ایران اچ پی داره مطلب بزارین توی وب نیست
مخصوصا از لحاظ گرما
سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم کسی در مورد DV3-3655ee اطلاعاتی داره؟ این مدل 13.3 اینچ ، 2.66 ، 4 گیگ، 320 با گرافیک 9300 هستش، برای بازی نمی خوام و حمل و نقل برام خیلی مهمه. می خواستم ببینم اگه کسی داره در مورد داغ کردنش و گرمای ایجاد شده و کارراییش میتونه اطلاعاتی بهم بده؟
البته همون 13 اینچ 1299 هستش با این تفاوت که LED هست و Blu-Ray نداره
کد:http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=642&lang=Fa
دوستان سلام. جدیدا داشتم توی راهنمای لپ تاپم (HP DV5-1155ee) که به این مورد جالب که خیلی روش بحث هست برخوردم:
توی این بخش از راهنما می گه اگه از باطری به طور طولانی مدت استفاده نمی کنید و یا نیازی به شارژ نداره، باطری رو از لپ تاپ خارج کنید.
این هم روش کالیبره کردن باتری که توصیه شده هر 1 تا 3 ماه یکبار انجام بشه (تا سلولای باتری دوباره ست بشن) خیلی مفیده:
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون از راهنماییت،یعنی دوست عزیز اگه از باتری استفده نمیخواهیم بکنیم برای مدت طولانی(منظور 2هفته یا 3هفته یا کمتر)
باتری رو شارژ کنیم و ار AC استفاده کنیم؟
اخه توی بحث هایی که قبلن شده بود میگفتن دوستان که در هر صورت باتری تو دستگاه باشه،چه موقع استفاده از ACچه.....
خواهش مي كنم اردوان جان،
اينطور كه نوشته در صورتيكه قصد استفاده يا شارژ باتري رو براي مدت طولاني نداريد، (مدت طولاني هم همون 2 هفته به بالاست احتمالا) باتري رو كاملا شارژ كنيد بعد از لپ تاپ خارج كنيد و در جاي خشك و خنك نگه داريد، راحت از ac استفاده كنيد.
البته سعي كنيد اقلا ماهي يه بار از باتري استفاده كنيد تا سلولاش فعال باشن.
وقتي هم باتري ري لپ تاپ نيست مراقب گرد و خاك باشيد چون راحت از محفظه باتري به لپ تاپ مي رسن،باز دوستان اگه نظري دارن بگن
سلامم..با اين قسمت از راهنماييش موافق نيستم..... ببين باتري لپتاپ خودش حكم يجور UPS را هم داره و در صورت نبودش و با رفتن ناگهاني برق نه تها اطلاعات جاري سيستم عامل همگي Lost ميشن بلكه احتمال اسيب سخت افزاري هم وجود داره.و هيچ حرفه اي لپتاپ را پيدا نميكني اينكار را ببيني كردهنقل قول:
كلن عمر باتري لپتاپهاي ليتيوم-يون جديد متاسفانه محدوده.. و اين كار خيلي نميتونه مثمر ثمر باشه در حاليكه بعضي لپتاپهاي قديمي از سري P3 كه من دارم ميبينم باتريشون بعد سالهاي سال همچنان يك تا دو ساعت شارژ را داره ((و LCD شونم بخوبي كار ميده..!!)
از همتون ممنون،با هر 2حرف شما دوستان کاملا موافقم،ولی باز ادم گیج میشه،من که همیشه فعلا باتری رو لپتاپ هست بیشتر هم از برق استفاده میکنم،حالا من توی این چند روز اینده ببینم میتوانم با پشتیبانی HP یک صحبت اینترنتی داشته باشم ببنم اونا چی میگن،به اطلاع همه میرسونم،از بچه ها هم اگه کسی باز اطلاعاتی داره بگه(الان که این رو گفتم 100نفر میریزن رو سرم که اقا این جا جای این حرفا نیست،برو تو تاپیک مخصوص خودش:31:دیگه چون اینجا گفتن دیگه ما هم همین جا میگیم،دیگه ببخشید ما رو:10::11::7::34:
مرسی رادوان جان، منتظریم. با نظر avecina.ir هم موافقم، خودمم که فعلا باتری روشه. ولی بهتره یه تحقیق درستری بشه. ممنوننقل قول:
سلام دوستان
والا من با DELL و مدلای مختلفش آشنام و کار کردم اما از hp هیچی نمیدونم ،کسی هست که بتونه بهم بگه این
کانفیگی که میدم شماره مدلش چنده ؟!! مثلا 1070 یا 1020 یا... حدود قیمتشم بدون گارانتی اگه بگین ممنون میشم
چون طرف که میخواد واسم بیاره فقط اینارو ازش میدونه میگه تا نرم دوبی نمیدونم شماره مدلش چنده ؟!!
HP Pavilion DV7/ CORE 2 DUO 2000/ 320 / 4096/ DVD+RW / 17"/ Webcam / Wifi /LAN
/رم ریدر/کیف/سیم کارت خور
'گرافیکشم میگه 2 گیگ که نمیدونم دیدیکیتش چنده و مدل کارت گرافیکیش چیه !!:41:
آقا شرمنده این سوالا اینجا می کنم اما سر جا خودش پرسیدم جواب درس نشنیدم
بین hp dv6 1199و dell studio xps 1640
کدوم بهتره
با دقت خواهشا جواب بدین و بدون تعصب که من 99% بین این دو تا حتما یکیشا میگیرم
سلام خدمت دوستان_من نديدم تو فروم صحبتي از سري hdx x16 va x18 كسي حرفي زده باشه.خواهشا كسي كه دز مورد اين سري اطلاعاتي داره قرار بده تا همه استفاده كنند منظورم اينه كه معايب و مزاياشو بكه و اين كه با سري dv5 ,dv6 مقايسشون كنه. ممنون
سلام خدمت دوستان گلم
یه hp pavilion dv5-1060ee دارم می خوام ویندوزش رو عوض کنم هر کاری می کنم نمیشه از یکی شنیدم مشکل از درایورر هارد هست چون SATA هست
نمیدونم از کجا باید بپرسم اگه کسی لینکی داره ممنون میشم
واقعا شرمنده از این که سوالم با موضوع تاپیک هیچ ربطی نداره
سلامم..تقریبن نصف پستهای من در این تاپیک راجع به سری HDX X16 , X18 هستش.... از منوی جستجوی همین تاپیک((قسمت جستجوی پیشرفته ش را بزن و نام کاربری من را بذار واسه جستجو) میتونی استفاده کنی و پستهای مربوطه ی من را بیایی.. پستهای قبل و بعدش را هم ببین بحث زیاد داشتیم..نقل قول:
فعلن که وارداتش به کشور کم شده شاید چون میخواد سری جدیدش با امکانات بهینه بیاد مثلن نمایشگر LCD-LED که مخصوصن در این زمینه hp از رقبا عقب افتاده.یه 1-2 ماه باید صبر کنی.منم منتظرم:10:
نقل قول:
دوست عزیز چی میشه قبلش یکم فروم رو بگردی. :41:
مشکل از رابط هاردهای SATA هستش که می تونی درایورشو روی ویندوز اک پی بریزی تا با اون نصب بشه ( با برنامه nlint )
توضیح کامل اینجاست:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلامم..این که خیلی معلومه dell studio xps 1640 امکانات پیشرفته و مشخصات بهتری داره:نقل قول:
وزن کمتر
رم DDR3 1066 دل در برابر DDR2 800روی hp
نمایشگر Full HD
نمایشگر مجهز به LED-LCD
web cam با کیفیت تر
TV Tuner
البته کارت گرافیک 4650 روی hp قدرت زیادی نسبت به 3670 روی Dell داره
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
پردازنده ی hp هم بقدر کمی قویتر از Dell هستش.اگه یخورده دست نگهداری شاید مدلهای بهتر DV6 هم که مشخصات بهتری داره وارد شهکد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3670.9595.0.html
یعنی تا آخر تابسون صبر کنم میاد؟
آخه همین قدرت بیشتر 4650 نسبت به 3670 نذاشت 1640 را ور دارم.