سلام
دوستان من یه پلیر خوب میخوام که هم پلیر خوبی باشه( از نظر فیلم و موسیقی) و هم برنامه خور خوبی باشه؟
ایپاد نظرمو جلب کرده و لی میخوام بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
مرسی..
Printable View
سلام
دوستان من یه پلیر خوب میخوام که هم پلیر خوبی باشه( از نظر فیلم و موسیقی) و هم برنامه خور خوبی باشه؟
ایپاد نظرمو جلب کرده و لی میخوام بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
مرسی..
اگه میخوای هر دو کاربرد رو همزمان و در یه سطح داشته باشی همون آیپاد تاچ و گزینه دیگه ای فعلاً نمیتونه باهاش رقابت کنه.نقل قول:
اساساً 24 ساعت یه شارژ نرماله ... کم نیست به هیچ وجه ... زیاد هم نیست ..نقل قول:
خب بله ، اگه یه نفر واقعاً باتری بالاتر از این مدنظرشه باید بره دنبال سونی و cowon ... اما من بعد از این همه سال، یه چیزی که می دونم اینه که عمر بالای باتری در خیلی موارد کاربرد خاصی نداره... از نظر من، واقعاً موارد کمی پیش میاد که یه نفر به شارژهای بالای 30 ساعت نیاز پیدا کنه .. در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چند خط آخر) اشاره ای به این قضیه داشته ام: طرف فرضاً بخواد روزی 4 ساعت هم کار کنه ، باز اگه تا آخر هفته دست اش به منبع شارژ نرسه مشکلی نخواهد داشت؛ من فکر می کنم کافی باشه ...
ضمن اینکه افت باتری، در مارک های معتبر اغلب بعد از 3 سال و بیشتر خودش رو نشون میده ... 1-2 سال که چیزی نیست ... نتیجه اینکه بعد از 3 سال هم اتوماتیک طرف بدش نمیاد دستگاه رو عوض کنه ... (تصادفاً من خودم یه نانوی نسل دوم هنوز دارم)
با این وجود قابل درکه اگه یه نفر شارژ قوی تر بخواد و در اون حالت باید بری سراغ مارک های دیگه و حق با شماست.
با سلام.
من بین مدل های زیر موندم و واقعا نمیدونم کدومو بگیرم و بعد از چند هفته بررسی هنوز دقیقا نمیدونم چی بگیرم.
Creative Zen X-Fi 2
Iriver P7
Iriver Spinn
این قابلیت هایی که می نویسم بیشترین اهمیت رو برام داره پس لطفا در راهنماییهاتون به اولویت های من بیشتر توجه کنین و اگه میشه در هر مورد رتبه بندی کنین.
اولویت اول - کیفیت صدا
2 - کیفیت صفحه نمایش (تماشای عکس و فیلم)
کاربری راحت تر و دل نشین تر با منو ها (قابلیت دسته بندی کردن فایل ها ) به طور مثال در بعضی مدل های قدیمی باید فایل هارو فله ای بریزی داخل دستگاه و مثلا اگه می خوای بزنی اهنگ 14 باید 14 بار دکمه ی next track رو بزنی و نمیشه مستقیما زد اهنگ 14 (البته ماله من از سری های اول هست که mp4 اومده بود , الان فکر میکنم همشون این قابلیت رو داشته باشن)
با تشکر
مدلهایی که شما معرفی کردی رو غیر از اولی شناخت ندارم ولی برندهای خیلی خوبی هستنقل قول:
ایم مدل کریتیو اولین تاچش هست و نمیشه خیلی روش حساب کرد، باید یه مقدار صبر کرد تا جواب بده !
ولی خودم اگه بخوام با شرایط الان یه پلیر بگیرم حتما از برند Cowon انتخاب میکنم که هم کیفیت صدای بالاتری داره هم اکولایزرهای فوقالعاده و مدلهای مختلف با ظرفیت و قیمت های مختلف که بسته به میزان هزینه ای که میخوای بکنی میتونی یکی رو انتخاب کنی !
( شما بین 3 مدل مونده بودی الان شد 23 مدل ! خیلی بهت کمک کردم !!! )
با تشکر از اینکه کاملا کارمو راحت کردین:31:نقل قول:
عجیبه من تا حالا تو بازار اسمی از Cowon نشنیده بودم (البته با تعریف هایی که دوستان از این برند کردن تو همین تاپیک به نظر میاد از برندهای خوب و با کیفیت هستش.اما من اصلا مدل هاشونو ندیدم تا حالا و البته ظاهر دستگاه نیز برام مهمه.)
من تصاویر مدل هاشو کجا می تونم پیدا کنم (البته همه مدل هاش که نه , مدلی که شما مد نظر دارین)
کد:www.Cowon.com
عزیز خوبیش اینه که گارانتی امرتات هست ! که حتما این شرکت رو میشناسیکد:http://www.cowonglobal.com
در مورد ظاهر هم شما مدل S9 رو ببین که رقیب آیپاد تاچ هست و فوق العاده زیباست بقیه مدلها هم ظاهر قابل قبولی دارن و دیگه بسته به سلیقه افراد هست
این هم یه ریویو از این مدل
مدلها و برند های دیگه هم هستن مثل سامسونگ ولی من در مورد کیفیت صداش اطلاع دقیقی ندارم ولی مدل بسیار معروف و محبوبیه !کد:http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/cowon-s9
کد:http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/samsung-p3
کوان یه خورده گرونتر از اونیه که هر جایی پیدا بشه البته شاید شما بیشتر نرم افزاراشو بشناسی:Jet audioنقل قول:
اینم سایتاش:
کد:http://www.cowonamerica.com/
پ.ن.کد:http://www.cowonglobal.com/
مثل اینکه یکی زودتر جواب داده بود:31:
:5:مخلصیم..........
یکی بود یکی نبود یه یارو بود میخواست پلیر بخره چشم بازار رو در اورد رفت x-fi2 گرفت / قصه ما به سر رسید یارو به پلیرش رسید
creative zen x-fi2
صدا:
1. کیفیت: کیفیتش عالیه شرکت کریتیو خواسته هر چی داره بزاره تو این کار اخرش که از نظر صدا با خیلی از کارای معروف مبارزه کنه و البته تو هم قیمت های x-fi2 به نظرم حرف اول رو خواهد زد باید منتظر بمونیم تا زمان مشخص کنه.
تنضیمات اکولایزرش هم کامل و خوب هست که هم بصورت دستی میتونین تنظیم کنین هم گزینه های که بصورت خودکار بوده و تنظیم شده هستند مثل acoustice & classical & disco & new age & rock & vocal و ...
2. بلندی صدا: کساییکه عاشق گوش دادن موسیقی با صدای فوق بالا هستند برن بخرن چون در عین ماسیمم صدا تفکیک صدا عالی هست و در عین حال واضح
توصیه: البته اگه با صدای بیشتر از 15 باهاش اهنگ گوش بدین اونم طولانی مدت واقعا به گوشهاتون صدمه زدین.(صداش تا 25 هست)
توصیه: افرادی که موزیکهای قدیمی گوش میدن این پلیر واسه گوش دادن این اهنگها از بهترین هاست(اهنگهای قدیمی خواننده های ایرانی یا خارجی که صداشون به خرخر افتاده و کیفیتشون بد شده) چون قابلیت x-fi که تو این پلیر قرار داده شده با 2 بخش کریستالیزر و اکس پند صدا رو شفاف و صاف میکنه و در ضمن به صدا عمقی میده که احساس میکنه خواننده تو گوشت داره میخونه
توصیه: عاشق های بیس هم با این پلیر حال میکنن چون رو بیس خوب کار کرده و با فعال کردن بخش bass bost
بیس محصوص تر و عمیق تر میشه
توصیه: علاقه مند های متال دیگه نگران سوت کشیدن گوشهاتون نباشید چون این پلیر با هدفون تقریبا خوبش شفافیت صدا و تفکیکی در اختیارتون میزاره که میتونید بلک متال رو عاشقانه گوش ببدین و کمی هم اذیت نشین.(البته بلک رو توصیه نمیکنم چون خودم باش حال نمیکنم ولی دث و دووم و البته سمفونیک متا توصیه میشه:27:)
تاچ:
تاچش رو میشه یه تاچ متوسط رو به بالا دونست با توجه به روون بودن و راحتیش بعضی جاها که خیلی کم پیش میاد یه مقدار نیاز به دقت داره که کجا انگشتتون رو لمس کنید تا کار مورد نظر انجام بشه.(تاچش مقاومتیه شما با لمس گوشت انگشت به lcd و مقدار خیلی کمی فشار به راحتی کارتون رو انجام میدین)
یه قسمت هم واسه تست و تنظیم و راه افتادن دستتون برای کار با این پلیر داره به اسم touch calibration
اسپیکر:
این قابلیت رو میتونین یه قابلیت 100% جانبی دونست را که بر خلاف کیفیت خوب قابل تحسین اسپیکر ولی بلندی صداش در حدی نیست با خودتون بگین میشه روش حساب کرد البته برای مکان های بسته و نسبتا ساکت ( مثلا قبل خواب) که شما بلندیه صدا نیاز ندارید عالیه ولی برای مکان های باز و کمی شلوغ زیاد مناسب نیست. برای مثال بلندی صداش از اکثر گوشی های سونی اریکسون و نوکیا کمتره ولی در 85% مواقع از نظر کیفیت همشونو له میکنه.
کیفیت پخش تصویر:
بر خلاف چیزی که فکر میکردم و میترسیدم کیفیت پخشش ویدیوش زیاد جالب نباشه( بدلیل ساپورت 16000 هزار رنگ) وی شما کیفیت ال سی دی رو میتونید به راحتی قابل قبول بدنید وباهاش هم حال بکنیدو
من متاستفانه هنوز فیلم توش نریختم وولی یه چند تا کلیپ توش ریختم خوب بود منو که راضی کرد حالا دیگه شوما باید تست کنید.
توصیه: کسایی که اوولویت اول یا دومشون دیدن فیلمه بهتره که حتما کیفیت پخش ویدیوشو تست کنن البته این مسئله واسه افرادی که اوولویت سومشون هم این مسئله هست حتما ویدیو رو تست بکنن چون من هنوز فیلم توش نریختم نمیتونم زیاد در مورد پخش صرفا فیلم صحبت بکنم ولی پخش عادی ویدیو و کلیپ از نظر من خوب هستش.
توصیه: علاقه مندایه دیدن فیلم برن سراغ کاری دیگه مثل o2 , s9 از کووان و البته ایپاد تاچ.
البته کسایی که بودجشون بیشتر از این پلیره( 150 تومن 8 گیگ و 200 تومن 16) ولی این پلیر هم میتونه قانعشون کنن تو ابن یه مورد قناعت رو بزان کنار و مستقیم برن s9 رو بخرن چون واقعا عالیه من تو یه مغازه از نزدیک دیدمش عاشقش شدم ولی با اینکه عثمان جان قیمت رو تا حد امکان واسم اورد پایین ولی بودجم نرسید ونگرفتم.
رادیو:
رادیوش به نظر وب میاد ولی حقیقتا سر رادیوش من چند تا ... بار سازندش کردم البته حقشه چون پول دادم پلیرشونو خرید باید هم بهم حق بدن این رادیوش منو روانی کرد یا هرچی اتو ماتیک و دستی سرچ میکنم کانالی پیدا نمیکنه شاد هم من بلد نیستم نمیدونم خلاصه چه باید کرد...
ضبط صدا:
این هم من مثل اسپیکر میدونم و میشه روش به عنوان یه قابلیت 100% جانبی که شرکت خواسته بگه ما هم ضبط میکنیم:21: روش مانور داده.
طراحی:
طراحیش جالبه و خوشکلیش هم خوشکل تر از اونیه که تو تصویر عککسشو میبینید در ضمن جذاب هم هست:27:
سایر امکانات:
بخش تنظیمات کامل و جامعی داره و امکانات خوبی هم توش هست مثل قفل صدا که بیشتر از یه مقدار خاص نشه . الارم وساعت هم در حد خوبیه زبان های زیادی هم ساپورت میکنه(22 زبان)
یه بخش ONTACTS ( دفتر تلفن) هم داره که هنوز کشف نداره تا چند شماره سیو میکنه.
ماشین حساب و بخش tasks هم از دیگر امکاناتش هست.
بازی هم که هنوز من تو نت واسش چیزی پیدا نکرد چون تازه وترد بازار شده و خیلی از عمرش نمیگذره ولی اخرین فریمور رو که بگیرید یه بازی واستون میاره
یاد اوری: این توضیحات صرفا تجربیات من از استفاده ی 3/4زه از این پلیر هست و رفقا این حرفا در نظر بگیرن ولی ملاک حقیقی و اصلیشون قرار ندن چون به هر حال سر یه سری مسائل بحث نظر شخصی در میون هست.
تشکر از :
عثمان جان
که تو این مدت خیلی اذیتش کردم هر روز پیام خصوصی و سوال در مورد s9 (که بودجمون نرسید بش) و این اواخر سر d2 تصمیمم نهایی شده بود و 2 روز قبل از اینکه سفارش بدم واسم بیاره این پلیر ملعون (:31:) رو تو نت دیدم و خیلی خوشم اومد ازش و اسپیکر وصفحه بزرگترش و قیافه قشنگش منو روونه خودش کرد و رفتم تستش کردم و خریدمش.
عثمان جان خیلی دوست دارم:40: داااش ما رو ببخش اذیتت کردیم از دستمون ناراحت نباش:10:
استاد پلیرseymour :31:
واقعا محمد جان هر سوال مارو نه تنها جواب داد بلکه روشنمونم کرد. محمد جان من به جای استاد پلیر لقب Mr player رو میدم البته بین فقها اختلاف نظر هست مثلا حاج اقا mamad gonzo لقب خوره پلیر و هدفون به معنای واقعی رو برای ایشون برگزیده:31:
دمت گرم محمد جان راهنمایی هات واقعا به خریدم کمک کرد و البته اطلاعاتمتم هم برد بالا.
دمت گررررررررررررررررررررم ( از نوع جنوبیش)
رفقای دیگه که اونا هم دوسشون دارم و دم همشون گرم تو این فرصت ازشون تشکر میکنم مثل :
حاج اقا اخوند که مدت زیادی رو ما باهم در حوزه علمیه بودیم و چه خاطراتی داشتیم. چقدر شوخی میکردیم :10:همدیگه رو مینداختیم تو حوض حوزه چقدر اب بازی میکردیم.
اوه اوه معیین جشن پتو یادته ... یادته یه بار به جای اینکه پتو رو بندازیم رو علی تک دست اشتباهی انداختیم رو حاج اقا ...:31: اوه اوه مجبورمون کرد 30 بار قران رو ختم کنیم:18: تا 1 هفته بعد با همه عربی حرف میزدیم:31:
شرمنده پر حرفی کردم سر شما رو درد اوردم خودم هم دارم دیگه یواش یواش رو به موت میشم:24:
سلام دوستان
من میخوام یه mp3 player بخرم در حدود 50-60-70 هزار تومان
میخوام دوچرخه سواری که میرم بزارم تو گوشم :دی و از صدای بوق ماشین ها در امان باشم ! (چه ربطی داشت ؟)
خیلی نمیخوام گنده باشه ! کیفیت هم برام خیلی مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
و اینکه آیا از جایی میشه اینترنتی خرید ؟ :دی
پلیرهای جمع و جور با حداکثر قیمت 70 تومن چندین بار معرفی شده ... از خوب ها : zen stone plus کریتیو --- سری T از iriver -- و البته کارهای سونی که شیک و مناسب هستند (مثلا این سری B140)نقل قول:
//
برای این که از صدای محیط در امان باشی باید هدفونی بخری که مخصوص این کاره ... هزینه اش هم معقوله با 15 تومن میتونی یه EP630 بخری ...
توصیه اکید: وقتی شما توی محیط های عمومی هستی، اتفاقا همون صدای بوق میتونه شما رو از یه خطر نجات بده .. بنابراین شدیداً توصیه میشه که با بلند کردن صدا، در صدد حذف کامل صداهای اطراف نباشی ... خودت هم حتماً این رو میدونی، اما تکرار این توصیه ضرری نداره..
بسیار عالی بود .. ما هم خوشحال شدیم که شما از خریدت راضی هستی... ضمناً لطف داری، ما که چیزی بلند نیستیم.نقل قول:
ممنون عزیز
در مورد mp3 player های transcend نظر خاصی دارید ؟ خوب هست یا نه ؟ هم از لحاظ باتری هم از لحاظ کیفیت صدا !
سلامنقل قول:
خواهش میکنم محمد جان این چه حرفیه! خوشحالم که از خریدت راضی هستی و همین برای ما کافیه که کسی میاد اینجا و بعد میره خرید از خریدش راضی باشه
درضمن ریویو خوبی بود........مرسی
من چنند تا همكار خبرنگار دارم كه همه سوني دارن. از خبر نگارا حساس تر نيست براي اين مسئله
ترانسند جزو رده دوم محصولات بازاره .. یعنی اگه اون 3-4 تا مارکی که در پست قبلی ام اسم بردم (و یکی دوتا دیگه) رو بذاریم کنار، ترانسند و چند مارک دیگه در رده دوم کیفیت قرار می گیرن .. طبعاً قیمت ارزونترشون میتونه واسه خیلی کاربرها جالب باشه ... بخصوص اگه انقدرها در مورد کیفیت صدا وسواس نداشته باشی ... توجه کن در مورد پلیرهای رده دوم و پایین تر (متفرقه ها) مساله مهم بحث گارانتی هستش .. بنابراین سعی کن اگه پلیر رده دوم میخوری، حداقل گارانتی خوبی داشته باشه.نقل قول:
من متوجه سوال نشدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا میشه خواهشا یکی کمک کنی سریع !نقل قول:
یه مدل b142f سونی هست ! میتونید بگید که این مدل خوب هست یا نه از لحاظ صدا و باتری و ...
و یک مدل هم اینه : مدل nwz-e443
دوستم مغازه داره این 2 تا رو داره میخوام بدونم خوب هست یا نه
ممنون میشم
نظرتون درباره Ipod touch چیه ؟ (8 گیگیش)
ممون
بله - گزینه خیلی خوبی هستش .. از بین اون گزینه های که گفتم همگی خوب هستند از نظر کیفیت صدا .. این سونی از نظر باتری هم دست بالاتری داره نسبت به اونها ... بنابراین اگه خوشت اومه بخرش (سیلقه اس) ... منظورم اینه که اونها همه خوب هستند، این به تصمیم خودت برمی گرده که کدوم رو بیشتر بپسندی.نقل قول:
برای فردی که علاقه به برنامه های جانبی داشته باشه گزینه بسیار خوبیه ... اگه یه نفر به صدا و ویدئو و کیفیت پخش اونها اهمیت بیشتری میده گزینه های بهتری هم میشه پیشنهاد کرد ...نقل قول:
بهرحال چه خوشمون بیاد و چه نیاد، آیپاد تاچ الان یکی از پرطرفدارترین و پرفروش ترین پلیرها در دنیاست... این نشون میده که واقعاً محصول خوبیه ... اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو که قدری درباره روانشناسی کاربرهای تاچ صحبت کرده ام بخون. (پاراگراف دوم از نکته سوم)
سلام
ببخشید این سوالمواینجا میکنم
اقا من یه سیستم بستم رو ماشین و از واکمنم برای اهنگ ها استفاده میکنم یعنی واکمنو وصل میکنم به aux ضبط ولی اون که سیستمو بست میگفت این کارو نکن چون واکمنتو خراب میکنه و باطریه واکمنتم خراب میشه میخوام ببینم راست گفته یا میگفت از واکمن به عنوانه امپ استفاده میکنه برای همین خراب میشه
اگر مطابقت امپدانس وجود داشته باشد مطمئنا مشکلی نخواهد بود.برای این که خاطر جمع بشی یه نگاهی به کاتالوگ آمپلیفایر ماشینت بنداز.اگر استاندارد باشه مشکلی نخواهد داشت.نقل قول:
سلام و خسته نباشید دوستان خوبم
من تا صفحه 120 خوندم ولی از چیزی که میخواستم بهش نرسیدم
اون اینکه یه پلیر حدود 120 تا 140 از مارک های معتبر باشه
کیفیت واسم خیلی مهمه ..کیفیت جنس..من خودم I7 دارم و میخوام هم زیبا باشه ...شکل و ظاهرش.. یوزر اینتر فیس آسان
و اینکه با هزینه ایی که میخوام بکنم بهترین چیز هارو داشته باشه... کیفیت صدا هم در حد کریتیو به بالا باشه ..بیشتر دخترونه
ظاهری خوشگل ..باطنی هم خوب و با کیفیت.
همم ... یعنی خود i7 قبول نیست و با این معیارها نمی خونه؟ .. بهرحال میتونی به EZ300 که نسل دوم موزائیک کریتیو محسوب میشه فکر کنی .. باکیفیت و با امکانات خوب (از جمله یه اسپیکر کوچولو) ... و البته کارای سونی که از نظر طراحی و کیفیت جنس و صدا، همیشه رتبه های بالایی رو اشغال می کنن : سراغ سری E430 یا S730 رو بگیر ...نقل قول:
i7 انتخاب عالی است
آره دیگه ..اگر i7 قبول بود که درنگ نمیکردم...اینکه میخوام صفحه صفحه اسکرینش کمی بزرگ باشه اگه Money داشتم آی پاد میخریدم..محصولات آی ریور چجوریه؟
الان بودجه ام شد 120 نه بیشتر نه کمتر.
ZEN creative
ZEN xifi
مطمین نیستم دومیش در ظرفیت پایین تویه رنج قیمتی شما باشه
محصولات iriver خوب و با کیفیت هستند ... البته شاید برای کاربری که حساسیت بیشتری داشته باشه، کیفیت صداش کمی پایین تر از سونی و کریتیو و cowon به گوش بیاد... اما بخش اعظم مخاطب ها رو راضی می کنه قطعاً.نقل قول:
با بودجه شما (120 تومن) میشه 8 گیگ موزائیک (EZ300) رو خرید که شیک و ظریفه اما تاکید کمتر روی تصویر داره .. میشه 8 گیگ E150 یا 4 گیگ E200 رو خرید (iriver) که صفحه بزرگتری هم دارند .. و البته اگه هنوز گیر بیاد (که باد گیر بیاد) یه گزینه خیلی خوب از نظر کیفیت صدا و تصویر Creative zen هستش که شاید 8 گیگش 130 تومن باشه، اما قطعاً می ارزه... (XFi که دوستمون اشاره کرد با این قیمت گیرت نمیاد، اما این که حدوداً یه سطح پایین تر از اونه در دسترسه)
همونطور که گفتم اگه قراره یه دختر از دستگاه استفاده کنه و ظرافت و زیبایی به همراه کیفیت صدا مهمتر از پخش فایل تصویری هستش، کارای سونی هم شدیداً توصیه میشن .. البته سونی اصولاً گرونتره و با این بودجه باید به فکر کارای 2 گیگ و شاید به زور 4 گیگ این دو مدلی باشی که در پست قبلی ام اسم بردم.
سلام
دوستان نظرتون راجعه به iriver p7 چیه ؟؟
pmp خوبیه ؟؟؟
قیمت ازش 170 دارم ! درسته ؟؟ همین حدوده ؟؟
با این پول گزینه مناسبی هست ؟؟
بلوتوث و wifi داره ؟
کلا با 160 تومن یه pmp خوب با بلوتوث چی پیشنهاد میکنید(البته اگه بلوتوثش برای تبادل فایل باشه در غیر اینصورت مهم نیست) !؟
قیافش هم برام مهم هستش. خوشگل باشه !!! :31:
یه mp3 player خوب هم تا 80 تومن معرفی کنید بهم !!
کیفیت صدا و عمر باطری فقط برام مهمه برا این یکی !!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
درود
در مورد P7 قبلا در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دو صفحه قبل و بعدش یه سری صحبت شد، اگه دوست داشتی یه نگاهی بنداز.نقل قول:
در مورد اینکه گزینه مناسبی هست یا نه : بستگی به این داره که شما در یه پلیر دقیقاً دنبال چه ویژگی هایی باشی .. اگه بجز بحث صدا و کیفیت صدا، بحث دیدن فیلم و تصویر هم مطرح باشه .. مدل D2+ از cowon که احتمالاً هنوز هم در تهران گیر بیاد گزینه بهتریه .. یا YP-P2 از سامسونگ .. یا Xfi از کریتیو ...
بلوتوث: پلیرهای بسیار کمی این قابلیت رو دارن و پلیرهایی که با بلوتوشون بشه فایل جابجا کرد از این هم کمتر هستند .. همین YP-p2 و نسل جدیدترش که P3 نام داره، چنین کاری می تونن انجام بدن البته .. حتماً چک شون کن.
قیافه: همون P2 و P3 خوشگل هم هستند ... cowon و کریتیو زیاد روی طراحی و ظرافت مانور نمیدن .. اما اگه یه نفر بیشتر توجه اش به کیفیت صدا و ظرافت باشه کارای سونی گزینه های عالی ای هستند ..
بنابراین باید اولویت هات رو بگی تا بشه گزینه ها رو جمع و جور کرد.
سیمور جان ممنون از راهنماییت برادر.نقل قول:
خودت بودی p7 میخریدی ؟؟
من دنبال یه pmp خاص هستم که کیفیت خوبی داشته باشه اما قیافش برام مهمتر هست!!
کلا p7 رو پبشنهاد میکنی ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟؟
D2 LCD کوچیکی داره !!
p2 و p3 هم به نظرم قیمتشون ارزششون رو نداره !! 4گیگشون حدود 180 اینا هستش درسته !؟
s9 و iriver spinn چطور هستن !؟
با تشکر و احترام
درود
سلام دوستان ممنون میشم اگه به من کمک کنید( گدا نیستما):46:
من چون زیاد در رفت و امدم دنبال یه
player خوب بودم
از طرفی اهل game هم هستم
و یه recorder عالی هم میخوام
ipod touch هم game داشت هم player خوبی هست اما recorder نداره
از طرفی یکی از دوستام میگفت اگه یه ipod anno + psp + recorder بگیری بهتره
اخه recorder های mp3 player ها زیاد کفیتی نداره
میخواستم نظر شما رو بپرسم .
خودم p7 می خریدم ؟ : نه - به نظرم میاد برای هر کاری که از یه پلیر انتظار دارم (صدا و تصویر) گزینه های بهتری هم هست ..نقل قول:
//
قیافه اش واسه ام مهم تره ؟ : شاید در یه موقعیت دیگه می گفتم "مگه داری پلیر رو برای قیافه اش می گیری؟!" .. اما واقعیت اینه که گزینه هایی که داریم روش بحث می کنیم، همه پلیرهای خوبی هستند.. اگه سلیقه ات متمایل به یکی شون هست، هیچ اشکالی نداره ..
//
کلاً ارزشش رو داره : کلاً به نظرم نسبت به پولش شاید بشه گفت می ارزه (8 گیگ 170 تومن دیگه ؛ درسته؟)... از نظر کیفیت صدا و تصویر به نظرم به گزینه هایی که مطرح شد نمی رسه .. اما فرق بین بد و خوب نیست، اونا برای کاربر سخت پسند تر بهتر هستند .. اما همین p7 باید خوب باشه .. بخصوص بخاطر صفحه بزرگترش ..
//
s9 از cowon گزینه بسیار خوبیه ... هرچند فکر کنم قدری برای بودجه شما بالا باشه ..
spinn هم دوباره عین بحث p7 .. قیافه اش قشنگه و اینترفیس جالبی هم داره -- اما کاشکی بخشی از اون توجهی که به قیافه کرده بودن رو به موارد دیگه بخصوص کیفیت صدا هم اختصاص میدادن ..
پیشنهاد من اینه که اگه میخوای صفحه نمایش بزرگ داشته باشی که خب، برو اونی که صفحه نمایشش بزرگتره رو بگیر (منتها از همین مارک های اصلی) -- اما اگه میخوای شیکی و کیفیت صدا رو با هم داشته باشی : سونی --- اگه هم میخوای ترکیب امکانات قوی داشته باشی: کریتیو و cowon
بودجه ات چقدره؟ ... گفتی که دوستت پیشنهاد کرده nano و ریکورد و psp بگیری .. یعنی شما بودجه ات بالاتر از فرضاً 300 تومنه؟ ...نقل قول:
ضمن اینکه به دو نکته توجه کن که اولا- پلیرهایی که قابلیت game دندونگیری داشته باشن، محدوده به همون تاچ ... بنابراین جنس بازی های تاچ رو چک کن می پسندی یا نه .. وگرنه psp گزینه بهتر واسه ات به نظر میاد .. ثانیاً - قابلیت ضبط صدا اصولاً یا مثل ضبط پلیرها کیفیت خوب و قابل قبول داره، یا اینکه اگه بالاتر بخوای باید بری voice recorder بگیری .. (آیپاد تاچ در نسل جدیدش یه قابلیت voice control گذاشته که ظاهرا بعنوان میکروفون هم عمل می کنه - اما باز محدوده)
سلام
یکی از دوستان میخواد پلی بگیره
نظر خودش روی این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
ممنون میشم معایب و مزایا و قیمت اون رو ذکر کنید
بودجه ات چقدره؟ ... گفتی که دوستت پیشنهاد کرده nano و ریکورد و psp بگیری .. یعنی شما بودجه ات بالاتر از فرضاً 300 تومنه؟ ...
ضمن اینکه به دو نکته توجه کن که اولا- پلیرهایی که قابلیت game دندونگیری داشته باشن، محدوده به همون تاچ ... بنابراین جنس بازی های تاچ رو چک کن می پسندی یا نه .. وگرنه psp گزینه بهتر واسه ات به نظر میاد .. ثانیاً - قابلیت ضبط صدا اصولاً یا مثل ضبط پلیرها کیفیت خوب و قابل قبول داره، یا اینکه اگه بالاتر بخوای باید بری voice recorder بگیری .. (آیپاد تاچ در نسل جدیدش یه قابلیت voice control گذاشته که ظاهرا بعنوان میکروفون هم عمل می کنه - اما باز محدوده)[/QUOTE]
مشکل پول نیست اما من حدود 1 میلیون برای laptop گذاشتم کنار چون من طراحی سایت میکنم از طرفی یکی از دوستام یه psp fat ذاره ه خیلی تمیزه 140 بهم میده اما یه recorder خوب و یه palayer لازم دارم . گفتم چون خیلی تو رفت و امدم . حالا با این بدجه کم این همه چیز باید چیکار کنم . یا چقدر باید بودجمرو بالا ببرم
سلام من چند وقته که دارم دنبال یه ام پی تری پلیر مناسب با این مشخصات می گردم. لطفا کمکم کنید. حافظه 2گیگ به بالا، سبک و زیبا با قابلیت ضبط صدای عالی دور و ور 30-40 هزار تومان.
ممنون:31:
خب آخرش هم نگفتی بودجه ات چقدره !! ... فقط فهمیدم که یه psp تمیر رو شاید 140 تومن بخری؛ طراحی سایت می کنی؛ 1 میلیون میخوای بذار کنار واسه لپ تاپ؛ و احساس می کنی بودجه ات کمه!!! ... (شوخی می کنم البته -- -اما خب به من حق بده که نفهمم بودجه ات چقدره!)نقل قول:
بهرحال توصیه من اینه که با حداکثر پولی که میتونی یه پلیر خوب بخری که کیفیت ضبط خوبی داشته باشه .. اینطوری فوق اش اگه کیفیت ضبط راضی ات نکرد که به نظر من می کنه، یه ریکورد هم کنارش می خری.
S545? ... کیفیت صدای بسیار خوب -- باتری بسیار خوب --- طراحی شیک و ظریف --- اسپیکر هم داره .. البته بعنوان نسل دوم سری s یه پیشرفت محسوب نمیشه و حتی یه جورایی عقبگرده (مثلاً قابلیت نویز کنسلینگ ظاهرا حذف شده) ، اما بهرحال انتخاب خوبیه از نقطه نظر کیفیت ..نقل قول:
قیمتش رو هم نمی دونم ، اما اصولاً کارای سونی در رده متوسط به بالا هستند از نظر قیمت .. زنگ بزن نمایندگی های سونی و بپرس .. خیلی ساده میشه شماره تلفنشون رو گیر آورد .. از طریق وب.
30-40 تومن کف بودجه است .. یعنی دیگه پایین تر از این فقط مدلهای متفرقه و بی کیفیت باقی میمونه ... چه برسه به عالی!! .. مثل اینه که بخوای با فرضاً 50 تومن یه موبایل خیلی خوب بخری؛ میشه؟ .. نمیشه.نقل قول:
بهرحال میتونی با 40 تومن یه MP320 بخری (مارک ترانسند) با 2 گیگ حافظه ...
بهرحال توصیه میشه افزایش بودجه بدی مثلاً تا 60 تومن تا کارای بهتر از مارک های معتبر تر مثل creative و iriver و سامسونگ بیان در دسترست.
ممنون سیمور جاننقل قول:
S545? ... کیفیت صدای بسیار خوب -- باتری بسیار خوب --- طراحی شیک و ظریف --- اسپیکر هم داره .. البته بعنوان نسل دوم سری s یه پیشرفت محسوب نمیشه و حتی یه جورایی عقبگرده (مثلاً قابلیت نویز کنسلینگ ظاهرا حذف شده) ، اما بهرحال انتخاب خوبیه از نقطه نظر کیفیت ..
قیمتش رو هم نمی دونم ، اما اصولاً کارای سونی در رده متوسط به بالا هستند از نظر قیمت .. زنگ بزن نمایندگی های سونی و بپرس .. خیلی ساده میشه شماره تلفنشون رو گیر آورد .. از طریق وب.
کلا یه پلیر با حافظه ی 16گیگ و مخصوص موزیک چی پیشنهاد میدی؟
یه سوال دیگه هم داشتم
ایپاد تاچ نسل 3 32گیگ چند قیمته؟
باتشکر نیما
از نقطه نظر کیفیت صدا، بدون توجه به قیمت، سری x سونی هستش که خیلی ازش تعریف شده (بالای 300 تومن باید باشه).. اگه بخوایم بهرحال قیمت رو هم در نظر بگیریم s9 از cowon هستش که 16 گیگش حدود 280 تومنه .. و البته کریتیو Xfi2 که 16 گیگش باید حدود 230 تومن باشه (هدفون خیلی خوبی هم داره این آخری)نقل قول:
//
آیپاد 32 گیگ نسل سوم 320 تومن باید باشه حدوداً.
سیمور جان یه دنیا ممنون...نقل قول:
از نقطه نظر کیفیت صدا، بدون توجه به قیمت، سری x سونی هستش که خیلی ازش تعریف شده (بالای 300 تومن باید باشه).. اگه بخوایم بهرحال قیمت رو هم در نظر بگیریم s9 از cowon هستش که 16 گیگش حدود 280 تومنه .. و البته کریتیو Xfi2 که 16 گیگش باید حدود 230 تومن باشه (هدفون خیلی خوبی هم داره این آخری)
راستش من iriver e150 رو گرفتم پلیر خوبی هست ، کیفیت صداش هم راضیم ولی ui زیاد جالب نیست یعنی کارکردن باهاش زیاد راحت نیست(سریع نیست)....نقل قول:
آیپاد 32 گیگ نسل سوم 320 تومن باید باشه حدوداً.
الان میخوام e150 رو به برادرم بدم
و ایپاد تاچ بگیرم واسه فیلم/وب/برنامه و ...
و یه پلیر( از این یو.اس.بی سرخود) بگیریم واسه پخش موزیک
ظاهرا کارهای سونی و سامسونگ در این رده بهتره
کلا میخوام نظرت رو در این مورد بدونم؟
+ معرفی چندتا نمونه از این پلیرها
پلیرهای جمع و جور : از بین کل پلیرهای جمع و جور (که البته usb سرخود نیست) zen stone plus از همه محبوب تره ... جمع و جور ، کیفیت صدای بسیار خوب ، و همراه اسپیکر ...نقل قول:
بعد از اون (یا اگه صرفاً بحث مون usb built in باشه) فکر می کنم سونی NWZ-B140 چیز خوبیه که تازه اومده ... و بعد iriver هم سری T رو داره که هم رده با سامسونگ (اگه اشتباه نکنم سری u) قرار می گیره به نظرم ..
من اگه بودم بخصوص روی سونی و کریتیو فکر می کردم ..
دوستان مارک فیلیپس چطوره؟